Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (38 μέλη και 217 επισκέπτες)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948

hustler

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
5.471
Πόντοι
1.056
Τατιάνα στη βοθρίλα του Μεταξουργείου.
Της πάνε τα ελάχιστα κιλά που πήρε , ρούφηγμα αρχιδιωνε , ωραία σκληρή πορνοσταρική πίπα , άνευ δοντιού αυτή τη φορά..
Δυνατό τελείωμα με καρφώματα τα οποία αντέχει αβασανιστα και ακούραστα.
Καμμία ενόχληση από την υπηρεσία...

Παράπονα για έλλειψη πελατών και για τα πρεζακια έξω απο τη πόρτα...
Μαγαζί άδειο πριν λίγο....

Bill1995

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
106
Πόντοι
0
Σε ευχαριστώ. Όμως από ότι είδα με το όνομα σουλτάνα δεν έχει καμία κοπέλα. Μήπως γνωρίζεις που μπορούμε να την βρούμε?? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.304
Πόντοι
10.656
Οι αξιογαμητες επιλογες στην πολυ πρωινη ζωνη στο Μεταξι τεινουν προς το μηδεν. Μιλαω για περι τις 7.30-8.30 πανω κατω, προ ημερων. Περιττο να αναφερω οτι ενδεχομενως καποια να ειχαν μολις κλεισει απο την βραδυνη βαρδια, και ενδεχομενως καποια να ανοιγαν λιγα λεπτα μετα για την πρωινη.
Περασα σχεδον απο ολα τα στενα ζιγκ ζαγκ με τη μηχανη, αλλα παρκαρα και σταματησα μονο σε λιγα στην ιασονος να κανω δειγματοληψια. Δεν υπηρχε ψυχη απο επιδοξους πελατες, ενας ντιλιβερας γνωστης καφε ρατσας με γνωστο μπλε κρανος μονο εκοβε βολτες για να ξετρυπωσει τα διαμαντια. Ας βαλω το λιθαρακι μου.

Κολωνου ανοιχτα μονο το εροτικ πρισον (μολις ανοιγε) και το K45 οροφος, δεν μπηκα σε κανενα, στο πρωτο προ εβδομαδας δουλευε η Μπελα και μια Λατινα αλλα τοτε τις ειδα κατα τις 12.00, δεν ξερω τι ωρα χτυπανε καρτα. Το μονο που δεν τσεκαρα ποτε, ενω περασα 2 φορες, γιατι ειμαι χαζοβιολης με διασπαση προσοχης ηταν το Κ11, τα υπολοιπα στην Κολωνου κλειστα.

Μεγαλεκου, Ανοιχτα μονο τα ΜΑ28 υπογειο και το ΜΑ28 αριστερα του, οπως και το ΜΑ22 (μολις ανοιγε), δεν μπηκα επισης σε κανενα. Τα υπολοιπα στην ΜΑ κλειστα.

Στην Ιασονος που παρκαρα πεζοδρομο και εκανα τον ελεγχο, Ι44 το τερμα δεξια, ξεκιναγε βαρδια μια μετριας εμφανισης κορασιδα (μοιαζει λιγο με τραβελι).
Ι43 μια ξανθια Ζωη γκιλφ με αντιαισθητικη κοιλουμπα. τα υπολοιπα 44αρια-46αρια (και περδικκα) κλειστα.

Πορνομολ το μονο ανοιχτο ηταν το πρωτο αριστερα, το οποιο ειχε μια μελαχρινη γλυκουλα τσουπωτη μιλφ η οποια αυτοανακοινωσε απλο+69, κωλος με λιγη κυταριτιδα αλλα ανεκτος και μαλλον 2-2.5αρια βυζια με επιφυλαξη, υπο προυποθεσεις θα επεστρεφα να της γαμησω το σπιτι. Καποια απο τα υπολοιπα εντος του κτιριου ειχαν φωτα αλλα οι πορτες κλειδωμενες.

