Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 83.576
- Πόντοι
- 12.756
τρόπος του λέγεινΕπειδη μιλας με τα καλυτερα λογια για μενα,θα παραδεχτω πως παραφερθηκα προηγουμενως![]()

τρόπος του λέγεινΕπειδη μιλας με τα καλυτερα λογια για μενα,θα παραδεχτω πως παραφερθηκα προηγουμενως![]()
Χαλαρωσε λιγο με τα απαρεμφατα,ακομα στο ρημα-υποκειμενο ειμαιτρόπος του λέγειν![]()
Χαλαρωσε λιγο με τα απαρεμφατα,ακομα στο ρημα-υποκειμενο ειμαι![]()
Εχει πολλα μορφωμενα μελη το σαη,απλα κωφευουν αυτην την στιγμη(μπορει να κανουν και την βραδινη λαντζα,ποιος ξερει)στον Αθηναιο να τα πεις αυτα που ειναι γραμματιζουμενος
στον Αθηναιο να τα πεις αυτα που ειναι γραμματιζουμενος
εχουμε τα πτυχια της ζωης , δεν ειναι τυχαιο που μονο επιτυχημένους εχει εδω μεσαΌλοι μάξιμουμ απόφοιτοι δημοτικού είμαστε. Μόνο ο Λάκης και ένα δυό πολύ καλοί του φίλοι διαθέτουν πτυχία.![]()
Θυμασαι χρυσες εποχες που ζητουσαν φωτογραφιες απο πτυχια,ενοικιαστηρια κλπ?εχουμε τα πτυχια της ζωης , δεν ειναι τυχαιο που μονο επιτυχημένους εχει εδω μεσα
Και ολοι οι πτυχιουχοι μένουν σε υπόγεια στην Πλατεια Βαθης
Θυμασαι χρυσες εποχες που ζητουσαν φωτογραφιες απο πτυχια,ενοικιαστηρια κλπ?![]()
Ποιανής ζωής;εχουμε τα πτυχια της ζωης , δεν ειναι τυχαιο που μονο επιτυχημένους εχει εδω μεσα
Και ολοι οι πτυχιουχοι μένουν σε υπόγεια στην Πλατεια Βαθης
δεν σε κολακεύουν αυτες οι απαντησειςΠοιανής ζωής;
Της Κωνσταντοπούλου;
Θυμήθηκα τον Τραμουντανα τωρα που έβαζε τη μισθοδοσία για να τη δει ο ΛακηςΘυμασαι χρυσες εποχες που ζητουσαν φωτογραφιες απο πτυχια,ενοικιαστηρια κλπ?![]()
δεν σε κολακεύουν αυτες οι απαντησεις![]()
Eμπαινες?Ποιανής ζωής;
Της Κωνσταντοπούλου;
Μην γινεσαι αδικος,πολλα μελη θα το εβρισκαν αρκετα αστειο,επιπεδου δελφιναριοδεν σε κολακεύουν αυτες οι απαντησεις![]()
Ποσα χρονια πριν?Εγω τοτε με κορωνα νομιζω ειχε παιξει αυτο με τα ενοικιαστηριαΘυμήθηκα τον Τραμουντανα τωρα που έβαζε τη μισθοδοσία για να τη δει ο Λακης![]()
εγω που ειμαι φίλος σου ΟΦΕΙΛΑ να στο πωΔεν ήταν απάντηση.
Ερώτηση ήταν. Είχε και το ενδεδειγμένο σημείο στίξης, στην περίπτωση που δεν το είδατε.![]()
Eμπαινες?![]()
εγω που ειμαι φίλος σου ΟΦΕΙΛΑ να στο πω![]()
Και ο Λάκης έβαζε φωτο κάτι πενηνταρικαΘυμήθηκα τον Τραμουντανα τωρα που έβαζε τη μισθοδοσία για να τη δει ο Λακης![]()
Πριν τη καραντίνα ήταν .Ήταν κ ένας άλλο δεν θυμάμαι όνομα που έβαζε σκρινσοτ από e-banking με 6ψηφιο υπόλοιπο, πιο παλιά άλλοι βάζανε δεσμίδες 50ρικα ,ωραίες εποχεςΠοσα χρονια πριν?Εγω τοτε με κορωνα νομιζω ειχε παιξει αυτο με τα ενοικιαστηρια![]()
Κατω απο αυτο το αυστηρο υφος ισως κρυβεται μια γλυκια,υπακουη γατουλαΑπό παντού.
Με εξιτάρει αυτό το απαξιωτικό της ύφος.![]()
Mετα βγηκε ο Κουλης με την αααααδεν και τους εξυπνους αλγοριθμους και εχασε την αιγλη του το σαηΠριν τη καραντίνα ήταν .Ήταν κ ένας άλλο δεν θυμάμαι όνομα που έβαζε σκρινσοτ από e-banking με 6ψηφιο υπόλοιπο, πιο παλιά άλλοι βάζανε δεσμίδες 50ρικα ,ωραίες εποχες![]()
Σας ευχαριστώ.
Μακάρι να φροντίζατε έτσι και για τις υπόλοιπες ΟΦΕΙΛΕΣ σας.![]()