Εγω εκλεισα με Etihad αρχες σεπτεμβριου για Μπανγκοκ Ιανουαριο με 605 με 25κ βαλιτσα στις προσφορες που βγαλανε. Τον απριλιο πηγα με air arabia στα 385 (με βαλιτσα 20kg και 3 ωρες σε lounge γιατι ειχε 6 ωρες αναμονη στην επιστροφη στη sharja) το φτηνοτερο που εχω παει, το ειχα κλεισει το περασμενο νοεμβριο στις προσφορες που ειχαν βγαλει, οι φετινες προσφορες ηταν ακριβοτερες πλησιαζανε Etihad/Qatar για τις ιδιες ημερομηνιεςΠαροτι το εκλεισα σχετικα νωρις λογω που ηξερα ημερομηνιες ...περυσι στα χριστουγεννα για φετος το νοεμβριο με καταρ για μπανγκοκ 626 ...σε προσφορα ηταν..με 25βκιλα βαλιτσα ...
Παντως στα 680 η καταρ εβγαλε προσφορες για φετος νοεμβριο στις ιδιες ημερομηνιες που εκλεισα ...3- 4 φορες απο το πασχα και μετα ..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 60K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.016
- Πόντοι
- 21.395
Φθηνο εισητηριο για Μπανγκοκ ειχε βγαλει και η Γκαλφ, πριν 2 μηνες που εκλεισα εγω, για Φεβρουαριο με 536 ευρω και 3ωρες αναμονες και στις 2 πτησεις.
mixalis k.
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 8.384
- Πόντοι
- 2.356
H ετιχαντ ειχε και προσφορά δωρεάν lay over. Αραζεις Abu Dhabi ενα βράδυ, ξεκουραζεσαι και φεύγεις για κάτωο κυβος εριφθη, εκλεισα τελικα με Καταρ Αθηνα Πουκετ με 559 ευρω , 4δεκεμβριου , φευγω και 2 Φεβρουαριου η επιστροφη , στο πηγαινε ειναι η πιο γρηγορη πτηση , στην επιστροφη βεβαια ειναι με 2 στασεις, αλλα βαρεθηκα να ψαχνω αλλο ,η ετιχαντ εχι χωριστα τη βαλιτσα για να φαινεται πιο φθηνη , αλλα μετα παει πιο ψηλα .Αντε 2 μιση μηνες εμειναν ...
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.016
- Πόντοι
- 21.395
Εγω, επειδη οι μερες μου ειναι περιορισμενες, συνηθως 28, οσο και ο Φλεβαρης, μετραω και την καθε ωρα. Προσπαθω να βρω πτησεις με τις λιγοτερες αναμονες.H ετιχαντ ειχε και προσφορά δωρεάν lay over. Αραζεις Abu Dhabi ενα βράδυ, ξεκουραζεσαι και φεύγεις για κάτω
suncity
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 430
- Πόντοι
- 2.965
Παντως η καταρ που εκλεισα εχει 2 ωρες αναμονη και πηγαινε και ελα στην ντοχα ...και στο πηγαινε μου εστειλε μηνυμα οτι αλλαξε την ωρα αναχωρησης και ειναι μιαμιση ωρα ...παντως απο οτι ειδα δεν ξεπερναει γενικως τις 2 με 2.5 ωρες σε διαφορες πτησεις σε αυτην που φευγει στις 1.30 απο αθηνα ..στις πιο αργα πτησεις εχει μεγαλυτερες αναμονες ....το θεμα ειναι να βρεις ομως καλη τιμη ...βγαζει προσφορες ...παντως για μια περιοδο ειχε κοντα στα 800 την τιμη ακατεβατα οτι περιοδο και να πηγαινες ...Εγω, επειδη οι μερες μου ειναι περιορισμενες, συνηθως 28, οσο και ο Φλεβαρης, μετραω και την καθε ωρα. Προσπαθω να βρω πτησεις με τις λιγοτερες αναμονες.
