Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.893
- Πόντοι
- 4.696
Τι το ψάχνετε?
Η χριστίνα ήταν πολύ όμορφη αλλά και πολύ αστερίας
Βασικά ψάχνουν την Χριστίνα για να κρεβατωθούν μαζί της. Τους έδωσε την ευκαιρία η ίδια κάποτε στα 160 και για λίγο στα 200. Πόσο να περιμένει η γυναίκα για να αποφασίσουν να πάνε. Τώρα Adios...Τι το ψάχνετε?
Από κοντά θυμήσου να σου πω...Βασικά ψάχνουν την Χριστίνα για να κρεβατωθούν μαζί της. Τους έδωσε την ευκαιρία η ίδια κάποτε στα 160 και για λίγο στα 200. Πόσο να περιμένει η γυναίκα για να αποφασίσουν να πάνε. Τώρα Adios...
Πάλι θα μου τα σούρεις και θα ακούσω τα σχολιανά μου; Τι έκανα;Από κοντά θυμήσου να σου πω...
Όχι ρε, δες πμΠάλι θα μου τα σούρεις και θα ακούσω τα σχολιανά μου; Τι έκανα;![]()
Lucifer;Πηγε καποιος,να μας πει γνωμη ?
Βασικά ψάχνουν την Χριστίνα για να κρεβατωθούν μαζί της. Τους έδωσε την ευκαιρία η ίδια κάποτε στα 160 και για λίγο στα 200. Πόσο να περιμένει η γυναίκα για να αποφασίσουν να πάνε. Τώρα Adios...
Farewell to the chestnut tree που λένε και οι Άγγλοι.
Άμα δεν παίζει τρύπημα από πίσω, άστα βραστα.Burlesque - The Show
![]()
Η Christy White πρωταγωνιστεί σε μια αποκαλυπτική σκηνή μαζί με τον Shadow Dimitri και τον Freddy Gong στο Sugarbabestv. Δείχνει τις αντοχές και τις δεξιότητές της μέσα από μια έντονη εμπειρία με δύο παρτενέρ ταυτόχρονα!
![]()
Shadow Dimitri, Christy White, Freddy Gong
![]()
Αυτή την τρύπα θέλω να της την καρφώσω της μουναραςBurlesque - The Show
![]()
Η Christy White πρωταγωνιστεί σε μια αποκαλυπτική σκηνή μαζί με τον Shadow Dimitri και τον Freddy Gong στο Sugarbabestv. Δείχνει τις αντοχές και τις δεξιότητές της μέσα από μια έντονη εμπειρία με δύο παρτενέρ ταυτόχρονα!
![]()
Shadow Dimitri, Christy White, Freddy Gong
![]()
Η σέξι Christy White απολαμβάνει με πάθος και αχόρταγη διάθεση μια άκρως διεγερτική και καυτή εμπειρία, καθώς δέχεται με λαχτάρα μια γερή, χοντρή ρίψη (cum shower) από τον γεμάτο ενέργεια Shadow Dimitry, που την κάνει να τρελαίνεται από ηδονή.
![]()
Μην ανησυχείς. Σε αυτούς θα βγει το λάδι. Η Χριστίνα είναι που θα περιμένει αυτούς να ξεκουραστούν όχι αυτοί την Χριστίνα.Πάει ... θα την ξεσκίσουν οι αραπάδες.
![]()
![]()
Πρέπει να περιμένεις στην ουράΑυτή την τρύπα θέλω να της την καρφώσω της μουναρας
Άλλο κακό να μην της τύχειΠάει ... θα την ξεσκίσουν οι αραπάδες.
![]()
![]()
Το Χριστινάκι ξεχείλωσε και τα αλέθει πλεον τα αράπικα καβλιαΠάει ... θα την ξεσκίσουν οι αραπάδες.
![]()
![]()