Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (3 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.160
Πόντοι
6.256
Αυτό που ξέρω είναι ότι αν ένα πτώμα είνια βαριά παραμορφωμένο η κηδεία γίνεται με κλειστό φέρετρο για να μην τρομάζει ο κόσμος.
Πώς όμως έγινε η ταυτοποίηση του πτώματος αν δεν πήγαν οι γονείς του; Άρα το είδαν το παιδί τους.
Επίσης δεν ξέρω αν τόσο καιρό μετά οι τοξικολογικές θα είχαν κάποιο νόημα.

Δεν τα βάζω με τον πατέρα, ο άνθρωπος με αυτό που έπαθε έχει τέτοιο ψυχολογικό σοκ που θα στρεφόταν οπουδήποτε. Ούτε κομματόσκυλο είναι, ούτε αποστολή έχει.
δεν έγινε καμία ταυτοποίηση αυτό είναι το πρόβλημα τους. Τους έδωσαν κλειστά φέρετρα και σε κάποιους σακούλες με γενετικό υλικό κανένα παιδί τους δεν είδαν.

Αυτό φωνάζουν οι άνθρωποι ότι ενώ προβλέπεται δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα απομεινάρια με απόφαση της "δικαιοσύνης"

• Like
Αντιδράσεις: hijra

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
Και πώς έγινε η ταυτοποίηση των πτωμάτων;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.583
Πόντοι
10.656
Αυτό που ξέρω είναι ότι αν ένα πτώμα είνια βαριά παραμορφωμένο η κηδεία γίνεται με κλειστό φέρετρο για να μην τρομάζει ο κόσμος.
Πώς όμως έγινε η ταυτοποίηση του πτώματος αν δεν πήγαν οι γονείς του; Άρα το είδαν το παιδί τους.
Επίσης δεν ξέρω αν τόσο καιρό μετά οι τοξικολογικές θα είχαν κάποιο νόημα.

Δεν τα βάζω με τον πατέρα, ο άνθρωπος με αυτό που έπαθε έχει τέτοιο ψυχολογικό σοκ που θα στρεφόταν οπουδήποτε. Ούτε κομματόσκυλο είναι, ούτε αποστολή έχει.
Χωρις να ειμαι 1000% σιγουρος γιατι εχει περασει πολυς καιρος και ειναι δυσκολο το ψαξιμο, αυτη η οικογενεια δεν ειδε τιποτα με τα ματια της. Εβλεπα ενα βιντεο πιο πριν που αυτοι οι 2 γονεις συγκεκριμενα, παρακαλαγαν να ανοιξουν τις μαυρες σακουλες για να αντικρυσουν το παιδι τους...
Μονο DNA εδωσαν (λογικα). Και απλα τους επιβεβαιωσαν οτι ηταν οντως μεσα στο βαγονι ο μικρος.
Αυτα.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
207
Like
27.342
Πόντοι
34.518
Για όλα η απάντηση σου είναι ''η ζωή αυτό και η ζωή το άλλο'' στα αρχίδια μου την γράφω εγώ αυτή και όλους τους βουλευτές.

αν κάποιον πιστέψω θα είναι σίγουρα τον άνθρωπο που κάνει απεργία πείνας παρά τα τομάρια της βουλής.

ποιος σου είπε ότι δεν έχουν κάνει αίτημα??? όχι μόνο ένας αλλά δεκάδες γονείς έχουν κάνει αίτημα και η αρμόδια δικαιοσύνη δεν το προχωράει να γίνει εκταφή.

εσύ βάζεις μπροστά τη ζωή για να δικαιολογήσεις τα στρεβλά που πιστεύεις. Αν δεν ήταν η ζωή??? θα είχε δίκιο να κάνει απεργία πείνας?
Όχι στ'αρχίδια σου η Ζωή, στ'αρχίδια σου η αλήθεια. Έχεις κρίνει ήδη ενόχους και αθώους. Ταυτοποίηση των σωρών έγινε με dna, αλλά πρέπει σύμφωνα με κάποιους να γίνει και οπτικά μετά από 3 σχεδόν χρόνια σε απανθρακωμένα κορμιά. Πολύ λογικό το αίτημα, είμαι σίγουρος ότι ο πατέρας το ζήτησε, όχι η ξέρεις ποιά....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.767
Πόντοι
3.846
Πραγματικά το έχω απορία δεν το παίζω ειδικός: Για να σε κηρύξουν νεκρό πρέπει με κάποιο τρόπο να ταυτοποιηθεί ότι είσαι εσύ. Εξαιρούνται περιπτώσεις που αυτό δε γίνεται.
Πάτησαν δηλαδή ότι τα πτώματα δε μπορούν να αναγνωριστούν από τις παραμορφώσεις οπότε όποιος ήταν επιβάτης και δε βρέθηκε ζωντανός κηρύχθηκε νεκρός; Δεν το αποκλείω.

Υπάρχει δυστυχώς η περίπτωση να γίνει εκταφή και ο πατέρας να δει ένα πτώμα που θα είναι ο γιος του αλλά δε θα μπορεί να το αναγνωρίσει.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.160
Πόντοι
6.256
Όχι στ'αρχίδια σου η Ζωή, στ'αρχίδια σου η αλήθεια. Έχεις κρίνει ήδη ενόχους και αθώους. Ταυτοποίηση των σωρών έγινε με dna, αλλά πρέπει σύμφωνα με κάποιους να γίνει και οπτικά μετά από 3 σχεδόν χρόνια σε απανθρακωμένα κορμιά. Πολύ λογικό το αίτημα, είμαι σίγουρος ότι ο πατέρας το ζήτησε, όχι η ξέρεις ποιά....
Καλά δε θα μου πεις εσύ μαν τι είναι στα αρχίδια μου. Στα αρχίδια μου η ζωή και όλες οι ζωές της βουλής.

Την αλήθεια την ξέρουμε όλοι....έφαγαν τα λεφτά των συμβάσεων και άφησαν τα τρένα σκοτώστρες και ως εκ τούτου σκοτώθηκαν άνθρωποι. Πιο πολύ εσύ ασχολείσαι με το τι λένε οι ζωές παρά εγώ.

ναι αυτό είναι όλο το πρόβλημα....και πιθανών και γιατί δεν αφήνουν να γίνει η εκταφή...μπορεί η ταυτοποίηση να ήταν στον αέρα....για μια κοπέλα είπαν ότι εξαϋλώθηκε...δεν βρήκαν τίποτα. Επίσης ΔΕΝ έγινε όπως προβλέπεται τοξικολογική στα απομεινάρια που υπήρχαν.

Το όλο θέμα δεν γίνεται για να δουν οπτικά τα κόκαλα των παιδιών τους. Άλλο αν αυτό βολεύει να πιστεύεις. Τι κερδίζεις να βάζεις συνέχεια στην συζήτηση την ''ξέρεις ποια"??? νομίζεις ότι είναι επιχείρημα????

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.583
Πόντοι
10.656
Πραγματικά το έχω απορία δεν το παίζω ειδικός: Για να σε κηρύξουν νεκρό πρέπει με κάποιο τρόπο να ταυτοποιηθεί ότι είσαι εσύ. Εξαιρούνται περιπτώσεις που αυτό δε γίνεται.
Πάτησαν δηλαδή ότι τα πτώματα δε μπορούν να αναγνωριστούν από τις παραμορφώσεις οπότε όποιος ήταν επιβάτης και δε βρέθηκε ζωντανός κηρύχθηκε νεκρός; Δεν το αποκλείω.

Υπάρχει δυστυχώς η περίπτωση να γίνει εκταφή και ο πατέρας να δει ένα πτώμα που θα είναι ο γιος του αλλά δε θα μπορεί να το αναγνωρίσει.
dna σου ειπα και πιο πανω. Παιρνεις οτι υλικο βρεις, και ταιριαζεις ποσα διαφορετικα dna θα προκυψουν με αυτα των συγγενων κτλ.
το θεμα ειναι μεσα στο φερετρο μην εχει τεσσερα random χερια πχ... :coffee: Θα μιλαμε για υβρις υψιστου βαθμου.
Και ξαναρωτω, γιατι δεν κανουν εκταφη; αμα δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα και ολα εγιναν σωστα, γιατι το συζηταμε ακομα και δεν του δινουν αυτο που νομιμως ζηταει;

