Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
Και ξανά πέρασμα από Λέλας 35, χθες Παρασκευή απογευματάκι.
Και ξανά πέρασα λίγη ευχάριστη ώρα με την ασιάτισσα Λούσυ, που με ίσιωσε για τα καλά μετά από εξωφρενική φόλα σε στούντιο.
Αυτό που θέλω να πω - και το λέω με ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΗ πρόθεση - είναι ότι τα κορίτσια πρέπει να προσέξουν λίγο παραπάνω την εμφάνισή τους.
Οι περισσότερες έχουν αφρατέψει υπερβολικά.
Δεν είμαι μοντελάκιας, μου αρέσει να δοκιμάζω από σκίννυ μέχρι γεματούλα, από το σέρβις των κοριτσιών έχω γενικά καλές έως πολύ καλές εντυπώσεις.
Αλλά πιστεύω αν δώσουν λίγη παραπάνω προσοχή στην εμφάνιση, θα είναι καλό για τις ίδιες.

JimmyHtv

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Και ξανά πέρασμα από Λέλας 35, χθες Παρασκευή απογευματάκι.
Και ξανά πέρασα λίγη ευχάριστη ώρα με την ασιάτισσα Λούσυ, που με ίσιωσε για τα καλά μετά από εξωφρενική φόλα σε στούντιο.
Αυτό που θέλω να πω - και το λέω με ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΛΗ πρόθεση - είναι ότι τα κορίτσια πρέπει να προσέξουν λίγο παραπάνω την εμφάνισή τους.
Οι περισσότερες έχουν αφρατέψει υπερβολικά.
Δεν είμαι μοντελάκιας, μου αρέσει να δοκιμάζω από σκίννυ μέχρι γεματούλα, από το σέρβις των κοριτσιών έχω γενικά καλές έως πολύ καλές εντυπώσεις.
Αλλά πιστεύω αν δώσουν λίγη παραπάνω προσοχή στην εμφάνιση, θα είναι καλό για τις ίδιες.
Σκέφτομαι να περασω αυριο απο λελας ,δεν έχω ξαναπάει ,μηπως ξερεις ποσο παει το μισάωρο?,λεω να παρω την ερικα

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
μια αποψη εξεφρασα με βαση αυτων που εγραψε συναδερφος
συνεχίζω εδώ την κουβέντα γιατί το Diamond είναι μασάζ.
Δεν είναι κακό μαγαζί αλλά όχι ότι είναι "το μόνο εγγυημένο". Από τη δική μου μικρή πείρα, κανένα μαγαζί δεν είναι εγγυημένο.
Στο Diamond μάλιστα πέφτει το προμοτοριλίκι της αρκούδας. Έχει φτιαχτεί ένα παρεάκι που σαχλαμαρίζουν διαρκώς για τις "κουμπάρες" και τις "τουρμποξαδέρφες" κ.α. απίστευτα, με αποτέλεσμα το thread τους να μη διαβάζεται. Αντί για διαφήμιση, στο τέλος τους κάνουν δυσφήμηση όλοι αυτοί.
Προσωπικά, εξαιτίας αυτής της διαρκούς σαχλαμάρας που δυστυχώς την ανέχεται το κατάστημα, έχω ξενερώσει κι έχω πάρα πολύ καιρό να πάω.

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
785
Πόντοι
86
Δεν είναι κακό μαγαζί αλλά όχι ότι είναι "το μόνο εγγυημένο". Από τη δική μου μικρή πείρα, κανένα μαγαζί δεν είναι εγγυημένο.
Στο Diamond μάλιστα πέφτει το προμοτοριλίκι της αρκούδας. Έχει φτιαχτεί ένα παρεάκι που σαχλαμαρίζουν διαρκώς για τις "κουμπάρες" και τις "τουρμποξαδέρφες" κ.α. απίστευτα, με αποτέλεσμα το thread τους να μη διαβάζεται. Αντί για διαφήμιση, στο τέλος τους κάνουν δυσφήμηση όλοι αυτοί.
Προσωπικά, εξαιτίας αυτής της διαρκούς σαχλαμάρας που δυστυχώς την ανέχεται το κατάστημα, έχω ξενερώσει κι έχω πάρα πολύ καιρό να πάω.
Αν το καταλάβει η Άννα και τους κόψει θα ανέβει το μαγαζί …

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
Αν το καταλάβει η Άννα και τους κόψει θα ανέβει το μαγαζί …
Της το έχω γράψει αλλά φαίνεται πως δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα.
Κόσμο εξακολουθούν να έχουν πάντως, απ' όσο έχω καταλάβει.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.761
Πόντοι
7.195
Καλημέρα. Συμφωνώ στα γραφόμενα σου. Δύο φορές πήγα και δεν ξαναπήγα.
Μπορεί η κυρία στην υποδοχή να είναι πρόσχαρη και ευγενική, μπορει οι κοπέλες να είναι ευγενικές, ο χώρος μυρίζει έντονα καπνό τσιγάρου και οι εμφάνιση των περισσότερων κοριτσιών δεν προσέχουν τον ευατο τους, εννοώεμφανισιακά, - εκτός απο μια δυο -.

Μιας και αναφέρθηκα στο καπνό τσιγάρου, συμβαίνει σε όλους τέτοιου είδους χώρους, αλλά μυρίζουν και οι ίδιες στα μαλλιά κάπνιλα.

Το δε show που δίνουν στα γραφόμενά τους οι αγαπουληδες - μπουληδες, πληρώνουν για να ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση τους.

AKTINA

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2025
Like
355
Πόντοι
21
θα συμφωνησω μαζι σου με τις σαχλαμαρες και τους ....κουμπαρους κλπ !
απ την αλλη προσωπικα αδιαφορω για οσα εκεινοι γραφουν στο νημα γιατι με ενδιαφερει οι υπηρεσιες του μαγαζιου και η ποιοτητα του
σιγουρα δεν ειναι το μονο εγγυημενο εχεις απολυτο δικιο αλλα ενα απο τα καλα του ειδους

Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Κριτικές
3
Like
172
Πόντοι
0
θα συμφωνησω μαζι σου με τις σαχλαμαρες και τους ....κουμπαρους κλπ !
απ την αλλη προσωπικα αδιαφορω για οσα εκεινοι γραφουν στο νημα γιατι με ενδιαφερει οι υπηρεσιες του μαγαζιου και η ποιοτητα του
σιγουρα δεν ειναι το μονο εγγυημενο εχεις απολυτο δικιο αλλα ενα απο τα καλα του ειδους
Πλέον δεν είναι και πολλές οι επιλογές στα μαγαζια αυτού του είδους.
Ένα είναι αυτό που λέμε τα άλλα στο νέο κόσμο και κάνα δυο ακόμη
Γενικά μια φθίνουσα πορεία υπάρχει σε αυτό το χώρο
Καμία σχέση με εποχές προ δεκαετίας

AKTINA

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2025
Like
355
Πόντοι
21
Πλέον δεν είναι και πολλές οι επιλογές στα μαγαζια αυτού του είδους.
Ένα είναι αυτό που λέμε τα άλλα στο νέο κόσμο και κάνα δυο ακόμη
Γενικά μια φθίνουσα πορεία υπάρχει σε αυτό το χώρο
Καμία σχέση με εποχές προ δεκαετίας
ακριβώς !!!!!!!!!!

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
Μιας και αναφέρθηκα στο καπνό τσιγάρου, συμβαίνει σε όλους τέτοιου είδους χώρους, αλλά μυρίζουν και οι ίδιες στα μαλλιά κάπνιλα.
μέσα στο καμαράκι των κοριτσιών καπνίζουν σαν αράπηδες, εξ ου και η μυρωδιά :D:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.761
Πόντοι
7.195
Ε να λέμε και τα σωστά.Μην είμαστε πάνω σε σύννεφα
Η αλήθεια είναι ό,τι είναι μια επιλογή εργασίας ανάγκης, εύκολου χρήματος και γυναικών που δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο.

Γυναίκες διαζευγμενες που έχουν ήδη παιδιά χωρίς στόχους και όνειρα.
Οι περισσότερες τα χρήματά τους τα διαχειριζονται απερισκεπτα σε ρούχα, παπούτσια και οτιδήποτε άλλο που δεν τα έχουν σε πρώτη ανάγκη.
Κάποιες θυμάμαι είχαν στο μυαλό τους να αγοράσουν στην πατρίδα τους, ακίνητο ή ακίνητα ως επένδυση.

Σημ: θα μπορούσαν να είχαν μαζέψει ένα πολύ καλό κεφάλαιο για τα 50+

Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Κριτικές
3
Like
172
Πόντοι
0
Η αλήθεια είναι ό,τι είναι μια επιλογή εργασίας ανάγκης, εύκολου χρήματος και γυναικών που δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο.

Γυναίκες διαζευγμενες που έχουν ήδη παιδιά χωρίς στόχους και όνειρα.
Οι περισσότερες τα χρήματά τους τα διαχειριζονται απερισκεπτα σε ρούχα, παπούτσια και οτιδήποτε άλλο που δεν τα έχουν σε πρώτη ανάγκη.
Κάποιες θυμάμαι είχαν στο μυαλό τους να αγοράσουν στην πατρίδα τους, ακίνητο ή ακίνητα ως επένδυση.

Σημ: θα μπορούσαν να είχαν μαζέψει ένα πολύ καλό κεφάλαιο για τα 50+
Καλά ναι δεν διαφωνώ ότι είναι τέτοιες περιπτώσεις.
Αλλά από την άλλη και κάποιοι σαν εμάς αναζητάμε κάτι καλό εμφανίσιμο δυνατό σε υπηρεσίες.
Θα μου πεις που το ζητάς αυτό και σε τι εποχες
Μα αυτό είναι το ερώτημα.
Ότι έτσι μας συνήθισαν πριν κάτι καιρούς δεν ήξερες ποια να πρώτοδιαλέξεις
Και τώρα;Δεν ξέρεις από αυτές ποια είναι έστω η πιο καλή για να μην φύγεις άπραγος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom