εγώ πιστεύω ότι και ο μέσος τυπάς και η μέση τύπησα κοιτάνε να βρουν τα λάθος πράγματα.
αν ρωτήσεις 10 άτομα τα 9 θα σου πουν ''εγώ είμαι πολύ δυνατός αλλά οι γκόμενες είναι γκολντίγκερς" οι γκόμενες τα ίδια νομίζει το γιουβαρλάκι ότι ειναι η dua lipa ενώ είναι η ντούα
λίπος 
και ο τυπάς βέβαια δεν πάει πίσω....οι γκόμενες κάπως το σώζουν αλλά τυπάς που νομίζει ότι είναι γαμιάς αλλά είναι κουραδοκεφτές κάνει μπαμ από το διάστημα.
γιαυτό λέω κρίνουν με κριτήριο το ίνστα και το τικτοκ. Δεν μπαίνω καν στις απόψεις που κυκλοφορούν σε αυτό το νήμα που έχει μέσα κόμπλεξ, αγαμία, μερική τύφλωση από μαλακία, ψυχολογικά προβλήματα και μισογυνισμό όλα σε ένα πακέτο δώρο οι τάσεις αυτοκτονίας αν διαβάσεις πάνω από 5 σελίδες

η πραγματικότητα είναι ότι κανένας δεν είναι τόσο γαμάτος όσο νομίζει και γιαυτό μια χαρά μπορεί αν κάνει σχέση με κάποια δεν είναι ανάγκη να είναι μουνάρα. Αν με κάποια έχεις ωραία σχέση στα αρχίδια σου αν δεν είναι τοπ μουνί.
προφανώς αν στην Ελλάδα δεν γαμούσες με 10 ευρώ όλοι οι σκληροί μπουρδελιάριδες θα ήταν καληνυχτάκιδες