Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 485K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Τι πρέπει να κάνουμε για να εγκαταλείψει το μελαχρινό Sugar τον κ. amjik;(Έως 2 ψήφοι )

• Να δηλητηριάσουμε τον κ. amjik.

• Να τον καταδώσουμε για λαθραία ανοικοδόμηση και να πάει μέσα για χρόνια.

• Να τον κλείσουμε σε μοναστήρι και να ησυχάσουμε απ΄ αυτόν.

• Να του γνωρίσει ο κ. κωλο-γερος μία από τις δεκάδες γκόμενές του.

• Να τον στείλουμε στο Ταμ Τουμ για μαϊμούδες.

• Να τον ευνουχίσουμε!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.081
Πόντοι
21.395
Και παρακάτω ένα παράδειγμα για το πως ο Jagger κυριαρχούσε (κάποτε) on stage....
Οι δύο παραπάνω και δηλαδή οι κ.κ. @spipis71 & @Eraser.. θα καταλάβουν.

Οι υπόλοιποι ... είπαμε ... Τερλέγκα κλπ...

Δεν ειναι μονο η Τζαγκερ η Τερλεγκας. Υπαρχουν και αλλα ακουσματα, ειτε ελληνικα ειτε ξενα, που σε καποιους λειτουργουν σαν βαλσαμο και ηρεμει η ψυχη τους . Το παρακατω π.χ. σε μια απο τις λιγες εκτελεσεις που ερμηνευεται με γυναικεια φωνη. (Εκτος απο την πολυ γνωστη ερμηνεια της Εντιθ Πιαφ).

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
17.435
Πόντοι
2.606
Καλημέρα, 'παιδιά'!
Χθες όταν έψαχνα να αναρτήσω στο νήμα της κας. @Anna24 το Moonlight Mile (l.p. Sticky Fingers, the Stones etc] έπεσα τυχαία στην παρακάτω live version του Gimme Shelter.

I do not really know who this Grace bloody Potter is αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω τον Mick να τα χάνει on stage και κυριολεκτικά να λυσσάει.

Η γυναικάρα αυτή (1:25 και μετά) κυριολεκτικά του κλέβει το τραγούδι και κυρίως στις ψιλές νότες.

Το live είναι από το 2015. Ο ίδιος πια είναι εμφανές ότι δεν μπορεί να τραγουδήσει. Τους είχα δει στην Γενεύη λίγα χρόνια πριν από το 2015. Εκεί είχε ξεκινήσει με mid Atlantic accent, μετά πρέπει κάτι να πήρε και το γύρισε στην προφορά του Λονδίνου και βελτιώθηκε λίγο η φωνή του. Πάντως το αγαπημένο μου It's only Rock 'n' Roll το σκότωσε. Η υπόλοιπη μπάντα έπαιζε τέλεια όμως!!!

Παρακαλώ τους κ.κ. @Eraser.. & @spipis71 να δουν το παρακάτω και την λύσσα που βγάζει ο Mick στην διάρκεια ... Οι υπόλοιποι συνεχίστε να ακούτε Άννα Βίσση, Πάολα, Χριστοδουλόπουλο, Καρρά κλπ κλπ *puke*

Ο χρόνος είναι, δυστυχώς, αμείλικτος για όλους....

Το κομμάτι είναι εξαιρετικό, αυτό δεν αλλάζει. Ήταν, είναι και θα είναι αιώνιο.

Η κυρία τραγουδάει ωραία, χορεύει και ωραία - 2:10..., εγκρίνεται!!
Απλά είναι λίγο... ξανθιά... :confused:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.919
Πόντοι
28.716
Πώς έτσι, αξιότιμε νηματοθέτα;
Σας ετελείωσαν οι οβολοί;
Ως κατ΄ επανάληψιν έχω δηλώσει είμαι συνταξιούχος του Ο.Γ.Α. και άρα απολαμβάνω την απεριόριστον οικονομικήν και ψυχολογικήν ασφάλειαν, που μόνο η σύνταξις αυτή παρέχει!!!
Παρόλα αυτά θα απαντήσω εις την λίαν αδιάκριτον, δεικτικήν και εντέλει επονείδιστον ερώτησιν Υμών:

The beauty of the moment is in its fragility—if it lasted forever, it would lose its magic.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.568
Πόντοι
6.236
Ως κατ΄ επανάληψιν έχω δηλώσει είμαι συνταξιούχος του Ο.Γ.Α. και άρα απολαμβάνω την απεριόριστον οικονομικήν και ψυχολογικήν ασφάλειαν, που μόνο η σύνταξις αυτή παρέχει!!!
Παρόλα αυτά θα απαντήσω εις την λίαν αδιάκριτον, δεικτικήν και εντέλει επονείδιστον ερώτησιν Υμών:

