blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 27.686
- Πόντοι
- 28.716
Νομιζω πως μετα αυτη την ακρως τιμητικη προσφωνηση θα κανει οτι μπορει για να τη συναντησεις.

Νομιζω πως μετα αυτη την ακρως τιμητικη προσφωνηση θα κανει οτι μπορει για να τη συναντησεις.
Μακάριι μακράν ότι καλύτερο δυστυχώς χάνεται κ την ψάχνουμε πάνταΝα είναι καλά το κορίτσι μας και θα επιστρέψει κάποια στιγμή
Μπα χαμένη.. άπειρα τηλ τπτ!!Κανενός νέο???? Την βρήκε κανένας???
Με λίγο τύχη κ υπομονή να ξέρετεΚανενός νέο???? Την βρήκε κανένας???
Νομίζω πως ναι δουλεύει ακάθεκταΚαλά αυτό το ξέρουμε, απλά ρωτάω αν δουλεύει. Το αν θα την βρεις είναι άλλο καπέλο........
Δεν ξέρω τι ναα σου πωΜαλλον το γυρισε σε κλειστο κυκλο αγαπουληδων κ αυτη.
η μπορει να εδιωξε τους κοπανους..........Μαλλον το γυρισε σε κλειστο κυκλο αγαπουληδων κ αυτη.
Μπα εγώ την έχω πάρει 10 15 φορές τουλάχιστον κ εδώ κ καιρό δε την πετυχαίνω..απλά θα έχει λίγους αποθηκευμένους αριθμούς..κ οι υπόλοιποι πελάτες της είναι τζόκερ ότι κάτσει η φάση..κρίμα πάντως γτ είναι η νο 1 επιλογή για μένα κ ξενερώνω αφάνταστα όταν παίρνω συχνά τηλ κ τπτ κ περνάνε έτσι μηνεςΜαλλον το γυρισε σε κλειστο κυκλο αγαπουληδων κ αυτη.
πιθανον ναχεις δικιοη μπορει να εδιωξε τους κοπανους..........
είσαι λάθος εδώ για την μαρίνα μιλάς..την βλέπεις να θέλει ξεκούραση την έχεις πάρει καταρχάς?με τέρμα το γκάζι ασύλληπτο γαμησι κάθε φοράπιθανον ναχεις δικιο
Ειναι δεδομενο οτι οι αγαπουληδες αποτελουν πιο ευκολο - ξεκουραστο μεροκαματο απο τους κοπανους....
ΣΕ μενα το λες? την εχω παρει απειρες φορεςείσαι λάθος εδώ για την μαρίνα μιλάς..την βλέπεις να θέλει ξεκούραση την έχεις πάρει καταρχάς?με τέρμα το γκάζι ασύλληπτο γαμησι κάθε φορά
πολυ σωστο αυτο που λες !!!....φαντασου ομως ποσο κοπανος πρεπει να ειναι κανεις για να φαει σουτ απο ιεροδουλη...που δουλεια της ειναι απλα να παιρνει λεφτα !πιθανον ναχεις δικιο
Ειναι δεδομενο οτι οι αγαπουληδες αποτελουν πιο ευκολο - ξεκουραστο μεροκαματο απο τους κοπανους....
Σκληρός μύστης, εύγε!!!![]()
Εννοείται δεν την πέτυχα ουτε μια απο τις 30 κλήσεις