Νέα

Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο (τραβεστί/τρανς)

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (5 μέλη και 6 επισκέπτες)

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.329
Πόντοι
1.056
Εχω κανονισει με τρανσ κοπελα που θα προτεινατε να την παω; δεν εχω ξανα βρεθει με τρανσ και θα προτιμουσα καπου ησυχα χωρις πολυ κοσμο. εχετε κατι να προτεινετε; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΟΡΤ
Στην παραλία με το αυτοκίνητο

Thandercats

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
0

Έχει κάποιος συναγωνιστής εμπειρία?

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.737
Πόντοι
456

Χωρίς να έχει μισή φωτογραφία πας ; Άμα σε περιμένει ο γύφτος , μπαμπούλας με τη προβοσκίδα ;

danny_thess

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
42
Πόντοι
1
Εχω κανονισει με τρανσ κοπελα που θα προτεινατε να την παω; δεν εχω ξανα βρεθει με τρανσ και θα προτιμουσα καπου ησυχα χωρις πολυ κοσμο. εχετε κατι να προτεινετε; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΟΡΤ
Αν θέλεις στείλε μ μνμ φιλε μ. Έχω βρεθεί με 2 3 μη εσκορτ. Δεδομένου ότι δεν ειναι και πολλές, ενδεχομένως να έχω βρεθεί.

Gmate

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
109
Πόντοι
1

Άνδρες με περούκα. Διαμέρισμα κοντά στην Καλαμαριά. Δεν αξίζει.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
865
Πόντοι
81
Δεν περίμενα ποτέ να γράψω σε αυτό το ευαγές θρεντ, αλλά εχθές μου χτύπησε το κουδούνι για ενημέρωση της wind ένα τραβέλι. Μελαχρινό, ψηλό, κορμί-λαμπάδα και όμορφο πρόσωπο τολμώ να πω αλλά δεν είναι my cup of tea. Προδιδόταν από την φωνή και τον τρόπο συμπεριφοράς.

Γενικά μου τη δίνουν οι πλασιέ, ειδικά από τις κωλοεταιρείες αυτές που σε πρήζουν για προσφορές σε ούτως ή άλλως υπερτιμημένα προϊόντα, χωρίς ουσιαστική διαφορά από την μία εταιρεία στην άλλη πέρα από το γλείψιμο που σου κάνουν να έρθεις στην δική τους εταιρεία.

Ειδικότερα ακόμα μου την δίνουν όταν δεν καταλαβαίνουν πως δεν έχεις όρεξη να αλλάζεις πάροχο ή να τους αφιερώσεις χρόνο εκείνη την στιγμή, και τρελαίνομαι όταν μου το παίζουν και έξυπνοι ενώ εσύ είσαι ο μπουφος που δεν θες να πληρώνεις λιγότερα. Η συγκεκριμένη είχε αυτό το μαλακισμενο στυλ, γι'αυτό μπήκα να γράψω. Άσε μας ρε λεβέντη μου, που πουλάς και ειρωνεία και εξυπνάδα. Σάλτα και γαμήσου.

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
914
Πόντοι
81
Δεν περίμενα ποτέ να γράψω σε αυτό το ευαγές θρεντ, αλλά εχθές μου χτύπησε το κουδούνι για ενημέρωση της wind ένα τραβέλι. Μελαχρινό, ψηλό, κορμί-λαμπάδα και όμορφο πρόσωπο τολμώ να πω αλλά δεν είναι my cup of tea. Προδιδόταν από την φωνή και τον τρόπο συμπεριφοράς.

Γενικά μου τη δίνουν οι πλασιέ, ειδικά από τις κωλοεταιρείες αυτές που σε πρήζουν για προσφορές σε ούτως ή άλλως υπερτιμημένα προϊόντα, χωρίς ουσιαστική διαφορά από την μία εταιρεία στην άλλη πέρα από το γλείψιμο που σου κάνουν να έρθεις στην δική τους εταιρεία.

Ειδικότερα ακόμα μου την δίνουν όταν δεν καταλαβαίνουν πως δεν έχεις όρεξη να αλλάζεις πάροχο ή να τους αφιερώσεις χρόνο εκείνη την στιγμή, και τρελαίνομαι όταν μου το παίζουν και έξυπνοι ενώ εσύ είσαι ο μπουφος που δεν θες να πληρώνεις λιγότερα. Η συγκεκριμένη είχε αυτό το μαλακισμενο στυλ, γι'αυτό μπήκα να γράψω. Άσε μας ρε λεβέντη μου, που πουλάς και ειρωνεία και εξυπνάδα. Σάλτα και γαμήσου.
Νταξει τυπε το συγκεκριμενο τραβελι τουλαχιστον ειχε τα αρχιδια να βρει μια δουλεια και να μην ανεβαζει αγγελιες και να ζηταει 100ρικα λες και ειναι η πρωτη μουναρα.

Ρισπεκτ στον τυπο τραβελο που ειχε τα αρχιδια να βγει στο δρομο για το μεροκαματο :confused::confused::confused:

Nasos742

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2023
Like
0
Πόντοι
0
Κανένας απο εδώ δεν έχει πάει με την Χαρά να δώσει καμία πληροφορία;

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.719
Πόντοι
3.506
Κανένας απο εδώ δεν έχει πάει με την Χαρά να δώσει καμία πληροφορία;
όχι φιλε ...αμα θες να γαμηθεις και να πιπωσεις ...βαλε μια καποτα σε ενα αγγουρι και δωσε πονο...

Nasos742

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2023
Like
0
Πόντοι
0
όχι φιλε ...αμα θες να γαμηθεις και να πιπωσεις ...βαλε μια καποτα σε ενα αγγουρι και δωσε πονο...
Την γνωστή τσιγγάνα λέω, να την γαμησω θέλω υπάρχει καμία πληροφορία, θα υπάρξει κανένα θέμα υγιεινής; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΠΟΤΑΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την τσιγγάνα? Στείλε αγγελία ποια εννοείς.
Ναι αυτήν

Giorgio14

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2025
Like
66
Πόντοι
0
Την γνωστή τσιγγάνα λέω, να την γαμησω θέλω υπάρχει καμία πληροφορία, θα υπάρξει κανένα θέμα υγιεινής; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΚΑΠΟΤΑΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι αυτήν
Είναι δυνατό μωρό! Αμα βάλεις καπότα τι να πάθεις? Γενικά καθαρή είναι παρότι τσιγγάνα

Gmate

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2024
Like
109
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Γνωρίζουμε τίποτα;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.329
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα. Γνωρίζουμε τίποτα;
Δεν την ξέρω την συγκεκριμένη αλλά σε αγγελίες που λένε είμαι η καλύτερη κτλ, συνήθως είναι πολύ χειρότερη από τις περισσότερες.

Επίσης έχει πανομοιότυπη γραφή με αυτή

Giorgio XXX

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
39
Like
5.506
Πόντοι
1.446
Έχουμε κάποια πληροφορία για την "κορασίδα"?
Φωτογραφίες δεν βλέπετε βρε παιδιά ; ( Η φωτό με το κόκκινο κορμάκι τα λέει όλα...) Μετά έρχονται οι άλλοι και μιλάνε για κάτι στριμωγματα και τσακωμούς, τύπους με πλαστικά πρόσθετα βυζιά, περούκες κλπ κλπ Ξεκάθαρα φρεσκοξυρισμένος άντρας με περούκα,οκ αν το γουστάρει κάποιος αλλά όταν λέμε τρανς γυναίκα άλλο εννοούμε . Άλλωστε έχετε την καύλα την Νίνα εκεί , τι ψάχνετε;

dimwhoo

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
655
Πόντοι
6.120
Φωτογραφίες δεν βλέπετε βρε παιδιά ; ( Η φωτό με το κόκκινο κορμάκι τα λέει όλα...) Μετά έρχονται οι άλλοι και μιλάνε για κάτι στριμωγματα και τσακωμούς, τύπους με πλαστικά πρόσθετα βυζιά, περούκες κλπ κλπ Ξεκάθαρα φρεσκοξυρισμένος άντρας με περούκα,οκ αν το γουστάρει κάποιος αλλά όταν λέμε τρανς γυναίκα άλλο εννοούμε . Άλλωστε έχετε την καύλα την Νίνα εκεί , τι ψάχνετε;
Περί ορέξεως.....

drum42

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
150
Πόντοι
0
Δεν την ξέρω την συγκεκριμένη αλλά σε αγγελίες που λένε είμαι η καλύτερη κτλ, συνήθως είναι πολύ χειρότερη από τις περισσότερες.

Επίσης έχει πανομοιότυπη γραφή με αυτή

Η ίδια είναι...του κώλου τα μνημόσυνα..ΔΕΝ θα συναντήσεις αυτό που βλεπεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom