Νέα

Eurobasket 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paparotriftoulas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος θα το σηκωσει το γαμημενο;

• Λετονία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τσεχία

• Εσθονία

• Πορτογαλία

• Λιθουανία

• Μαυροβούνιο

• Σουηδία

• Ισπανία

• Ιταλία

• Βοσνία

• Κύπρος

• Πολωνία

• Βέλγιο

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    76
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.145
Πόντοι
216
Το έγραψα και πιο πάνω. Ένας Αντετοκούμπο δεν φέρνει την άνοιξη! Για να πας τελικό ή και να κοντράρεις τους κωλότουρκους με βάθος πάγκου και τον παικταρά Λάρκιιν, θα έπρεπε να έχεις και εσύ τουλάχιστον 4 παίκτες πρωτοκλασάτους ! Δεν τους είχες και παρακαλούσες τον Θεούλη οι αντίπαλοι να είναι σε κακή ημέρα και οι μέτριοι έως κακοί δικοί σου να τα βάζουν από παντού (αν κοιμόταν ο Θεός)! 'Ισως αν ο Βεζένκωφ έπαιζε στην Εθνική αφού ουσιαστικά είναι Έλληνας και εγκλημάτησε η διεφθαρμένη ΕΟΚ που δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, όπως τα ίδια έκανε και με τον Αντετοκούμπο αρχικά και με τον Παπαγιάννη, Ρογκαβόπουλο και Μήτρου Λόνγκ να είχαμε καλύτερη τύχη. :glasses:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.228
Πόντοι
5.506
3 ευρωπαϊκά "fianl four" σε 2 χρόνια με 3 διαφορετικές ομάδες (Περιστέρι, Μονακό, Εθνική). Ακριβώς τύπε. Μιλάμε για εντελώς άμπαλο. Που να ήξερε και μπάσκετ.
οταν μιλαει το μπου ο καθε μαδαφακερ σπανουλης σωπαινει μαν

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.145
Πόντοι
216
Δυστυχώς ο Ομουαμούα έστριψε απότομα και εγκατέλειψε το Ηλιακό Σύστημα, αλλιώς ....... :crazy:

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
μου ειναι δυσκολο για οπαδικους λογους...στα αρχιδια μου τα εθνικιστικα αλλα ειμαι πιο πολυ τουρκια
αγαπώ Τουρκία, μας "προστάτευσε" με την Τουρκοκρατία αλλιώς είχαμε χαθεί στη Λατινοκρατία της Δύσης, χωρίς να μπορούσαμε ποτέ να επαναστατήσουμε, εμένα η πατρίδα της καρδιάς μου είναι η Γερμανία.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.228
Πόντοι
5.506
αγαπώ Τουρκία, μας "προστάτευσε" με την Τουρκοκρατία αλλιώς είχαμε χαθεί στη Λατινοκρατία της Δύσης, χωρίς να μπορούσαμε ποτέ να επαναστατήσουμε, εμένα η πατρίδα της καρδιάς μου είναι η Γερμανία.
εμενα το ονειρο μου ειναι να κατεβασει ο πειραιας την ανεξαρτητη ομαδα του στο επομενο ευρωμπασκετ...

damiano17

Μέγας
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
10
Like
15.814
Πόντοι
4.527
Φταινε ολοι , μεχρι και η Aegean που ειναι χορηγος και μας εσπαγε τα αρχιδια με τις διαφημίσεις για την ομαδα :coffee:

Να πανε να γαμηθουν :coffee:

Δηλαδη εδω ειμαστε τελευταιοι στα πάντα σαν χωρα .. στο μπασκετ ο Ελληνας θελει να βγαινει πρωτος .. επειδη πριν χρονια οταν οι αλλοι
δεν ηξεραν τι παει να πει παρκε ηρθε ενας Γκαλης και επαιξε σωστο μπασκετ και μου εγιναν ολοι οι ειδικοι ...
Αρα ολοι οι Ελληνες πια εγιναν ειδικοι στο μπασκετ , ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ , ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ
Δηλαδη αν ο @athinaios44 παρακολουθησει ξερω 500 χειρουργεία απο κανα νευροχειρουργο θα εχει αποψη ναπουμε για την εξελιξη της Ιατρικης στο κόσμο και την βαθμολογια των καλυτερων νευροχειρουργών

Γαμημένη χώρα ηλιθίων που περιμένει σαν ψωλοζητιανα να γινει μια διακριση στο οτιδήποτε για να πιστεψει για λιγο οτι δεν ειναι ο πάτος του πολιτισμου και του ανθωπινου ειδους.
Ενεσεις περηφάνιας για εγκεφαλικά αναπηρο πληθυσμό, που δεν ξερει ουτε καν τα βασικά.

