πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.803
- Πόντοι
- 16.131
Τι να πάθει ρε τό κοπρόσκυλο (@dimigoall ) σίγουρα κάπου σε κάποια θα μοστραρει το γνωστό παραμύθι...θα σε κάνω βασίλισσαΠέθανε?
Αγνοείται μόνο.
Τι να πάθει ρε τό κοπρόσκυλο (@dimigoall ) σίγουρα κάπου σε κάποια θα μοστραρει το γνωστό παραμύθι...θα σε κάνω βασίλισσαΠέθανε?
Αγνοείται μόνο.
1) Αν δεν θυμάσαι την ιστορία με τη Σπίθα ψάξε στο απέναντιο Δάσκαλος Ντούντας
Ο Δάσκαλος άλλσξε πάλι αvatar.Σήμερα διανυκτέρευση σε Νοσοκομείο.Συνοδεία νοσηλεύοντος συγγενούς.Να δω αν έχει καλές νοσοκόμες?1) Αν δεν θυμάσαι την ιστορία με τη Σπίθα ψάξε στο απέναντι
2) Ο Σκαφίδας (χοντρός σα σκαφίδι) πριν χρόνια ρώτησε => πας σε κανένα μπουρδέλο; Ξαλαφρώνεις...
Συνέχισε να ελαττώνεις την παρουσία/σχόλια και θα βρεις το σωστό δρόμο![]()
Ακόμα δεν γύρισε ο ξάδελφος?Mήπως τον έδειρε η σύζυγός του ή η πεθερά του που κάνει κακές παρέες εδώ?Τι να πάθει ρε τό κοπρόσκυλο (@dimigoall ) σίγουρα κάπου σε κάποια θα μοστραρει το γνωστό παραμύθι...θα σε κάνω βασίλισσα
Περαστικά.Σήμερα διανυκτέρευση σε Νοσοκομείο.Συνοδεία νοσηλεύοντος συγγενούς.
Εμφανίστηκε, καλά είναι μόνο κάτι λίγα τσιρότα, ψιλοπράγματα δηλαδή.Ακόμα δεν γύρισε ο ξάδελφος?Mήπως τον έδειρε η σύζυγός του ή η πεθερά του που κάνει κακές παρέες εδώ?
Εγώ έλεγα ή τον έδειρε γυναίκα ή μή τον έδειρε κανείς με εντολή Δασκάλου Ντούντα επειδή του έπρηξε τα καρύδια με του να του λέει στείλε τα πράγματα.Περαστικά.
Εμφανίστηκε, καλά είναι μόνο κάτι λίγα τσιρότα, ψιλοπράγματα δηλαδή.
Εγώ έλεγα ή τον έδειρε γυναίκα ή μή τον έδειρε κανείς με εντολή Δασκάλου Ντούντα επειδή του έπρηξε τα καρύδια με του να του λέει στείλε τα πράγματα.
Το χθεσινό avatar του Δάσκαλου ήταν ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ.Σιγά μη νευρίασε οΔιδάσκαλος τόσα τσιφλίκια έχει στην ημι-ορεινή Μεσσηνία
χαίρεται να στέλνει σε φίλους![]()
Ναι ο @Ντουνταράς (Kaizerbet) είναι στα άβαταρ δυνατός και καταλαβαίνεις ποιος είναι.Το χθεσινό avatar του Δάσκαλου ήταν ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ.
Κουβανός Επαναστάτης με Φιντέλ και Τσε? Κάτι μου θυμίζει.Ο Καμίλο είναι?Ναι ο @Ντουνταράς (Kaizerbet) είναι στα άβαταρ δυνατός και καταλαβαίνεις ποιος είναι.
Το δικό μου δεν με έχει ρωτήσει ποιος είναι![]()
Ο ένας και μοναδικός LO LIEH ινδονησιάνος που έπαιζε σε ταινίες δράσης.Κουβανός Επαναστάτης με Φιντέλ και Τσε? Κάτι μου θυμίζει.Ο Καμίλο είναι?
Αρεσε πολύ στο θείο μου που ήταν σινεφίλ και τoυ άρεσαν αυτές οι ταινίες φουλ.Είχε ολόκληρη συλλογή από τέτοιες βιντεοταινίες προ dvd.Ο ένας και μοναδικός LO LIEH ινδονησιάνος που έπαιζε σε ταινίες δράσης.
Αυτή είναι από το police story 3 με jackie chan
Και τις εγκυκλοπαίδειες τις πλήρωνες και τους δίσκους βινυλίου και πολλά άλλα.Και τότε οι νιdeoταινίες αυτές κόστιζαν και αρκετά και δεν τις έδιναν εφημερίδες σαν τα dvd μετά.
Ισχύει.Ισως είμαι από τους λίγους που αγοράζω βιβλία.Τα 5 τελευταία έτη αγόρασα σχεδόν όλα τα βιβλία του Βασίλη Ραφαηλίδη.Και τις εγκυκλοπαίδειες τις πλήρωνες και τους δίσκους βινυλίου και πολλά άλλα.
Από τότε που βγήκε το ίντερνετ αυτά άλλαξαν τα βρίσκεις στο wiki, youtube klp
Δεύτερη γραμμή?
όχι πρώτη γραμμή
Καλά τα λέει ο Δάσκαλος, πρώτη γραμμή τελευταίο όνομα άμα πας τον κέρσοραΔεύτερη γραμμή?
Ξέρει.Καλά τα λέει ο Δάσκαλος, πρώτη γραμμή τελευταίο όνομα άμα πας τον κέρσορα
βλέπεις τελευταία σύνδεση![]()