celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 24.246
- Πόντοι
- 6.256
Mπιφτεκια,σουβλακια χοιρινα,σαλατες αλοιφες,τυραμισου φουλ,λιγο κοτοπουλο πριν και τωρα κατι μπλιμπλικιαΤι τσιμπησες?
Mπιφτεκια,σουβλακια χοιρινα,σαλατες αλοιφες,τυραμισου φουλ,λιγο κοτοπουλο πριν και τωρα κατι μπλιμπλικιαΤι τσιμπησες?
Αυτός αδερφέ έκανε χοντρο στους βαζελους που του γράψανε στα σχόλια Έλα στον Παναθηναϊκό.εχει τσεκαρει κανεις αν ο σρεντερ ειναι ανθρωπος?
Ποιος άλλος;Ο άλλος?
δεν λυπασαι τους βαζελους να φανε κι αλλη ταπα?γερμανια γιατι η αλητεια του αταμαν μου φερνει εμετο...
celembreΠοιος άλλος;
Απάντησε και αυτός. Έτσι μου έκανε κέφι και πετάχτηκα κι εγώ.celembre
Απάντησε και αυτός. Έτσι μου έκανε κέφι και πετάχτηκα κι εγώ.
Υπάρχει πρόβλημα Ναούμ;![]()
Αδερφέ, δεν θέλω να σου σπάσω τα νεύρα... Αλλά να.... δεν έχω ακούσει να λέει ο άλλος ο μουνής ντιφλεξιον μέχρι τώρα.γερμανια γιατι η αλητεια του αταμαν μου φερνει εμετο...
Βαρέθηκα τις αλλαγές...συμβόλαιο 5ετων με οψιόν ανανέωσης για άλλα 5 χρόνια .αυτος ειναι ο κοουτς και με αυτομ θα πρεπει να παμε καμμια 10ρια χρονια περιπου
μην μου γαμας το βραδυ τωρα.....ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ???????Αδερφέ, δεν θέλω να σου σπάσω τα νεύρα... Αλλά να.... δεν έχω ακούσει να λέει ο άλλος ο μουνής ντιφλεξιον μέχρι τώρα.
Γενικότερα αυτές τις μέρες δεν είχαμε ντιφλέξιον.Αδερφέ, δεν θέλω να σου σπάσω τα νεύρα... Αλλά να.... δεν έχω ακούσει να λέει ο άλλος ο μουνής ντιφλεξιον μέχρι τώρα.
οχι θειο,,σημερα τα ειπε ολα ο μαλακαςΓενικότερα αυτές τις μέρες δεν είχαμε ντιφλέξιον.
Ή εγώ δεν άκουγα καλά...
Eχει οιστρο λογω τελικουοχι θειο,,σημερα τα ειπε ολα ο μαλακας