Ι37β ισογειο, μια κλασσικη -σχετικα ψηλη- χοντρουλα ξανθια γκιλφ με τεραστιες μπουταρες, συμπαθης τσαουσα παρουσια αλλα not for me.
Ι32 το πρωτο δεξια, στα 15 ευρω μια Μαρινα (με επιφυλαξη το ονομα), μακραν η πιο ομορφη παρουσια απο αυτες τις λιγες που δουλευαν, νεαρη κανονικου υψους, καστανο μαλλι ~δυαρακι βυζι στριμωγμενο σε μαυρα εσωρουχα με ωραιο προσωπο, αν δεν ειχε ξυνισμενο υφος θα χαλαγα την πιατσα (ποια πιατσα δηλαδη... τρεις κι ο κουκος) και θα εμπαινα. Βασικα ακομα αναρωτιεμαι γιατι δεν μπηκα, ηταν αντικειμενικα δυνατο μουνι, και φολα να ετρωγα θα αξιζε (που λεει ο λογος).
Ι30 οροφος μια γνωστη φυσιογνωμια, συμπαθητικη καστανοξανθη γυφτε με μεγαλουτσικο κωλο, υπο προυποθεσεις και εδω θα εμπαινα αλλα ειπα να δω παρακατω.
Ι30 ισογειο η ψυχασθενης χοντρουλα φολαρα η οποια εχει μαθει το ποιηματακι "ΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚ ΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚ" το οποιο δεν τηρει ποτε και με κανεναν. Καποια μερα πρεπει να σας διηγηθω την ιστορια που περασα μαζι της για χαβαλε (γνωριζοντας οτι θα φαω φολα), μεγαλο τσιρκο, 10/10 παρανοικη καλτ εμπειρια, 0/10 πορνοσεξουαλικη εμπειρια :coffee: Μακρια. Τα υπολοιπα σε αυτο το υψος της Ιασονος, κλειστα.

Λ28 ακουγοταν μια πρεζου (μαλλον η τσατσα) που μιλαγε στο τηλ και με εγραψε στα αρχιδια της, ενω ειχε κοπελα το μαγαζι (ειδα πελατη να φευγει απο δωματιο), μετα απο 1 λεπτο αναμονης θεωρησα οτι δεν θελουν τα λεφτα μου οποτε εφυγα, ας εστελναν. Απο Κολοκυνθους εννοειται δεν περασα :zombie:
τα 20αρια και το 19 της ιασονος ειχαν κλειστες πορτες και κλειστα φωτα, αλλα δεν πλησιασα κοντα, εικαζω κλειστα (με επιφυλαξη).

Τελευταιο, εκανα τον γυρο με το μοτορι και πηγα στης Τατιανας στο νουμερο 1. Ακομη και τα πρεζονια ειχαν ρεπο. Δεν κοιταξα ποια άλλα ηταν ανοιχτα στο ιδιο στενο, δεν θα εμπαινα σε κανενα αλλο ετσι κι αλλιως. Η αποφαση ειχε υποσυνειδητα ηδη παρθει.
----
εδω τελειωνει το ψηγμα ενημερωσης που εχω διαθεσιμο προς διαμοιρασμο, ακολουθει συντομη κριτικη

Βαριομουν υπερβολικα να ξαναγαμησω την θεια Τατη. Αλλα την ειδα να καπνιζει στην πρεζοπορτα με την συνηθισμενη πλεον ρομπα της και κατι χοντρες καλτσες εσκιμωου, την χουφτωσα λιγο, με χουφτωσε λιγο, ε δε γαμιεται, ας φαω ΠΑΛΙ φακες.... Πεντακαθαρο δωματιο, να σημειωσω οτι ενω κανει απο τα καλυτερα προκαταρκτικα που (εχει διαθεση να) κανει γυναικα στο Μεταξι, με γλειψιμο απο πανω μεχρι κατω, η πιπα της παραμενει α-θλι-ο-τα-τη. Ρε Τατιανα μαναρα μου, της λεω, δεν ειναι μπριτζολα μωρη σκυλα γιατι τον δαγκανεις; Δωστου δοντια η τατιανα.... Ρε Τατιανα βασιλισσα μου, της λεω, με μελανιες θα φυγω κουκλα μου γιατι τον βασανιζεις σαν λαστιχο; Δωστου τραβηγμα με τα δυο χερια η τατιανα.... Ρε Τατιανα ζαργανα μου, της λεω, για το θεο εχεις ρουφηξει πενταψηφιο αριθμο, phd θα επρεπε να εχεις.... Τιποτα, με εγδαρε.

Ευτυχως το τριχωτο μουνακι της ειναι πιο φιλοξενο απο το στομα της, της εσκισα την τρυπα σε πολλες στασεις με ολη μου τη δυναμη και φυσικα με πολυ αγαπη, το αρωμα της καθολου διακριτικο, λες και βγηκα απο hondos center ημουν. Δεκαπεντε λεπτα συνολο χωρις υπερβολη, σεξαρα με ιδρωτα και γρατζουνιες, δεν υπηρχε πελατης στο σαλονι ουτε για δειγμα, η τσατσα (νομιζω το ονομα της ειναι αφροδιτη) με συμπαθει γιατι ειμαι μεγαλο αρχιδι καλο παιδι και δεν ενοχλησε καθολου :coffee: Οταν εχει αλλους φιογκοπελατες στην αναμονη του σαλονιου τους σκουπιδιαζει χωρις ελεος.

Αυτα για τους πρωινους δεκαευρους μυσταρχους με τις ασυγκρατητες κατουροκαυλες, ειμαστε δυσκολα γενικα μαγκες.... Γεμισαμε λατινες οι οποιες ειναι τεμπελες του κερατα και αποτι φαινεται δεν ξυπνανε ποτε νωρις για δουλεια, ενω απογευμα-βραδυ ψαχνεις λευκο μουνι με το κυαλι. Θα το ξεπερασουμε και αυτο το εμποδιο. ή και οχι.
Καλα γαμήσα ευχομαι σχεδον σε ολους :badair:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.288
Like
292.393
Πόντοι
47.170
Καλησπέρα συναγωνιστές.Γνωριζει κάποιος αν έχει σταματήσει η αννα από Ιωαννίνων 3 όροφος πρωινή βάρδια έχω περάσει αρκετές φορές τους τελευταίους τρεις μήνες και δεν είναι.
Όπως έχουμε γράψει εδώ στις ενημερώσεις που κάνουμε....εδώ και αρκετό καιρό δουλεύει στο Κωνσταντινουπολεως 166α.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
369
Πόντοι
21
Κάποια πρόταση για κατι που να αξίζει στην πρωινή βάρδια, φυλής ή Λιοσίων?

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
19
Like
21.048
Πόντοι
3.246

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.400
Πόντοι
481
Επίσκεψη σήμερα φυλής 109β για Λανα αλλά η υπηρεσία μ είπε ότι είναι πατρίδα

tony1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
1.104
Πόντοι
206
Ήμουν στην πορνοοδο σήμερα Μεταξουργείο, με το δεκαρικό και το μπαστούνι στο χέρι σαν γέρος, (προσωρινα) να τρέμουν τα πόδια μου από την αδυναμία( είχα ατύχημα) και ακούω τα πορνοτακουνα να πλησιάζουν και αρχίζουν να τρέμουν περισσότερο τα πόδια . Ανεπανάληπτο συναίσθημα, πορνογερος θα καταλήξω

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
30
Like
2.411
Πόντοι
2.591
Φιλλ. 11β 3 κοπέλες κορινα με τις βυζαρες, Καρολίνα μες στην τρελή χαρά και η ξυνη Ναταλί.
11Α Βαλερια σε μισάωρο πρόγραμμα κσι Σάρα όπου δοκιμαστηκε

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948

Πορνερ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2020
Κριτικές
7
Like
420
Πόντοι
301
Επίσκεψη στο Ιάσωνος 37 για την Βανέσσα. Έχουμε και λέμε:
α) Η κοπέλα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εμφανισιακά. Αν την έβλεπε κανείς στον δρόμο ή σε τσάρκα δεν θα έδινε σημασία.(Έχει γραφτεί αυτό).
β) Η κοπέλα κάνει απλό πρόγραμμα.(Έχει γραφτεί αυτό).
γ) Τα δωμάτια ήταν γεμάτα.
Μέχρι εδώ τίποτα που δεν έχουμε ξαναδεί. Όταν όμως βγήκε η τσατσά να παρουσιάσει την κοπέλα είπε ότι είναι πιασμένη για τα επόμενα 20 λεπτά. Σαν να έλεγε "Μάγκες κάτω τα χέρια σας".
Ρε παιδιά όλη η φασαρία έχει γίνει για μια κοπέλα που εμφάνιση είναι 6/10 maximum, υπηρεσίες 6/10 maximum(με βάση όσα έχουν γραφτεί). Και είναι κλεισμένη για τα επόμενα 20 λεπτά. Ε πως να μην πάρουν τα μυαλά της αέρα και πως να μην πάρουν τα μυαλά της υπηρεσίας αέρα? Και πως να μην επεκταθεί το φαίνομενο?
Αν πούλαγες ένα προιον μέτριο και έβλεπες ότι ξεπουλάει θα κατέβαζες την τιμή?
Τα γράφω αυτά γιατί πολλοί διαμαρτύρονται εδώ και δικαίως ότι έχει πέσει η ποιότητα στα μαγαζιά. Πως να μην πέσει όταν και οι πελάτες βάζουμε το χέρι μας σε αυτό??
ΥΓ: Παρασκευή βράδυ στο Μεταξουργείο ελάχιστα μαγαζιά ανοιχτά το πολύ 10 άτομα να κάνουν τσάρκα..Παλιά καθημερινή κατέβαινες βράδυ και γινόταν πανικός..
Έχω πάει και δεν υπήρχε ψυχή στο μαγαζί η 3 η 4 φορές.
Η κοπέλα μου είχε φανεί πολυ κουλ και καθόλου ψωνισμένη.
Παρασκευή βράδυ και είχε 2 δωμάτια, ντάξει δε το λες και κάτι το εξωπραγματικό.
Όσο για το Μετάξι, καθημερινές και ΣΚ γίνεται ο χαμός. Από Έλληνες, Αλβανούς, Πάκια μέχρι Ιταλούς και Άγγλους τουρίστες έχω συναντήσει.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
5
Like
1.326
Πόντοι
481
Έχω πάει και δεν υπήρχε ψυχή στο μαγαζί η 3 η 4 φορές.
Η κοπέλα μου είχε φανεί πολυ κουλ και καθόλου ψωνισμένη.
Παρασκευή βράδυ και είχε 2 δωμάτια, ντάξει δε το λες και κάτι το εξωπραγματικό.
Όσο για το Μετάξι, καθημερινές και ΣΚ γίνεται ο χαμός. Από Έλληνες, Αλβανούς, Πάκια μέχρι Ιταλούς και Άγγλους τουρίστες έχω συναντήσει.
Εγώ θα σου πω κάτι χωρίς να θέλω να το παίξω πονηρός.εχω περάσει αμέτρητες φορές παλιά στο Ι20.μετα σταμάτησε για ένα χρονικό διάστημα και επέστρεψε πάλι.περασα άλλες δύο φορές αλλά ήταν πολύ χάλια η συμπεριφορά της.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
193
Like
50.410
Πόντοι
35.948
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom