ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 45.742
- Πόντοι
- 6.756
Εμ θελει και ειδική πρόσκληση ο παππας να πούμε.κανει το κοροιδο , μεχρι και εγω το ξε΄ρω εδω και καιρό![]()
Εμ θελει και ειδική πρόσκληση ο παππας να πούμε.κανει το κοροιδο , μεχρι και εγω το ξε΄ρω εδω και καιρό![]()
Οχι, τώρα το μαθαίνω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί μαν?τόσο καιρό το ξερεις
νταξ αφου δεν ειναι ουτε πουτσοτριχα του γκαλη να μην γαβγιζετε οταν δεν παιζει οτι και καλα μας πουλαει
βαλτε τον γκαλη
Ο τόμαχοκ ποτε δεν κάνει το κορόιδοκανει το κοροιδο , μεχρι και εγω το ξε΄ρω εδω και καιρό![]()
Τρεις μερες στο λεω,αλλά οκ.Οχι, τώρα το μαθαίνω.
Δεν πηρα τον Άγιο ποτε γιατί έτρεχα πολυ αυτή την εβδομάδα αλλά σε κάθε περιπτωση τώρα το μαθαίνω. Έτσι κ αλλιώς όμως, αυριο δε θα μπορουσα.
δεν θα γαμησεις ΠΟΤΕΤι σχεση έχει το ένα με το άλλο;Φυσικά θα γαβγίζουμε αν δεν έρχεται να παίξει.Αλλά Γκάλης δε θα γινει ποτέ,κι ας πα΄ρει 10 πρωταθλήματα στο ΝΒΑ
Είπε/έγραψε κάτι, κάπου?Δημήτρης Καρύδας....respect....τα είπες όλα....
Στους playmakers....novaΕίπε/έγραψε κάτι, κάπου?
ΠΙΠΕς ΘΕΙΟ....ολοι αυτοι μερες τωρα εχουν δωσει 1 χ 2 για να πεσουν μεσα....Είπε/έγραψε κάτι, κάπου?
ε αυτον εχουμε τωρα ..να μην τον βαζουμε να παιξει επειδη δεν ειναι γκαλης?Τι σχεση έχει το ένα με το άλλο;Φυσικά θα γαβγίζουμε αν δεν έρχεται να παίξει.Αλλά Γκάλης δε θα γινει ποτέ,κι ας πα΄ρει 10 πρωταθλήματα στο ΝΒΑ
Μια χαρά τα είπε, όχι σαν τους άλλους τους αρχιγλύφτες. Για τον σημερινό αγώνα...Στους playmakers....nova
Ακομα δεν επεσε καμμια φαπα?
Αναγκαστικά το ειπε επειδή δουλεύει σε ελληνική ομάδα, αλλιώς...Μας κάνει και πλάκα ο πελατάκος του Μπαρτζώκα,έβαλε τον Οσμαν δηθεν να κουτσαινει κι ε΄παιξε τα περισσότερα λεπτά απ'όλους,μετά ειπε ότι η Ελλάδα είναι καλύτερη ομάδα απ'τη Γερμανία![]()
ναι εκανε τρομερο γιουρομπασκετ.Να πω κι ένα καλό για το Σλουκι,περιμενα να είναι ο πιο αδιάφορος παικτης του ευρωμπάσκετ αλλά με διέψευσε
Respect θα ήταν αν μπένανε στο ματς δυνατά, με ψυχή και σθένος! Οτι παίζαμε με Τουρκία ένας λόγος παραπάνω να "πεθάνουν" στο γήπεδο! Είμαστε στους 4 και τα @@ μας κουνιώνται, οι άλλοι μπήκαν ζεστοί και με Αταμαν προπονητή "αλεπού", εμάς ο καραφλογλόμπος ο Σπανούλης κοιμήθηκε πάλι!ρεσπεκτ στα παιδια ειναι στους 4 της ευρωπης και χανουν απο καλυτερη ομαδα, για οσους ξεχνουν οι τουρκοι ειναι 100 εκατομμυρια![]()