You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Δεν έχω οξυγόνο»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 22K
- Εμφανίσεις 418K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (4 μέλη και 3 επισκέπτες)
η πλάκα είναι πως οι προηγούμενοι αγαθοβιόληδες άφησαν τα ταμεία γεμάτα για να τα φάνε τα γαλάζια τρωκτικάΝαι το ξέρω στημενες ειναι για να χειραγωγούν τον κόσμο

Another Freak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 1.032
- Πόντοι
- 206
Τσίπρα θα λέμε και θα κλαίμεη πλάκα είναι πως οι προηγούμενοι αγαθοβιόληδες άφησαν τα ταμεία γεμάτα για να τα φάνε τα γαλάζια τρωκτικά![]()
Ο μοναδικός έντιμος πθ που είχε αυτός ο τόπος
Ασλανίδης για αλά Κιμ δικαιοσύνη, σχιζοΦλωρίδη κτλπ
"Διάβασες να δεις την αίτηση; Καταρχήν δεν ξέρατε ότι έχω κάνει αίτηση από το 24; Πιαστήκατε και από εκεί αδιάβαστοι με τον Φλωρίδη που έλεγε ότι δεν έχουν γίνει αιτήματα. Δεν ξέρω, τέτοια κατάπτωση στη δικαιοσύνη δεν την φανταζόταν ποτέ κανείς.»"
"Διάβασες να δεις την αίτηση; Καταρχήν δεν ξέρατε ότι έχω κάνει αίτηση από το 24; Πιαστήκατε και από εκεί αδιάβαστοι με τον Φλωρίδη που έλεγε ότι δεν έχουν γίνει αιτήματα. Δεν ξέρω, τέτοια κατάπτωση στη δικαιοσύνη δεν την φανταζόταν ποτέ κανείς.»"
Τελευταία τροποποίηση:
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.889
- Πόντοι
- 10.656
ασε μας ρε τυπε που θα κλαιμε κιολας.Τσίπρα θα λέμε και θα κλαίμε
ειπαμε γαμιεται ο μητσοτακης αλλα μη μας το βγαλεις απτην μυτη, ελεος
συγκριτικά με τους κλεφτοΚουλικούς και η Γ' πτέρυγα του Κορυδαλλού σεμνότερη είναιΤσίπρα θα λέμε και θα κλαίμε
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.805
- Πόντοι
- 16.131
Το στραπον στο βγάζουν μια στάλα ?Σιγά μωρέ, έτσι κι αλλιώς τα αποτελέσματα και τις κυβερνήσεις τα βγάζουν εκεί στη γαλάζια Singular Logic.![]()
Another Freak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 1.032
- Πόντοι
- 206
Τύπε μου αν είχε κλέψει έστω και ένα ευρώ θα το ειχανε κανει βούκινο οι μαφιόζοι που μας κυβερνάνεσυγκριτικά με τους κλεφτοΚουλικούς και η Γ' πτέρυγα του Κορυδαλλού σεμνότερη είναι
Μονο για το σπιτι που νοικιάζει στο Σουνιο εχουν να λενε οτι δινει φτηνό ενοίκιο χαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί τύπε ειχε κλέψει και δεν το θυμάμαι;ασε μας ρε τυπε που θα κλαιμε κιολας.
ειπαμε γαμιεται ο μητσοτακης αλλα μη μας το βγαλεις απτην μυτη, ελεος
οκέι , κλέφτης μιζαδόρος λαμόγιο καρτελίστας τουρκολάγνο ΚΑΘΑΡΜΑ σαν το κλεφτοΚουλί δεν ήτανΤύπε μου αν είχε κλέψει έστω και ένα ευρώ θα το ειχανε κανει βούκινο οι μαφιόζοι που μας κυβερνάνε
Μονο για το σπιτι που νοικιάζει στο Σουνιο εχουν να λενε οτι δινει φτηνό ενοίκιο χαχαχα
Γιατί τύπε ειχε κλέψει και δεν το θυμάμαι;
Ανώριμος, δειλούλης κ αγαθούλης ήταν ... τον κάνανε αλοιφή οι παλιές καραβάνες του ντόπιου κ ξένου ντηπ στέιτ.....
ενώ είχε στο χέρι την απόφαση του λαού , δείλιασε ή συμβιβάστηκε...
Από δω κ πέρα ΔΕΝ κάνει διότι μεγάλωσε , υποτάχθηκε ...
Another Freak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 1.032
- Πόντοι
- 206
Καλά ναι μπλα μπλα μπλαοκέι , κλέφτης μιζαδόρος λαμόγιο καρτελίστας τουρκολάγνο ΚΑΘΑΡΜΑ σαν το κλεφτοΚουλί δεν ήταν
Ανώριμος, δειλούλης κ αγαθούλης ήταν ... τον κάνανε αλοιφή οι παλιές καραβάνες του ντόπιου κ ξένου ντηπ στέιτ.....
Εγώ ξέρω ότι εδωσε λεφτά στον φτωχό πολίτη και μείωσε τις ανισότητες στην κοινωνία
Σε αντίθεση με την σημερινή κυβέρνηση
Another Freak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 1.032
- Πόντοι
- 206
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.447
- Πόντοι
- 5.506
μαλλον εχεις δικιοοκέι , κλέφτης μιζαδόρος λαμόγιο καρτελίστας τουρκολάγνο ΚΑΘΑΡΜΑ σαν το κλεφτοΚουλί δεν ήταν
Another Freak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 1.032
- Πόντοι
- 206
Σας αξιζει ο Κουλης ρε μαλακες μη κλαίτε όμως που σας γαμαει τόσο δυνατάμαλλον εχεις δικιο
τύπε μου τα λέμε κ για τον κλεφτοΚούλη ..αν και ο κλεφτοκούλης ήταν από σόι χαλασμένος...Καλά ναι μπλα μπλα μπλα
Εγώ ξέρω ότι εδωσε λεφτά στον φτωχό πολίτη και μείωσε τις ανισότητες στην κοινωνία
με αρχιλαμόγια Σπίρτζηδες Κοτσακάδες Κοτζιάδες Κατρούγκαλους θα γίνεις κ συ ποινικός , θα σε απορροφήσουν και θα καταστραφείς
Αν προσθέσεις στη παρέα κ Καμένους τέρενς Κουίκ την πούτσισες μιά ώρα νωρίτερα
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 39.447
- Πόντοι
- 5.506
ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΗΛΙΘΙΕΣας αξιζει ο Κουλης ρε μαλακες μη κλαίτε όμως που σας γαμαει τόσο δυνατά
Another Freak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 1.032
- Πόντοι
- 206
Εγώ σου λέω ότι ο Τσιπρας ήταν ο ποιο εντιμος πολιτικός που έχει περάσει και εσύ μου λες υποθετικά σενάριατύπε μου τα λέμε κ για τον κλεφτοΚούλη ..αν και ο κλεφτοκούλης ήταν από σόι χαλασμένος...
με αρχιλαμόγια Σπίρτζηδες Κοτσακάδες Κοτζιάδες θα γίνεις κ συ ποινικός , θα σε απορροφήσουν και θα καταστραφείς
Αν προσθέσεις στη παρέα κ Καμένους τέρενς Κουίκ την πούτσισες μιά ώρα νωρίτερα![]()
η Ζωή γιατί έφυγε από το σύριζα ?Εγώ σου λέω ότι ο Τσιπρας ήταν ο ποιο εντιμος πολιτικός που έχει περάσει και εσύ μου λες υποθετικά σενάρια
Another Freak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 1.032
- Πόντοι
- 206
Ξαναποσταρω le monde να καταλάβει και ο τελευταίος ηλίθιος εδώ μέσα
Ποιος τη γαμαει αυτή την τρελή ρεη Ζωή γιατί έφυγε από το σύριζα ?
Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.445
- Πόντοι
- 6.256
κάτσε ρε μαν αυτό το έκανε πριν ή μετά τον υποκατότατο μισθό και τους ηλ. πλειστηριασμούς?Καλά ναι μπλα μπλα μπλα
αφού κοπάνησε 70% φορολογία στον απλό πολίτη ελ. επαγγελματία ή μετά από όταν έκανε την φορολογία των εφοπλιστών εθελοντική?
Another Freak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2024
- Like
- 1.032
- Πόντοι
- 206
κάτσε ρε μαν αυτό το έκανε πριν ή μετά τον υποκατότατο μισθό και τους ηλ. πλειστηριασμούς?
αφού κοπάνησε 70% φορολογία στον απλό πολίτη ελ. επαγγελματία ή μετά από όταν έκανε την φορολογία των εφοπλιστών εθελοντική?
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 178
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 1K