Μια ζωη τα ιδια και τα ιδια .. ψαχνουν να βρουν εναν Ελληνα καπου απλα για να πουν "να μαστε και εδω , οι Ελληνες γαμαμε και δερνουμε"
ο Τομ Χανκς παντρευτηκε Ελληνιδα .. ωωωωωωωω καυλωσαν οι ουγγανοι οι Ελληνες , πηρε δικιά μας , γιατι αυτος ξερει
Ενας ξερω εγω επιστημονας ειναι σε ενα πανεπιστημιο που ανακαλυπτει κατι . "ωωωωω ο Ελληνας που ειναι στην ομαδα που ανακαλυψε ξερω γω το φαρμακο"
ο Μπουρλας ειναι Ελληνας με ριζες απο την Θεσσαλονικη , "ωωωωωωωωωωω γαμαμε , ενας διευθυντης μιας εταιρειας φαρμακων ειναι δικός μας , αρα ολοι ειμαστε γαματοι "
Γενικά ισχύει τύπε.

Με την εξαίρεση ότι αναλογικά με τον πληθυσμό μας πράγματι στο επιστημονικό κομμάτι είμαστε από τους πρώτους στον κόσμο.
Και δεν προβάλλονται από τα μέσα ούτε το 10% των επιτευγμάτων.
Γιατί προφανώς είναι στο εξωτερικό και το τελευταίο που θέλει να ακούσει η εκάστοτε κυβέρνηση είναι η άποψη αυτών των ανθρώπων για τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που τους παρείχαν να δουλέψουν εδώ

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.485
Πόντοι
15.931
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.935
Πόντοι
4.696
Και ο Κώστας ο Σλούκας, που ήτανε μωρέ να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να φωνάξει παρών, πάμε να τους γαμήσουμε μωρέ! Ο Κώστας ο Σλούκας ο ηγέτης, λέω!
Ρε μαλάκα γιατι τα κάνεις όλα οπαδικά?
Στ αρχίδια μου ο σλούκας, κι ο γιαννης κι ο αγιάννης....
Όποιος δεν βλέπει γιατι ήμασταν τόσο χαλια ας αλλάξει σπορ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε με τα 2 χερια να την παιζεις μην παθει καμια αγκυλωση το ενα
Δικο σου εινσι τυπε, μην μπερδευεσαι

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.972
Πόντοι
2.356
Όλη αυτή η ιστορία μου θυμίζει το Άρης-Τρέισερ. Που κερδισε ο Άρης στη Θεσσαλονίκη με 31 πόντους διαφορά και ο Μάκαντου αποθέωσε Γκάλη και ομάδα και πήγε ο Άρης στο Μιλάνο και άρπαξε 34.
Και η Τρέισερ πήρε τον τίτλο εκείνη τη χρονιά.
Και μετά άρχισαν τις γνωστές ελληνικές πίπες για το Μάκαντου, που και καλά ρουφούσε στα time-out κόκα από την πετσέτα του για να παίζει σπινταριστός στα ματς.
Όχι ότι ήταν παικταράς και μπορούσε να κερδίσει με την αξία του.
Που το επανέλαβε κιόλας.
Το ότι ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και γι αυτό μας πήρε τα σωβρακα, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μας.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.228
Πόντοι
5.506
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δικο σου εινσι τυπε, μην μπερδευεσαι
τυπε για αεκτζη με φιλοπαναθηναικα αισθηματα σε κοβω

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.935
Πόντοι
4.696

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.281
Πόντοι
28.246
Εσείς το κάνατε οπαδικό.
Δεν μιλάς για αυτοκίνητα καλύτερα; Για μοτοσυκλέτες, για ηχοσυστήματα; Εκεί δύσκολα θα σου την βγει κάποιος.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.228
Πόντοι
5.506
να ετσι αρχιζουν οι μαλακιες
546377571_10229145294043697_2664405956665822604_n.jpg

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.935
Πόντοι
4.696
Εσείς το κάνατε οπαδικό.
Δεν μιλάς για αυτοκίνητα καλύτερα; Για μοτοσυκλέτες, για ηχοσυστήματα; Εκεί δύσκολα θα σου την βγει κάποιος.
Χεσε με ρε ζεμπού, πότε έγραψα κάτι οπαδικο στο νήμα?
Δείξτο μου να σου πω και συγγνώμη

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.228
Πόντοι
5.506
Τέτοιο παπάρες ειστε οι γαυροι, και στην εθνική οπαδικα...
Ξέρεις πολύ καλά τι ειμαι τρουμπάκη
ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ,,,,ΑΝΩΜΑΛΟΙ
ακου δαμασκηνη να στο πει γκομενα να σου πεσει να γινεις ρεζιλι ρε μαλακα.....

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
11.935
Πόντοι
4.696

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom