Μεσημεριανη επισκεψη πριν λιγο στον ναο της καυλας επι της Εθν. Μακαριου

Μαγκες ξερετε τι διαπιστωσα?
Πως τα μεσημερια ειναι πιο ανετα τα πραγματα στο μαγαζι απ οτι τις απογευματικες και βραδυνες ωρες
Χαλαροτερα τα κοριτσια και λιγοτερος κοσμος
Μαλλον θα το καθιερωσω να κανω τις επισκεψεις μου τετοιες ωρες
Στο ψητο τωρα !
Διαβαζα τοσο καιρο για αυτην την Κατερινα και τις επιδοσεις της αλλα δεν ειχα σκεφτει να την δοκιμασω μιας και σωματοδομικα δεν ταιριαζει στα γουστα μου
Μπαινω που λετε στο καταστημα σημερα , με υποδεχεται η Αννα με χαμογελο και τον καλο της λογο οπως παντα και με οδηγει στο δωματιο αυτο που ειναι διπλα απο την τουαλετα
Ξεκινανε τοτε να ερχονται τα κοριτσια ενα-ενα για την καθιερωμενη παρσουσιαση αν και εγω ηδη τις ξερω απο τις προηγουμενες μου επισκεψεις
Πρωτη λοιπον καταφθανει η Κατερινα με ενα καυλωμενο βλεμμα και με ομορφο φορεματακι
Χωρις δισταγμο λοιπον πριν με χαιρετισει μου σκαει ενα ρουφηκτο γλωσσοφιλο που στο πιτς φυτιλι και μου τον εκανε τουμπανο
Αυτο ηταν ! λεω στον εαυτο μου ! Μεγαλε αυτην θα σκισεις σημερα και οπως εγινε
Λεω στην κυρια Αννα πως αποφασισα και σημερα θα περασω με το Κατερινακι και οντως μου την εστειλε στο δωματιο σε 3 λεπτα αφου εκανα 1 ντουζακι
Σε λεπτομερειες δεν θα μπω στα περι του αγωνα πανω στον καναπε και την μοκετα
Θα πω μονο πως η Κατερινα ειναι μεγαλη εργατρια της πιπας ,πολυ φιλοτιμη και πολυ καυλιαρα κοπελα
Παιξαμε διαφορες στασεις και στο τελος εχυσα μεσα στην καποτα γαμωντας την με δυναμη στα 4 και το φχαριστηθηκα πολυ
Ναναι καλα το κοριτσι γιατι περασα πολυ ομορφα