Έτσι είναι, τα μωρά έχουν ανώριμο ανοσοποιητικό και αρρωσταίνουν εύκολα! Τώρα στον βρεφονηπιακό, να προσέχεις! Μην πλησιάζεις τα άλλα μωράκια!Το έπαθα κι εγώ μέσα στον Αύγουστο..
Ωραία εμπειρία..
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 103K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.135
- Πόντοι
- 15.446
Έχουμε μέλη του σαιτ που είναι μωρά;;;Έτσι είναι, τα μωρά έχουν ανώριμο ανοσοποιητικό και αρρωσταίνουν εύκολα! Τώρα στον βρεφονηπιακό, να προσέχεις! Μην πλησιάζεις τα άλλα μωράκια!
Τελικά το μπου είναι μαγικό.
Ο Ντούντας μας τι έπαθε;Έχουμε μέλη του σαιτ που είναι μωρά;;;
Τελικά το μπου είναι μαγικό.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.135
- Πόντοι
- 15.446
Τίποτα μια χαρά είναι, πήρε και κάτι μαντζούνια για να δυναμώσει.Ο Ντούντας μας τι έπαθε;
Τον ξάδελφο (ντιμιγκολ) ψάχνουμε, όποιος γνωρίζει κάτι θα αμειφθεί.

Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou! - Page 223 - bourdela.com forum
Ο τίτλος νομίζω ότι είναι σαφής! Βασικά το κλειστό κλαμπ :coffee: είναι μια "κλίκα" που κάποια μέλη της κρατάνε κάποια πράγματα για την πάρτη τους και δεν τα μοιράζονται με το ευρύ κοινό :coffee: Η βάση είναι το νινί => δηλαδή "τρώνε" κάποια καλά κορίτσια και διατροφικά πράγματα ώστε να...
Δεν θα άντεξε να περιμένει το βίντεο από τη Lady Alexia...Τίποτα μια χαρά είναι, πήρε και κάτι μαντζούνια για να δυναμώσει.
Τον ξάδελφο (ντιμιγκολ) ψάχνουμε, όποιος γνωρίζει κάτι θα αμειφθεί.
![]()
Οι μοναχοφάηδες/metrosexual του bou! - Page 223 - bourdela.com forum
Ο τίτλος νομίζω ότι είναι σαφής! Βασικά το κλειστό κλαμπ :coffee: είναι μια "κλίκα" που κάποια μέλη της κρατάνε κάποια πράγματα για την πάρτη τους και δεν τα μοιράζονται με το ευρύ κοινό :coffee: Η βάση είναι το νινί => δηλαδή "τρώνε" κάποια καλά κορίτσια και διατροφικά πράγματα ώστε να...www.bourdela.com
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.135
- Πόντοι
- 15.446
Γάτα είσαιΔεν θα άντεξε να περιμένει το βίντεο από τη Lady Alexia...
και εγώ που τον έψαχνα το τελευταίο του ποστ εκεί το έγραψε.
Κοχύλι
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 708
- Πόντοι
- 81
Έχεις δίκιο έτσι είναι, όταν μεγαλώσω δεν θα αρρωσταίνω τόσο εύκολαΈτσι είναι, τα μωρά έχουν ανώριμο ανοσοποιητικό και αρρωσταίνουν εύκολα! Τώρα στον βρεφονηπιακό, να προσέχεις! Μην πλησιάζεις τα άλλα μωράκια!
Το είπε και η δασκάλα στην μαμά, οτι δηλαδή θα με προσέχει αυτή την περιόδο γιατί στο διάλειμμα πηγαίνω και αγκαλιάζω τις συμμαθήτριες μου
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.135
- Πόντοι
- 15.446
Πρόσεχε μη σε πιάσει που γράφεις σε μπουρδελοσαη και σε αρχίσει με την παντόφλαΈχεις δίκιο έτσι είναι, όταν μεγαλώσω δεν θα αρρωσταίνω τόσο εύκολα
Το είπε και η δασκάλα στην μαμά, οτι δηλαδή θα με προσέχει αυτή την περιόδο γιατί στο διάλειμμα πηγαίνω και αγκαλιάζω τις συμμαθήτριες μου![]()

Κοχύλι
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 708
- Πόντοι
- 81
Πάιρνω κρυφά το τηλέφωνο της μαμάς όταν κοιμάται και μπαίνω εδώ στη σελίδα !Πρόσεχε μη σε πιάσει που γράφεις σε μπουρδελοσαη και σε αρχίσει με την παντόφλα
![]()
Ενας συμμαθητής μου, μου έδειξε πως να κάνω διαγραφή ιστορικού κι έτσι δεν θα καταλάβει ποτέ τίποτα

Έχεις δίκιο έτσι είναι, όταν μεγαλώσω δεν θα αρρωσταίνω τόσο εύκολα
Το είπε και η δασκάλα στην μαμά, οτι δηλαδή θα με προσέχει αυτή την περιόδο γιατί στο διάλειμμα πηγαίνω και αγκαλιάζω τις συμμαθήτριες μου![]()
Αγκαλιάζω το λέμε τώρα το χούφτωμα;
Κοχύλι
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 708
- Πόντοι
- 81
Μικρά παιδιά είμαστε ακόμα, όταν μεγαλώσουμε θα τα μάθουμε και αυτά
Αγκαλιάζω το λέμε τώρα το χούφτωμα;
Σήμερα με έβαλε τιμωρία η δασκάλα γιατί ήθελα να φιλήσω μια συμμαθήτρια μου (στο μάγουλο)
Κάπως έτσι θα με παρομοίαζα, όπως το παρακάτω βίντεο δηλαδή
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Μέγας
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 16.307
- Πόντοι
- 3.846
Μπήκα να δω κάτι dm (pm) κι έτσι πέρασα κι από εδώ επειδή ήταν στα πρόσφατα 

Τώρα για κάτι βίντεο που λέτε (και προς Ροντ αυτό), θα σας κάνουμε και προσωπική αφιέρωση εάν το θελήσετε, όμως μην ρωτάτε διότι οι πρεσβείες είναι φειδωλές, αρκεστείτε λεγόμενά (γραφόμενα) μου.
Το καλό το πράγμα μαγειρεύεται για την κατάλληλη χρονική στιγμή
όλα είναι μετρημένα όπως και τα δεδομένα των κυρΠαντελήδων, που δεν μαζεύτηκαν σε μία μέρα αλλά σε κάτι χρόνια και η διαδικασία συνεχίζεται, διότι ο στόχος είναι η αύξηση του ποσοστού της υπερδειγματοληψίας.
Ραντεβού στα γήπεδα από εμένα, κάτι είδα και για τον ξάδελφο Ντιμψωλ που χάθηκε, ίσως του έριξε παντόφλα η δικιά του;
Ε θα τη λαδώσω να ηρεμήσει
Επαναλαμβάνω ότι η παρουσία μου ελαττώνεται γιατί είχα γενικά σκοτούρες και φορτώθηκα πρόσθετες (δεν χρειάζονται επεξηγήσεις τα προφανή)Ο Ντούντας μας τι έπαθε;

Τώρα για κάτι βίντεο που λέτε (και προς Ροντ αυτό), θα σας κάνουμε και προσωπική αφιέρωση εάν το θελήσετε, όμως μην ρωτάτε διότι οι πρεσβείες είναι φειδωλές, αρκεστείτε λεγόμενά (γραφόμενα) μου.
Το καλό το πράγμα μαγειρεύεται για την κατάλληλη χρονική στιγμή
Ραντεβού στα γήπεδα από εμένα, κάτι είδα και για τον ξάδελφο Ντιμψωλ που χάθηκε, ίσως του έριξε παντόφλα η δικιά του;
Ε θα τη λαδώσω να ηρεμήσει

Συνημμένα
Πολύ καλή η μητέρα σου, Κοχύλι!Κάπως έτσι θα με παρομοίαζα, όπως το παρακάτω βίντεο δηλαδή
Ντούντα, έχεις την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας!Μπήκα να δω κάτι dm (pm) κι έτσι πέρασα κι από εδώ επειδή ήταν στα πρόσφατα
Επαναλαμβάνω ότι η παρουσία μου ελαττώνεται γιατί είχα γενικά σκοτούρες και φορτώθηκα πρόσθετες (δεν χρειάζονται επεξηγήσεις τα προφανή)
Το καλό το πράγμα μαγειρεύεται για την κατάλληλη χρονική στιγμήόλα είναι μετρημένα όπως και τα δεδομένα των κυρΠαντελήδων, που δεν μαζεύτηκαν σε μία μέρα αλλά σε κάτι χρόνια και η διαδικασία συνεχίζεται, διότι ο στόχος είναι η αύξηση του ποσοστού της υπερδειγματοληψίας.
Ε θα τη λαδώσω να ηρεμήσει![]()
Κοχύλι
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 708
- Πόντοι
- 81
Είναι ναι ! Σε αυτή έμοιασα και βγήκα ομορφόπαιδο, σεξ σύμπολ δηλαδή !Πολύ καλή η μητέρα σου, Κοχύλι!![]()
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.135
- Πόντοι
- 15.446
'Έχουμε ένα δυσάρεστο νέο, πρέπει να κηρύξουμε πένθος 

Μαζωνάκης: Ο κτηνίατρος μίλησε στη τηλεόραση για το αν είχε κακοποιηθεί η σκυλίτσα – Αυτά αποκάλυψε
Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες για τον θάνατο της αγαπημένης σκυλίτσα του Μαζωνάκη – Η αλήθεια όμως είναι μια και την δήλωση στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο κτηνίατρος που περιέλθαψε την Αρίθα Τον κτηνίατρο της σκυλίτσας του Γιώργου Μαζωνάκη, της Αρίθα εντόπισε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό...
www.citypatras.gr
Κοχύλι
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 708
- Πόντοι
- 81
Εχω χάσει κι εγώ κατοικίδιο, ξέρω πως είναι...'Έχουμε ένα δυσάρεστο νέο, πρέπει να κηρύξουμε πένθος
![]()
Μαζωνάκης: Ο κτηνίατρος μίλησε στη τηλεόραση για το αν είχε κακοποιηθεί η σκυλίτσα – Αυτά αποκάλυψε
Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες για τον θάνατο της αγαπημένης σκυλίτσα του Μαζωνάκη – Η αλήθεια όμως είναι μια και την δήλωση στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο κτηνίατρος που περιέλθαψε την Αρίθα Τον κτηνίατρο της σκυλίτσας του Γιώργου Μαζωνάκη, της Αρίθα εντόπισε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό...www.citypatras.gr

rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.135
- Πόντοι
- 15.446
Από διαβήτη λένε, γι αυτό ποτέ γλυκά στα σκυλιάΕχω χάσει κι εγώ κατοικίδιο, ξέρω πως είναι...![]()
Κοχύλι
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2025
- Like
- 708
- Πόντοι
- 81
Εμένα η γάτα ήταν σε μεγάλη ηλικία και προέκυψε νεφρική ανεπάρκεια...Από διαβήτη λένε, γι αυτό ποτέ γλυκά στα σκυλιά
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 29.135
- Πόντοι
- 15.446
ΣυλλυπητήριαΕμένα η γάτα ήταν σε μεγάλη ηλικία και προέκυψε νεφρική ανεπάρκεια...