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.016
- Πόντοι
- 21.395
Μετα την Ται, παλιοτερα ταξιδευα παντα με Καταρ. Καποια συμπεριφορα τους ομως στα γραφεια των Αθηνων, το 2017, με εκαναν να πηγαινω με τους Τουρκους που οταν χρειαστηκα μια αλλαγη εισιτηριου το 2020 με τον κορονοιο, για να μην παω πρωτα στην Κινα και να παω στην Ταυλανδη, με εξυπηρετησαν ευγενεστατα και μαλιστα χωρις να πληρωσω κανενα προστιμο για την αλλαγη. Απο τοτε μεχρι περσι πηγαινα με αυτους γιατι με βολευαν και οι ωρες. Φετος ομως ακριβηναν αρκετα το εισητηριο και αφου βρηκα με την Γκαλφ ειπα να δοκιμασω και αυτους.Παντως η καταρ που εκλεισα εχει 2 ωρες αναμονη και πηγαινε και ελα στην ντοχα ...και στο πηγαινε μου εστειλε μηνυμα οτι αλλαξε την ωρα αναχωρησης και ειναι μιαμιση ωρα ...παντως απο οτι ειδα δεν ξεπερναει γενικως τις 2 με 2.5 ωρες σε διαφορες πτησεις σε αυτην που φευγει στις 1.30 απο αθηνα ..στις πιο αργα πτησεις εχει μεγαλυτερες αναμονες ....το θεμα ειναι να βρεις ομως καλη τιμη ...βγαζει προσφορες ...παντως για μια περιοδο ειχε κοντα στα 800 την τιμη ακατεβατα οτι περιοδο και να πηγαινες ...
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.081
- Πόντοι
- 456
Όλες τις πτήσεις μου από Κύπρο τις κλείνω με Qatar και Emirates και κάτω από 1100€ δεν έχω δώσει ποτέ για συνδυασμό πτήσεων Bangkok και Chiang Mai (6 πτήσεις με την ενδιάμεση στάση).
Έχει τύχει να περιμένω και 5-6 ώρες αναμονή σε Doha, Dubai. Οκ τυχαίνει, αλλά για τέτοια ταξίδια χαλαλι.
Πέρυσι με το που έφτασα μετά από 16 ώρες πτήση, μέσα σε 1 ώρα ήρθε στο δωμάτιο το 26χρονο πουτανακι που έχω καβατζα στο Chiang Mai και χαλάρωσα με 2.5 ώρες πουτσα και χαδακια.
Σιγά μην αγχωθω για τις ώρες του ταξιδιού.
Έχει τύχει να περιμένω και 5-6 ώρες αναμονή σε Doha, Dubai. Οκ τυχαίνει, αλλά για τέτοια ταξίδια χαλαλι.
Πέρυσι με το που έφτασα μετά από 16 ώρες πτήση, μέσα σε 1 ώρα ήρθε στο δωμάτιο το 26χρονο πουτανακι που έχω καβατζα στο Chiang Mai και χαλάρωσα με 2.5 ώρες πουτσα και χαδακια.
Σιγά μην αγχωθω για τις ώρες του ταξιδιού.
suncity
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 430
- Πόντοι
- 2.965
Με γκαλφ ειχα ταξιδεψει το 2010 για ταυλανδη ..520 τοτε το εισιτηριο..η ται ειχε φυγει απο το βενιζελος λογω τελων και ειχε παει ρωμη...κριμα γιατι ηταν χωρις σταση ..καρφι μπανγκογκ .. και η γκαλφ τοτε ειχε το πιο φτηνο εισιτηριο ..ανετο ταξιδι ανετα καθισματα ..καλο φαγητο ..και πρωινο πριν προσγειωθουμε ...το μονο μειον..στο μπαχρειν χαλια αεροδρομιο τοτε ...Μετα την Ται, παλιοτερα ταξιδευα παντα με Καταρ. Καποια συμπεριφορα τους ομως στα γραφεια των Αθηνων, το 2017, με εκαναν να πηγαινω με τους Τουρκους που οταν χρειαστηκα μια αλλαγη εισιτηριου το 2020 με τον κορονοιο, για να μην παω πρωτα στην Κινα και να παω στην Ταυλανδη, με εξυπηρετησαν ευγενεστατα και μαλιστα χωρις να πληρωσω κανενα προστιμο για την αλλαγη. Απο τοτε μεχρι περσι πηγαινα με αυτους γιατι με βολευαν και οι ωρες. Φετος ομως ακριβηναν αρκετα το εισητηριο και αφου βρηκα με την Γκαλφ ειπα να δοκιμασω και αυτους.
Και η gulf συνήθως δίνει ένα βράδυ.H ετιχαντ ειχε και προσφορά δωρεάν lay over. Αραζεις Abu Dhabi ενα βράδυ, ξεκουραζεσαι και φεύγεις για κάτω
Τώρα το αεροδρόμιο είναι φανταστικό, ήμουν εκεί πριν ένα μήνα. Και το Μπαχρέιν συμπαθητικό και με φθηνά ηλεκτρονικά και ρολόγια. Iphone φθηνότερα από οπουδήποτε.Με γκαλφ ειχα ταξιδεψει το 2010 για ταυλανδη ..520 τοτε το εισιτηριο..η ται ειχε φυγει απο το βενιζελος λογω τελων και ειχε παει ρωμη...κριμα γιατι ηταν χωρις σταση ..καρφι μπανγκογκ .. και η γκαλφ τοτε ειχε το πιο φτηνο εισιτηριο ..ανετο ταξιδι ανετα καθισματα ..καλο φαγητο ..και πρωινο πριν προσγειωθουμε ...το μονο μειον..στο μπαχρειν χαλια αεροδρομιο τοτε ...
Slavrlfucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2024
- Like
- 2.081
- Πόντοι
- 456
Χαχαχα ακούσατε για τον βλάκα τον Ρώσο influencer που πήγε να το παίξει ότι γαμαει ντόπια στο πίσω μέρος ενός αγροτικού στη μέση του δρόμου στο κέντρο του Πουκετ. Μάλλον για κανένα βιντεάκι του.
Έφαγε μπλοκ βιζα και μόνιμο μπλοκ από τη χώρα.
Δεν τον χαλασε.
Δεν τον χαλασε.
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.016
- Πόντοι
- 21.395
Χαχαχα ακούσατε για τον βλάκα τον Ρώσο influencer που πήγε να το παίξει ότι γαμαει ντόπια στο πίσω μέρος ενός αγροτικού στη μέση του δρόμου στο κέντρο του Πουκετ. Μάλλον για κανένα βιντεάκι του.
Δεν τον χαλασε.
mixalis k.
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 8.384
- Πόντοι
- 2.356
To Μπαχρειν το 90 ήταν ακριβό. Μετά Κατάρ, Εμιράτα πήραν τα πανω τους και εκτοξευτηκαν. Το Μπαχρειν δεν παραγει πετρελαιο εχει μόνο διυλυστηριαΤώρα το αεροδρόμιο είναι φανταστικό, ήμουν εκεί πριν ένα μήνα. Και το Μπαχρέιν συμπαθητικό και με φθηνά ηλεκτρονικά και ρολόγια. Iphone φθηνότερα από οπουδήποτε.
musician
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 648
- Πόντοι
- 6.060
Ερώτηση: Έχει πάει κάποιος τελευταία Ταυλάνδη και Καμπότζη να κάνει σύγκριση του service των κοριτσιών ανάμεσα στις δύο χώρες??
Εννοώ που υπάρχει καλύτερη προθυμία, gfe ,και value for money...
Μιλάω φυσικά για τις "επαγγελματίες" και όχι τις κανονικές κοπέλες .
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.016
- Πόντοι
- 21.395
Το gfe για τις Ταιλανδεζες, νομίζω ότι εξαρτάται πολύ από την ηλικία. Και την δικιά σου αλλά κυρίως της κοπέλας. Αλλιώς θα σου φερθεί μια 20χρονη - 25χρονη αν είσαι και εσύ πιτσιρικάς και σχετικά άπειρος και αποβλέπει σε μόνιμη σχέση και αλλιώς αν είσαι κωλογερος που θα κοιτάξει να σε ξεπεταξει για να προλάβει να πάει και σε άλλον.Ερώτηση: Έχει πάει κάποιος τελευταία Ταυλάνδη και Καμπότζη να κάνει σύγκριση του service των κοριτσιών ανάμεσα στις δύο χώρες??
Το αντίστροφο θα κάνει μια σαραντάρα, που πιθανόν να είσαι και ο μοναδικός πελάτης της ημέρας, η, της εβδομάδας. Θα κοιτάξει να σου πουλήσει έρωτα και να κολλησει όσο περισσότερο μπορεί για να την έχεις μόνιμα για όσο διάστημα κάτσεις Ταυλανδη.
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.812
- Πόντοι
- 47.293
Σήμερα είχαμε Thai food στην περιοχή μου ..οι μπασταρδοι είναι τοπ στην κουζίνα τους σε σχέση με Καμπότζη Λάος ΦιλιππίνεςΤο gfe για τις Ταιλανδεζες, νομίζω ότι εξαρτάται πολύ από την ηλικία. Και την δικιά σου αλλά κυρίως της κοπέλας. Αλλιώς θα σου φερθεί μια 20χρονη - 25χρονη αν είσαι και εσύ πιτσιρικάς και σχετικά άπειρος και αποβλέπει σε μόνιμη σχέση και αλλιώς αν είσαι κωλογερος που θα κοιτάξει να σε ξεπεταξει για να προλάβει να πάει και σε άλλον.
Το αντίστροφο θα κάνει μια σαραντάρα, που πιθανόν να είσαι και ο μοναδικός πελάτης της ημέρας, η, της εβδομάδας. Θα κοιτάξει να σου πουλήσει έρωτα και να κολλησει όσο περισσότερο μπορεί για να την έχεις μόνιμα για όσο διάστημα κάτσεις Ταυλανδη.
Μόνο οι Βιετναμέζοι είναι καλύτεροι κ στο street food οι κορεάτες
Κάτι παντρεμένες ταυλανδες μάς μαγείρεψαν κ πραγματικά τούς θαυμάζω στην κουζίνα ...
Δυστυχώς καποιθα υλικά δεν τα εισάγουμε στην Ελλάδα ....
Εγώ μόνο γιασμιν ρύζι τρώω πλέον
Πάντως οι ταυλανδεζες εδώ είναι ήρεμες κ πιστες ...όσο τις βλέπω με τους φίλους μου
Αυτό που λες ότι αν πας Ταυλανδη κ σε βλέπουν σαν σχέση όντως θα σε έχουν βασιλιά
musician
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 648
- Πόντοι
- 6.060
Το γνωρίζω αυτό και είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. Αυτό που ρώτησα είναι σύγκριση συμπεριφοράς της "μοντέρνας" Ταυλανδεζας σε σύγκριση με την γειτόνισσα της Καμποτζιανή....Το gfe για τις Ταιλανδεζες, νομίζω ότι εξαρτάται πολύ από την ηλικία. Και την δικιά σου αλλά κυρίως της κοπέλας. Αλλιώς θα σου φερθεί μια 20χρονη - 25χρονη αν είσαι και εσύ πιτσιρικάς και σχετικά άπειρος και αποβλέπει σε μόνιμη σχέση και αλλιώς αν είσαι κωλογερος που θα κοιτάξει να σε ξεπεταξει για να προλάβει να πάει και σε άλλον.
Αρκετοί που πάνε τελευταία λένε ότι στην Καμπότζη η συμπεριφορά των γυναικών είναι όπως οι Ταυλανδεζες πριν 10 χρόνια.... Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι υπερβολή?
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.016
- Πόντοι
- 21.395
Δεν εχω παει Καμποτζη, δεν ξερω. 2 Καμποτζιανες που ειχα γνωρισει παλιοτερα, στην Μπανγκοκ 40+ η 1 σε μασσατζιδικο και 35 η αλλη φρι-λεινσερ ιδια συμπεριφορα ειχαν με τις Ταιλανδεζες αντιστοιχης ηλικιας. GFE καργα και παθητικες στο κρεβατι. ( Η μασσατζου λιγο πιο ενεργητικια)Το γνωρίζω αυτό και είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. Αυτό που ρώτησα είναι σύγκριση συμπεριφοράς της "μοντέρνας" Ταυλανδεζας σε σύγκριση με την γειτόνισσα της Καμποτζιανή....
Αρκετοί που πάνε τελευταία λένε ότι στην Καμπότζη η συμπεριφορά των γυναικών είναι όπως οι Ταυλανδεζες πριν 10 χρόνια.... Ισχύει κάτι τέτοιο ή είναι υπερβολή?
suncity
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 21
- Like
- 430
- Πόντοι
- 2.965
καλημερα σε ολους ...ξεκιναει σημερα η αντιστροφη μετρηση του μηνα για κατω ...οπως στο στρατο...29 και σημερα...λοιπον...αντε να δουμε ..το μπατ εχει σταθεροποιηθει οπως το βλεπω στα 37.5 ..και παιζει και προς τα πανω ...απο το 35 που ηταν περισυ που πηγε φιλος κατω μια χαρα το 37.5....τα παρελθοντα 43-45 μοιαζουν μαγικη εικονα που δεν θα ξαναερθουν ..ευτυχως τα προλαβαμε...και καναμε τα γουστα μας ...
39 και σήμερα! Το μπατ χθες είχε φτάσει 38.15 αλλά έπεσε περίπου 37.95, πέρισι την ίδια εποχή είχε φτάσει 34.5. Απο τις πληροφορίες που έχω στη Πατάγια, ήταν η χειρότερη low season απο κόσμο και αναμένεται η χειρότερη High Season.