Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.567
Ρε παιδιά...κάπου λίγο έλεος δηλαδή με αυτή την καραμέλα της επαρχίας...Ο,τι και να γράψει κανείς εδώ μέσα στα καπάκια πέφτει ένα 'αυτό στην Αθήνα συμβαίνει, στην επαρχία είναι αλλιώς'......συγνώμη που αναφερόμαστε στην κανονικότητα μιας πρωτεύουσας 5+ εκατομυρίων και όχι στο Άνω Κουτσουβέλι της ηπειρωτικής Θεσπρωτίας ξέρω γω......
Αυτη τη καραμελα τη λέει ο ζιρο και κάποιοι σαν το ζιρο για να δικαιολογησουν τη κατάσταση τους
Το ίδιο συμβαίνει και στο άλλο νήμα με τις πολωνες σλαβες κλπ
Ναι μεν ο τόπος και οι συνθηκες παίζουν ρόλο στο ντειτ αλλά όχι 100% εγώ θα έβαζα 25% παίζει ρόλο ο τόπος το υπόλοιπο 75 είναι τα υπόλοιπα

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.625
Πόντοι
3.506
Ρε παιδιά...κάπου λίγο έλεος δηλαδή με αυτή την καραμέλα της επαρχίας...Ο,τι και να γράψει κανείς εδώ μέσα στα καπάκια πέφτει ένα 'αυτό στην Αθήνα συμβαίνει, στην επαρχία είναι αλλιώς'......συγνώμη που αναφερόμαστε στην κανονικότητα μιας πρωτεύουσας 5+ εκατομυρίων και όχι στο Άνω Κουτσουβέλι της ηπειρωτικής Θεσπρωτίας ξέρω γω......
Κλαμμένοι μακροχρόνιοι αγάμητοι ειναι. Λογικό η στέρηση να τους δίνει καθημερινές σφαλιάρες, μην τους ξεσυνερίζεις.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
2.115
Πόντοι
496
Αυτη τη καραμελα τη λέει ο ζιρο και κάποιοι σαν το ζιρο για να δικαιολογησουν τη κατάσταση τους
Το ίδιο συμβαίνει και στο άλλο νήμα με τις πολωνες σλαβες κλπ
Ναι μεν ο τόπος και οι συνθηκες παίζουν ρόλο στο ντειτ αλλά όχι 100% εγώ θα έβαζα 25% παίζει ρόλο ο τόπος το υπόλοιπο 75 είναι τα υπόλοιπα
καταλαβαίνω μεν, αλλά δεν είναι κάπως παράλογη η απαίτηση να έχεις πλούσια κοινωνότητα στα Άνω Ζήρια?
΄στην επαρχια είναι αλλιώς το ένα, δε δουλεύει έτσι στην επαρχία' ε πως να το κάνουμε, αν είσαι νέος στην επαρχία είσαι ουσιαστικά νεκρός.
Είναι σα να σαι άστεγος και να κλαίγεσαι επειδή είναι ακριβές οι λαμποργκίνι....

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.567
καταλαβαίνω μεν, αλλά δεν είναι κάπως παράλογη η απαίτηση να έχεις πλούσια κοινωνότητα στα Άνω Ζήρια?
΄στην επαρχια είναι αλλιώς το ένα, δε δουλεύει έτσι στην επαρχία' ε πως να το κάνουμε, αν είσαι νέος στην επαρχία είσαι ουσιαστικά νεκρός.
Είναι σα να σαι άστεγος και να κλαίγεσαι επειδή είναι ακριβές οι λαμποργκίνι....
Ξέρω βοσκό από την ορεινή Ηλεία τώρα είναι 30 ετών παντρεμενος με παιδί
Αυτός μέσω διαδικτύου βρήκε κοπέλα από την Πάτρα την άφησε εγγυο και παντρεύτηκαν και ζούνε στο χωριό
Πριν είχε άλλες 2 τις οποίες τις γνώρισε σε πανηγύρια αλλά δεν προχώρησε.
Πως αυτός βρήκε?το χωριό να έχει 80 κατοίκους ζήτημα και όλοι γέροι και η πατρινια ίδια ηλικία μ αυτόν 30 τωρα και εμφανισιακά 7.5αρα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.896
Πόντοι
266
Ξέρω βοσκό από την ορεινή Ηλεία τώρα είναι 30 ετών παντρεμενος με παιδί
Αυτός μέσω διαδικτύου βρήκε κοπέλα από την Πάτρα την άφησε εγγυο και παντρεύτηκαν και ζούνε στο χωριό
Πριν είχε άλλες 2 τις οποίες τις γνώρισε σε πανηγύρια αλλά δεν προχώρησε.
Πως αυτός βρήκε?το χωριό να έχει 80 κατοίκους ζήτημα και όλοι γέροι και η πατρινια ίδια ηλικία μ αυτόν 30 τωρα και εμφανισιακά 7.5αρα

Μπραβο οχι μονο στο βοσκο, αλλα και στην Πατρινια, που δεν ειχε τα μυαλα πανω απο το κεφαλι οπως ολες,
και εκανε το βημα.
Δηλαδη αμα εχεις τα παντα σου στο χωριο, αυτονομος, στη φυση, και οποτε θες πας και στην πολη για ψωνια,
τι σου λειπει;
Παρα μονο, εχει η αλλη τη δυνατοτητα να ζησει στην επαρχια ανθρωπινα,
και καθεται σε ενα διαμερισμα-σπιρτοκουτο και δουλευει σαν τον ειλωτα στην πολη,
μονο και μονο απο φαντασια.

Μακαρι να πηγαιναν και αλλες στα χωρια.
Αρχοντισα θα ειναι η Πατρινια.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
26.078
Πόντοι
6.256
καλα μην νομιζεις και στην αθηνα να τον βαλεις τον σαντ και στην νεα υορκη μετα θα σου λεει "δεν εχω κυκλο" κλπ

γενικα εχει ενα προβλημα για καθε λυση :undecided:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.244
Πόντοι
6.256
καλα μην νομιζεις και στην αθηνα να τον βαλεις τον σαντ και στην νεα υορκη μετα θα σου λεει "δεν εχω κυκλο" κλπ

txc κι ετσι?:coffee::coffee::confused::confused::confused:

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.209
Πόντοι
33.405

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.581
Πόντοι
12.756

και στην φυλακη να τον βάλεις το ίδιο θα πει :coffee:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.567
Μπραβο οχι μονο στο βοσκο, αλλα και στην Πατρινια, που δεν ειχε τα μυαλα πανω απο το κεφαλι οπως ολες,
και εκανε το βημα.
Δηλαδη αμα εχεις τα παντα σου στο χωριο, αυτονομος, στη φυση, και οποτε θες πας και στην πολη για ψωνια,
τι σου λειπει;
Παρα μονο, εχει η αλλη τη δυνατοτητα να ζησει στην επαρχια ανθρωπινα,
και καθεται σε ενα διαμερισμα-σπιρτοκουτο και δουλευει σαν τον ειλωτα στην πολη,
μονο και μονο απο φαντασια.

Μακαρι να πηγαιναν και αλλες στα χωρια.
Αρχοντισα θα ειναι η Πατρινια.
Τυπε είναι που τη γκάστρωσε γρήγορα σε 1 χρονο σχέση και να σου το μπεμπέ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.428
Πόντοι
3.556
Λες και στην επαρχία δεν είναι 50-50 άντρες/γυναίκες και δεν περισσεύουν μουνια

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.428
Πόντοι
3.556

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.209
Πόντοι
33.405
Τυπε είναι που τη γκάστρωσε γρήγορα σε 1 χρονο σχέση και να σου το μπεμπέ

Ώσπου να βαρεθεί η Πατρινιά τις ψωλές του χωριού που είναι μετρημένες στα δάχτυλα, και να τον αφήσει μαζί με το μπεμπέ για να πάει Αθήνα να γλεντήσει τη ζωή της. :coffee:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.244
Πόντοι
6.256
μακριά απο εμας βρε γαμημενε αυτα .. τίμιοι ανθρωποι και μας μπλεκεις με τέτοια
Επειδη μιλας με τα καλυτερα λογια για μενα,θα παραδεχτω πως παραφερθηκα προηγουμενως:coffee::coffee::confused::confused::confused:

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
329
Πόντοι
21
Και η ψωλαρία απαραίτητη είναι.

Το πρόβλημα είναι αν έχεις μείνει μονο με αυτή...

Επίσης...το να θες να πας μια κωλοεκδρομή και να μη βρίσκεις άτομο...ή να'σαι κάπου καλεσμένος και να'σαι ασυνόδευτος.Κι αυτά είναι σπάσιμο...
Έχω πάει κ μόνος διακοπές,όπως κ για καφέδες στην Ερμού...

Κλάιν Μάιν..
Δεν έχουμε ανάγκη καμία,όλα μες το μυαλό ειναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom