Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.426
Πόντοι
4.766
Αν κάποιος συναγωνιστής από εδώ σήμερα φόρτωσε στο πάρκινγκ στην αλάνα εκεί πίσω από τα δικαστήρια, το αμάξι μου ήθελα να πάρω, όχι να χαλάσω την φάση καλά ξεφορτώματα
Εκεί πέρα μόνο αματουρ ζευγάρι θα ήταν δύσκολο καμία πιατσοβια, εκτός κι αν ήταν κανένας τραβελος

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
168
Πόντοι
1
Καλησπέρα φίλοι μου επέστρεψα από βραδινή εξόρμηση και κατάλαβα ότι έχει γίνει μεγάλη απόβαση travelon στη γιαννιτσών από την αρχή μέχρι την διχάλα. Μαυρούλες στη θέση τους βουλγάρες κλασικά στο φως στο τους με δύο τρία νέο εμφανιζόμενο τα οποία δεν πρόλαβα έπαιρνε ο ένας με τον άλλον. Στη διχάλα ήταν αυτή η αδύνατη σχοστοματααι τελικά κατέληξα να πάρω ένα βουλγαράκι ο καινούργιο για μένα δεν το έχω ξαναδεί πάολα συστήνεται με ωραίο μεγάλο κώλο και μεγάλα βυζιά πολύ ωραίο προσωπάκι και αδύνατα πόδια 1 εικοσάρικο αλλά τελικά το καρπούζι μάπα . Μην ακουμπάς εδώ μην ακουμπάς εκεί πίπα μέτρια με πολύ χέρι και συμμετοχή στο γ***** 0 τίποτα τέλος πάντων στα συνεργεία πριν τις γραμμές εμφανίστηκαν και δυο παππούδες με κάτι μεγάλα μουστάκια που ψάχνανε να τσιμπήσουν κανένα αγοράκι

lester94

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναυνανιστες, τις προάλλες πέρασα τυχαία πίσω από το grand palace και πέτυχα κάτι πρεζοφτατσες. Είχα λίγο χρόνο και ψώνισα ακα πίπα με 10αρικο. Πέρασα σήμερα μήπως και ξαναπετυχω, βρήκα την ίδια, σχολουσε για σήμερα οπότε είπα να μην την καθυστέρησω. Πιο δίπλα ένα άλλο ερείπιο (που δεν λέω σε δύσκολους καιρούς θα πήγαινα) και δίπλα ένα μωρό σκέτη καύλα... Ντυμένη στα μαύρα όχι πάνω από 22-23.. λέω κάτι άλλο θα περιμένει δεν μπορεί.. αστεράκι γενικά.. κάνω ένα κύκλο λέω θα ρωτήσω, μη και δεν είναι η κοπέλα και με περάσει για κανένα ανώμαλο.. την ρωτάω μου λέει 20€. Λέω πάμε.. skinny, γαλάζια μάτια αν ξεχώρισα καλά ψηλή με μακριά μελαχρινα μαλλιά.. τελικά μου λέει ότι είναι 20 και ότι έχει 2 χρόνια στο δρομο... Βιολέτα μου συστήθηκε... Αστεράκι απο τα λίγα.. την ξέρει κανείς;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Καλησπέρα συναυνανιστες, τις προάλλες πέρασα τυχαία πίσω από το grand palace και πέτυχα κάτι πρεζοφτατσες. Είχα λίγο χρόνο και ψώνισα ακα πίπα με 10αρικο. Πέρασα σήμερα μήπως και ξαναπετυχω, βρήκα την ίδια, σχολουσε για σήμερα οπότε είπα να μην την καθυστέρησω. Πιο δίπλα ένα άλλο ερείπιο (που δεν λέω σε δύσκολους καιρούς θα πήγαινα) και δίπλα ένα μωρό σκέτη καύλα... Ντυμένη στα μαύρα όχι πάνω από 22-23.. λέω κάτι άλλο θα περιμένει δεν μπορεί.. αστεράκι γενικά.. κάνω ένα κύκλο λέω θα ρωτήσω, μη και δεν είναι η κοπέλα και με περάσει για κανένα ανώμαλο.. την ρωτάω μου λέει 20€. Λέω πάμε.. skinny, γαλάζια μάτια αν ξεχώρισα καλά ψηλή με μακριά μελαχρινα μαλλιά.. τελικά μου λέει ότι είναι 20 και ότι έχει 2 χρόνια στο δρομο... Βιολέτα μου συστήθηκε... Αστεράκι απο τα λίγα.. την ξέρει κανείς;
Που ακριβως τις ειδες;
Οταν λες πισω απο το grand palace;; στιε γραμμες;
Ποη σκριβως;;

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
168
Πόντοι
1
Επιστροφή από νυχτερινή τσάρκα. Μικρή κίνηση σήμερα με τις γνωστές βουλγάρες αλβανίδες στη θέση τους αλατσίμπησα τσιγγανάκι δυνατό πριν τις γραμμές μπροστά στα συνεργεία εκεί που αράζουν τα πρεζόνια μου συστήθηκε ως κωνσταντίνα ψηλή μαύρο μαλλί μακρύ και ωραίο σώμα με μακριά πόδια κλαρίνο απίστευτο έως θεϊκό.Στενό νινάκι ς και πολύ καλή συμμετοχή σε όλα. 25€ ζήτησε και τα πήρε και χαλάλι της. Ταξιζε και με το και με το παραπάνω χωρίς βιασύνες στο αυτοκίνητο με πάνω από μισή ώρα συνάντηση. τιμια επιλογή για μένα θα ξανά τιμηθεί

lester94

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2017
Like
26
Πόντοι
0
Που ακριβως τις ειδες;
Οταν λες πισω απο το grand palace;; στιε γραμμες;
Ποη σκριβως;
Στην αρχή της Γιαννιτσών, πρώτη στροφή δεξιά μετά το grand palace στο φανάρι μέτωπο κέντρο. Έχει κάτι εγκαταλελειμμένα κτήρια εκεί. Πρέπει να είναι η αρχή της Γιαννιτσών.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.466
Πόντοι
201
Μήπως σου είπε Βαλεντίνη;

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.466
Πόντοι
201
Στην αρχή της Γιαννιτσών, πρώτη στροφή δεξιά μετά το grand palace στο φανάρι μέτωπο κέντρο. Έχει κάτι εγκαταλελειμμένα κτήρια εκεί. Πρέπει να είναι η αρχή της Γιαννιτσών.
Τι ώρα έγιναν αυτά;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
801
Πόντοι
376
Οκ καταλαβα

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
7
Like
1.060
Πόντοι
361
Παίζει τίποτα μεσημέρι απόγευμα η μόνο βράδυ?

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
7
Like
1.060
Πόντοι
361
Πήγα δεν παίζει τίποτα

Johnnn1919

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, ήθελα να σας ρωτήσω εάν κάποιος ξέρει την Μαρία την Αλβανίδα και την έχει γαμησει να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Σας ευχαριστώ πολύ!

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.206
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα σας, ήθελα να σας ρωτήσω εάν κάποιος ξέρει την Μαρία την Αλβανίδα και την έχει γαμησει να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.
Σας ευχαριστώ πολύ!
Γιατί δε γράφεις εδώ τι θες ακριβώς να μάθεις Για την Άλβανιδα κ ζητάς προσωπικό μήνυμα
Ασε π αν κάνεις αναζήτηση θα βρεις πολλά γιαυτην

Johnnn1919

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
30
Πόντοι
0
Γιατί δε γράφεις εδώ τι θες ακριβώς να μάθεις Για την Άλβανιδα κ ζητάς προσωπικό μήνυμα
Ασε π αν κάνεις αναζήτηση θα βρεις πολλά γιαυτην
Γιατί εδώ μπορεί να μην θέλουν όλοι να μιλάμε για την Μαρία την Αλβανίδα μπρο.
Γιαυτο είπα σε προσωπικό μήνυμα.
Εάν ξέρει κάποιος και θέλει να πει ας πει.
Δεν θέλω να πρήζω εδώ σε όλους !

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.206
Πόντοι
3.556
Γιατί εδώ μπορεί να μην θέλουν όλοι να μιλάμε για την Μαρία την Αλβανίδα μπρο.
Γιαυτο είπα σε προσωπικό μήνυμα.
Εάν ξέρει κάποιος και θέλει να πει ας πει.
Δεν θέλω να πρήζω εδώ σε όλους !
Γιαυτό είναι το νήμα να συζητάμε Για την πιάτσα είτε Για την Μαρία είτε Για κάποια άλλη

Johnnn1919

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2023
Like
30
Πόντοι
0
Γιαυτό είναι το νήμα να συζητάμε Για την πιάτσα είτε Για την Μαρία είτε Για κάποια άλλη
Ωραία εντάξει εάν ξέρει κάτι κάποιος και θέλει να πει λεπτομέρειες ας πει

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.953
Πόντοι
2.256
Ωραία εντάξει εάν ξέρει κάτι κάποιος και θέλει να πει λεπτομέρειες ας πει
πανε αδερφε ...αφου δεν μπαινεις στον κοπο να ψαξεις μερικες σελιδες πισω...πανε αφοβα

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.344
Πόντοι
7.095

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.953
Πόντοι
2.256
Έλα ρε μλκ...πες του ότι έχει ένα ανακοντα πιο μεγάλο από το δικό σου.

Προστάτεψε το νέο μέλος.
Εβγαλε πούτσο η Μαρία; ΚΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΆΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΕΣ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom