xan4625
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 38
- Like
- 16.440
- Πόντοι
- 7.446
Έχω ένα θέμα ..... Μπερδεύω ονόματα ... Ευτυχώς που είμαι μονογαμικός ... Τελευταία και στις εσκορτΓρήγορα! Νά πᾶς νά πιάσης δουλειά στὴν ΕΥΠ!
Έχω ένα θέμα ..... Μπερδεύω ονόματα ... Ευτυχώς που είμαι μονογαμικός ... Τελευταία και στις εσκορτΓρήγορα! Νά πᾶς νά πιάσης δουλειά στὴν ΕΥΠ!
Περιμένω την κριτική του @TOMCRUISE , πως και πώς ... Ενθουσιασμένος μου φάνηκε
Μίλησε ο τενεκές που δεν έχει μια κριτική στο σαιτ , να μασ πει οτι γράφουμε μπούρδες ....Τέτοιες μπούρδες να μην έγραφες...
Δεν ξέρεις με πόσες έχει πάει επειδή δεν ανεβάζει συχνά κριτικές
E;inai h Ολυμπια ρε παιδιά τρίτη φορά που το γράφω , αλάχθηκε και η καρτέλα της...Alina δοκίμασε κανείς?
Η διαφορά μας είναι ότι όσα γαμησια κάνεις εσύ σε 2 χρόνια εγώ τα κάνω σε μια
Βδομάδα
Επιτέλους κάποιος το είπε!Εντελώς φιλικά, στο λέω:
Κατούρα και λίγο.
Το πόσο συχνά γαμάει ο καθένας, άσε να το ξέρει ο κάθε ένας ο ίδιος. Μπορεί ο ένας να μη θέλει να γράψει κριτική για κοπέλα που έχει ήδη κριτικές, άλλος βαριέται, άλλος κάνει επαναληπτικά και δεν έχει λόγο να γράψει πάλι κάτι, κλπ...
![]()
Highlander!Αυτή η Adelina είναι 20 χρόνων εδώ και κάτι χρόνια ....![]()
Ούτε τότε ήταν είκοσιΑυτή η Adelina είναι 20 χρόνων εδώ και κάτι χρόνια ....![]()
Εντελώς φιλικά, στο λέω:
Κατούρα και λίγο.
Το πόσο συχνά γαμάει ο καθένας, άσε να το ξέρει ο κάθε ένας ο ίδιος. Μπορεί ο ένας να μη θέλει να γράψει κριτική για κοπέλα που έχει ήδη κριτικές, άλλος βαριέται, άλλος κάνει επαναληπτικά και δεν έχει λόγο να γράψει πάλι κάτι, κλπ...
![]()
Ρε μαλάκες έκανα 16 ραντεβού σε μια βδομάδα, δέν το λέω για να καυχηθώ η για να το παίξω μαγκιά, αλλα σαν ένα γεγονός .Αλλά που να καταλάβει ο Mr αρνητικό IQ...
Vanakias
![]()
Kai τι ξέρουμε για τις επιδόσεις της κοπέλας? γιατί δεν βρίσκω κριτικές...E;inai h Ολυμπια ρε παιδιά τρίτη φορά που το γράφω , αλάχθηκε και η καρτέλα της...
Kai τι ξέρουμε για τις επιδόσεις της κοπέλας? γιατί δεν βρίσκω κριτικές...
Και εγώ την περιμένω αν και θα είναι σεντόνιΠεριμένω την κριτική του @TOMCRUISE , πως και πώς ... Ενθουσιασμένος μου φάνηκε
Τα βίντεο της τα είδες; Βλέπεις το ναζί και τη πουτανια της; Είναι λες και την έβγαλες από στριπτιζάδικο και τη σπιτωσες! Χωρίς να είναι κάτι ουαου στην εμφάνιση αυτή θα είναι κρυφό δεκάρι όπως η άλλη που σου γυάλισε. Βέβαια το ότι δε χαμογελάει είναι επίφοβο και θα κρύβει το κλασικό ουκρανικό κιτρινισμένο σάπιο δόντι,ελπίζω να κάνω λάθος ο tom θα μας πειΚαι εγώ την περιμένω αν και θα είναι σεντόνι![]()
Το γνωρίζεις ότι σε εμπιστεύομαιΤα βίντεο της τα είδες; Βλέπεις το ναζί και τη πουτανια της; Είναι λες και την έβγαλες από στριπτιζάδικο και τη σπιτωσες! Χωρίς να είναι κάτι ουαου στην εμφάνιση αυτή θα είναι κρυφό δεκάρι όπως η άλλη που σου γυάλισε. Βέβαια το ότι δε χαμογελάει είναι επίφοβο και θα κρύβει το κλασικό ουκρανικό κιτρινισμένο σάπιο δόντι,ελπίζω να κάνω λάθος ο tom θα μας πει