Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.623
Πόντοι
10.656
τα ιδια σκατα ειναι ολοι και στις ξενες τα ιδια κανουν...

ειναι η αλλη ετοιμη να βαλει την σκουπα στο κωλο της και πεταγεται ο λιγουρης να την κοψει και να πιασει μονοπωλιο την κουβεντα με ατακα "μολις ηρθα απο το gym και λεω να κανω μια φρουτοσαλατα εσυ τρως φρουτα ματακια μου? " :jerking:
Σε παρακαλω δεν θα μας κοψεις αλλη μια τιμημενη πρωτια... στο πυρφορισταν η μαλακια ειναι το εθνικο μας αθλημα, σε σαιτ για πουτανες καλα καλα και εχουμε νηματα απο "ελληνιδες διασημες" την θρασκια, την κουτσελινη και οτι αλλο μπαζο κυκλοφορει, και ακομα και εδω μαζεψαμε χιλιους αρχιμαλακες να σπαμαρουν "μουναρα" "γυναικαρα" "για χυσιμο" :tooth: Που να τα δουν αυτα οι ξενοι, οταν εμεις πυρφοριζαμε αυτοι ετρωγαν χαρουπια

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.856
Πόντοι
7.195
Με τα βυζιά δεν είναι επέμβαση πλαστική αυτό, έγινε μαστεκτομή σίγουρα για λόγους υγείας, γίνονται δύο τομές σχήμα ανάποδο ταφ, κόβεται το δέρμα που περισσεύει, επίσης κόβεται και η θηλή που ξανατοποθετείται σε πιό κανονική θέση, εδώ είναι απαράδεκτη δουλειά αρχάριου, χασάπης κανονικός

Συνημμένα

• 1758953652603.jpeg
    1758953652603.jpeg
    222,4 KB · Εμφανίσεις: 37

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.623
Πόντοι
10.656
Με τα βυζιά δεν είναι επέμβαση πλαστική αυτό, έγινε μαστεκτομή σίγουρα για λόγους υγείας, γίνονται δύο τομές σχήμα ανάποδο ταφ, κόβεται το δέρμα που περισσεύει, επίσης κόβεται και η θηλή που ξανατοποθετείται σε πιό κανονική θέση, εδώ είναι απαράδεκτη δουλειά αρχάριου, χασάπης κανονικός

«Η αλλαγή που αποφάσισα να κάνω ήταν καθαρά θέμα αισθητικής. Δεν είχα ποτέ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά το μίκρυνα. Ξεκάθαρα έγινε για αισθητικούς λόγους. Την έκανα στον καλύτερο πλαστικό χειρουργό, τον κ. Πέτρο Δημοβέλη. Εκανα πάρα πολλά χειρουργεία στο στήθος, έβαλα σιλικόνη, έβγαλα σιλικόνη, μετά έκανα ανόρθωση και τώρα το μίκρυνα. Καιρό ήθελα να το κάνω. Θέλω να το ξεκαθαρίσω ότι είναι για θέμα αισθητικό. Τώρα ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει, έχω συνηθίσει»

Εν τω μεταξυ πεθανε περσι ο τυπος :coffee:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.856
Πόντοι
7.195
«Η αλλαγή που αποφάσισα να κάνω ήταν καθαρά θέμα αισθητικής. Δεν είχα ποτέ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά το μίκρυνα. Ξεκάθαρα έγινε για αισθητικούς λόγους. Την έκανα στον καλύτερο πλαστικό χειρουργό, τον κ. Πέτρο Δημοβέλη. Εκανα πάρα πολλά χειρουργεία στο στήθος, έβαλα σιλικόνη, έβγαλα σιλικόνη, μετά έκανα ανόρθωση και τώρα το μίκρυνα. Καιρό ήθελα να το κάνω. Θέλω να το ξεκαθαρίσω ότι είναι για θέμα αισθητικό. Τώρα ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει, έχω συνηθίσει»