• Like
Αντιδράσεις: hijra

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.484
Πόντοι
10.446

Τι να δει ρε φιλε? Ενα καμενο απομειναρι απο ενα λεβεντη 22 χρονων που ειχε ολη τη ζωη μπροστα του κ επειδη 40 ανθρωποι δεν εκαναν τη δουλεια τους, οπως γινεται εδω κ 200 χρονια σε αυτο το γαμωτοπο, δεν θα τον ξαναδει ποτε?
Κι αυτο το απολειφαδι που εχουμε για δημαρχο πηγε κ εκατσε διπλα του με λογια παρηγοριας αντι να παει να φτιαξει κανα δρομο στην πουτανουπολη που ζουμε να μην σκοτωνεται ο κοσμακης μονο κ μονο για να τον δειξει η τηλεοραση?
Μιλαμε για 60.000 σελιδες δικογραφια κ 250 δικηγορους... Για να βγει ακρη θελει 5 χρονια...
Εδω στο Ματι που ηταν φως φαναρι ποιος εφταιγε εκαναν 7 χρονια.....
Το φερετρο δεν κλεινει χωρις ταυτοποιηση.... Τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε.... Απλα παιζουν με τον πονο τους ολοι μαζι....χαροκαμενοι ανθρωποι που γι αυτους ο χρονος σταματησε....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.160
Πόντοι
6.256

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.583
Πόντοι
10.656
Τι να δει ρε φιλε? Ενα καμενο απομειναρι απο ενα λεβεντη 22 χρονων που ειχε ολη τη ζωη μπροστα του κ επειδη 40 ανθρωποι δεν εκαναν τη δουλεια τους, οπως γινεται εδω κ 200 χρονια σε αυτο το γαμωτοπο, δεν θα τον ξαναδει ποτε?
Κι αυτο το απολειφαδι που εχουμε για δημαρχο πηγε κ εκατσε διπλα του με λογια παρηγοριας αντι να παει να φτιαξει κανα δρομο στην πουτανουπολη που ζουμε να μην σκοτωνεται ο κοσμακης μονο κ μονο για να τον δειξει η τηλεοραση?
Μιλαμε για 60.000 σελιδες δικογραφια κ 250 δικηγορους... Για να βγει ακρη θελει 5 χρονια...
Εδω στο Ματι που ηταν φως φαναρι ποιος εφταιγε εκαναν 7 χρονια.....
Το φερετρο δεν κλεινει χωρις ταυτοποιηση.... Τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε.... Απλα παιζουν με τον πονο τους ολοι μαζι....χαροκαμενοι ανθρωποι που γι αυτους ο χρονος σταματησε....
ρε μαλακα τι σε νοιαζει τι θελει να δει;
δικαιωμα του δεν ειναι;
ξαναρωταω, αμα το φερετρο ειναι αδειο, ή αμα το φερετρο εχει μεσα 3 χερια και 3 ποδια, θα εχει λογο για να το ανοιξει;
τι τρελα ειναι αυτη που πουλατε ξαφνικα;

ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, λογαριασμο θα σου δωσει; Γιατι οι πουτανας γιοι οι καρκινιαρηδες δεν τον αφηνουν; Απαντησε σε αυτο και σταματα να το αποφευγεις. Γιατι αφου ολα ειναι νομιμα το αποφευγουν;

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
207
Like
27.342
Πόντοι
34.518
Καλά δε θα μου πεις εσύ μαν τι είναι στα αρχίδια μου. Στα αρχίδια μου η ζωή και όλες οι ζωές της βουλής.

Την αλήθεια την ξέρουμε όλοι....έφαγαν τα λεφτά των συμβάσεων και άφησαν τα τρένα σκοτώστρες και ως εκ τούτου σκοτώθηκαν άνθρωποι. Πιο πολύ εσύ ασχολείσαι με το τι λένε οι ζωές παρά εγώ.

ναι αυτό είναι όλο το πρόβλημα....και πιθανών και γιατί δεν αφήνουν να γίνει η εκταφή...μπορεί η ταυτοποίηση να ήταν στον αέρα....για μια κοπέλα είπαν ότι εξαϋλώθηκε...δεν βρήκαν τίποτα. Επίσης ΔΕΝ έγινε όπως προβλέπεται τοξικολογική στα απομεινάρια που υπήρχαν.

Το όλο θέμα δεν γίνεται για να δουν οπτικά τα κόκαλα των παιδιών τους. Άλλο αν αυτό βολεύει να πιστεύεις. Τι κερδίζεις να βάζεις συνέχεια στην συζήτηση την ''ξέρεις ποια"??? νομίζεις ότι είναι επιχείρημα????
Τί κερδίζω ρε τύπε με την ξέρεις ποιά.....αφού όλα αυτή τα κάνει και δεν αφήνει να ξεκινήσει η δίκη. Αν τελειώσει η δίκη τελειώσε και αυτή πολιτικά, δεν έχει άλλο λόγο ύπαρξης.
Πιστεύεις δηλαδή ότι αν αυτός ο άνθρωπος περάσει το βάσανο της εκταφής θα αναγνωρίσει το παιδί του; Ή ότι θα βρουν χημικά που θα αποδεικνύουν τα αναπόδεικτα που έχουν απορριφθεί από βίντεο και τόσες εκθέσεις;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.610
Πόντοι
9.931
Θα γινει ΝΟΜΙΜΑ σε 6 μήνες περίπου, δεν θα γινει τωρα επειδή ετσι γουστάρει η Ζωη, η Καρυστινού και δεν ξερω και ποιος αλλος.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.160
Πόντοι
6.256
Τί κερδίζω ρε τύπε με την ξέρεις ποιά.....αφού όλα αυτή τα κάνει και δεν αφήνει να ξεκινήσει η δίκη. Αν τελειώσει η δίκη τελειώσε και αυτή πολιτικά, δεν έχει άλλο λόγο ύπαρξης.
Πιστεύεις δηλαδή ότι αν αυτός ο άνθρωπος περάσει το βάσανο της εκταφής θα αναγνωρίσει το παιδί του; Ή ότι θα βρουν χημικά που θα αποδεικνύουν τα αναπόδεικτα που έχουν απορριφθεί από βίντεο και τόσες εκθέσεις;
Δεν θα ασχοληθώ άλλο με την ξέρεις ποια...δε θα χάνω την ώρα μου με την ζωή.

Πιστεύω ότι οι συγγενείς έχουν κάθε συμφέρον να γίνει η δίκη όπως πρέπει και αν αυτοί λένε ότι δεν έχουν συμπεριλάβει στοιχεία εγώ πιστεύω αυτούς και όχι τον αλ καπόνε και την παρέα του.

Ο άνθρωπος θέλει να κάνει εκταφή, να κάνει εξέταση dna και τοξικολογική....εμείς θα του το επιτρέψουμε ανάλογα με το τι πιστεύουμε? Και τίποτα να μη βρει μπορεί να του φύγει ένα μικρό βάρος από πάνω του.

Γιατί να μην τον στηρίξω για να γλιτώσει την εικόνα της η πουστοκυβέρνηση?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.583
Πόντοι
10.656
και αλλοι προσπαθησαν πριν μηνες αλλα προφανως οι αριστοι πουτανας γιοι αρνηθηκαν.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.610
Πόντοι
9.931
Τζέρτζελο να γίνεται να κρατιέται το θεμα Τέμπη ψηλά στην δημοσιότητα , οσο ποιο αργα γινει η δικη τοσο το καλύτερο για να πέσει κοντα με τις εκλογές καλα αν παραγραφεί και κανα αδίκημα μεχρι τοτε εκει να δεις χαρες και πανηγύρια απο την Ζωη και τους άλλους.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.160
Πόντοι
6.256
έτσι είναι

εσείς που διαβάζετε τις επικεφαλίδες που σας αρέσουν (μόνο) ξέρετε καλυτερα την υπόθεση από τους γονείς των παιδιών που όλη τους η ζωή έχει γίνει αυτό το πράγμα.

οπότε αν λένε για εκταφή έχετε δίκιο εσείς που δεν την θεωρείτε απαραίτητη.....όχι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι οι γονείς...

για την υπόθεση πρέπει να ακούμε εσας που τα ξέρετε όλα :jerking:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
207
Like
27.342
Πόντοι
34.518
έτσι είναι

εσείς που διαβάζετε τις επικεφαλίδες που σας αρέσουν (μόνο) ξέρετε καλυτερα την υπόθεση από τους γονείς των παιδιών που όλη τους η ζωή έχει γίνει αυτό το πράγμα.

οπότε αν λένε για εκταφή έχετε δίκιο εσείς που δεν την θεωρείτε απαραίτητη.....όχι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι οι γονείς...

για την υπόθεση πρέπει να ακούμε εσας που τα ξέρετε όλα :jerking:
Εγώ δεν ξέρω τίποτα, ούτε όμως και εσύ. Οι εισαγγελείς που τις απορρίπτουν όμως κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Αλλά ξέχασα, είναι τσιράκια του Κούλη.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.484
Πόντοι
10.446
ρε μαλακα τι σε νοιαζει τι θελει να δει;
δικαιωμα του δεν ειναι;
ξαναρωταω, αμα το φερετρο ειναι αδειο, ή αμα το φερετρο εχει μεσα 3 χερια και 3 ποδια, θα εχει λογο για να το ανοιξει;
τι τρελα ειναι αυτη που πουλατε ξαφνικα;

ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ, λογαριασμο θα σου δωσει; Γιατι οι πουτανας γιοι οι καρκινιαρηδες δεν τον αφηνουν; Απαντησε σε αυτο και σταματα να το αποφευγεις. Γιατι αφου ολα ειναι νομιμα το αποφευγουν;
Εχει απαντηθει πιο πανω....ποιος ειναι υπευθυνος στη Λαρισα για αυτο....ο δικηγορος του ξερει...
Νομιζω με παρουσια εισαγγελεα ανοιγει το φερετρο......
Οσο νοιαζει εσενα, νοιαζει κ μενα, ισως κ λιγο παραπανω, γιατι το συγκεκριμενο δρομολογιο παιζει να το κανω 10 φορες το xρονο.......
αλλα θα ηθελα να δω τις αντιδρασεις σας οταν θα πεσει ξερος ο γονιος απο αυτο που θα αντικρυσει...
θα πατε να τον παρηγορησετε τον ανθρωπο κ να του πειτε, "μπραβο μεγαλε τους γαμησες μη σε νοιαζει τιποτα θα γινεις συμβολο αντιστασης"?... Αρχιδια....
Μεγαλα λογια του διαδικτυου, του καφενειου, τα γνωστα. Ο Ελλην ξεσπαθωνει... :jerking:
Και το πρωι παει στη δουλιτσα του, μαθαινει το παιδακι του να μην το πιανουν κοροιδο, κανει το κομματι του στο καφενειο φωναζοντας πιο δυνατα για ετσι εχει δικιο, βριζει την κυβερνηση γιατι ειναι επαναστατης ποπολαρος. Κι οταν ερθουν εκλογες παει παραλια, σε κανα ταβερνακι, γιατι "ολοι τους ιδιοι ειναι, που να τρεχω τωρα να ψηφισω, δε πα να παθουν ολοι καρκινο".....
Ρε ουστ...βρωμορατσα ειμαστε, μπασταρδεμενα βαλκανοτουρκακια.....

Αν θες να κανεις σοβαρη κουβεντα, κανε, για τα υπολοιπα που γραφεις δεν ενδιαφερομαι. Γραψε ενα αρλεκιν μαζι με τους αλλους.....

• Like
Αντιδράσεις: barock

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.583
Πόντοι
10.656
Θα γινει ΝΟΜΙΜΑ σε 6 μήνες περίπου, δεν θα γινει τωρα επειδή ετσι γουστάρει η Ζωη, η Καρυστινού και δεν ξερω και ποιος αλλος.

Αμα κανεις αιτηση και δεν την απορριψουν οι πουτανας γιοι, γινεται και νωριτερα. Νταξει βλακα;

1758574810353.png

1758575060529.png

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom