italaki
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 19.394
- Πόντοι
- 3.506
Έχει αναρτήσει το tour της μαν...Κοίτα στο προφίλ της..Πες μας είναι εύκολο πότε ξαναερχεσαι Αθήνα ?

Έχει αναρτήσει το tour της μαν...Κοίτα στο προφίλ της..Πες μας είναι εύκολο πότε ξαναερχεσαι Αθήνα ?
...."βροντα στον Γοργοποταμο..."Από σήμερα το μεσημέρι θα βρίσκομαι στη Λαμία για μια νύχτα, μικρή περιορισμένη διαθεσιμότητα για ραντεβού. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να μου γράψετε στο viber. Εδώ δεν κοιτάω μηνύματα.
Θα αναστενάξει η Άμπλιανη...."βροντα στον Γοργοποταμο..."![]()
Επαγγελματικό ταξιδάκι πριν τη Θεσσαλονίκη;Τι κάνετε μωρά μου; Σας στέλνω να φιλιά μου από
Τι να κάνουμε περιμένουμε να σε ξεκολιασουμεΤι κάνετε μωρά μου; Σας στέλνω να φιλιά μου από
...καλα να περασεις καβλακι ομορφο !!!!Τι κάνετε μωρά μου; Σας στέλνω να φιλιά μου από
Οταν δε μπορείτε να με πιστέψετε αν ειμαι size queen. Μωρά μου δεν παίζω με τα λόγια, μόνο με τα υπέροχα εργαλεία σας!
μόλις δω κάτι τέτοιο , ορμάω… και μετά ποιος μαζεύει τα σάλια που σας τρέχουν…
Τι κάν
Τι κάνετε μωρά μου; Σας στέλνω να φιλιά μου από
Από μακριά φιλιά από κοντά γαμησιαΤι κάνετε μωρά μου; Σας στέλνω να φιλιά μου από
Κάπως έτσι συνδιασμος με διακοπές.Επαγγελματικό ταξιδάκι πριν τη Θεσσαλονίκη;
Μας εψησες , ωραίοςΠριν 10 μέρες πέριπου αποφάσισα να βρεθώ με την Βικτώρια.
Εδώ να πω ότι δεν έιχα ξαναπάει ποτέ με ανεξάρτητη πάντα προτιμούσα για κάποιο λόγο το γραφείο. Μπαίνει μέσα ακριβώς αυτό που έχετε δει όλοι σας, αυτό όμως που δεν έχετε δει είναι το ότι φοβερός τύπος είναι αυτή η κοπέλα!!!! Social εξαιρετικό σε σημείο που θες να τα πείτε κιόλας!! Το ραντεβού για 2 h all..
ξεκινάμε παίρνοντας ένα ποτό και χωρίς να θέλει να χάσει καθόλου χρόνο παίρνει πρωτοβουλία η ίδια!! Πριν ξεκινήσουμε καλα καλα μου λεει « μην με ρωτας , Κανεις Ότι σου αρεσει και αγαπας»
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες δε βρίσκω να υπάρχει λόγος!! Όλοι πανω κατω τα έχουν πει!! Πέρασα ενα φανταστικο 2ωρο καο αποφάσισα να την ξαναδώ αμεσσα!! Καο θα την ξαναδώ καο θα την ξαναδώ!!! Η κοπέλα την τιμά την δουλεια της και θέλει να περασεις ΕΣΥ καλα!! Πραγμα που δεν συμβαίνει συχνά στο χώρο!! Δεν κλέβει δευτερόλεπτο!! Κάθε αλλο ειρθε με 5 λεπτα καθυστέρηση και έκατσε 15 παραπάνω.
Με λιγα λόγια ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!
Μαγικό ραντεβου
Έκανα login για να γράψω ότι τώρα καύλωσαΤο έφτιαξα και έτσι και μετά έλεγα μήπως πάρα είναι Γερμανίλα για το bou αυτό; Χαχαχα
Ωραία οργάνωση αλλά θα βοηθούσε να μας το φτιάξεις σε .cal .pics .ics ένα calendar file τέλος πάντων να μην ανοιγοκλείνουμε αρχείαΤο έφτιαξα και έτσι και μετά έλεγα μήπως πάρα είναι Γερμανίλα για το bou αυτό; Χαχαχα
το ΚΩΛΟσέο οέο?Τι κάνετε μωρά μου; Σας στέλνω να φιλιά μου από
Κρίμα, πάντως για να ξέρεις, μπορείς να ξαναπάρεις το ίδιο νούμερο με νέα κάρτα SIM και αυτόματα απενεργοποιείται η παλιά κάρτα SIMΣημαντική ενημέρωση
Καλησπέρα!
Μετά από μια άσχημη περιπέτεια σήμερα που με έκλεψαν αναγκαστικά έχω νέο νούμερο!
Ζητώ σε όλους συγνώμη που δεν έχω απαντήσει και δε θα απαντήσω στο προηγούμενο καθώς πλέον έχει βγάλει φτερά από τα χέρια μου.
Θα σας αφήσω το νέο τηλέφωνο στο προφίλ μου!
Κούκλα!Παράταση των ραντεβού μου στην Αθήνα μέχρι και Παρασκευή μεσημέρι!