Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.943
- Πόντοι
- 4.696
Σαλτα γαμήσου ρε τρουμπάκηκαι εσυ προφανως μαλακας λουλη
Σαλτα γαμήσου ρε τρουμπάκηκαι εσυ προφανως μαλακας λουλη
ενταξει δαμασκηνηΣαλτα γαμήσου ρε τρουμπάκη
Χεσε με ρε ζεμπού, πότε έγραψα κάτι οπαδικο στο νήμα?
Δείξτο μου να σου πω και συγγνώμη
Αν δεν το βλέπεις και τώρα, χέσε μας.Δεν εχω χρόνο για πολλά οπότε με 2 φράσεις...
Τα λάθη των παικτών προήλθαν από τη γαμάτη τουρκική άμυνα που συνέχεια μας εγκλώβιζε και εξουδετέρωνε κάθε μας κίνηση. Όχι γιατί ξαφνικά ΟΛΟΙ μας οι παίχτες έγιναν κουλοί.
Δουλειά του καράφλα ήταν να "επαναστήσει" την ομάδα και να βρει τρόπο να απεγκλωβιστούμε και να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε. Το όποιο.
Δεν το έκανε ποτέ γιατί δεν μπόρεσε, ο τουρκόσπορος τον γάμησε.
Τέλος.
Πας καλά ρε ζεμπού?Αν δεν το βλέπεις και τώρα, χέσε μας.
μην κανεις στο mega ειναι του μαρινακη στο καναλι extra να κανεις να βλεπεις εχει σε επαναληψη το χρυσο κουφετοΔεν το κρυβω σκέτα.
Το έγραψα 2-3 φορες, εχω το προφιλ ανοιχτό, το έχω πει σε κάοπιους και με πμ.
Σιγα μην το κάνω και διαφημιση στο mega
Καλά, φτάνει για σήμερα.Πας καλά ρε ζεμπού?
Ειναι οπαδικο ότι ειπα τον σπανούλη καράφλα κι ότι ευθυνεται για την ήττα?
Ρε συνέλθετε
και ο νικ γερασε πρεπει να μπουν νεα παιδια στην ομαδα υπαρχουν αρκει να μπορεσουν να αποκτησουν εμπειριαΗ αλήθεια είναι πως χάσαμε κατά κράτος. Στην δική μου οπτική αν είχαμε τον Νικ Καλαθη θα βλέπαμε ένα τελείως διαφορετικό ημιτελικό. Αυτό που έλειψε ήταν η ηρεμία και η ψυχραιμία του καράφλα. Θα έπαιζε και δίδυμο με Σλούκα ταυτόχρονα, θα έβαζε και τους άλλους στο παιχνίδι. Ίσως κάνω και λάθος αλλά αυτή είναι η εικόνα που έχω
Γύρισες?Καλά, φτάνει για σήμερα.
Εννοείται πως γέρασε αλλά χθες ήταν αυτό που έλειπε. Μα δεν θα έπαιρνε την θέση κάποιου νέου παιδιού αλλά του 34χρονου Κατσιβελη.και ο νικ γερασε πρεπει να μπουν νεα παιδια στην ομαδα υπαρχουν αρκει να μπορεσουν να αποκτησουν εμπειρια
φιλε ολα αυτα τα παιδια εχουν κουραστει ολη την χρονια αγωνες 2-3 καθε εβδομαδα σε υψηλο επιπεδο τραυματισμοι κλπ ...οποτε απο την δευτερα το πρωι πρεπει να ξεκινησει η ανανεωσηΕννοείται πως γέρασε αλλά χθες ήταν αυτό που έλειπε. Μα δεν θα έπαιρνε την θέση κάποιου νέου παιδιού αλλά του 34χρονου Κατσιβελη.
Η ομαδα εχει το χειροτερο ροστερ απο τοτε που βλεπω μπασκετ(1987)
Εχει ενα σουπερσταρ κ 2 μετριο καλους στα τελευταια τους (παπ-σλουκας) μετα το απολυτο 0 για τοπ επιπεδο.
Αν με ρωτουσες πριν το ευρωμπασκετ θα σου ελεγα 4αδα επιτυχια τουλαχιστον ,χαλκινο ;σουπερ για αυτη την ομαδα.
Το χθεσινο διασυρμο τον καταλογιζω σχεδον αποκλειστικα στο σπανουλη.
Δεν υπαρχει περιπτωση αν ειχες 2 αταμαν κλωνους η 2 σπανουληδες κλωνους κ στις δυο ομαδες να ειχες εβερ αυτη την εικονα μεσα στο τερεν κ αυτη τη διαφορα ακομα κ στον τελικο νικητη!
Ο αταμαν το πηρε το ματς χτες,για πλακα κ οχι επειδη εχει σουπερ ροστερ..
Συγχαρητηρια στην ομαδα μας και υπερηφανεια!!!
Ολη η υποθεση ειναι ο σπανουλης...στις αμεσως προηγουμενες διοργανοσεις ειχαμε πανω κατω τους ιδιους παιχτες κ η ομαδα ηταν επιεικως πολυ μετρια για να μην πω αισχος.
Και δεν ειναι μονο επειδη τους εμπνεει κ τον σεβονται αλλα κ επειδη ηδη μολις σε 2 χρονια ειναι κ καλος προπονητης.
Για τον σλουκα να πω παρολο που ειμαι βαζελος δεν πρεπει να παει παρισι γτ το λιγοτερο που επρεπε ηταν να ηταν καθε βραδυ στο σεφ διπλα στην ομαδα..(να πω οτι δεν το γουσταρω σαν ατομο ,φιδι μεγαλο κ μπασκετικα τπτ το φοβερο κ ας εβαζε κ 50ποντους βερολινο κ πρωταθλ. λολ)
Ουτε το δεξι διαρχι του καλαθη δεν ειναι..btw .πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γτ κ τωρα αλλα κ παλιοτερα λετε οτι ο νικ δεν εχει σουτ...παντα το ειχε το τριποντο.
Τωρα για το γκαλη οτι κ να γραψω θα ειναι περιττο κ λιγο...απλα θλιβομαι με αυτα που διαβαζω.
Για τον φιλο που ανεφερε τους καλυτερους λευκους,να πω οτι ειδα καλα τον μπερντ κ τον ντραζεν...κ για μενα ο γκαλης ηταν ξεκαθαρα ανωτερος(τους υπολοιπους τους ξερω μονο ονομαστικα)
Πραγματικα ο γκαλης αν δεν υπηρχε ο τζορνταν,κ παλι δεν ειμαι σιγουρος) θα ηταν ο καλυτερος εβερ ,τουλαχιστον απο αυτους που εχω δει..
Καλη τυχη στην εθνικη κ νομιζω με λιγη τυχη θα παμε καλα ..κ με σπανουλη στο παγκο τα επομενα χρονια θα ειναι λαμπρα!
κι αν οχι καλαθη, γουοκαπ. Ενα καθαρο πλειμεικερ με σκυλισια αμυνα, να ελευθερωσει τα σουτ των SG που μας ελειψαν.Η αλήθεια είναι πως χάσαμε κατά κράτος. Στην δική μου οπτική αν είχαμε τον Νικ Καλαθη θα βλέπαμε ένα τελείως διαφορετικό ημιτελικό. Αυτό που έλειψε ήταν η ηρεμία και η ψυχραιμία του καράφλα. Θα έπαιζε και δίδυμο με Σλούκα ταυτόχρονα, θα έβαζε και τους άλλους στο παιχνίδι. Ίσως κάνω και λάθος αλλά αυτή είναι η εικόνα που έχω
Γύρισα. Έχουμε και δουλειές, δεν θα καθόμουνα για πάντα στο χωριό.Γύρισες?
Ωχ φιλε λολ χαρας στο κουραγιο σου που εκατσες κ το εψαξες(χωρις ειρωνια)η ομαδα εχει το χειροτερο ροστερ εβερ αλλα φταιει ο κοουτς. μαλιστα.
καλα τα λες τυπε αλβανε. Ας θυμηθουμε ενα χρονο πριν τι ελεγες.![]()
κανενα κουραγιο, με 120 μηνυματα ειναι δουλεια δευτερολεπτων.Ωχ φιλε λολ χαρας στο κουραγιο σου που εκατσες κ το εψαξες(χωρις ειρωνια)
Δεν το θυμομουν,ναι οταν το εγραψα,μπροστα στους σκουρτοπουλους κ σια που ειχαμε πριν ,σαφως κ τον προτιμω κ τον θεωρω καλυτερο..κ ναι συνεχιζω να θεωρω οτι εμπνεει τους παικτες ,τωρα για το καλος προπονητης που εγραψα ηταν λογω ενθουσιασμου αλλα ειχα και σαφως μικροτερο δειγμα βαση των ματς που ειχα παρακολουθησει οντας μονο τοτε 2 χρ προπονητης.
Για μενα αυτη τη στιγμη ειναι ενας μετριος προπονητης(στο μελλον δεν ξερω) που εμπνεει κ παιζουν κ γι αυτον οι παικτες και απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καποιος καλυτερος διαθεσιμος ειναι η σωστη επιλογη.
Τωρα για «τα επομενα χρονια θα ειναι λαμπρα»προφανως αστοχια λογω κυριως οτι δεν υπαρχει εμψυχο υλικο σε νεα ταλεντα..ελπιζω να ξανακανω λαθος.