Όταν οι γυναίκες αρχίζουν και μοιάζουν με θείες είναι τελείως ντεκαβλέ.
Ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά αν μια γυναίκα αρχίζει και σου θυμίζει τίποτα θείες από το χωριό το ερωτικό πάει περίπατο εκτός αν έχεις τίποτα οιδιπόδεια ή απλά έχεις άλλα γούστα.
Άλλες φαίνονται σαν συμπεθέρες από τα 30, άλλες από τα 40 και στα 50 οι περισσότερες. Αν προσθέσεις και τα ψυχολογικά που έχουν επειδή δεν έχουν το κοινό που θέλουν και είναι οι γεροντοκόρες της παρέας χαιρέτα μου τον πλάτανο.
Εδώ ολόκληρη Άνιστον έμεινε στο ράφι και κατέληξε με τον τελευταίο που βρήκε, η κάθε Σούλα από το Γουδί δεν θα έχει συμπλέγματα; Ακόμη περισσότερο που δεν έχει και τα λεφτά της Άνιστον.
Βέβαια αυτό ισχύει και για τις γυναίκες. Αν κάποια τα φτιάξει με πολύ μεγαλύτερο όλοι λένε για daddy issues. Αλλά αν κάποιος ακόμη στέκεται, δεν λέμε σαν τον Μπραντ Πιτ αλλά αξιοπρεπώς, λογικό είναι να κοιτάει νεώτερες με κάποια λογική διαφορά ηλικίας. Αυτό είναι που τρελαίνει τις γυναίκες από μια ηλικία και μετά. Όλοι που θέλουν τις βλέπουν σαν λύση ανάγκης και κυνηγάνε νεώτερες.
Αυτό ισχύει εδώ και αιώνες. Ευτυχώς που υπάρχουν τα social για αυτές. Βλέπω στο τουίτερ κάτι συμπεθέρες να λέει η μία την άλλη κοριτσάρα μου επειδή έβγαλε φώτο παραλίας και δώστου από κάτω κάτι ναυάγια και καβλωμένα 15χρονα να κάνουν like.
Μέσα σε όλα αυτά όμως δεν υπάρχει καμία αντίδραση από κάποιον που θα ήθελαν να έχουν.