Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.959
Πόντοι
6.056
Μία πάμφτωχη που δουλεύει βοηθός σε νυχάδικο , καθαρίζει , ημιαπασχόληση και δεν έχει κανέναν στον κόσμο
και παίρνει 350€ μαύρα , ανασφάλιστη , μια χαρά τον βλέπει τον 800ρη μεροκαματιάρη .

Η πάμφτωχη-μπάζο,ναι

Η πάμφτωχη εμφανίσιμη,οχι

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.959
Πόντοι
6.056
Εσύ νομίζεις ότι ο μέσος τυπάς έχει υψηλά στάνταρ γι αυτο δεν βρίσκει γκόμενά?πχ λέει αν δεν βρω 9αρα και πάνω δεν πάω?
Εγώ ξέρω ότι πολλοί έχουν πέσει σε ψυχολογικά που δεν τους έκατσε η που τους χώρισε η χοντρή η Βούλα το γιουβαρλακι των 100 κιλών και 1.50 ύψους
Πόσο άλλο να ρίξουν τα στάνταρ τους οι άντρες?στο τέλος το συστημικο μοντελοπροϊόν θα λέει να πηγαίνουμε να τη πέφτουμε σε 70 χρόνων γριές στα καπη

Πλέον εχει τοσες γαμήσιμες,ειδικά πιτσιρίκες,που και πολλοί χάλιες συνομήλικοι τους τρώνε καλά.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.874
Πόντοι
3.556
Αρχηγέ εδώ λέμε για διακοπές του μέσου άντρα.Που αν πάει,θα μείνει σε ενοικιαζόμενα και θα τη βγάζει με πιτόγυρα.Και για καμάκι,αν είναι μόνος ελπίζει να πετύχει καμια μονη της ξέμπαρκη στην παραλία.5αστερα,μπριζολικα,φιλέτα,με 2μετρες ανατολικές,είναι το δικο σου lifestyle που στην Ελλάδα το ζουν μονο οι γόνοι.

Φυσικά,όπως έχω πει κατ'επανάληψη,ο Έλληνας όπου και να πάει διακοπές,θα γαμήσει μονο αν πάει με γκόμενα.Οπότε ή θα πάει απο την αρχή σε στυλ Μενέδημου,παω μονο να ξεκουραστώ,ή αν πάει και σκέφτεται γαμήσια με τουρίστριες θα φύγει απογοητευμένος

Ανάλογα με το budget του καθενός.Μπορείς να πας Χερσόνησσο με άλλο άτομο να μείνεις σε ενοικιαζόμενο ή φτηνό ξενοδοχείο με 30 ευρώ ημερησίως και να τη βγάζεις με κρητικό σουβλάκι στα 3-6 ευρώ.Με όσα σου περισσεύουν καμακώνεις και κερνάς αβέρτα στα μπαρ και στα κλαμπ.Με 100 ευρώ τη μέρα περνάς μπέικα.Παραλία έρχεται ακόμα φτηνότερα.Το θέμα είναι το κίνητρο,πόσο motivated είναι ο άλλος να σηκωθεί από τον καναπέ και να πιάσει τα καμάκια.Αμα δεν έχει τα 100 ευρώ μπορεί να πάει να μείνει σε camping.Και εκεί θα βρει να γαμήσει.Εχει μουνί για όλους το θέμα είναι να το κυνηγάς.
Οι πιο πολλοί απλά είναι μούχλες,τους πας στα μέρη τους εξηγείς τη στρατηγική και μόλις τους γνωρίσεις και βρουν γκόμενα αράζουν και αποσύρονται.Δεν έχουν ενέργεια ή κίνητρο,τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο.
Οσα και να ξοδεύεις πάντα κάποιος θα δίνει περισσότερα.Δηλαδή θα πρέπει να ζηλεύω τον τύπο με το γιωτ που μαζεύει τα μουνιά σαν τις μέλισσες?Και αυτός πάλι θα ζηλεύει τον τύπο με το ιδιωτικό τζετ κτλ?

