The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 49.168
- Πόντοι
- 33.405
Κατοχικά;Και ο Λάκης έβαζε φωτο κάτι πενηνταρικα![]()

Κατοχικά;Και ο Λάκης έβαζε φωτο κάτι πενηνταρικα![]()
Πρέπει να είχε βάλει και καραμπίνες πιο παλιά,Την Φραντσέζα όμως δεν την έχει βάλει ακόμαΚαι ο Λάκης έβαζε φωτο κάτι πενηνταρικα![]()
Κατω απο αυτο το αυστηρο υφος ισως κρυβεται μια γλυκια,υπακουη γατουλα
![]()
Αν δεν οφειλεις δεν σε σεβονται![]()
γι αυτο εχω κατι Γεωργιανους που στελνω για χαιρετισματαΔεν είναι στις προτεραιότητές μου να με σέβονται. Προτιμώ να με φοβούνται.![]()
Κανένα από τα δύο δεν συμβαινειΔεν είναι στις προτεραιότητές μου να με σέβονται. Προτιμώ να με φοβούνται.![]()
Α,εχεις προχωρησει στο επομενο βημα ηδη?Ενδιαφερουσα στρατηγικη,πιο αποδοτικη μαλλονΚανένα από τα δύο δεν συμβαινει![]()
γι αυτο εχω κατι Γεωργιανους που στελνω για χαιρετισματαδεν βοηθαει να τυς χρωστας μόνο
![]()
μην λες για λαδι ... θα μπει κανας Αθηναιος ...Αυτά είναι κάτι ανάλογο με τα υποβοηθήματα. Αν δεν γαμείς από φυσικού σου και βασίζεσαι σε άλλους παράγοντες για να πηδήξεις, το λάδι στο καντήλι έχει αρχίσει να σώνεται.![]()
Ρε παιδιά...κάπου λίγο έλεος δηλαδή με αυτή την καραμέλα της επαρχίας...Ο,τι και να γράψει κανείς εδώ μέσα στα καπάκια πέφτει ένα 'αυτό στην Αθήνα συμβαίνει, στην επαρχία είναι αλλιώς'......συγνώμη που αναφερόμαστε στην κανονικότητα μιας πρωτεύουσας 5+ εκατομυρίων και όχι στο Άνω Κουτσουβέλι της ηπειρωτικής Θεσπρωτίας ξέρω γω......
Ασε και το ειχα ξεχασει.Να μην μπορεις να φας γνησιο λαδακι και να σου ρχεται στο μυαλο η οξυτητα
Rspct..Ξέρω βοσκό από την ορεινή Ηλεία τώρα είναι 30 ετών παντρεμενος με παιδί
Αυτός μέσω διαδικτύου βρήκε κοπέλα από την Πάτρα την άφησε εγγυο και παντρεύτηκαν και ζούνε στο χωριό
Πριν είχε άλλες 2 τις οποίες τις γνώρισε σε πανηγύρια αλλά δεν προχώρησε.
Πως αυτός βρήκε?το χωριό να έχει 80 κατοίκους ζήτημα και όλοι γέροι και η πατρινια ίδια ηλικία μ αυτόν 30 τωρα και εμφανισιακά 7.5αρα
Κοινώς, επιβεβαίωσες τα λεγόμενα μου.......Ξέρω βοσκό από την ορεινή Ηλεία τώρα είναι 30 ετών παντρεμενος με παιδί
Αυτός μέσω διαδικτύου βρήκε κοπέλα από την Πάτρα την άφησε εγγυο και παντρεύτηκαν και ζούνε στο χωριό
Πριν είχε άλλες 2 τις οποίες τις γνώρισε σε πανηγύρια αλλά δεν προχώρησε.
Πως αυτός βρήκε?το χωριό να έχει 80 κατοίκους ζήτημα και όλοι γέροι και η πατρινια ίδια ηλικία μ αυτόν 30 τωρα και εμφανισιακά 7.5αρα
ο λεκλερκΠριν τη καραντίνα ήταν .Ήταν κ ένας άλλο δεν θυμάμαι όνομα που έβαζε σκρινσοτ από e-banking με 6ψηφιο υπόλοιπο, πιο παλιά άλλοι βάζανε δεσμίδες 50ρικα ,ωραίες εποχες![]()
Έχω πάει κ μόνος διακοπές,όπως κ για καφέδες στην Ερμού...
Κλάιν Μάιν..
Δεν έχουμε ανάγκη καμία,όλα μες το μυαλό ειναι
Ελληνίδα;Μια χαρά οικονομική είναι σε σχέση με την πρώην γυναίκα μου και κάνει και 100 πράγματα παραπάνω
Μιας που είπες για πανηγύρια. Ούτε κλαρίνα ακούω ούτε χορεύω . Οπότε μηδέν ευκαιρίες από εκεί. 2 φορές πήγα και ήμουν θεατής των γλεντζεδων της πίστας. Δεν ξαναπήγα από τότε κ ούτε πρόκειται.Εννοώ ότι γαμάνε μόνο στα πανηγύρια.![]()
Περί ορεξεως...Δυστυχώς,τις έχουμε...
Για όσους θέλουν να έχουν κοινωνική...και οχι αντικοινωνική ζωή