Εν τω μεταξυ πεθανε περσι ο τυπος :coffee:
εγώ είπα τι βλέπω και τι λέει η λογική, τώρα τι ανακοίνωσε αυτή είναι άλλη ιστορία.
Όσο για το χασάπης, μπορεί να τα κανε κάποιος βοηθός, η εικόνα τα λέει όλα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.623
Πόντοι
10.656
εγώ είπα τι βλέπω και τι λέει η λογική, τώρα τι ανακοίνωσε αυτή είναι άλλη ιστορία.
Όσο για το χασάπης, μπορεί να τα κανε κάποιος βοηθός, η εικόνα τα λέει όλα.
ναι δεν διαφωνησα. Απλα επειδη ειδα κι αλλους να γραφουν για χασαπη, ειπα να βαλω το ονομα του μιας και το εβγαλε το γκουγκλ.
Δυστυχως επειδη δεν ειναι πλεον εν ζωη, δεν μπορω να τον προτεινω για σπαλομπριζολες και αρνακι οπως ειχα σχεδιασει :coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.348
Πόντοι
3.846
Προτιμώ να κόβω ξύλα μες το λιοπύρι παρά να την πλησιάσω :confused:
Αλίμονο για εκείνο το παιδάκι που έφερε στον κόσμο, θα μπορούσε να το μεγαλώσει στα πούπουλα αν είχε λίγο νιονιό στο καμμένο της κεφάλι...
Η κατάντια των όσων πυρφορίζουν με ένα ξόανο δείχνει το επίπεδο της χώρας αυτής, Κούλης & pass επιδόματα μέχρι να γυρίσουν τα κολλημένα μυαλά :sunglasses:

Τελευταία τροποποίηση:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.594
Πόντοι
3.506
Σε παρακαλω δεν θα μας κοψεις αλλη μια τιμημενη πρωτια... στο πυρφορισταν η μαλακια ειναι το εθνικο μας αθλημα, σε σαιτ για πουτανες καλα καλα και εχουμε νηματα απο "ελληνιδες διασημες" την θρασκια, την κουτσελινη και οτι αλλο μπαζο κυκλοφορει, και ακομα και εδω μαζεψαμε χιλιους αρχιμαλακες να σπαμαρουν "μουναρα" "γυναικαρα" "για χυσιμο" :tooth: Που να τα δουν αυτα οι ξενοι, οταν εμεις πυρφοριζαμε αυτοι ετρωγαν χαρουπια
Εδώ είναι και θέμα της διαχείρησης. Τα αφήνουν όλα αυτά και το forum πηγαίνει όλο και πιο mainstream για να ανεβαίνει η επισκεψιμότητα. Γιατί η νεολαία από πληρωμένο; Μόνο πουτσοτρόμπα και ξόδεμα στο only.

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
5.372
Πόντοι
2.846
Δεν βρέθηκε ένας δικός της άνθρωπος να την συγκρατήσει στην μεγάλη της κατηφόρα; Δεν άκουγε κανέναν; Ποιος ξέρει. Κρίμα για την κοπέλα, και ακόμα περισσότερο για το παιδί της που δεν φταίει σε τίποτα.

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
313
Πόντοι
21
Πάντως παρακολούθησα το live της σήμερα στο stripchat, και ήταν τα κλασσικά ναυάγια ζόμπι :zombie:απο κάτω να τις γράφουν όλο λιγουρο-μαλακιες, όπως κάνουν σε ολες τις ελλεηνιδες που κανουν (τα εντελώς ξενέρωτα) livestream στο στριπτσατ...Γιαυτο αποφεύγω ως ο διαολος το λιβάνι τις ελλεηνιδες στο εν λογο σαιτ. Το καθε ζωο ελληνιδα κανει stream και μαζευει 200-300 λιγουρια απο κατω να τις κανουν ερωτήσεις ακόμα και για το τι ζώδιο είναι, ενώ μπαίνεις σε κάτι άλλες μουναρες ξένες, και έχουν 20 ατομα

Στα της τζούλιας...δεν είναι καθόλου για λύπηση....Θα μπορούσε να ζει σαν θεά, να έχει άπειρα χρήματα και να ζει όπως λίγοι ζουν στο ελλαδισταν, χωρίς να έχει κανένα άλλο προσόν πέρα απτο μουνί της...αλλά το μηδαμινό μυαλό της, την κατάντησε να είναι σαν πρεζάκι της ξούθου...γιατί να την λυπηθούμε? Καλύτερα να λυπηθούμε τον απλό Έλληνα που ζει σα σκλάβος και δεν είχε ποτέ καμια ευκαιρία να καταφέρει κάτι
Όλοι κάνουμε λάθη,αγαπητέ...
Nobody is perfect......
B merciful

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
100
Like
21.468
Πόντοι
19.386
Ειχα παρα πολυ καιρο να μπω στο συγκεκριμενο νημα της Τζουλιας.... Εχω μεινει ΜΑΛΑΚΑΣ στην κυριολεξια με τις προσφατες φωτογραφιες της οι οποιες ειναι το λιγοτερο...τρομακτικες....ενα βρωμερο και σκελετωμενο πρεζονι με αηδιαστικο στηθος και σιχαμενες πατουσες ... αηδια, λυπη, μελαγχολια, αποστροφη, τρομος...αυτα ειναι τα συναισθηματα μου αυτην την στιγμη....

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.226
Πόντοι
206
Ειχα παρα πολυ καιρο να μπω στο συγκεκριμενο νημα της Τζουλιας.... Εχω μεινει ΜΑΛΑΚΑΣ στην κυριολεξια με τις προσφατες φωτογραφιες της οι οποιες ειναι το λιγοτερο...τρομακτικες....ενα βρωμερο και σκελετωμενο πρεζονι με αηδιαστικο στηθος και σιχαμενες πατουσες ... αηδια, λυπη, μελαγχολια, αποστροφη, τρομος...αυτα ειναι τα συναισθηματα μου αυτην την στιγμη....
Πιστεύω ότι πάντα είχε θέμα νοητικό.Κάποια ψυχική διαταραχή τύπου διπολική η παρεμφερές ψυχικό νόσημα.
Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοια συμπεριφορά αλλοπροσαλη.
Και κανείς δεν μπορεί να ρίξει το φταίξιμο στα ναρκωτικά γιατί και παλιά που ας πούμε δεν είχε σχέση με αυτά πάλι στα καλά της δεν ήταν.

Θα μπορούσε να είχε μεγαλουργήσει και μόνο με την ομορφιά της σε πασαρέλες του εξωτερικού τύπου Κλοντια Σίφερ αλλά ίσως η ψυχική της κατάσταση να μην της το επέτρεψε.

Κρίμα πάντως είχε σπουδαία ομορφιά.

golden rider

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Κριτικές
1
Like
338
Πόντοι
300
Πιστεύω ότι πάντα είχε θέμα νοητικό.Κάποια ψυχική διαταραχή τύπου διπολική η παρεμφερές ψυχικό νόσημα.
Δεν εξηγείται διαφορετικά τέτοια συμπεριφορά αλλοπροσαλη.
Και κανείς δεν μπορεί να ρίξει το φταίξιμο στα ναρκωτικά γιατί και παλιά που ας πούμε δεν είχε σχέση με αυτά πάλι στα καλά της δεν ήταν.

Θα μπορούσε να είχε μεγαλουργήσει και μόνο με την ομορφιά της σε πασαρέλες του εξωτερικού τύπου Κλοντια Σίφερ αλλά ίσως η ψυχική της κατάσταση να μην της το επέτρεψε.

Κρίμα πάντως είχε σπουδαία ομορφιά.
Μπα δεν το ξέρεις, μπορεί και να τα ειχε ξεκινήσει από μικρή. Εντάξει ξέρουμε ειχε θεμα με τους γονείς της και ειδικά με τον πατέρα.

Κρίμα πάντως, είναι και μαμά.

Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
840
Πόντοι
81
Αν υποθέσουμε ότι γινόταν καλά θα έβγαζε λεφτά μόνο από ντοκιμαντέρ τύπου Τσάρλι Σιν στο Netflix τύπου Rise and Fall. Αλλά αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός, έχουν καεί τα πάντα πάνω στον εγκέφαλο της. Και κάτι ακόμα τα χειρότερα στον βρωμοπουστα Μένιο και τον Ρεβη που διέλυσαν. Διότι μυαλό δεν είχε αλλά αν είχε έναν σωστό μάνατζερ θα ήταν ακόμα νορμάλ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.533
Πόντοι
12.756
Αν υποθέσουμε ότι γινόταν καλά θα έβγαζε λεφτά μόνο από ντοκιμαντέρ τύπου Τσάρλι Σιν στο Netflix τύπου Rise and Fall. Αλλά αυτά είναι όνειρα θερινής νυκτός, έχουν καεί τα πάντα πάνω στον εγκέφαλο της. Και κάτι ακόμα τα χειρότερα στον βρωμοπουστα Μένιο και τον Ρεβη που διέλυσαν. Διότι μυαλό δεν είχε αλλά αν είχε έναν σωστό μάνατζερ θα ήταν ακόμα νορμάλ.

λες ;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom