Νέα

Κωλόμπαρα Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.737
Πόντοι
456
Νομίζω θα γυρίσουν τα περισσότερα σε "κέντρα γνωριμιών" έτσι όπως πάει. Μαγαζιά δηλαδή όπου δε θα μπαλαμουτιάζεις ούτε θα παίρνεις ιδιαίτερο μάτι ( έστω κάνα πρόστυχο τσιφτετέλι ρε ξενέρωτες βαριεστημένες), απλά θα πηγαίνεις με το σκεπτικό να πλευρίσεις σταδιακά και πληρώνοντας σαν μλκας κάποια για να γίνεις κάποτε το περιστασιακό ζετεμάκι της.

Μόνο έτσι εξηγείται να υπάρχουν μπαρ με γενικά "ανοιχτή" πρόσοψη (λόγω και σντικαπνιστικού; ) και -κατά περίπτωση- σχετικά όμορφες, ομολογώ, γυναίκες να το παίζουν "θαμώνες" και να μαζεύουν μεσήλικες που το παίζουν γκόμενοι. Κωλομπάρισμα με την παραδοσιακή έννοια δύσκολα να παίξει αλλά γνωριμία μπορεί.

Και να σας πω, τα βρίσκω μικρότερη κοροϊδία σε σύγκριση με τις αντροπαρέες που ξεροσταλιάζουν στα "κανονικά" μπαρ της νεολαίας νομίζοντας πως θα ρίξουν την μουναρα μπαργούμαν ή υποδοχή με σφηνάκια Ursus.
Δεν έχουμε 2010. Ποιος πίνει ursus ;

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
869
Πόντοι
81
Δεν έχουμε 2010. Ποιος πίνει ursus ;
:grin:

Έχω μείνει πίσω στα πεταμένα κερασμένα σφηνάκια σε χιπστερόμπαρα, ειν'η αλήθεια. Τι κερνάει σήμερα η νεολαία; Γεύση ναργιλέ μάνγκο;

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.737
Πόντοι
456
:grin:

Έχω μείνει πίσω στα πεταμένα κερασμένα σφηνάκια σε χιπστερόμπαρα, ειν'η αλήθεια. Τι κερνάει σήμερα η νεολαία; Γεύση ναργιλέ μάνγκο;
Εμένα στη παρέα μου οι πιο πολλοί Κοκτέιλς κατεβάζουν. Προσωπικά δε μου αρέσει το αλκοόλ , ποτέ δε μου έκανε όρεξη.

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
869
Πόντοι
81
Εμένα στη παρέα μου οι πιο πολλοί Κοκτέιλς κατεβάζουν. Προσωπικά δε μου αρέσει το αλκοόλ , ποτέ δε μου έκανε όρεξη.
Ναι, λέμε για σφηνάκια που θα κεράσει ο κλαρινογαμπρός στις αιθέριες παρουσίες που εργάζονται στο μπαρ ως γλάστρες, σερβιτόρες και μπαργουμάνες. Εγώ το απέφευγα και το έβρισκα πολύ χαζό να κερνάς την άλλη εν ώρα εργασίας: είναι γυπαετικό, είναι αγενές, δεν την ρωτάς αν ήθελε, αν είχε πιει ήδη, πόσοι άλλοι κάγκουρες την κέρασαν, αν νιώθει άβολα να αρνηθεί ή τι θα κάνει μετά το σφηνάκι (μεγάλο πράγμα που κέρασες ρε φίλε, που θα είναι και υποχρεωμένη η τύπισσα μετά να σου μιλήσει).

Εκτός αν κερνάς κοκτεϊλακι κατευθείαν, οπότε πάσο. :thumbsup:

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.160
Πόντοι
206
Την έχει πάρει κανένας έξω την ελενη

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.354
Πόντοι
1.076
Επίσης θέλω τα φώτα σας στο me and you μια γυρω στα 26 με καρέ μαλλί μαυρομαλλα αν θυμάμαι καλά με κωλαρα κ λεπτή μέση πρέπει να ήταν γυμνάστρια δουλεύει ακομα?
Πως τη λένε θυμάται κανεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Επίσης θέλω τα φώτα σας στο me and you μια γυρω στα 26 με καρέ μαλλί μαυρομαλλα αν θυμάμαι καλά με κωλαρα κ λεπτή μέση πρέπει να ήταν γυμνάστρια δουλεύει ακομα?
Πως τη λένε θυμάται κανεις
Κανένα νέο?

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
481
Πόντοι
21
Την έχει πάρει κανένας έξω την ελενη
Και να την εχει παρει κάποιος δεν νομίζω να το πει..Νομίζω αν της αρέσεις πρώτα γιατί όσα λεφτά κ να σκάσεις δύσκολα εισαι,μετα ναι μπορείς να βγεις έξω αφου έχεις παει κανα 2 φορές στο μαγαζί όχι περισσότερο..Πιστεύω η τύπισσα είναι καθαρά να της αρέσεις κ μετά όλα γίνονται..

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
165
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας.
Η Αμαλία με τις βυζαρες σε ποιο μαγαζί δουλεύει πλέον;
Κάνει και τίποτα παραπάνω πέρα από χορό;

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
46
Πόντοι
0
Φουλ μοον πίσω από ον σαλονικαααα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

120 ναι

τζερυς

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Μάγκες πήγα χθες σε ένα Ατλαντικό νομίζω λέγετε, μια ήταν π άξιζε βέβαια απο τις 4,αλλα όλες φίλες τι να πω μ ήρθαν 4 μαζί καλα τώρα το σκότωσα το 200αρι αλλα είχε πολύ φαση για να αποκτήσω την εμπειρία, εκει πας μόνο αμα σου αρεσουν gilf φαση αλλα πάντα ξες με καποια κριτήρια, σαν εμπειρία για μια φορά άξιζε, γενικα όμως που αλλού έχει τέτοιες καταστάσεις να έχει ρε παιδί μ γυναικες 35 αντε μέχρι 50 καλοσυντυρημενα γτ σε κάτι αλλα π πήγαμε απλα τα λεφτά σ τρως χωρίς κανένα χάπι εντ

τζερυς

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Τι στο καλό πρέπει να κανω για να μου γιατί ο λογαριασμός είναι καινούριος κ μ λέει δεν μπορώ να κανω λαϊκών βλέπω φώτο καο τέτοια να στέλνω μηνύματα κτλ

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.460
Πόντοι
7.095
Μάγκες πήγα χθες σε ένα Ατλαντικό νομίζω λέγετε, μια ήταν π άξιζε βέβαια απο τις 4,αλλα όλες φίλες τι να πω μ ήρθαν 4 μαζί καλα τώρα το σκότωσα το 200αρι αλλα είχε πολύ φαση για να αποκτήσω την εμπειρία, εκει πας μόνο αμα σου αρεσουν gilf φαση αλλα πάντα ξες με καποια κριτήρια, σαν εμπειρία για μια φορά άξιζε, γενικα όμως που αλλού έχει τέτοιες καταστάσεις να έχει ρε παιδί μ γυναικες 35 αντε μέχρι 50 καλοσυντυρημενα γτ σε κάτι αλλα π πήγαμε απλα τα λεφτά σ τρως χωρίς κανένα χάπι εντ
Στο Ατλάντικ πηγές στην Λασκαράτου...
Είναι όπως τα περιγράφεις.

Θα σου στείλω φωτό μια φίλη της μακαρίτισσας της γιαγιάς μου, να μου πεις αν δουλεύει εκεί.

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.262
Πόντοι
3.556
Στο Ατλάντικ πηγές στην Λασκαράτου...
Είναι όπως τα περιγράφεις.

Θα σου στείλω φωτό μια φίλη της μακαρίτισσας της γιαγιάς μου, να μου πεις αν δουλεύει εκεί.
Ολα τα πιπίνια εκεί είναι μαζεμένα??:2funny::2funny:

Todekatokalo

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Αυτή που έχει ένα μεγάλο και ωραίο τατουάζ στην πλάτη από το lido. Πώς την λένε?

Kkostidis

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2025
Like
40
Πόντοι
0
Περασμα απο caramella συνεχιζει την καθοδικη πορεια με τετοιες παρουσιες μια μαυρη με αχαρο σωμα μια ελληνικα απο τα γρεβενα με πολλα κιλα και μια μαυρομαλλα με κατι δοντια μονο που την εβλεπες αηδιαζες, περναω που και που καμια βολτα γιατι εχει φερει καλα κομματια οπως μια κοπελα που δουλευει στο blue και 1-2 ακομα μαυρομαλλες μικρες.
Ξερει κανεις αν ο ηρακλης εχει κανα κονε για καμια μικρη που δεν την εμφανιζει στο μαγαζι και την εχει για ραντεβου εκτος;

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
396
Πόντοι
316
Τι στο καλό πρέπει να κανω για να μου γιατί ο λογαριασμός είναι καινούριος κ μ λέει δεν μπορώ να κανω λαϊκών βλέπω φώτο καο τέτοια να στέλνω μηνύματα κτλ
Είσαι καλά?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom