Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
14.621
Πόντοι
3.506
σιγά τα ειδικά skills που απαιτούνται

το μόνο που απαιτείται είναι να ξεκαβαλήσει από τη μεγάλη ιδέα που έχει για τον αυτό του ο κάθε average τυπάκος

και να σταματήσει να αναμένει να του κάτσουν οι μουνάρες που βλέπει στο ίνστα.... (εδώ το σκέφτεται να κεράσει ένα καφέ θέλει να γαμήσει και ντις γκολντ ντιγκερς :confused:)

τα ίδια και για τις γκόμενες
Μιλάει για χάδι και περιποίηση ομως, οχι για στυγνό γαμίσι όπως τη μεταφράζω.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
Μιλάει για χάδι και περιποίηση ομως, οχι για στυγνό γαμίσι όπως τη μεταφράζω.
και εγώ γιαυτό μιλάω

από όλους όσους το παίζουν σκληροί χύστες ούτε το 1% δεν είναι που πραγματικά δεν θέλει σχέσεις με κοπέλες αλλά μόνο να γαμάει και να την κάνει

αλλά όταν ο άλλος ζει μέσα στα σόσιαλ και σκρολάρει όλη μέρα νομίζει ότι το στάνταρ είναι αυτό που βλέπει εκεί και δεν συμβιβάζεται με την πραγματικότητα

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
σιγά τα ειδικά skills που απαιτούνται

το μόνο που απαιτείται είναι να ξεκαβαλήσει από τη μεγάλη ιδέα που έχει για τον αυτό του ο κάθε average τυπάκος

και να σταματήσει να αναμένει να του κάτσουν οι μουνάρες που βλέπει στο ίνστα.... (εδώ το σκέφτεται να κεράσει ένα καφέ θέλει να γαμήσει και ντις γκολντ ντιγκερς :confused:)

τα ίδια και για τις γκόμενες
Εσύ νομίζεις ότι ο μέσος τυπάς έχει υψηλά στάνταρ γι αυτο δεν βρίσκει γκόμενά?πχ λέει αν δεν βρω 9αρα και πάνω δεν πάω?
Εγώ ξέρω ότι πολλοί έχουν πέσει σε ψυχολογικά που δεν τους έκατσε η που τους χώρισε η χοντρή η Βούλα το γιουβαρλακι των 100 κιλών και 1.50 ύψους
Πόσο άλλο να ρίξουν τα στάνταρ τους οι άντρες?στο τέλος το συστημικο μοντελοπροϊόν θα λέει να πηγαίνουμε να τη πέφτουμε σε 70 χρόνων γριές στα καπη

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
Εσύ νομίζεις ότι ο μέσος τυπάς έχει υψηλά στάνταρ γι αυτο δεν βρίσκει γκόμενά?πχ λέει αν δεν βρω 9αρα και πάνω δεν πάω?
Εγώ ξέρω ότι πολλοί έχουν πέσει σε ψυχολογικά που δεν τους έκατσε η που τους χώρισε η χοντρή η Βούλα το γιουβαρλακι των 100 κιλών και 1.50 ύψους
Πόσο άλλο να ρίξουν τα στάνταρ τους οι άντρες?στο τέλος το συστημικο μοντελοπροϊόν θα λέει να πηγαίνουμε να τη πέφτουμε σε 70 χρόνων γριές στα καπη
εγώ πιστεύω ότι και ο μέσος τυπάς και η μέση τύπησα κοιτάνε να βρουν τα λάθος πράγματα.

αν ρωτήσεις 10 άτομα τα 9 θα σου πουν ''εγώ είμαι πολύ δυνατός αλλά οι γκόμενες είναι γκολντίγκερς" οι γκόμενες τα ίδια νομίζει το γιουβαρλάκι ότι ειναι η dua lipa ενώ είναι η ντούα λίπος :confused: και ο τυπάς βέβαια δεν πάει πίσω....οι γκόμενες κάπως το σώζουν αλλά τυπάς που νομίζει ότι είναι γαμιάς αλλά είναι κουραδοκεφτές κάνει μπαμ από το διάστημα.

γιαυτό λέω κρίνουν με κριτήριο το ίνστα και το τικτοκ. Δεν μπαίνω καν στις απόψεις που κυκλοφορούν σε αυτό το νήμα που έχει μέσα κόμπλεξ, αγαμία, μερική τύφλωση από μαλακία, ψυχολογικά προβλήματα και μισογυνισμό όλα σε ένα πακέτο δώρο οι τάσεις αυτοκτονίας αν διαβάσεις πάνω από 5 σελίδες :rockon::rockon::rockon:

η πραγματικότητα είναι ότι κανένας δεν είναι τόσο γαμάτος όσο νομίζει και γιαυτό μια χαρά μπορεί αν κάνει σχέση με κάποια δεν είναι ανάγκη να είναι μουνάρα. Αν με κάποια έχεις ωραία σχέση στα αρχίδια σου αν δεν είναι τοπ μουνί.

προφανώς αν στην Ελλάδα δεν γαμούσες με 10 ευρώ όλοι οι σκληροί μπουρδελιάριδες θα ήταν καληνυχτάκιδες :coffee:

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
εγώ πιστεύω ότι και ο μέσος τυπάς και η μέση τύπησα κοιτάνε να βρουν τα λάθος πράγματα.

αν ρωτήσεις 10 άτομα τα 9 θα σου πουν ''εγώ είμαι πολύ δυνατός αλλά οι γκόμενες είναι γκολντίγκερς" οι γκόμενες τα ίδια νομίζει το γιουβαρλάκι ότι ειναι η dua lipa ενώ είναι η ντούα λίπος :confused: και ο τυπάς βέβαια δεν πάει πίσω....οι γκόμενες κάπως το σώζουν αλλά τυπάς που νομίζει ότι είναι γαμιάς αλλά είναι κουραδοκεφτές κάνει μπαμ από το διάστημα.

γιαυτό λέω κρίνουν με κριτήριο το ίνστα και το τικτοκ. Δεν μπαίνω καν στις απόψεις που κυκλοφορούν σε αυτό το νήμα που έχει μέσα κόμπλεξ, αγαμία, μερική τύφλωση από μαλακία, ψυχολογικά προβλήματα και μισογυνισμό όλα σε ένα πακέτο δώρο οι τάσεις αυτοκτονίας αν διαβάσεις πάνω από 5 σελίδες :rockon::rockon::rockon:

η πραγματικότητα είναι ότι κανένας δεν είναι τόσο γαμάτος όσο νομίζει και γιαυτό μια χαρά μπορεί αν κάνει σχέση με κάποια δεν είναι ανάγκη να είναι μουνάρα. Αν με κάποια έχεις ωραία σχέση στα αρχίδια σου αν δεν είναι τοπ μουνί.

προφανώς αν στην Ελλάδα δεν γαμούσες με 10 ευρώ όλοι οι σκληροί μπουρδελιάριδες θα ήταν καληνυχτάκιδες :coffee:
Διαφωνώ και πάλι όπως σου είπα βλέπω πολλούς που έχουν ρηξει τα στάνταρ τους και παρακαλανε γκόμενες 3 και 4 επίπεδα πιο κάτω από αυτούς.
Απλά έχει γίνει η λεγόμενη ανοσορροπια στη πιάτσα
Εσύ εχείς κολλήσει με ινστα και φβ
Πολλοί νομίζετε ότι το παιχνίδι παίζεται μετάξι ελεύθερων αλλά η αναλογία πάει αλλιώς.
Δεν έχετε σκεφτεί πως γίνεται οι γυναίκες να έχουν τόσο μεγάλη προσφορά και εγώ σου πάω τώρα στα σοσιαλ.
Να σου πω τι γίνεται και πως αλλάζουν τα νούμερα.
Έχουμε μια ηλικιακή γκάμα γυναικών ας πουμε 18-45 κάποιες ελεύθερες κάποιες δεσμευμένες
Σ αυτή την ηλικιακή γκάμα στη πέφτει το 80 και 90% των αντρών ηλικίας 18-90 η 100
Με λίγα λόγια παντρεμένοι χωρισμένοι ελεύθεροι κάνουν φοκους στη μικρή μερίδα των 18-45 και γι αυτό οι γυναίκες νομίζουν αυτού του εύρους ότι έχουν υπερπληθωρα και ότι υπάρχει προσφορά
Αν δεις από ποιότητα αντρών είναι αρκετά λίγοι οι ποιοτικοι και μεγάλη η πλεμπα
Με λίγα λόγια γέροι μπουλιδες χαζοί γκαγκα παντρεμένοι αγαπουλιδες παρακαλακιδες κανουν ζημιά στη πιατσα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
Φυσικά.

Και η καλύτερη vfm επιλογή είναι να παραδεχτείς πως είσαι πουσταρα, να πας στο γκάζι και να γαμησεις/θείς τζάμπα
Τώρα γιατί προσβάλεις αδερφέ; Εγώ σε πρόσβαλα; Γιατί το κάνεις; Τι κερδίζεις με το να γαμάς τη κουβέντα που κάνουμε. Τι σχέση έχει αυτό που είπες;
Από τη στιγμή που δεν γνωρίζεις για τι πράγμα μιλάμε γιατί μπαίνεις στη διαδικασία να προσβάλεις. Το τι κάνω εγώ στα σεξουαλικά ή αν παω και με τρανς πχ είναι δικό μου θέμα - και συγκεκριμένα εσύ πρέπει να νιώθεις πολύ μειονεκτικά για να γράφεις έτσι. Αν "τρέφεσαι" με το να το παίζεις έξυπνος μάλλον κάτι λάθος κάνανε στο σπίτι όταν σε ανατρέφανε. Εγώ στο Γκάζι για τα στούντιο μίλησα που βρίσκονται στην Κωνσταντινουπόλεως συγκεκριμένα.

Την επόμενη φορά όταν είναι να γράψεις κάτι να μην είναι χωρίς λόγο προσβλητικό.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
Διαφωνώ και πάλι όπως σου είπα βλέπω πολλούς που έχουν ρηξει τα στάνταρ τους και παρακαλανε γκόμενες 3 και 4 επίπεδα πιο κάτω από αυτούς.
Απλά έχει γίνει η λεγόμενη ανοσορροπια στη πιάτσα
Εσύ εχείς κολλήσει με ινστα και φβ
Πολλοί νομίζετε ότι το παιχνίδι παίζεται μετάξι ελεύθερων αλλά η αναλογία πάει αλλιώς.
Δεν έχετε σκεφτεί πως γίνεται οι γυναίκες να έχουν τόσο μεγάλη προσφορά και εγώ σου πάω τώρα στα σοσιαλ.
Να σου πω τι γίνεται και πως αλλάζουν τα νούμερα.
Έχουμε μια ηλικιακή γκάμα γυναικών ας πουμε 18-45 κάποιες ελεύθερες κάποιες δεσμευμένες
Σ αυτή την ηλικιακή γκάμα στη πέφτει το 80 και 90% των αντρών ηλικίας 18-90 η 100
Με λίγα λόγια παντρεμένοι χωρισμένοι ελεύθεροι κάνουν φοκους στη μικρή μερίδα των 18-45 και γι αυτό οι γυναίκες νομίζουν αυτού του εύρους ότι έχουν υπερπληθωρα και ότι υπάρχει προσφορά
Αν δεις από ποιότητα αντρών είναι αρκετά λίγοι οι ποιοτικοι και μεγάλη η πλεμπα
Με λίγα λόγια γέροι μπουλιδες χαζοί γκαγκα παντρεμένοι αγαπουλιδες παρακαλακιδες κανουν ζημιά στη πιατσα
δεν υπάρχει ούτε πιάτσα ούτε επίπεδα....αυτά είναι μπούρδες

για μια γκόμενα εσύ μπορεί να είσαι πλέμπα και για άλλη να είσαι μια χαρά...βρες μια που να σε θεωρεί μια χαρά και να την βρίσκεις και εσύ μια χαρά. Απλά το μια χαρά το δικό σου να συμβαδίζει και με την πραγματικότητα ε....:confused::confused:

έχει η Ελλάδα 5 μύρια γυναίκες και θες να μου πεις ότι δεν μπορείς να βρεις μια που να σου κάτσει?

• Like
Αντιδράσεις: Magi

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
δεν υπάρχει ούτε πιάτσα ούτε επίπεδα....αυτά είναι μπούρδες

για μια γκόμενα εσύ μπορεί να είσαι πλέμπα και για άλλη να είσαι μια χαρά...βρες μια που να σε θεωρεί μια χαρά και να την βρίσκεις και εσύ μια χαρά. Απλά το μια χαρά το δικό σου να συμβαδίζει και με την πραγματικότητα ε....:confused::confused:

έχει η Ελλάδα 5 μύρια γυναίκες και θες να μου πεις ότι δεν μπορείς να βρεις μια που να σου κάτσει?
Άστο λογικά δεν μιλάμε
Εδώ σου λέω έκανα 940 χωσιματα και δεν έκατσε μια και μου λες τώρα αλλά και είναι και νέος και εμφανίσιμος και με τροπους

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
Άστο λογικά δεν μιλάμε
Εδώ σου λέω έκανα 940 χωσιματα και δεν έκατσε μια και μου λες τώρα αλλά και είναι και νέος και εμφανίσιμος και με τροπους
Γιατί 940 ακριβώς μαν;

Γιατί όχι 950; :coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.963
Πόντοι
6.056
Άμα πας σε μέρη με γκόμενες και καμακι όπως Χερσόνησο,Ρόδο,Παραλία Κατερινης,Αγία Ναπα κτλ δεν βαριέσαι καθόλου. Ύστερα παίζει ρόλο που μένεις τι τρως κτλ.Αμα μένεις σε πενταστερο,τσακίσεις κάθε μέρα μπριζολικα έτσι κι αλλιώς καλά περνάς άμα έχεις γκομενα να γαμησεις ακόμα καλύτερα.Προσφερεις το lifestyle που λένε πενταστερα,φιλέτα,ποτά,shopping και πουτσo.
Άμα είσαι κάθε μέρα μέσα στα μουνιά,βλέπεις κωλαράκια,καμακωνεις στην παραλία το ξενοδοχείο,τα καφε και τα κλαμπ και παρταρεις συνεχώς πως να μην περάσεις καλά?Άμα έχεις φερει και γκομενα ακόμα καλύτερα,η ζωη ειναι όπως την φτιάχνεις.

Αρχηγέ εδώ λέμε για διακοπές του μέσου άντρα.Που αν πάει,θα μείνει σε ενοικιαζόμενα και θα τη βγάζει με πιτόγυρα.Και για καμάκι,αν είναι μόνος ελπίζει να πετύχει καμια μονη της ξέμπαρκη στην παραλία.5αστερα,μπριζολικα,φιλέτα,με 2μετρες ανατολικές,είναι το δικο σου lifestyle που στην Ελλάδα το ζουν μονο οι γόνοι.

Φυσικά,όπως έχω πει κατ'επανάληψη,ο Έλληνας όπου και να πάει διακοπές,θα γαμήσει μονο αν πάει με γκόμενα.Οπότε ή θα πάει απο την αρχή σε στυλ Μενέδημου,παω μονο να ξεκουραστώ,ή αν πάει και σκέφτεται γαμήσια με τουρίστριες θα φύγει απογοητευμένος

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
21.963
Πόντοι
6.056
Αδελφέ δε χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διασύνδεση όπως έχει γίνει το πράγμα.
Έχω ένα φίλο Άγγλο 40αρη, που έχει έρθει 3-4 φορές και δουλεύει remote από Αθήνα γιατί γουστάρει την πόλη. Την πρώτη φορά τον έφερα εγώ για χαβαλέ πριν κάνα χρόνο, μετά γούσταρε και κόλλησε.
Δεν έχει καμία διασύνδεση και δε μιλάει ελληνικά. Όποτε έχει έρθει έχει γαμήσει Ελληνίδα από Tinder, Bumble με ελάχιστο μπάτζετ, κάνα ποτάκι, φαγητό κλπ.

Κάποιες το δινουν πολύ εύκολα σε ξένους.Δεν είναι τυχαίο ότι για τους ξένους,οι ελλεεινίδες θεωρούνται απ'τις πιο εύκολες γκόμενες.Ίσως με τον Άγγλο να φαντάζονται τα βλαχαδερά και ταξιδάκια στο Λονδίνο κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom