- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 494
- Like
- 40.667
- Πόντοι
- 42.697
Το ότι προσπαθείς να συζητήσεις λογικά με τον συγκεκριμένο με ξεπερνάει.Τύπε πάτησα φατσούλα γέλιου και στα μπινελίκια που του πέταξες εσύ.
Όχι για τα μπινελικια περ σε άλλα για το ξεκατίνιασμα που βρίσκω διασκεδαστικό αν και χαζό.
Να τα λες όλα έτσι ; Τις τελευταίες τρεις σελίδες από εκεί που λες να ψάξεις , βλέπεις ότι έχεις πάρει και λαικ και όλα, και σε δύο περιπτώσεις λέω εγώ ο ίδιος μαλακά κάποιον που εσύ σχολιάζεις.
και στο συγκεκριμένο δεν βρίζει τη μάνα σου, σε λέει απόγονο ταγματασφαλιτών
Άντε επαγγελματίες θύματα όλοι και ξερόλες, ο γλειφομουνιξ φοράει παντελόνια ούτε ριπορτ κάνει ούτε επικροτεί βρισίδι μάνας
Βλαμμένε καταλαβαίνω το κόλλημα και την εμονή σου μαζί μου αλλά, όπως σου είπα και τις άλλες φορές, χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού να λύσεις τα θέματά σου κι εγώ δεν είμαι ούτε ψυχολόγος ούτε ψυχίατρος. Που μάλλον για τον δεύτερο είσαι.resp : αυτό που έκανε σε σενα να ξεκινησει να βριζει με την πρώτη διαφωνία το έχει κανει σε πολλά μελη με τα οποία εχει ερθει σε αντιπαραθεση, κλασικό πουστρακι του πληκτρολογίου.
Ειναι χαρακτηριστικό πως ενω απαντας σε καθε ποστ κοσμια ο ιδιος συνεχισε να σε αποκλαει αμοιβαδα.
Και δεν ειναι καινούργιος, εγραφε για χρονια με άλλο νικ και το έπαιζε σοβαρος, όταν ξεκινησε η ρωσική εισβολή αρχισε να γραφει διαφορα περιεργα, τον κραξαμε ο ξυδης, ο αλεξ71 και γω και μετα από λιγο (αυτο) διαγραφτηκε.
Μην δίνεις σημασία ,φαίνεται τι είναι ο κάθε ένας, πριν 15 χρόνια και εγώ μπαρούτιαζα με μερικούς ,σε 5-6 είχα πει να βρεθούμε να μου τα πουν από κοντά ,σε 3 έστειλα και τηλέφωνο στο οποίο μετά μου κάνανε φάρσες , έγραφαν το νούμερο μου σε τουαλέτες και τηλεφωνικούς θαλάμους ότι εμαι γυναίκα και ψάχνω άντρα η ότι είμαι γκέι και κάνω πίπες ,ότι νοικιάζω γκαρσονιέρες κτλ. Φυσικά από αυτούς που περίμενα κανείς δεν πήρε. Όπως πολύ σωστά τους χαρακτήρισες εσύ .Αυτοί που αρχίζουν να προσβάλουν είναι όσοι χάνουν την ψυχραιμία τους επειδή δεν μπορούν να σε αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα . Πάνω από όλα την ώρα μας περνάμε εδώ, την πλάκα μας κάνουμε, γράφουμε και διαβάζουμε απόψεις. Άντε καλό μας χειμώνα σε όλους .αυτό που λες ειναι το αυτονόητο αλλά αυτό ακριβως ειναι που δεν θελουν να γινεται
βλεπω πως γυρισες από τις διακοπές σου με όρεξη αλλά τσαμπα κουραζεσαι. Να σου θυμισω τι ειχες γραψει ο ιδιος πριν τον δεκαπενταυγουστο :
" Ότι και να γράφουν εδώ για την Ρωσία μπορώ με επιχειρήματα στο λεπτό να το αποδομήσω, αρκεί να μην απευθύνομαι σε φανατικόπροκατειλημμένα η αυτιστικά άτομα "
επίσης να θυμισω κατι που ειχα γραψει πριν πολύ καιρο μάλλον στον Ξυδη για ενα ποστ του που ειχε ενοχλήσει : "οταν πετάς πετρες στο βοθρο ανεβαινουν οι κουραδες στην επιφάνεια"
ετσι και τωρα, μπηκες ξαφνικά, πεταξες τα περι κουνιστουΞανθου Γενους και σκασανε μύτη εν χορώ (τουλαχιστον οσοι ειχαν βαρδια σημερα
)
λιγα λόγια για τις περιπτώσεις που εμπλεξες να πάρεις μια ιδέα :
- resp : αυτό που έκανε σε σενα να ξεκινησει να βριζει με την πρώτη διαφωνία το έχει κανει σε πολλά μελη με τα οποία εχει ερθει σε αντιπαραθεση, κλασικό πουστρακι του πληκτρολογίου.
Ειναι χαρακτηριστικό πως ενω απαντας σε καθε ποστ κοσμια ο ιδιος συνεχισε να σε αποκλαει αμοιβαδα.
Και δεν ειναι καινούργιος, εγραφε για χρονια με άλλο νικ και το έπαιζε σοβαρος, όταν ξεκινησε η ρωσική εισβολή αρχισε να γραφει διαφορα περιεργα, τον κραξαμε ο ξυδης, ο αλεξ71 και γω και μετα από λιγο (αυτο) διαγραφτηκε.
- zeroμοντερατορας της συμφορας, ο αρχηγος των fake news. Αν παρακολουθούσες το νημα τον πρώτο 1.5 χρόνο τότε έβαζε ότι ρωσικό παραμυθι κυκλοφορούσε μεχρι που (μαλλον) βαρεθηκε να ξεφτυλίζεται από τον Ξυδη που τον αντεκρουε και τα έκοψε. Κατι άλλο χαρακτηριστικό του τυπάκου ειναι πως εκμεταλευεται τη ειδική σχεση του με το σάιτ για να παραβαίνει χωρις συνεπειες τους κανόνες του φορουμ. Εχω ενημερωθει μεσω πμ. για την συμπεριφορα του σε άλλα μελη.
- βοκλανο και τασοτρια μάλλον τους ξερεις προσωπικά οπότε δεν σχολιαζω. Άλλωστε σημερα δεν εμφανιστηκαν, μάλλον έχουν το ρεπό τους .
και δυο τελευταίες περιπτώσεις που εχουν ενδιαφερον:
- εδώ #41.336 έβαλα μια φωτο με τα θυματα της προσφατης ρωσικης επιθεσης,
το γνωστό κατακάθι Hellraiser4Ever έβαλε φαστούλα "αγαπης" πρφανώς επειδή χαρηκε πολύ για τους νεκρούς άμαχους ουκρανους. ετσι να μην εχουμε καμία αμφιβολία για το ποιόν του
- στο ποστ #41.359 ο Glyfomounix εσπευσε να βαλει φατσουλα γελιου. Του φανηκε πολύ αστείο που ο μοντερατορας προσβαλε τους γονείς μου βριζοντάς τους.
Αν τυχει καποιος και βρισει τιποτα μανουλες και σπιτια του Glyfomounix ελίζω να μην παρεξηγηθει αν το βρω εξισου διασκεδαστικό
Κατσε ακομα ζουνε στο παραμυθι της ΔΕΘΠεριμένουμε τον νού(κ)μερο να μας παραθέσει και τα σχετικά επιστημονικά λινκ που τεκμηριώνουν τα λεγόμενα του. Πως δηλ σε μια χώρα το ποσοστό ομοφυλόφιλων αντί για το μέσο όρο του 10% είναι πολύ παραπάνω...
Και επίσης πως ισχύει το τόσο μεγάλο ποσοστό οροθετικών καθώς και από πού προέκυψαν τόσοι οροθετικοι (χρήστες ηρωίνης πχ με χρήση ίδιας σύριγγας η κάτι άλλο,?)
Οσοι με ξερουν απο παλια γνωρίζουν οτι στήριζα Ρωzια ,το έχω γράψει πολλές φορές .Scripta manent...
Κοίτα να δεις!!!!!
Δεν τον γνωρίζω και δεν έχω άποψη.Το ότι προσπαθείς να συζητήσεις λογικά με τον συγκεκριμένο με ξεπερνάει.
Ψυχιατρική περίπτωση.
Δυστυχώς ναι. Για να πάρω την μεριά τον ουκρανών που ποτέ δεν συμπάθησα πρέπει να σου λέει κάτι
Αυτά τα έγγραφα το 2022 δύο μήνες μετά την εισβολήΆσχετος με όλους τους αναλυτές στα δελτία ειδήσεων κτλ προσωπική μου άποψη ότι πέρα της Μαριούπολης και κάποιον μικρών πόλεων του Ντόνμπας ο ρωσικός στρατός δεν θα συνέχιση. Καταλαμβάνοντας αυτή την περιφέρεια θα προσπαθήσει να εδραιώσει την κυριαρχία του και να παρουσιάσει μια νίκη . Δεν έχει ούτε την δύναμη ούτε το σθένος αλλά και ούτε την οικονομική επάρκεια για να συνεχίσει . Δεν είναι ότι δεν θέλει απλά δεν μπορεί. Με γνώμονα της ως τώρα εξελίξεις και αυτό θα είναι κατόρθωμα για αυτούς . Το ερώτημα σύντομα θα είναι τι θα κάνουν οι ουκρανοί οι όποιοί παραλαμβάνουν καινούργια και ισχυρότερα όπλα και εκπαιδεύονται σ αυτά, θα συνθηκολογήσουν και ότι έχασαν-έχασαν η θα κάνουν αντεπίθεση για να γυρίσουν τα χαμένα εδάφη .
Καλά δε χάνεις και τίποτα.Δεν τον γνωρίζω και δεν έχω άποψη.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση θεωρώ την αντίδραση του υπερβολική
ωραιες εποχές του μπου, ραντεβου θανατου και αλλα μοβορικαΜην δίνεις σημασία ,φαίνεται τι είναι ο κάθε ένας, πριν 15 χρόνια και εγώ μπαρούτιαζα με μερικούς ,σε 5-6 είχα πει να βρεθούμε να μου τα πουν από κοντά ,σε 3 έστειλα και τηλέφωνο στο οποίο μετά μου κάνανε φάρσες , έγραφαν το νούμερο μου σε τουαλέτες και τηλεφωνικούς θαλάμους ότι εμαι γυναίκα και ψάχνω άντρα η ότι είμαι γκέι και κάνω πίπες ,ότι νοικιάζω γκαρσονιέρες κτλ. Φυσικά από αυτούς που περίμενα κανείς δεν πήρε. Όπως πολύ σωστά τους χαρακτήρισες εσύ .Αυτοί που αρχίζουν να προσβάλουν είναι όσοι χάνουν την ψυχραιμία τους επειδή δεν μπορούν να σε αντιμετωπίσουν με επιχειρήματα . Πάνω από όλα την ώρα μας περνάμε εδώ, την πλάκα μας κάνουμε, γράφουμε και διαβάζουμε απόψεις
ειναι λιγο νωρίς για χειμωνα (ακομη στην παραλία ειμαι. Άντε καλό μας χειμώνα σε όλους .
Τρέχουν οι πουσταραδες να σωθούν
Η Ρωσία μετά τον πόλεμο θα αντιμετωπίσει την επιδημία του HIV
![]()
Κατά το πρώτο έτος του πολέμου, οι καταγεγραμμένες περιπτώσεις HIV μεταξύ του στρατιωτικού προσωπικού αυξήθηκαν περισσότερο από 40 φορές.www.capital.gr
Το παρακάτω βίντεο για όσους έχουν ακόμα απορίες πως κολλάνε HIV στο στρατό οι ρωzοι![]()
![]()
Κατά το πρώτο έτος του πολέμου, οι καταγεγραμμένες περιπτώσεις HIV μεταξύ του στρατιωτικού προσωπικού αυξήθηκαν περισσότερο από 40 φορές.www.capital.gr
Το παρακάτω βίντεο για όσους έχουν ακόμα απορίες πως κολλάνε HIV στο στρατό οι ρωzοι![]()
Παρά πολλά τα αποδεδειγμένα παραδείγματα για ομοφυλοφιλία στον ρωzικό στρατό , θα έλεγα ότι οι πλειοψηφία είναι πουστρούμπες.πριν 3 χρονια ειχε κυκλοφορησει άλλο ένα με τρυφερες στιγμες ρωσων αλφα-μέηλς μεχρι να τους κοψει κάπως αδιάκριτα το ουκρανικό drone
Ραντεβού θανάτου σίγουρα όχι αλλά ήθελα να δω αν κάποιος μπορεί να βρίζει μάνες κατάματα γιατί στην πραγματική μου ζωή δεν το έχει κάνει κανείς . Αν κάποιος μου φταίει τα βάζω αποκλειστικά και μόνο με αυτον, μήτερες, πατέρες και λοιποί συγγενείς δεν έχουν καμία σχέση. Να σκεφτείς ότι και εγώ με την άλλη πλευρά ήμουνα γιατί πίστευα ότι ο δειλός ποντικομικρούλης μπότοξ δικτάτορας ήταν το συμφέρον της Ελλάδας και Ρωzίας μέσου της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς και του ορθοδόξου τόξου. Λίγο η προπαγάνδα που έτρωγα με τα χρονιά στην Μορντορ λίγο το δυνατό αντίδυτικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στην Ελλάδα στης αρχές και τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας όταν εγκαταστάθηκα μόνιμα στην χώρα. Και φυσικα άλλο είναι να καταλαμβάνεις όλη την Κριμαία χωρίς μια ντουφέκια και να εξοπλίζεις και χρηματοδοτείς αυτονομιστικά κινήματα και αποσχιστικές τάσεις (( κάτι που έκανε και η δύση συστηματικά)) και άλλο να εισβάλεις σε ανεξάρτητο κράτος ισοπεδώνοντας συθέμελα πόλεις και χωριά , δολοφονώντας χωρίς διάκριση ότι βρεθεί στο διάβα σου. Αρκετά μέρη που καταστράφηκαν τα καλοκαίρια τα επισκεπτόμουν πάντα από μικρό παιδί ,Μαριούπολη, Σεβαστούπολη, Γιάλτα μου είναι πολύ οικίες.ωραιες εποχές του μπου, ραντεβου θανατου και αλλα μοβορικα
δεν δινω σημασια εδω και πολύ καιρο, απλές διαπιστώσεις κανω για το τι μερος του λογου ειναι ο καθενας που συνανταμε εδω μεσα.
τον πρωτο 1-1.5 χρονο εμπαινα στον κοπο να απαντω εχοντας καλοπιστα την περιέργεια να δω τι λενε και σκεφτονται όσοι υποστηριζουν την Ρωσια είτε αμεσα ή εμεσα (μιλωντας εναντιον της "Δυσης")
εκτοτε τα πραγματα ξεκαθαρισαν, δεν νομιζω να εχει καποιος αμφιβολια για το ποιόν ολων αυτών.
οσο για τον resp μη τσιμπας , οσα γραφει πως δεν χωνευει Πουτιν κλπ. ειναι τουλαχιστον ανειλικρινή. Απλά ειναι πιο πονηρος από τους άλλους και το παιζει αποστασιοποιημενος. Εχει καρφωθει έμεσα σε αρκετες περιπτώσεις. Και με το παλιό του νικ και οσα ειχε γραψει στις αρχες του νηματος.
Για να μην αναρωτιέσαι θεωρώ σχεδον βεβαιο (από πολλές λεπτομερειες) πως ρεσπ ειναι το πρωην μελος stokadoura που εξαφανιστηκε μυστηριωδως καπου τους πρωτους μηνες της ρωσικής εισβολης αφου ειχε αρχισει να ξεθωριάζει η εικόνα του "σοβαρου" που ειχε τα προηγουμενα χρονια της παραμονης του στο μπου
ειναι λιγο νωρίς για χειμωνα (ακομη στην παραλία ειμαι) αλλά το καλοκαιρι περασε κάπως γρηγορα
Ούτε στηρίζω κάποια χώρα ούτε τίποτα αλλά όσοι λένε ότι οι κυρώσεις γονάτισαν την Ρωσία μάλλον δεν ξέρουν ούτε τα βασικά οικονομικά - κάποιοι εντ τω μεταξύ που τα λένε έχουν υψηλές διοικητικές θέσεις σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα. Μιλάμε για επικίνδυνα άτομα...Κρίμα ρε, τη γονάτισαν οι κυρώσεις τη Ρωσία, θα καταστραφει εντελώς. στριμωγμένος ι Πούτιν.
![]()
Πόσο πιθανό είναι το σενάριο ΔΝΤ για τη Γαλλία; | LiFO
Η Γαλλία αντιμετωπίζει ανεξέλεγκτο δημόσιο χρέος και συζητά αν θα χρειαστεί βοήθεια από το ΔΝΤ ή τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότηταςwww.lifo.gr