dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.687
- Πόντοι
- 36.036
Δεν ΤΟΝ δίνει έχουμε πειΝα περιμένεις/ετε την επίσκεψη (δεν θα επanalαμβάνομαι ΓΚΡ) και μετά την κλείvεις τουλάχιστον 3ωρες

Δεν ΤΟΝ δίνει έχουμε πειΝα περιμένεις/ετε την επίσκεψη (δεν θα επanalαμβάνομαι ΓΚΡ) και μετά την κλείvεις τουλάχιστον 3ωρες
ΓΚΡ όμως η Παρί Σεν Ζερμέν σπάνια ποντάρεται στην έδρα της λόγω τεράστιας δυναμικότητας, μόνον εκτόςΣτο Παρίσι.
Η Βασίλισσα (αυτή που εννοώ) το δίνει αλλά με το αζημίωτοΔεν ΤΟΝ δίνει έχουμε πει![]()
ΠροχωρούμεΠάντα έτοιμος να προσφέρει.
Ο Κομπότης εμφανίζεται ελάχιστα σαν γκεστ σταρ.Προχωρούμε
Tηλεφώνησε τον Κομπότη, ΓΚΡ που χάθηκε αυτός
Ναι στείλε κόκκορα να τον κάνουμε με χυλοπίτεςόμως θα σου μαγειρέψει και κόκκορα,
η ρητορική ερώτηση είναι μια ερώτηση στην οποία ο ομιλητής δεν περιμένει απάντηση, καθώς η απάντηση θεωρείται αυτονόητη. Η χρήση της στοχεύει να εκφράσει ένταση, πάθος και να πείσει τον ακροατή, αποβλέποντας στην ενίσχυση του λόγου και στην αποθάρρυνση του αντιπάλου, αν υπάρχει.(αυτή που εννοώ) το δίνει αλλά με το αζημίωτο
Θέσφατο αυτό.Ναι στείλε κόκκορα να τον κάνουμε με χυλοπίτες
η ρητορική ερώτηση είναι μια ερώτηση στην οποία ο ομιλητής δεν περιμένει απάντηση, καθώς η απάντηση θεωρείται αυτονόητη. Η χρήση της στοχεύει να εκφράσει ένταση, πάθος και να πείσει τον ακροατή, αποβλέποντας στην ενίσχυση του λόγου και στην αποθάρρυνση του αντιπάλου, αν υπάρχει.
Σε τσοντάδικο γίνεται και για αύξηση των αναρτήσεων (να έχουμε να λέμε)
και του κύρους του ρήτορα.
Εμ εκεί αποσκοπούν τα συνεχή κογιότ (και ειδικά οι κλώνοι) να φαίνεται μία κίνηση η οποία στην πραγματικότητα είναι ψεύτικη.Σε τσοντάδικο γίνεται και για αύξηση των αναρτήσεων
Σύμφωνοι, αλλά η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως. Δεν είδες την εικόνα με τις διαφορικές;η ρητορική ερώτηση είναι μια ερώτηση στην οποία ο ομιλητής δεν περιμένει απάντηση, καθώς η απάντηση θεωρείται αυτονόητη.
Για να ξέρουμε τι γίνεταιΘέσφατο αυτό.
Λες να έχουμε κανένα νέο Ντάνιελ μικρό ?Θα σας ανεβάσω βίντεο όταν αρχίσει να βρέχειτο κυριότερο είναι να μην ξεσπάσουν καταιγίδες.
ΠεραστικάΠήγα προχθές Αθήνα ,λόγω επέμβαση κατάλυσης κολπικής μαρμαρυγής της μητέρας μου
Την γαμήσαμε μου ήρθε και ο λογαριασμός της Ουλεν τα τριπλά λεφτάη Υλίκη ήταν στον πάτο.
Μόρνο να δεις.Περαστικά
Την γαμήσαμε μου ήρθε και ο λογαριασμός της Ουλεν τα τριπλά λεφτά
Τι να λέμε τώρα; τυχεροί όσοι φύγανε από Αθήνα.Μόρνο να δεις.
Εκεί και αν είναι απόγνωση.
Δεν έχω ιδέα, πάντως έχει συννεφιά κατά διαστήματα κι έριξε κάτι ψιχάλες για 2-3 λεπτά, μπουμπουνιταριά δεν ακούγονται...Λες να έχουμε κανένα νέο Ντάνιελ μικρό ?
Εγώ έφυγα 2007.Τι να λέμε τώρα; τυχεροί όσοι φύγανε από Αθήνα.
Ούτε την Καλαμάτα δεν θέλω να βλέπω έτσι που την τσιμεντώσανε, μόνο σε απόλυτη ανάγκη πατάω και δρόμο, περισσότερο κινούμαι προς Κυπαρισσία για συγκεκριμένες αγορές.Τι να λέμε τώρα; τυχεροί όσοι φύγανε από Αθήνα.