italaki
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 18.876
- Πόντοι
- 3.506
Any new photo...Bear in mind ότι οι φωτογραφίες αυτές είναι όλες παλιές και τώρα έχω λίγο πιο πολλά κιλά και λίγο πιο πολλά τατού
Any new photo...Bear in mind ότι οι φωτογραφίες αυτές είναι όλες παλιές και τώρα έχω λίγο πιο πολλά κιλά και λίγο πιο πολλά τατού
Απαπαπα you're too greedy misterrrr πριν μια βδομάδα ανέβασααααAny new photo...![]()
Κοριτσάρα , μουναρα, γυναικάρα ήσουν είσαι και θα είσαι ΑννούλαBear in mind ότι οι φωτογραφίες αυτές είναι όλες παλιές και τώρα έχω λίγο πιο πολλά κιλά και λίγο πιο πολλά τατού
Και τι σε σταματάειΝαι.... θέλω να σε γευτώ εσένα!!!
Και πάλι καυλαρος θα είσαι!!!Bear in mind ότι οι φωτογραφίες αυτές είναι όλες παλιές και τώρα έχω λίγο πιο πολλά κιλά και λίγο πιο πολλά τατού
Έχω ανεβάσει και πρόσφατες λίγες σελίδες πίσωΚαι πάλι καυλαρος θα είσαι!!!
Έχω ανεβάσει και πρόσφατες λίγες σελίδες πίσω
Καλησπέρα στα αγόρια μουυυυΚαλημέρα στο όμορφο μωρό μας
ΧεχεχεχΡε μωρό τι αστέρι είσαι!!!
ΚαλησπέραΚαλησπέρα στα αγόρια μουυυυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χεχεχεχ
Υποθέτω από το πολύ ίντερνετ. Είναι μάστιγα αυτό στους νέουςγιατί τα γράφει μισά ελληνικά μισά αγγλικά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος; μας το παίζει λονδρέζα πρωτευουσιάνα η κορασίδα
Άννα ο τρελός είναι που σου έλεγε μαλακίες την άλλη φορά μαζί με την Μαλβίνα στο τελευταίο μαδοπούτσι εδώ στο νήμα σου. Μην δίνεις σημασία, μέχρι να τον ξανά μαζέψουν και να του φορέσουν ζουρλομανδύα.Καλησπέρα
Ζαν κλωντ
Νομιζω βρηκα το ακκαουντ της reddit,γραφει excactly με τον ιδιο way οπως writes κι εδω.γιατί τα γράφει μισά ελληνικά μισά αγγλικά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος; μας το παίζει λονδρέζα πρωτευουσιάνα η κορασίδα
Στο τίκτοκ μιλάει αποκλειστικά εγγλέζικα. Πάνω κάτω τα ίδια και στο ίνσταγκραμΝομιζω βρηκα το ακκαουντ της reddit,γραφει excactly με τον ιδιο way οπως writes κι εδω.
εκτος αν βγηκαν απο νεο δεντρο ή ειναι καποιο bot
whatever μπροΥποθέτω από το πολύ ίντερνετ. Είναι μάστιγα αυτό στους νέους
Φλουεντ τα μιλαει η τραϊχαρνταρει για προφορα οπως οι Ελληνοι?Στο τίκτοκ μιλάει αποκλειστικά εγγλέζικα. Πάνω κάτω τα ίδια και στο ίνσταγκραμ
Καλή είναι η προφορά. Δεν κριντζάρωΦλουεντ τα μιλαει η τραϊχαρνταρει για προφορα οπως οι Ελληνοι?