The beauty of the moment is in its fragility—if it lasted forever, it would lose its magic.
Κατάλαβα....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.919
Πόντοι
28.716
Δεν ειναι μονο η Τζαγκερ η Τερλεγκας. Υπαρχουν και αλλα ακουσματα, ειτε ελληνικα ειτε ξενα, που σε καποιους λειτουργουν σαν βαλσαμο και ηρεμει η ψυχη τους . Το παρακατω π.χ. σε μια απο τις λιγες εκτελεσεις που ερμηνευεται με γυναικεια φωνη. (Εκτος απο την πολυ γνωστη ερμηνεια της Εντιθ Πιαφ).

Το ως άνω άσμα, που αναρτήσατε, αποτελεί την εξαίρεση, που αποδεικνύει τον κανόνα...!
1758174833323.jpeg

1758174855861.jpeg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.919
Πόντοι
28.716
Ο Νηματοθέτης είναι μία άχρονη και άναρχη οντότητα. Μία οντότητα ακατάληπτη και απερίγραπτη.
Αμυδρώς και σκιωδώς μπορείτε να κατανοήσετε την οντότητα αυτή και αυτό μόνο αν διαθέτετε επαρκή ποσότητα υπερβατικής λογικής.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
48.076
Πόντοι
24.385
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Καλημέρα λατρεμένοι μού κύριοι
ΑΦτα τα ολίγα ΠΣαρακια..

Συνημμένα

• IMG_20250918_095455.jpg
    IMG_20250918_095455.jpg
    903,3 KB · Εμφανίσεις: 6

κωλο-γερος

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
43.081
Πόντοι
21.395
Το ως άνω άσμα, που αναρτήσατε, αποτελεί την εξαίρεση, που αποδεικνύει τον κανόνα...!
1758174833323.jpeg

1758174855861.jpeg
Καταλαβαινω οτι τα μουσικα σας κριτηρια εξαρτωνται απολυτα απο τα μουσικα ακουσματα της νεανικης σας ηλικιας και δη τα ακουσματα που μοιραζοσασταν με την τροφο σας.
Οπως και τα μουσικα κριτηρια των περισσοτερων απο εμας, εξαρτωνται απο συμβαντα και αναμνησεις που μας εχουν επηρεασει κυριως στην νεανικη μας ηλικια.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.919
Πόντοι
28.716
Metallica and Iron Maiden are on the way ...!

St Anger -please-, how I wish she were here ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.919
Πόντοι
28.716
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ.
Στο bou.com, το οποίο εμείς -οι παλιότεροι σήμερα πια- γνωρίσαμε, δεν γινόντουσαν καταθέσεις ψυχής.
Παρόλα αυτά όταν εγγραφήκαμε καταφέραμε να αντιστρέψουμε το κλίμα εκείνης της εποχής, που η Γυναίκα ήταν μόνο σάρκα.
Μετά άρχισαν οι καταθέσεις ψυχής, που όμως σήμερα έχουν ξανά σταματήσει... Τώρα πια έχουμε ξανά το <την γάμησα>, <την ξέσκισα> κλπ κλπ.

Ειλικρινά χαίρομαι όταν σήμερα γυναίκες όπως η one and only @Sexyjoanna, η γοητευτικά και υπέροχα όμορφη @Ελενα110 ή αυτό το δίγλωσσο σαγηνευτικό τσαμπούκι (pretty young though and Yank wannabe) η @Anna24 και η κάθε μία από αυτές με τον τρόπο της, σας (μας ... sic!) βάζει τα παπούτσια στο ίδιο πόδι!

Όταν γνώρισα την Μ (2018) δεν μου έκρυψε το παρελθόν της. Ήξερα από την αρχή ότι "εργάστηκε" στο Λεκανοπέδιο για πολλά χρόνια και άρα ότι έχει πάει με ... 2-3 ή και λίγους πειρσσότερους άντρες επί πληρωμή ... πριν αποχωρήσει από το επάγγελμα και γνωρίσει εμένα. Ένας εκ των οποίων τούτων ανδρών ήταν και ο (εκ των Βορείων Προαστείων ορμώμενος] και γνωστός εις τους παλαιότερους και νυν κάτοικος εις Δρομοκαείτιον, κ. Vlandis.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Αλλά ΤΕΛΙΚΑ δεν κατάφερα να διαχειριστώ την όλη κατάσταση. Αν και η ίδια μου δόθηκε ανιδιοτελώς (παρά την ηλίθια ερώτηση του κ. @Ωρίων, για την οποία ελπίζω ο ίδιος να έχει μετανιώσει αφού τον θεωρώ ότι είναι ένα λίαν ευγενικό άτομο), τελικά δεν κατάφερα να αποφύγω την σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι όλη αυτή η ιστορία ήταν μία σύμβαση για τη Μ. Μία εξασφάλιση για το υπόλοιπο της ζωής της, αφού ακόμη και μία τόσο όμορφη γυναίκα κατανόησε ότι <time waits for none> (the Rolling Stones) και άρα ο χρόνος δεν περίμενε ούτε και αυτή την ίδια. Εννοείται ότι δεν της φέρθηκα άσχημα ούτε η ίδια παραπονιέται για κάτι τέτοιο. Απλά δεν της δόθηκα 100% και μία γυναίκα, με την εμπειρία της Μ, μπορεί να καταλάβει πότε ο άντρας είναι δικός της σε όλο του το Είναι ή όχι.
Λάθος μου μεγάλο. Αδιανόητο κόμπλεξ από πλευράς μου. Κόμπλεξ που τώρα που χωρίσαμε το συνειδητοποίησα. Στερνή μου γνώση όμως....

Χωρίσαμε πριν από μερικούς μήνες. Δηλαδή αυτή με χώρισε...
Όπως κάθε ξεφτιλισμένο αρσενικό, που σέβεται τον εαυτό του, την πήρα στην συνέχεια τηλέφωνο αλλά μου είχε κάνει φραγή. Βρήκα το καρτοτηλέφωνο, που χρησιμοποιούσα ως πορνοκινητό. Δεν λειτουργούσε όμως. Σ΄ αυτά τα καρτοτηλέφωνα η SIm λήγει μετά από ένα χρόνο αχρησίας και εγώ είχα να το χρησιμοποιήσω από το 2018 [η ημερομηνία της τελευταίας κριτικής μου πριν από αυτή που ανήρτησα πριν από μερικές μέρες, το επαληθεύει].

Πριν από 15 μέρες αγόρασα καινούριο καρτοκίνητο. Της ξανατηλεφώνησα. Απάντησε αφού ο αριθμός που την καλούσε δεν ήταν στην αναγνώριση των επαφών της.
Βρεθήκαμε. Κάναμε έρωτα. Ήταν απίστευτη κατάσταση.Δεν πίστευα τις δικές μου επιδόσεις αλλά κυρίως όλα αυτά τα 7 χρόνια που έζησα μαζί της, ποτέ δεν την είχα ξαναδεί να είναι τόσο υγρή. Ποτέ δεν είχα ξαναδεί να ρέει το υγρό της προς τα πόδια της.
Όταν η όλη φάση τέλειωσε και αφού ηρεμήσαμε, έγινε απόμακρη, σηκώθηκε, ντύθηκε και στις ερωτήσεις μου <Τι συμβαίνει;>, <Γιατί ντύνεσαι;> κλπ, απάντησε:
Τέλος. Δεν θέλω να σε ξαναδώ. Παράτα με ήσυχη ...

Απολαμβάνω τη μοναξιά μου τώρα πια!
Αυτά ....

Τελευταία τροποποίηση:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
48.076
Πόντοι
24.385
:kiss-mark::kiss-mark::lipsrsealed::kiss-mark:
Καλημέρα λατρεμένοοι μου κυρίοι..
Κ. blizardeye είχα κ εγώ μια παρόμοια ιστορία.με την Ε για 12 χρόνια οσπου ένα πρωί έφυγε & δεν την ξαναείδα & από τότε λοιπόν για να ξεχάσω ξεκίνησα να χτίσω αυθαίρετα 12 τον αριθμό ωσα & τα χρόνια τής σχέσης με την Ε.
Φεύ!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.919
Πόντοι
28.716
:kiss-mark::kiss-mark::lipsrsealed::kiss-mark:
Καλημέρα λατρεμένοοι μου κυρίοι..
Κ. blizardeye είχα κ εγώ μια παρόμοια ιστορία.με την Ε για 12 χρόνια οσπου ένα πρωί έφυγε & δεν την ξαναείδα & από τότε λοιπόν για να ξεχάσω ξεκίνησα να χτίσω αυθαίρετα 12 τον αριθμό ωσα & τα χρόνια τής σχέσης με την Ε.
Φεύ!!
Φευ εις τα αυθαίρετα και ζήτω εις το τηλέφωνο για καταδότες προς την Πολεδομίαν!
:headbang: :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom