aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 72.249
- Πόντοι
- 11.956
Aπαίσια σιωνίστρια σιχαμένηΚανένας ΚΑΡΓΑ μερακλής που να γουστάρει πατουσακι υπουργού της ΝΔ υπάρχει ? Χαχαχαχααχα
![]()
![]()
Πάρτε πατούσα Κεραμέως και μάλιστα άπλυτη χαχαχαα
Μιλάμε αμεσως μετα τον Άδωνι και τον Κουλή ειναι αυτη στην κλιμακα αηδίας. Προσπαθεί εκεί να μπει στο νουμερο 3 και η λατινοπουλου αλλα η Κεραμεως νικάει χαχαχαAπαίσια σιωνίστρια σιχαμένη
Πολύ καλύτερη η Άφρω , απ αυτήν. Θα μας βάλεις καμιά πατούσα περιποιημένη εσύ? @Καλύτερα_οχιΜιλάμε αμεσως μετα τον Άδωνι και τον Κουλή ειναι αυτη στην κλιμακα αηδίας. Προσπαθεί εκεί να μπει στο νουμερο 3 και η λατινοπουλου αλλα η Κεραμεως νικάει χαχαχα
Εχω ραντεβού για περιποίηση απο βδομάδα χαχαχαΠολύ καλύτερη η Άφρω , απ αυτήν. Θα μας βάλεις καμιά πατούσα περιποιημένη εσύ? @Καλύτερα_οχι
Από πέρυσι περιμένουμε!Εχω ραντεβού για περιποίηση απο βδομάδα χαχαχα
Δαχτυλάκια πάνω μέροςΠου προτιμάτε να χύνεται στις πατούσες
Πάνω μέρος![]()
Κάτω μέρος
![]()
Δεν ήξερα ματάκια μου οτι εχεις τετοια ανυπομονησία. Αλλωστε εδω βλεπω παιζει πολυ υλικόΑπό πέρυσι περιμένουμε!![]()
Κοριτσάκι μου γλυκό, μιας και είσαι και μικρό, ο καθένας από μας έχει τις αδυναμίες του, τα κολλήματα του, όπως θέλεις πέστο! Οπότε συνεχίζουμε να περιμένουμε...Δεν ήξερα ματάκια μου οτι εχεις τετοια ανυπομονησία. Αλλωστε εδω βλεπω παιζει πολυ υλικό
Δαχτυλάκια στο πάνω μέρος πασάλειμμα μετά σε όλη την πατούσα και τη βλέπεις μετά να τα γλείφει.
ΠατουσαρεςΟι πατούσες της γυναίκας μου τις οποίες τιμώ δεόντως κάθε φορά.
Οι πατούσες της γυναίκας μου τις οποίες τιμώ δεόντως κάθε φορά.