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: cool11

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Κριτικές
1
Like
720
Πόντοι
86
Ανάλογα με το budget του καθενός.Μπορείς να πας Χερσόνησσο με άλλο άτομο να μείνεις σε ενοικιαζόμενο ή φτηνό ξενοδοχείο με 30 ευρώ ημερησίως και να τη βγάζεις με κρητικό σουβλάκι στα 3-6 ευρώ.Με όσα σου περισσεύουν καμακώνεις και κερνάς αβέρτα στα μπαρ και στα κλαμπ.Με 100 ευρώ τη μέρα περνάς μπέικα.Παραλία έρχεται ακόμα φτηνότερα.Το θέμα είναι το κίνητρο,πόσο motivated είναι ο άλλος να σηκωθεί από τον καναπέ και να πιάσει τα καμάκια.Αμα δεν έχει τα 100 ευρώ μπορεί να πάει να μείνει σε camping.Και εκεί θα βρει να γαμήσει.Εχει μουνί για όλους το θέμα είναι να το κυνηγάς.
Οι πιο πολλοί απλά είναι μούχλες,τους πας στα μέρη τους εξηγείς τη στρατηγική και μόλις τους γνωρίσεις και βρουν γκόμενα αράζουν και αποσύρονται.Δεν έχουν ενέργεια ή κίνητρο,τα θέλουν όλα έτοιμα στο πιάτο.
Τύπε, έχεις μάθει σε πολλούς τις στρατηγικες για το καμάκι;

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.874
Πόντοι
3.556
Τύπε, έχεις μάθει σε πολλούς τις στρατηγικες για το καμάκι;

Τους τα δείχνω live αλλά οι περισσότεροι δεν είναι ευεπίφοροι μαθήσεως.Ο,τι και να πεις στο τέλος θα κάνουν αυτό που θέλουν αυτοί.Εχασα την υπομονή μου με τους Ελληνες 20 χρόνια πριν,πλέον κάνω καμάκι μόνος.
Ο Ελληνας κοιτάει το short term,να βγάλει γρήγορα όφελος δε βλέπει τη μακρά προοπτική τον τζόγο.Θα πάει να σου φάει τη γκόμενα ενώ σκοπός είναι η ανάπτυξη να βγαίνουν διαρκώς περισσότερες γκόμενες.Και να μου φάει τη γκόμενα δεν έγινε τίποτα αν έχω άλλες πέντε στα σκαριά.Αν όμως το κάνει τρώει σουτ,χάνει τις ευκαιρίες με άλλες δέκα γκόμενες που θα του γνώριζα.Αυτό το long term,τον τζόγο,τη βασική στρατηγική δεν την καταλαβαίνει ο Ελληνας.Θέλει να επωφεληθεί γρήγορα από μια δεδομένη κατάσταση είναι κοντόφθαλμος.
Οπότε αν δεν είναι χρήσιμος και δεν ακούει τις οδηγίες,τι να τον κάνω?Αυτό δεν το καταλαβαίνουν.Σιγά μην μπω στη διαδικασία και χάσω χρόνο να επιβληθώ,να τον πείσω κτλ.Η ακούει ή δεν ακούει.Αλλιώς θα πρέπει να ασχολούμαι συνεχώς με τον άλλον αντί για τα μουνιά.
Αν δε σέβεται και δεν είναι προσανατολισμένος στο αποτέλεσμα αλλα΄ περί άλλων τυρβάζει είναι δικό του πρόβλημα.Εγώ πάω στοχευμένα για καμάκι,το περίβλημα,το περιβάλλον,τα λοιπά αναφερόμενα,πώς νοιώθει ο άλλος,πώς έκλασε ο άλλος,αν περνάει καλά,αν πεινάει,αν θέλει να πάει για ύπνο,αν καψουρεύτηκε δε με ενδιαφέρουν.
Σα στρατιώτης καμακιού πρέπει να αντέχεις σε συνθήκες έλλειψης τροφής,νερού και ύπνου για να έχεις αποτέλεσμα.Κάθεται ο άλλος στο κλαμπ 4 ώρες να γαμήσει?Θα μείνεις εσύ πέντε.Πάει ο άλλος σε 3 γκόμενες.Θα πας σε τέσσερις.Ξοδεύει ο άλλος 100 ευρώ σε κεράσματα?Θα ξοδέψεις 150.Πρέπει πάντα να πιέζεις στο όριο της αντοχής για να εξαλείψεις τον ανταγωνισμό.Οι περισσότεροι απλά παραιτούνται από την πίεση.
Συνήθως τους έλεγα κάνε αυτό δεν έχω χρόνο να σου εξηγήσω την κατάσταση και να σου αναλύσω τι παίζει απλά κάνε αυτό που σου λέω και είχαμε θεαματικά αποτελέσματα.Αλλά μετά ο άλλος κόλλαγε με τη γκόμενα που γνώρισε,δεν ήθελε να επαναλάβει.

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.874
Πόντοι
3.556
Πρέπει π.χ. να τα γυρίσεις όλα.Λένε όλοι οι ξένοι οτι η Μύκονος είναι το καλύτερο μέρος να γαμήσεις μουνάρες.Θα πας Μύκονο.Αμα δε σου κάτσει θα πας Χερσόνησσο.Αμα και εκεί δε βρεις τί΄ποτα θα δοκιμάσεις Ρόδο.Αν πιάσεις τα αρχίδια σου και εκεί πάνε Κω.Και άμα και Κω δε σου κάτσει τίποτα,πάρε το πλοίο και σε 45 λεπτά πήγαινε Μποντρούμ που έχει Ρωσίδες.Σε έσκισαν οι Τουρκαλάδες?Πήγαινε Μαρμαρίς.Και από εκεί Αντάλυα.Και αν τον πίνεις,πάνε Τζίπρον Αγία Νάπα.Αν και εκεί αποτύχεις μένει Παραλία,Λαγανάς κτλ.Αν τον πιεις και εκεί την έκανες για εξωτερικό.Θα δοκιμάσεις Μαγιόρκα,Ιμπιζα κτλ και αν και πάλι δε γαμήσεις θα το ρίξεις ανατολική Ευρώπη Sunny Beach Bulgaria γαρ και στα καπάκια Μπούντβα.Και αν και εκεί μείνεις με το πουλί στο χέρι θα πας Μαμάγια και από εκεί Σόποτ και Γιουρμάλα.Αν συνεχώς πιάνεις τα αρχίδια σου υπάρχει η Οδησσός,η Κριμαία και το Σότσι.Αν δε γαμήσεις κι εκεί απλώς παρατάς τα θέρετρα εντελώς και το ρίχνεις στις μεγάλες πόλεις.Είναι αρκετά απλό.Γυρνάς από το ένα μέρος στο άλλο μέχρι να βρεις το μαγικό Ελντοράντο του μουνιού που γαμάς αβέρτα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
έχει η Ελλάδα 5 μύρια γυναίκες και θες να μου πεις ότι δεν μπορείς να βρεις μια που να σου κάτσει?
Ο μόνος καθυστερημένος που βρήκε γυναίκα ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ και αυτό σε ταινία και αφότου έγινε εκατομμυριούχος

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.371
Πόντοι
3.556
Τώρα γιατί προσβάλεις αδερφέ; Εγώ σε πρόσβαλα; Γιατί το κάνεις; Τι κερδίζεις με το να γαμάς τη κουβέντα που κάνουμε. Τι σχέση έχει αυτό που είπες;
Από τη στιγμή που δεν γνωρίζεις για τι πράγμα μιλάμε γιατί μπαίνεις στη διαδικασία να προσβάλεις. Το τι κάνω εγώ στα σεξουαλικά ή αν παω και με τρανς πχ είναι δικό μου θέμα - και συγκεκριμένα εσύ πρέπει να νιώθεις πολύ μειονεκτικά για να γράφεις έτσι. Αν "τρέφεσαι" με το να το παίζεις έξυπνος μάλλον κάτι λάθος κάνανε στο σπίτι όταν σε ανατρέφανε. Εγώ στο Γκάζι για τα στούντιο μίλησα που βρίσκονται στην Κωνσταντινουπόλεως συγκεκριμένα.

Την επόμενη φορά όταν είναι να γράψεις κάτι να μην είναι χωρίς λόγο προσβλητικό.
Να σε ρωτήσω κάτι , μήπως εγώ δεν κατάλαβα.

Αν πας με τραβελι, είσαι στρειτ, γκει ή μπάι ;

Δε κρίνω τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Αλλά δε θέλω να ακούω μαλακιες ότι είναι vfm να πας με τραβελι. Όπως σου είπα, μεταξύ σοβαρού/αστειου, αν το θέμα σου είναι να τον χώσεις και να ξαλαφρωσεις όσο πιο φτηνά γίνεται πας και με άντρα , που οι γκει το έχουν σαν τα πακοτινια

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.959
Πόντοι
6.056
Δηλαδή θα πρέπει να ζηλεύω τον τύπο με το γιωτ που μαζεύει τα μουνιά σαν τις μέλισσες?

Απλα ο τύπος με το γιωτ είναι στα μουνια και τη χλίδα 365 μέρες το χρόνο,ενώ εσύ είσαι 10 μέρες χλίδα και 350 μέρες κάτεργο.Υπο αυτή την έννοια,εσυ θα ζηλεύεις αυτον με το γιωτ,αντίστοιχα ο Έλληνας που πάει με την φακλανοελλεεινίδα του θα ζηλεύει εσένα,και πάει λέγοντας

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.874
Πόντοι
3.556
Απλα ο τύπος με το γιωτ είναι στα μουνια και τη χλίδα 365 μέρες το χρόνο,ενώ εσύ είσαι 10 μέρες χλίδα και 350 μέρες κάτεργο.Υπο αυτή την έννοια,εσυ θα ζηλεύεις αυτον με το γιωτ,αντίστοιχα ο Έλληνας που πάει με την φακλανοελλεεινίδα του θα ζηλεύει εσένα,και πάει λέγοντας

Τι δέκα μέρες.Εγώ έχω εδώ 50 μέρες διακοπές το χρόνο άμα κολλήσουμε τα ΣΚ.Συν αργίες,τα υπόλοιπα ΣΚ κτλ.Και Ελλάδα καλά αν είναι αν οργανώσεις τη φάση και φέρνεις γκόμενες βέβαια αλλά οι περισσότεροι Ελληνες δεν μπορούνε.
Εγώ και Ελλάδα μια χαρά πέρναγα έφερνα Τσέχες,Πολωνέζες Αθήνα τη μια μετά την άλλη και είχα και τέσσερις σταθερές Πολωνέζες γκόμενες.Συν ταξίδια Ουκρανία,Πολωνία κτλ.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.728
Πόντοι
456
Πρέπει π.χ. να τα γυρίσεις όλα.Λένε όλοι οι ξένοι οτι η Μύκονος είναι το καλύτερο μέρος να γαμήσεις μουνάρες.Θα πας Μύκονο.Αμα δε σου κάτσει θα πας Χερσόνησσο.Αμα και εκεί δε βρεις τί΄ποτα θα δοκιμάσεις Ρόδο.Αν πιάσεις τα αρχίδια σου και εκεί πάνε Κω.Και άμα και Κω δε σου κάτσει τίποτα,πάρε το πλοίο και σε 45 λεπτά πήγαινε Μποντρούμ που έχει Ρωσίδες.Σε έσκισαν οι Τουρκαλάδες?Πήγαινε Μαρμαρίς.Και από εκεί Αντάλυα.Και αν τον πίνεις,πάνε Τζίπρον Αγία Νάπα.Αν και εκεί αποτύχεις μένει Παραλία,Λαγανάς κτλ.Αν τον πιεις και εκεί την έκανες για εξωτερικό.Θα δοκιμάσεις Μαγιόρκα,Ιμπιζα κτλ και αν και πάλι δε γαμήσεις θα το ρίξεις ανατολική Ευρώπη Sunny Beach Bulgaria γαρ και στα καπάκια Μπούντβα.Και αν και εκεί μείνεις με το πουλί στο χέρι θα πας Μαμάγια και από εκεί Σόποτ και Γιουρμάλα.Αν συνεχώς πιάνεις τα αρχίδια σου υπάρχει η Οδησσός,η Κριμαία και το Σότσι.Αν δε γαμήσεις κι εκεί απλώς παρατάς τα θέρετρα εντελώς και το ρίχνεις στις μεγάλες πόλεις.Είναι αρκετά απλό.Γυρνάς από το ένα μέρος στο άλλο μέχρι να βρεις το μαγικό Ελντοράντο του μουνιού που γαμάς αβέρτα.

Τι δέκα μέρες.Εγώ έχω εδώ 50 μέρες διακοπές το χρόνο άμα κολλήσουμε τα ΣΚ.Συν αργίες,τα υπόλοιπα ΣΚ κτλ.Και Ελλάδα καλά αν είναι αν οργανώσεις τη φάση και φέρνεις γκόμενες βέβαια αλλά οι περισσότεροι Ελληνες δεν μπορούνε.
Εγώ και Ελλάδα μια χαρά πέρναγα έφερνα Τσέχες,Πολωνέζες Αθήνα τη μια μετά την άλλη και είχα και τέσσερις σταθερές Πολωνέζες γκόμενες.Συν ταξίδια Ουκρανία,Πολωνία κτλ.

Kman οι (πολυ) δυνατοι παικτες δεν κυνηγανε πεταλουδες. Χτιζουν κηπους και μαζευονται αυτες τριγυρω τους.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.874
Πόντοι
3.556
Kman οι (πολυ) δυνατοι παικτες δεν κυνηγανε πεταλουδες. Χτιζουν κηπους και μαζευονται αυτες τριγυρω τους.

Θέλει ενέργεια,πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου οπότε οι πιο πολλοί δεν μπορούνε απλά κλάνουνε.Και να υπάρχει το κίνητρο δεν έχουν το know how ή τις υποδομές.Λίγο αξιόλογος να είναι ο άλλος τον τυλίγει μια Ελληνίδα και τέλος.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.728
Πόντοι
456
Θέλει ενέργεια,πρέπει να τα κάνεις όλα μόνος σου οπότε οι πιο πολλοί δεν μπορούνε απλά κλάνουνε.Και να υπάρχει το κίνητρο δεν έχουν το know how ή τις υποδομές.Λίγο αξιόλογος να είναι ο άλλος τον τυλίγει μια Ελληνίδα και τέλος.

Αυτο που περιγραφεις ενα εφικτο, αλλα θελει κυριως δυνατο κινητρο. Ουσιαστικα να ζεις για το μουνι. Οι αντρες στις μεγαλες γκαυλες συνηθιζουν να λενε πως τρελαινονται για μουνι, αλλα οι περισσοτεροι εχουν αλλες προτεραιοτητες στο μυαλο τους (αλλος γκειμινγκ, αλλος μουσικη, αλλος μηχανη, αλλος οπαδικα, αλλος καριερα, αλλος κολλητους, αλλος στοιχημα, αλλος αλκοολικι, κλπ) η τουλαχιστον πραγματα που τους απασχολουν στον ιδιο βαθμο με την ελξη προς το αντιθετο φυλο.

Συν τα ασσυληπτα εμποδια για να κανει καποιος αυτο που περιγραφεις (λιωσιμο στη δουλεια, στερησεις για μηνες, κλπ), συν οτι για καποιους δεν ειναι καν value for money, συν οτι για καποιους ειναι αδυνατο να βγαλουν λεφτα που να μπορουν να πιασουν τετοιο επιπεδο. Συν, το βασικοτερο, οτι εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα στη γειτονια μας και στα μερη που εχουν ομορφες (για εμας) γυναικες

Γενικα δε βγαινουν τα logistics ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ που δεν τα βρηκαν ετοιμα. Με τιποτα.

Τυχεροι οσοι γουσταρουν μαυρουλες και χοντρες τη σημερον ημερα

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.959
Πόντοι
6.056

Πιτσιρικάς μέχρι 25 και 30 (αν μικροδείχνεις),μπορεί να γαμήσεις παντού.Απο 35-40 και πάνω,νομιζω ότι απλά θα κυνηγάς ανεμόμυλους.Το μάτι θα χορταίνει βέβαια,αλλά μονο αυτό

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.874
Πόντοι
3.556
Αυτο που περιγραφεις ενα εφικτο, αλλα θελει κυριως δυνατο κινητρο. Ουσιαστικα να ζεις για το μουνι. Οι αντρες στις μεγαλες γκαυλες συνηθιζουν να λενε πως τρελαινονται για μουνι, αλλα οι περισσοτεροι εχουν αλλες προτεραιοτητες στο μυαλο τους (αλλος γκειμινγκ, αλλος μουσικη, αλλος μηχανη, αλλος οπαδικα, αλλος καριερα, αλλος κολλητους, αλλος στοιχημα, αλλος αλκοολικι, κλπ) η τουλαχιστον πραγματα που τους απασχολουν στον ιδιο βαθμο με την ελξη προς το αντιθετο φυλο.

Συν τα ασσυληπτα εμποδια για να κανει καποιος αυτο που περιγραφεις (λιωσιμο στη δουλεια, στερησεις για μηνες, κλπ), συν οτι για καποιους δεν ειναι καν value for money, συν οτι για καποιους ειναι αδυνατο να βγαλουν λεφτα που να μπορουν να πιασουν τετοιο επιπεδο. Συν, το βασικοτερο, οτι εχουν δυσκολεψει πολυ τα πραγματα στη γειτονια μας και στα μερη που εχουν ομορφες (για εμας) γυναικες

Γενικα δε βγαινουν τα logistics ΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ που δεν τα βρηκαν ετοιμα. Με τιποτα.

Τυχεροι οσοι γουσταρουν μαυρουλες και χοντρες τη σημερον ημερα

Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια,κίνηση,ενέργεια,σπατάλη πόρων κτλ και οι περισσότεροι δεν το θεωρούν vfm.Θέλουν κάτι εύκολο,άνετο,προβλέψιμο,στρωτό και άκοπο δε θέλει ο άλλος να ταλαιπωρείται.
Αμα είσαι συνηθισμένος να τα κάνεις όλα μόνος σου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.Στο καμάκι το αποτέλεσμα της πρσοπαθειάς σου επιστρέφει σε εσένα οπότε αν από τη δουλειά σου 30% γυρίζει σε εσένα και το 70% το νέμονται οι άλλοι άμα είσαι ο παραγωγικός,στο καμάκι πιάνεις 300% μεγαλύτερη επίδοση από αυτή που δικαιούσαι κοινωνικά έχεις θεαματικό αποτέλεσμα.Αν κάνεις και Geomax πιάνεις 1000% μεγαλύτερη επίδοση χτυπάς δηλαδή 10 φορές πάνω από τα κυβικά σου.Καμάκι και Geomax είναι ουσιαστικά cheating code,θεωρείται φοβερή σπατάλη από κοινωνικής άποψης.

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.728
Πόντοι
456
Θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια,κίνηση,ενέργεια,σπατάλη πόρων κτλ και οι περισσότεροι δεν το θεωρούν vfm.Θέλουν κάτι εύκολο,άνετο,προβλέψιμο,στρωτό και άκοπο δε θέλει ο άλλος να ταλαιπωρείται.

Εχω αρχισει και πιστευω πως καποιοι τυποι (φαινομενικα αφελεις) που καβατζωσαν μια χοντρουλα, χαμογελαστουλα που τους εχει για πασαδες επι χρονια, ειναι πιο εξυπνοι απο ολα τα αρχιδατα μελη τους μπου που τρεχουν σε ολον τον πλανητη για τον ποδογυρο :tooth:

Οι τυποι με μια παραχωρηση στα θελω τους, γλυτωνουν ολοκληρη Οδυσσεια και πολλες νυχτες αγαμιας

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.959
Πόντοι
6.056
Τους τα δείχνω live αλλά οι περισσότεροι δεν είναι ευεπίφοροι μαθήσεως

Πες εκεινη την ιστορια με τον Ιαπωνα στη Βουδαπέστη που του μαθαινες καμακι και έτρωγε τις γκομενες αυτός :tooth:

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.874
Πόντοι
3.556
Πες εκεινη την ιστορια με τον Ιαπωνα στη Βουδαπέστη που του μαθαινες καμακι και έτρωγε τις γκομενες αυτός :tooth:
Ο τύπος ήταν στη Βιέννη και πήγαμε μαζί Βουδαπέστη το 1998 που φαγώθηκε να πάμε ένας Αυστριακός που γούσταρε σώνει και καλά να αγοράσει ουγγρικό σαλάμι.Βουδαπέστη εντυπωσιάστηκα.Εφτά μεγάλες ντίσκο τίγκα στις γκόμενες μία με κλουβιά(η Bank).Ο Ιάπων μιμούταν εκπληκτικά,είχε ξεσηκώσει το ντύσιμο από τους Ιταλούς που ήταν μαζί μας και ντυνόταν μοδάτα σαν Ιταλός.Κάποια στιγμή τον είδα να χορεύει χιπ χοπ σαν Αράπης και ανακάλυψα οτι παρακολουθούσε μαθήματα χιπ χοπ.Μετά άρχισε να με μιμείται στο καμάκι,έλεγε ακριβώς ό,τι και εγώ,με τον ίδιο τόνο και τις ίδιες εκφράσεις και χειρονομίες.Κανονικό Greek kamaki.
Βουδαπέστη έσκισε κώλους ο τύπος,ιταλικό ντύσιμο,αράπικος χορός,Greek kamaki έκανε θραύση.Απίστευτοι μιμητιστές οι Ιάπωνες τα ξεσηκώνουν όλα αμέσως.Μου έλεγε μπράβο πολύ καλός πολύ καλός με τις γκόμενες και μετά έκανε τα ίδια.
Στην αρχή γελάς άμα βλέπεις Ιάπωνα ντυμένο σαν Ιταλό να χορεύει σαν Αράπης αλλά άμα δεις το αποτέλεσμα εντυπωσιάζεσαι δεν είναι καθόλου χαζοί.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom