Νέα

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ωρίων
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.387
Πόντοι
6.236
Το έπαθα κι εγώ μέσα στον Αύγουστο..
Ωραία εμπειρία..
:confused::tooth::tooth:
Έτσι είναι, τα μωρά έχουν ανώριμο ανοσοποιητικό και αρρωσταίνουν εύκολα! Τώρα στον βρεφονηπιακό, να προσέχεις! Μην πλησιάζεις τα άλλα μωράκια!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.135
Πόντοι
15.446
Έτσι είναι, τα μωρά έχουν ανώριμο ανοσοποιητικό και αρρωσταίνουν εύκολα! Τώρα στον βρεφονηπιακό, να προσέχεις! Μην πλησιάζεις τα άλλα μωράκια!
Έχουμε μέλη του σαιτ που είναι μωρά;;; :confused:
Τελικά το μπου είναι μαγικό.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.135
Πόντοι
15.446
Ο Ντούντας μας τι έπαθε;
Τίποτα μια χαρά είναι, πήρε και κάτι μαντζούνια για να δυναμώσει.
Τον ξάδελφο (ντιμιγκολ) ψάχνουμε, όποιος γνωρίζει κάτι θα αμειφθεί.

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.387
Πόντοι
6.236
Τίποτα μια χαρά είναι, πήρε και κάτι μαντζούνια για να δυναμώσει.
Τον ξάδελφο (ντιμιγκολ) ψάχνουμε, όποιος γνωρίζει κάτι θα αμειφθεί.

Δεν θα άντεξε να περιμένει το βίντεο από τη Lady Alexia...

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.135
Πόντοι
15.446

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
708
Πόντοι
81
Έχεις δίκιο έτσι είναι, όταν μεγαλώσω δεν θα αρρωσταίνω τόσο εύκολα :cheesy:
Το είπε και η δασκάλα στην μαμά, οτι δηλαδή θα με προσέχει αυτή την περιόδο γιατί στο διάλειμμα πηγαίνω και αγκαλιάζω τις συμμαθήτριες μου :glasses:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.135
Πόντοι
15.446
Το είπε και η δασκάλα στην μαμά, οτι δηλαδή θα με προσέχει αυτή την περιόδο γιατί στο διάλειμμα πηγαίνω και αγκαλιάζω τις συμμαθήτριες μου :glasses:
Πρόσεχε μη σε πιάσει που γράφεις σε μπουρδελοσαη και σε αρχίσει με την παντόφλα :2funny:

sandal-asian-mom.gif

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
708
Πόντοι
81
Πρόσεχε μη σε πιάσει που γράφεις σε μπουρδελοσαη και σε αρχίσει με την παντόφλα :2funny:

sandal-asian-mom.gif
Πάιρνω κρυφά το τηλέφωνο της μαμάς όταν κοιμάται και μπαίνω εδώ στη σελίδα !
Ενας συμμαθητής μου, μου έδειξε πως να κάνω διαγραφή ιστορικού κι έτσι δεν θα καταλάβει ποτέ τίποτα :tooth:

OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.387
Πόντοι
6.236
:smiling-face-with-heart-eyes:
Αγκαλιάζω το λέμε τώρα το χούφτωμα;

Κοχύλι

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2025
Like
708
Πόντοι
81
:smiling-face-with-heart-eyes:
Αγκαλιάζω το λέμε τώρα το χούφτωμα;
Μικρά παιδιά είμαστε ακόμα, όταν μεγαλώσουμε θα τα μάθουμε και αυτά :smiling-face-with-heart-eyes:
Σήμερα με έβαλε τιμωρία η δασκάλα γιατί ήθελα να φιλήσω μια συμμαθήτρια μου (στο μάγουλο)
Κάπως έτσι θα με παρομοίαζα, όπως το παρακάτω βίντεο δηλαδή :cheesy:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.307
Πόντοι
3.846
Μπήκα να δω κάτι dm (pm) κι έτσι πέρασα κι από εδώ επειδή ήταν στα πρόσφατα :sunglasses:
Ο Ντούντας μας τι έπαθε;
Επαναλαμβάνω ότι η παρουσία μου ελαττώνεται γιατί είχα γενικά σκοτούρες και φορτώθηκα πρόσθετες (δεν χρειάζονται επεξηγήσεις τα προφανή) :coffee:
Τώρα για κάτι βίντεο που λέτε (και προς Ροντ αυτό), θα σας κάνουμε και προσωπική αφιέρωση εάν το θελήσετε, όμως μην ρωτάτε διότι οι πρεσβείες είναι φειδωλές, αρκεστείτε λεγόμενά (γραφόμενα) μου.
Το καλό το πράγμα μαγειρεύεται για την κατάλληλη χρονική στιγμή :angel: όλα είναι μετρημένα όπως και τα δεδομένα των κυρΠαντελήδων, που δεν μαζεύτηκαν σε μία μέρα αλλά σε κάτι χρόνια και η διαδικασία συνεχίζεται, διότι ο στόχος είναι η αύξηση του ποσοστού της υπερδειγματοληψίας.
Ραντεβού στα γήπεδα από εμένα, κάτι είδα και για τον ξάδελφο Ντιμψωλ που χάθηκε, ίσως του έριξε παντόφλα η δικιά του;
Ε θα τη λαδώσω να ηρεμήσει :coffee:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    65,5 KB · Εμφανίσεις: 7
OP
OP
Ω

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.387
Πόντοι
6.236
Μπήκα να δω κάτι dm (pm) κι έτσι πέρασα κι από εδώ επειδή ήταν στα πρόσφατα :sunglasses:

Επαναλαμβάνω ότι η παρουσία μου ελαττώνεται γιατί είχα γενικά σκοτούρες και φορτώθηκα πρόσθετες (δεν χρειάζονται επεξηγήσεις τα προφανή) :coffee:
Τώρα για κάτι βίντεο που λέτε (και προς Ροντ αυτό), θα σας κάνουμε και προσωπική αφιέρωση εάν το θελήσετε, όμως μην ρωτάτε διότι οι πρεσβείες είναι φειδωλές, αρκεστείτε λεγόμενά (γραφόμενα) μου.
Το καλό το πράγμα μαγειρεύεται για την κατάλληλη χρονική στιγμή :angel: όλα είναι μετρημένα όπως και τα δεδομένα των κυρΠαντελήδων, που δεν μαζεύτηκαν σε μία μέρα αλλά σε κάτι χρόνια και η διαδικασία συνεχίζεται, διότι ο στόχος είναι η αύξηση του ποσοστού της υπερδειγματοληψίας.
Ραντεβού στα γήπεδα από εμένα, κάτι είδα και για τον ξάδελφο Ντιμψωλ που χάθηκε, ίσως του έριξε παντόφλα η δικιά του;
Ε θα τη λαδώσω να ηρεμήσει :coffee:
Ντούντα, έχεις την αγάπη και τον σεβασμό όλων μας!

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
29.135
Πόντοι
15.446
'Έχουμε ένα δυσάρεστο νέο, πρέπει να κηρύξουμε πένθος :cry:

Κοχύλι