Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 891 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 335 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.061

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Ραφι=ατεκνια.αυτο ειναι το ψυχολογικο τους.γκομενους βρισκουν.ξερω απειρα μπαζα, χωρισμενες με παιδια και βρισκουν χαλβαδες και ξαναπαντρευονται.

Τι χαλβάδες,ΑΡΧΙΝΑΥΑΓΙΑ όσοι πάνε και παντρεύονται χωρισμένες με παιδιά.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Αν ακούς γυναίκα να σου λέει είχα σχέση πριν πάνω από 2 εξαφανίσου.

2 σχέσεις (μινιμουμ) έχουν κάνει μέχρι να βγάλουν το λύκειο...

Εδώ έξω ακους 15χρονα να λένε 'ο πρωην μου κι ο πρώην μου'

Αν περιμένεις να είσαι ο 3ος,μάλλον πρέπει να γνωρίσεις κάποια στα 18...

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.646
Πόντοι
456
Μια στο First Dates 21 χρονων, κατι ειπωθηκε στην κουβεντα για μικρο πουλι και λεει "Ναι μου εχει τυχει μερικες φορες"

Βγαλτε τα στατιστικα απο μονοι σας :tooth:

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.844
Πόντοι
456
Όταν οι γυναίκες αρχίζουν και μοιάζουν με θείες είναι τελείως ντεκαβλέ.
Ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά αν μια γυναίκα αρχίζει και σου θυμίζει τίποτα θείες από το χωριό το ερωτικό πάει περίπατο εκτός αν έχεις τίποτα οιδιπόδεια ή απλά έχεις άλλα γούστα.
Άλλες φαίνονται σαν συμπεθέρες από τα 30, άλλες από τα 40 και στα 50 οι περισσότερες. Αν προσθέσεις και τα ψυχολογικά που έχουν επειδή δεν έχουν το κοινό που θέλουν και είναι οι γεροντοκόρες της παρέας χαιρέτα μου τον πλάτανο.

Εδώ ολόκληρη Άνιστον έμεινε στο ράφι και κατέληξε με τον τελευταίο που βρήκε, η κάθε Σούλα από το Γουδί δεν θα έχει συμπλέγματα; Ακόμη περισσότερο που δεν έχει και τα λεφτά της Άνιστον.

Βέβαια αυτό ισχύει και για τις γυναίκες. Αν κάποια τα φτιάξει με πολύ μεγαλύτερο όλοι λένε για daddy issues. Αλλά αν κάποιος ακόμη στέκεται, δεν λέμε σαν τον Μπραντ Πιτ αλλά αξιοπρεπώς, λογικό είναι να κοιτάει νεώτερες με κάποια λογική διαφορά ηλικίας. Αυτό είναι που τρελαίνει τις γυναίκες από μια ηλικία και μετά. Όλοι που θέλουν τις βλέπουν σαν λύση ανάγκης και κυνηγάνε νεώτερες.

Αυτό ισχύει εδώ και αιώνες. Ευτυχώς που υπάρχουν τα social για αυτές. Βλέπω στο τουίτερ κάτι συμπεθέρες να λέει η μία την άλλη κοριτσάρα μου επειδή έβγαλε φώτο παραλίας και δώστου από κάτω κάτι ναυάγια και καβλωμένα 15χρονα να κάνουν like.
Μέσα σε όλα αυτά όμως δεν υπάρχει καμία αντίδραση από κάποιον που θα ήθελαν να έχουν.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά αν μια γυναίκα αρχίζει και σου θυμίζει τίποτα θείες από το χωριό το ερωτικό πάει περίπατο εκτός αν έχεις τίποτα οιδιπόδεια ή απλά έχεις άλλα γούστα.
Άλλες φαίνονται σαν συμπεθέρες από τα 30, άλλες από τα 40 και στα 50 οι περισσότερες. Αν προσθέσεις και τα ψυχολογικά που έχουν επειδή δεν έχουν το κοινό που θέλουν και είναι οι γεροντοκόρες της παρέας χαιρέτα μου τον πλάτανο.

Πριν μερικά χρόνια,όντως πολλές έμοιαζαν σαν συμπεθέρες απο τα 30 μην πω και τα 25.Τώρα έχουν βελτιωθεί τα πράγματα,βλέπεις και 30αρες-35αρες με παιδί να είναι λεπτές,με σορτσάκια,με κολλητά ρούχα κλπ.Έχουν καταλάβει όλες ότι η εμφάνιση είναι το νο1 και προσέχουν,δεν παίρνουν κιλά σε εγκυμοσύνες,εκτος απο όσες ήταν ήδη μπάζα απο μικρές.

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
288
Πόντοι
21

Εδώ ολόκληρη Άνιστον έμεινε στο ράφι και κατέληξε με τον τελευταίο που βρήκε, η κάθε Σούλα από το Γουδί δεν θα έχει συμπλέγματα; Ακόμη περισσότερο που δεν έχει και τα λεφτά της Άνιστον.

Βέβαια αυτό ισχύει και για τις γυναίκες. Αν κάποια τα φτιάξει με πολύ μεγαλύτερο όλοι λένε για daddy issues. Αλλά αν κάποιος ακόμη στέκεται, δεν λέμε σαν τον Μπραντ Πιτ αλλά αξιοπρεπώς, λογικό είναι να κοιτάει νεώτερες με κάποια λογική διαφορά ηλικίας. Αυτό είναι που τρελαίνει τις γυναίκες από μια ηλικία και μετά. Όλοι που θέλουν τις βλέπουν σαν λύση ανάγκης και κυνηγάνε νεώτερες.

Αυτό ισχύει εδώ και αιώνες. Ευτυχώς που υπάρχουν τα social για αυτές. Βλέπω στο τουίτερ κάτι συμπεθέρες να λέει η μία την άλλη κοριτσάρα μου επειδή έβγαλε φώτο παραλίας και δώστου από κάτω κάτι ναυάγια και καβλωμένα 15χρονα να κάνουν like.
Μέσα σε όλα αυτά όμως δεν υπάρχει καμία αντίδραση από κάποιον που θα ήθελαν να έχουν.
Έχει χαθεί η μπάλα,αγαπητέ....ακόμα και πενηντάρα θειτσα την βλέπει μοντέλο ινφλουενσερ.....

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
288
Πόντοι
21
Τι χαλβάδες,ΑΡΧΙΝΑΥΑΓΙΑ όσοι πάνε και παντρεύονται χωρισμένες με παιδιά.
Οι πιο τοξικές,ανηθικες γυναίκες που μπορεί κάποιος να γνωρίσει στη ζωή του,οι χωρισμένες με παιδί....
Προσωπική εμπειρία...
Μακριά......

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Blaise Aquarius

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2025
Like
288
Πόντοι
21

Η γυναίκα έχει τα κρυφά της όπλα που ο άνδρας δεν διαθέτει....

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056
Το θέμα δεν είναι τι όπλα έχει η γυναίκα.Αλλά σε τι επίπεδο αγαμίας/απελπισίας βρίσκεται ο κάθε άντρας.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.922
Πόντοι
6.056
Αν ακούς γυναίκα να σου λέει είχα σχέση πριν πάνω από 2 εξαφανίσου.
Γενικά οι καλές οι γκομενες γυναίκες κλπ για μένα είναι μέγιστο νούμερο το 2 πριν από μένα και εγώ ο 3ος
Αν τώρα η άλλη σου λέει τα είχα με 5 10 εκεί σημαίνει ότι οι 5 10 δεν είχαν το πρόβλημα αλλά αυτή
Η γυναίκα και η κάθε γυναίκα δεν κοιτάει να φτιάξει ροστερ είναι άλλες οι προταιρεοτητες της,τώρα που λες 50 η τύπισσα έχει γαμηθει σωματικά και συναισθηματικά έχει κορεστει έχει λήξει έχει γαμηθεί.
Δεν είναι μόνο τα 40 πλας είναι και ο αριθμός προηγούμενων γαμεων κανονικό ροστερ δημόσιο χυσοδοχειι μακριά και αλλαργα
φιλε σαλαμουρα την σημερον ημερα πιο πιθανο ειναι να εχει παει με 2 γκομενους σε μια μερα η με 2 ταυτοχρονα παρα να εισαι ο 2ρος της στα 40φευγα :undecided:

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
φιλε σαλαμουρα την σημερον ημερα πιο πιθανο ειναι να εχει παει με 2 γκομενους σε μια μερα η με 2 ταυτοχρονα παρα να εισαι ο 2ρος της στα 40φευγα :undecided:
Αν όλες έκαναν όπως λες τοτε όλοι θα πηδαγαμε συνέχεια η έστω οι λίγοι που θα πηδαγαν θα τους πήγαιναν στα έκτακτα για αναζωογόνηση.
Όλως σας εξήγησα και παλιότερα γιατί οι γυναίκες βρίσκουν προσφορές πολλές από άντρες και εξήγησα το εύρος 18-45 έχουν αντίστοιχο αντρικό εύρος ενδιαφέροντος 18-90 ετών με λίγα λόγια μια 2πλασια και 3πλασια μαζα ως προσφορά
Πχ μια 20αρα 30αρα δεν θα έχει μόνο τον ελεύθερο 30αρη που θα χωθεί θα έχει τον 45ρη χωρισμένο τον 60αρη παντρεμένο και τον 80αρη χηρο ο καθένας με τον τρόπο του και η άνοδος της αξίας της δεδομένη.
Αν τώρα εσείς πιστεύετε ότι οι γυναίκες πολυγαμιουνται θα έπρεπε να πολυγαμιουνται και οι άντρες,πως γίνεται οι άντρες να μην πολυγαμιουνται ενώ η 40αρα όπως λες έχει με 2 πηδηθει?
Υπάρχει ανισορροπια

Τελευταία τροποποίηση:

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Δεν είναι για σχέση αυτή. Ούτε πήδημα ήθελε, μη κοιτάς που έτυχε. Είναι ένα ναυάγιο κ αυτή
Φίλε αυτές αξίζουν...
Στείλε μου το προφίλ της σε π.μ αν δεν σε νοιάζει να πιάσω κιυβεντα μαζί της

• Like
Αντιδράσεις: Cheng

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
25.922
Πόντοι
6.056
Αν όλες έκαναν όπως λες τοτε όλοι θα πηδαγαμε συνέχεια η έστω οι λίγοι που θα πηδαγαν θα τους πήγαιναν στα έκτακτα για αναζωογόνηση.
Όλως σας εξήγησα και παλιότερα γιατί οι γυναίκες βρίσκουν προσφορές πολλές από άντρες και εξήγησα το εύρος 18-45 έχουν αντίστοιχο αντρικό εύρος ενδιαφέροντος 18-90 ετών με λίγα λόγια μια 2πλασια και 3πλασια μαζα ως προσφορά
Πχ μια 20αρα 30αρα δεν θα έχει μόνο τον ελεύθερο 30αρη που θα χωθεί θα έχει τον 45ρη χωρισμένο τον 60αρη παντρεμένο και τον 80αρη χηρο ο καθένας με τον τρόπο του και η άνοδος της αξίας της δεδομένη.
Αν τώρα εσείς πιστεύετε ότι οι γυναίκες πολυγαμιουνται θα έπρεπε να πολυγαμιουνται και οι άντρες,πως γίνεται οι άντρες να μην πολυγαμιουνται ενώ η 40αρα όπως λες έχει 2 την πηδηθει?
Υπάρχει ανισορροπια
τα ειπαμε αυτα ..

γαμανε λιγοι πολυ

πολλοι κατι ψιλοκαταφερνουν

και ενα καλο ποσοστο τρεμουν τα χερια τους απο το πολυ εργοχειρο

βαλε και ενα μεγαλο ποσοστο γκειδων που δεν ασχολουνται καν

βγηκε η εξισωση

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
447
Πόντοι
21
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αποδεκτό από όλο και μεγαλύτερο ποσοστό ανδρών και γυναικών ότι το ...σεξ ΔΕΝ είναι το παν !!! Κι γίνεται αλλησβερίσι και παιχνιδι με νέα δεδομένα...

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056

Αν τώρα εσείς πιστεύετε ότι οι γυναίκες πολυγαμιουνται θα έπρεπε να πολυγαμιουνται και οι άντρες,πως γίνεται οι άντρες να μην πολυγαμιουνται ενώ η 40αρα όπως λες έχει με 2 πηδηθει?
Υπάρχει ανισορροπια

Οι γυναίκες άμα θέλουν,πολυγαμιούνται όλες

Οι άντρες μονο ένα μικρό ποσοστό

Οι γυναίκες που θέλουν να πολυγαμηθούν,θα το κάνουν ΜΟΝΟ με αυτό το μικρό ποσοστό αντρών

Στα εξηγώ ωραία;

41186999_2147721868782912_6802230643464863744_n.jpg

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
τα ειπαμε αυτα ..

γαμανε λιγοι πολυ

πολλοι κατι ψιλοκαταφερνουν

και ενα καλο ποσοστο τρεμουν τα χερια τους απο το πολυ εργοχειρο

βαλε και ενα μεγαλο ποσοστο γκειδων που δεν ασχολουνται καν

βγηκε η εξισωση
Κοίτα η ατάκα το 30% πηδαει το 80% ισχύει
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε ένα ταιμινγκ στη πιάτσα κυκλοφορούν 80% καπαρώ γυναικες
Θέλω να πω ότι μπορεί παροδικα το 30 να πηδα το 80 αλλά το 80% σε τωρινό χρόνο δεν είναι καπαρώμενο
Εκεί η αναλογία αντρών γυναικών είναι 50 50
Στο χέρι σου είναι να αυξήσεις το 30% και να μπεις και εσύ μέσα και στο χέρι σου είναι να είναι το 30% ως έχει
Θέλω να πω ότι το 30 δεν δεσμεύει το 80 το 30 θα είναι συνεχώς με ένα 30 των γυναικών, ναι μπορεί αυτό να ανανεώνει το ροστερ αλλά πάντα το 30 θα είναι κλεισμένο, σε ενδιαφέρει τόσο αν η γκόμενά που βρήκες είχε αναλωθεί πριν από σένα με το 30% ?

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
271
Πόντοι
21
Οι γυναίκες άμα θέλουν,πολυγαμιούνται όλες

Οι άντρες μονο ένα μικρό ποσοστό

Οι γυναίκες που θέλουν να πολυγαμηθούν,θα το κάνουν ΜΟΝΟ με αυτό το μικρό ποσοστό αντρών

Στα εξηγώ ωραία;

41186999_2147721868782912_6802230643464863744_n.jpg
Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σε ένα ταιμινγκ στη πιάτσα κυκλοφορούν 80% καπαρώ γυναικες
Θέλω να πω ότι μπορεί παροδικα το 30 να πηδα το 80 αλλά το 80% σε τωρινό χρόνο δεν είναι καπαρώμενο
Στο χέρι σου είναι να αυξήσεις το 30% και να μπεις και εσύ μέσα και στο χέρι σου είναι να είναι το 30% ως έχει
Θέλω να πω ότι το 30 δεν δεσμεύει το 80 το 30 θα είναι συνεχώς με ένα 30 των γυναικών, ναι μπορεί αυτό να ανανεώνει το ροστερ αλλά πάντα το 30 θα είναι κλεισμένο, σε ενδιαφέρει τόσο αν η γκόμενά που βρήκες είχε αναλωθεί πριν από σένα με το 30% ?

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.894
Πόντοι
6.056

Αυτό που ισχύει είναι ότι το 80%,ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ θελήσει να πηδηχτεί,θα το κάνει με το 20%.Όλοι οι άλλοι τους είναι αόρατοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom