Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
Αγορίτσι μου , ποια κόμπλεξ ; :think: Ρωσόφωνος γεννημένος στην Ρωσία είμαι .
Με τον δειλό νάνο δικτάτορα τα έχω πάρει όχι με τους ρωzους , αυτός θα φύγει η χώρα θα μείνει και πέρα από αυτόν ((Ελπίζω ολόκληρη))
Οκ κατάλαβα την λογική σου δεν σε πειράζει αν πχ. η γυναίκα σου είναι πουτάνα απλά να μην το δείχνει . :confused:
Καλά το πας συνέχισε. :cheesy:
Τύπε , βγάλε μια το λύκειο τότε πρώτα , να μάθεις να διαβάζεις ελληνικά και να καταλαβαίνεις όταν σου γράφουν για τη διαφορά της επιβολής μιας νοοτροπίας από την ελεύθερη ή μη ύπαρξη της.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.545
Πόντοι
506
Άρα χάνεις λάδια γενικά.
Επειδή βαριέμαι να απαντάω στις νέες αερολογίες, που είναι σαν τις προηγούμενες με τα χαμένα εδάφη, για τα οποία δε μπόρεσες να μας πεις κάτι, η Β. Ήπειρος δεν απελευθερώθηκε ποτέ;
Τι λες μωρέ αμοιβάδα;
Μέχρι και βουλευτές είχε στην ελληνική Βουλή.
Οι Ρώσοι εξοπλιζαν τον Κεμάλ, οι Γάλλοι και οι Ιταλοί όχι;
Οι Άγγλοι δε στήριξαν τον Κεμάλ; Οι Αμερικανοί;
Στρώσου διάβασε ιστορία, την κανονική αυτή τη φορά, γιατί αυτή που σας μαθαίνουν στη "σωστή" πλευρά σας οδηγεί να ξεφτιλίζεστε κάθε φορά που ανοίγετε το στόμα σας.
Ποια κηραλοιφή βάζω για να μην χάνω λάδια ?
Δεν ξέρω και δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο η Βόρεια Ήπειρος να ήταν μέρος του Ελληνικού Κράτους.
Που διαβάζουμε την σωστή ιστορία που μαθαίνεις εσύ ?
Παίζει καμία προμο τιμή για καμία επιστολή του Ιησού ?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
Εντάξει ελπιζω να είσαι πιο επιεικής με τον ελαφρύ μπιλαρο

Όλη νύχτα χτες στη ΔΕΘ χειροκροτούσε τον Κούλη κ κουράστηκε ...ΕΣΕΕ δικαιολογείται να πετάξει κ την μπούρδα του
Δεν ασχολούμαι τύπε, μου ήρθε το εκκαθαριστικό για το λογαριασμό ρεύματος.

Θα πληρώσω 2.5 μήνες έξτρα , από εκεί που κάθε χρόνο έπαιρνα πίσω λεφτά,

Ευτυχώς όμως είμαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας, μέχρι που άλλαξαν γνώμη οι γιάνκηδες, όπως θα έκαναν εξαρχής

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.044
Πόντοι
2.356
Ποια κηραλοιφή βάζω για να μην χάνω λάδια ?
Δεν ξέρω και δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο η Βόρεια Ήπειρος να ήταν μέρος του Ελληνικού Κράτους.
Που διαβάζουμε την σωστή ιστορία που μαθαίνεις εσύ ?
Παίζει καμία προμο τιμή για καμία επιστολή του Ιησού ?
Τη διαβάζουμε εκεί που λέει για τα χαμένα εδάφη της Λιβύης και του Ιράν. Που δε μπόρεσες να μας πεις ποιά είναι.
Κρίμα και φαινόσουν μεγάλος "γνώστης".
Στρώσου διάβασε αμοιβάδα.
Κέρδος θα χεις, από το να είσαι ο κλόουν εδώ μέσα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
Άρα χάνεις λάδια γενικά.
Επειδή βαριέμαι να απαντάω στις νέες αερολογίες, που είναι σαν τις προηγούμενες με τα χαμένα εδάφη, για τα οποία δε μπόρεσες να μας πεις κάτι, η Β. Ήπειρος δεν απελευθερώθηκε ποτέ;
Τι λες μωρέ αμοιβάδα;
Μέχρι και βουλευτές είχε στην ελληνική Βουλή.
Οι Ρώσοι εξοπλιζαν τον Κεμάλ, οι Γάλλοι και οι Ιταλοί όχι;
Οι Άγγλοι δε στήριξαν τον Κεμάλ; Οι Αμερικανοί;
Στρώσου διάβασε ιστορία, την κανονική αυτή τη φορά, γιατί αυτή που σας μαθαίνουν στη "σωστή" πλευρά σας οδηγεί να ξεφτιλίζεστε κάθε φορά που ανοίγετε το στόμα σας.
Θα σου απαντήσω εγώ τύπε.

Γιατί οι μεγάλες δυνάμεις, χρησιμοποιούν μικρές χώρες για να προωθούν τα συμφέροντα τους. Όπως μετά το Μεσολόγγι μας σπρωξανε (και αρχικά θελανε να μας δώσουν αυτονομία), έτσι το θέμα της Β Ηπείρου έμεινε ως είχε , έτσι ώστε να είναι πεδίο αποσταθεροποίησης μεταξύ Ελλάδας/Αλβανια , έτσι και μας πούλησαν αφού πρώτα μας ενθάρρυναν να πάμε στη Σμύρνη.

Έτσι και ο Τραμπ το γύρισε με το Ζελενσκι, ο οποίος ήταν χαζός και δεν κατάλαβε (ή τα πήρε) ότι ήταν απλά πιόνι των ΗΠΑ με σκοπό να αποδυναμωθεί τόσο η Ευρώπη (οικονομικά) όσο και η Ρωσία.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι είναι πως δεν υπάρχουν μόνο Πουτινακια ή κουλομαχοι, υπάρχουν και αυτοί που βλέπουν ότι το βιοτικό τους επίπεδο κινδυνεύει και δε θέλουν να είναι Τσιρλιντερ της μιας ή της άλλης μεριάς

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.545
Πόντοι
506
Τη διαβάζουμε εκεί που λέει για τα χαμένα εδάφη της Λιβύης και του Ιράν. Που δε μπόρεσες να μας πεις ποιά είναι.
Κρίμα και φαινόσουν μεγάλος "γνώστης".
Στρώσου διάβασε αμοιβάδα.
Κέρδος θα χεις, από το να είσαι ο κλόουν εδώ μέσα.
Η Λιβύη είναι ένα κράτος χωρισμένο στα δύο ,το Ιράν με διαλυμένη υποδομή ,
Αν είμαι η δεν είμαι γνωστής τουλάχιστον τα περισσότερα τα είδα στο πεδιό όχι στην οθόνη του ps , έχω ποστάρει εκατοντάδες φωτογραφίες από Pωzία, Λευκορωσία,Ουκρανία,Μολδαβία και σχεδόν όλη την Ανατολική Ευρώπη . Εσύ ποιος είσαι?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.044
Πόντοι
2.356
Θα σου απαντήσω εγώ τύπε.

Γιατί οι μεγάλες δυνάμεις, χρησιμοποιούν μικρές χώρες για να προωθούν τα συμφέροντα τους. Όπως μετά το Μεσολόγγι μας σπρωξανε (και αρχικά θελανε να μας δώσουν αυτονομία), έτσι το θέμα της Β Ηπείρου έμεινε ως είχε , έτσι ώστε να είναι πεδίο αποσταθεροποίησης μεταξύ Ελλάδας/Αλβανια , έτσι και μας πούλησαν αφού πρώτα μας ενθάρρυναν να πάμε στη Σμύρνη.

Έτσι και ο Τραμπ το γύρισε με το Ζελενσκι, ο οποίος ήταν χαζός και δεν κατάλαβε (ή τα πήρε) ότι ήταν απλά πιόνι των ΗΠΑ με σκοπό να αποδυναμωθεί τόσο η Ευρώπη (οικονομικά) όσο και η Ρωσία.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν κάποιοι είναι πως δεν υπάρχουν μόνο Πουτινακια ή κουλομαχοι, υπάρχουν και αυτοί που βλέπουν ότι το βιοτικό τους επίπεδο κινδυνεύει και δε θέλουν να είναι Τσιρλιντερ της μιας ή της άλλης μεριάς
Το θέμα είναι ότι δεν κινδυνεύει μόνο το βιοτικό επίπεδο.
Έχουμε μπει σε περίοδο έντονου αναθεωρητισμού και η διάθεση πολεμικων εμπλοκών είναι έντονη στον περίγυρό μας. Για τύπους σαν τον Ερντογάν είναι μεγάλος ο πειρασμός να κινηθεί. Κι όπως βλέπουμε παντού, οι υπόλοιποι δυτικοί σφυρίζουν αδιάφορα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.044
Πόντοι
2.356
Η Λιβύη είναι ένα κράτος χωρισμένο στα δύο ,το Ιράν με διαλυμένη υποδομή ,
Αν είμαι η δεν είμαι γνωστής τουλάχιστον τα περισσότερα τα είδα στο πεδιό όχι στην οθόνη του ps , έχω ποστάρει εκατοντάδες φωτογραφίες από Pωzία, Λευκορωσία,Ουκρανία,Μολδαβία και σχεδόν όλη την Ανατολική Ευρώπη . Εσύ ποιος είσαι?
Άρα ρε αμοιβάδα αερολογίες έγραφες τόση ώρα.
Μια χώρα που επέλεξε τους μουλάδες από τη δεκαετία του '70 και μία που αποφάσισαν οι Αμερικανοί να αλλάξουν τον Καντάφι, οργανώνοντας αραβική Άνοιξη επί τόπου, τη βύθισαν σε εμφύλιο και έχασαν τον πρεσβευτή τους από πάνω στις ταραχές, γιατί δε μπόρεσαν να ελέγξουν τους κατσαπλιαδες.
Και έδαφος δεν έχασε καμία.
Ούτε κι οι άλλες βέβαια.
Παπάρια γνώστης είσαι.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.545
Πόντοι
506
Έχουμε μπει σε περίοδο έντονου αναθεωρητισμού και η διάθεση πολεμικων εμπλοκών είναι έντονη στον περίγυρό μας. Για τύπους σαν τον Ερντογάν είναι μεγάλος ο πειρασμός να κινηθεί. Κι όπως βλέπουμε παντού, οι υπόλοιποι δυτικοί σφυρίζουν αδιάφορα.
Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει αν σφυρίζουν αδιάφοροι δεν θα στήριζαν Ουκρανία με το τεράστιο πολιτικοοικονομικό κόστος που πληρώνουν. Αν δεν έκαναν αυτά που κάνουν στην Ουκρανία πιθανό πριν δύο - τρία χρόνια θα είχαμε εμπλοκή με τους τούρκους

Τελευταία τροποποίηση:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.545
Πόντοι
506
Άρα ρε αμοιβάδα αερολογίες έγραφες τόση ώρα.
Μια χώρα που επέλεξε τους μουλάδες από τη δεκαετία του '70 και μία που αποφάσισαν οι Αμερικανοί να αλλάξουν τον Καντάφι, οργανώνοντας αραβική Άνοιξη επί τόπου, τη βύθισαν σε εμφύλιο και έχασαν τον πρεσβευτή τους από πάνω στις ταραχές, γιατί δε μπόρεσαν να ελέγξουν τους κατσαπλιαδες.
Και έδαφος δεν έχασε καμία.
Ούτε κι οι άλλες βέβαια.
Παπάρια γνώστης είσαι.
Ποιος τι γράφει άσε να το κρίνουν οι άλλοι ,τουλάχιστον σε κάθε συζήτηση βγαίνουν συμπεράσματα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.044
Πόντοι
2.356
Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει αν σφυρίζουν αδιάφοροι δεν θα στήριζαν Ουκρανία με το τεράστιο πολιτικοοικονομικό κόστος που πληρώνουν. Αν δεν έκαναν αυτά που κάνουν στην Ουκρανία πιθανό πριν δύο - τρία χρόνια θα είχαμε εμπλοκή με τους τούρκους
Α, η Ουκρανία που είναι το χρήσιμο εργαλείο στην προσπάθεια καθήλωσης αμυντικά της Ρωσίας, είναι ίδια περίπτωση με μας και την Τουρκία.
Και θα τρέξουν όλοι πρόθυμα να στηρίξουν εμάς σε πιθανή εισβολή της Τουρκίας.
Μάλιστα....

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
5.781
Πόντοι
8.345
Ποιος τι γράφει άσε να το κρίνουν οι άλλοι ,τουλάχιστον σε κάθε συζήτηση βγαίνουν συμπεράσματα
αυτό που λες ειναι το αυτονόητο αλλά αυτό ακριβως ειναι που δεν θελουν να γινεται

βλεπω πως γυρισες από τις διακοπές σου με όρεξη αλλά τσαμπα κουραζεσαι. Να σου θυμισω τι ειχες γραψει ο ιδιος πριν τον δεκαπενταυγουστο :
" Ότι και να γράφουν εδώ για την Ρωσία μπορώ με επιχειρήματα στο λεπτό να το αποδομήσω, αρκεί να μην απευθύνομαι σε φανατικόπροκατειλημμένα η αυτιστικά άτομα "
επίσης να θυμισω κατι που ειχα γραψει πριν πολύ καιρο μάλλον στον Ξυδη για ενα ποστ του που ειχε ενοχλήσει : "οταν πετάς πετρες στο βοθρο ανεβαινουν οι κουραδες στην επιφάνεια"

ετσι και τωρα, μπηκες ξαφνικά, πεταξες τα περι κουνιστου:effemine: Ξανθου Γενους και σκασανε μύτη εν χορώ (τουλαχιστον οσοι ειχαν βαρδια σημερα :D: )
λιγα λόγια για τις περιπτώσεις που εμπλεξες να πάρεις μια ιδέα :

- resp : αυτό που έκανε σε σενα να ξεκινησει να βριζει με την πρώτη διαφωνία το έχει κανει σε πολλά μελη με τα οποία εχει ερθει σε αντιπαραθεση, κλασικό πουστρακι του πληκτρολογίου.
Ειναι χαρακτηριστικό πως ενω απαντας σε καθε ποστ κοσμια ο ιδιος συνεχισε να σε αποκλαει αμοιβαδα.
Και δεν ειναι καινούργιος, εγραφε για χρονια με άλλο νικ και το έπαιζε σοβαρος, όταν ξεκινησε η ρωσική εισβολή αρχισε να γραφει διαφορα περιεργα, τον κραξαμε ο ξυδης, ο αλεξ71 και γω και μετα από λιγο (αυτο) διαγραφτηκε.

- zeroμοντερατορας της συμφορας, ο αρχηγος των fake news. Αν παρακολουθούσες το νημα τον πρώτο 1.5 χρόνο τότε έβαζε ότι ρωσικό παραμυθι κυκλοφορούσε μεχρι που (μαλλον) βαρεθηκε να ξεφτυλίζεται από τον Ξυδη που τον αντεκρουε και τα έκοψε. Κατι άλλο χαρακτηριστικό του τυπάκου ειναι πως εκμεταλευεται τη ειδική σχεση του με το σάιτ για να παραβαίνει χωρις συνεπειες τους κανόνες του φορουμ. Εχω ενημερωθει μεσω πμ. για την συμπεριφορα του σε άλλα μελη.

- βοκλανο και τασοτρια μάλλον τους ξερεις προσωπικά οπότε δεν σχολιαζω. Άλλωστε σημερα δεν εμφανιστηκαν, μάλλον έχουν το ρεπό τους .

και δυο τελευταίες περιπτώσεις που εχουν ενδιαφερον:

- εδώ #41.336 έβαλα μια φωτο με τα θυματα της προσφατης ρωσικης επιθεσης,
το γνωστό κατακάθι Hellraiser4Ever έβαλε φαστούλα "αγαπης" πρφανώς επειδή χαρηκε πολύ για τους νεκρούς άμαχους ουκρανους. ετσι να μην εχουμε καμία αμφιβολία για το ποιόν του

- στο ποστ #41.359 ο Glyfomounix εσπευσε να βαλει φατσουλα γελιου. Του φανηκε πολύ αστείο που ο μοντερατορας προσβαλε τους γονείς μου βριζοντάς τους.
Αν τυχει καποιος και βρισει τιποτα μανουλες και σπιτια του Glyfomounix ελίζω να μην παρεξηγηθει αν το βρω εξισου διασκεδαστικό

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.855
Πόντοι
47.293
Δεν ασχολούμαι τύπε, μου ήρθε το εκκαθαριστικό για το λογαριασμό ρεύματος.

Θα πληρώσω 2.5 μήνες έξτρα , από εκεί που κάθε χρόνο έπαιρνα πίσω λεφτά,

Ευτυχώς όμως είμαι στη σωστή πλευρά της ιστορίας, μέχρι που άλλαξαν γνώμη οι γιάνκηδες, όπως θα έκαναν εξαρχής
Πήρες επιστροφή από ΔΕΗ ;; Μήπως ξέρει και εκείνον τον καφετζή φίλο του μπατζανακη μου από τη Χίο ;:confused::think:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
Ο Ερντογαν δεν αναγνωρίζει μέλος της ΕΕ και απειλεί εμάς

Αλλά η ψωλου Φον Ντερ Λαινε και οι πιο πολλοί ευρωπαίοι ( Μελονι, Ισπανοί μαλακες, Γερμανοί κτσικογαμηδες) κάνουν μπίζνες μαζί του.

Για ένα κράτος , εκτός ΕΕ και ΝΑΤΟ που (κακώς) δέχτηκε εισβολή στήνουν κωλο όμως. Για τους συμμάχους τους τίποτα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
αυτό που λες ειναι το αυτονόητο αλλά αυτό ακριβως ειναι που δεν θελουν να γινεται

βλεπω πως γυρισες από τις διακοπές σου με όρεξη αλλά τσαμπα κουραζεσαι. Να σου θυμισω τι ειχες γραψει ο ιδιος πριν τον δεκαπενταυγουστο :
" Ότι και να γράφουν εδώ για την Ρωσία μπορώ με επιχειρήματα στο λεπτό να το αποδομήσω, αρκεί να μην απευθύνομαι σε φανατικόπροκατειλημμένα η αυτιστικά άτομα "
επίσης να θυμισω κατι που ειχα γραψει πριν πολύ καιρο μάλλον στον Ξυδη για ενα ποστ του που ειχε ενοχλήσει : "οταν πετάς πετρες στο βοθρο ανεβαινουν οι κουραδες στην επιφάνεια"

ετσι και τωρα, μπηκες ξαφνικά, πεταξες τα περι κουνιστου:effemine: Ξανθου Γενους και σκασανε μύτη εν χορώ (τουλαχιστον οσοι ειχαν βαρδια σημερα :D: )
λιγα λόγια για τις περιπτώσεις που εμπλεξες να πάρεις μια ιδέα :

- resp : αυτό που έκανε σε σενα να ξεκινησει να βριζει με την πρώτη διαφωνία το έχει κανει σε πολλά μελη με τα οποία εχει ερθει σε αντιπαραθεση, κλασικό πουστρακι του πληκτρολογίου.
Ειναι χαρακτηριστικό πως ενω απαντας σε καθε ποστ κοσμια ο ιδιος συνεχισε να σε αποκλαει αμοιβαδα.
Και δεν ειναι καινούργιος, εγραφε για χρονια με άλλο νικ και το έπαιζε σοβαρος, όταν ξεκινησε η ρωσική εισβολή αρχισε να γραφει διαφορα περιεργα, τον κραξαμε ο ξυδης, ο αλεξ71 και γω και μετα από λιγο (αυτο) διαγραφτηκε.

- zeroμοντερατορας της συμφορας, ο αρχηγος των fake news. Αν παρακολουθούσες το νημα τον πρώτο 1.5 χρόνο τότε έβαζε ότι ρωσικό παραμυθι κυκλοφορούσε μεχρι που (μαλλον) βαρεθηκε να ξεφτυλίζεται από τον Ξυδη που τον αντεκρουε και τα έκοψε. Κατι άλλο χαρακτηριστικό του τυπάκου ειναι πως εκμεταλευεται τη ειδική σχεση του με το σάιτ για να παραβαίνει χωρις συνεπειες τους κανόνες του φορουμ. Εχω ενημερωθει μεσω πμ. για την συμπεριφορα του σε άλλα μελη.

- βοκλανο και τασοτρια μάλλον τους ξερεις προσωπικά οπότε δεν σχολιαζω. Άλλωστε σημερα δεν εμφανιστηκαν, μάλλον έχουν το ρεπό τους .

και δυο τελευταίες περιπτώσεις που εχουν ενδιαφερον:

- εδώ #41.336 έβαλα μια φωτο με τα θυματα της προσφατης ρωσικης επιθεσης,
το γνωστό κατακάθι Hellraiser4Ever έβαλε φαστούλα "αγαπης" πρφανώς επειδή χαρηκε πολύ για τους νεκρούς άμαχους ουκρανους. ετσι να μην εχουμε καμία αμφιβολία για το ποιόν του

- στο ποστ #41.359 ο Glyfomounix εσπευσε να βαλει φατσουλα γελιου. Του φανηκε πολύ αστείο που ο μοντερατορας προσβαλε τους γονείς μου βριζοντάς τους.
Αν τυχει καποιος και βρισει τιποτα μανουλες και σπιτια του Glyfomounix ελίζω να μην παρεξηγηθει αν το βρω εξισου διασκεδαστικό
Τύπε πάτησα φατσούλα γέλιου και στα μπινελίκια που του πέταξες εσύ.

Όχι για τα μπινελικια περ σε άλλα για το ξεκατίνιασμα που βρίσκω διασκεδαστικό αν και χαζό.

Να τα λες όλα έτσι ; Τις τελευταίες τρεις σελίδες από εκεί που λες να ψάξεις , βλέπεις ότι έχεις πάρει και λαικ και όλα, και σε δύο περιπτώσεις λέω εγώ ο ίδιος μαλακά κάποιον που εσύ σχολιάζεις.

και στο συγκεκριμένο δεν βρίζει τη μάνα σου, σε λέει απόγονο ταγματασφαλιτών

Άντε επαγγελματίες θύματα όλοι και ξερόλες, ο γλειφομουνιξ φοράει παντελόνια ούτε ριπορτ κάνει ούτε επικροτεί βρισίδι μάνας

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
εξαίρεση στο ριπορτ είχα κάνει το μαλακα το σαντμαν (που έβριζε μάνες) και έναν Αλβανό που έφαγε μπάνιο, τον λιντερ (αν θυμάμαι καλά)

Να δω αν θα δείξετε τον ίδιο ζήλο όταν θα μπει ο Ερντογαν και θα μας λέει η Ουρσουλα να δώσουμε κωλο

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
5.781
Πόντοι
8.345
Τύπε πάτησα φατσούλα γέλιου και στα μπινελίκια που του πέταξες εσύ.
:think: που και ποτε έγινε αυτό και δεν το βλεπω
Όχι για τα μπινελικια περ σε άλλα για το ξεκατίνιασμα που βρίσκω διασκεδαστικό αν και χαζό.

Να τα λες όλα έτσι ;
ισως δεν αντιλαμβανεσαι τα ορια αλλά αλλο ξεκατινιασμα και άλλο προσβολή οικογενειας γονεων κλπ.
να το θυμασαι αν τυχον εμπλακεις σε παρομοια "διασκεδαστική" φαση

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
13.421
Πόντοι
3.556
:think: που και ποτε έγινε αυτό και δεν το βλεπω

ισως δεν αντιλαμβανεσαι τα ορια αλλά αλλο ξεκατινιασμα και άλλο προσβολή οικογενειας γονεων κλπ.
να το θυμασαι αν τυχον εμπλακεις σε παρομοια "διασκεδαστική" φαση
Δε νομίζω ότι το απόγονος ταγματασφαλιτη είναι το ίδιο με το να σου βρίζει σπίτι και μάνα.

Τέλος πάντων, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, πρέπει να κλείσω το μόντεμ , ή να πουλήσω νεφρό να πληρώσω τους λεονταρισμούς της Ουρσουλα

billGor

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
28
Like
5.781
Πόντοι
8.345
Δε νομίζω ότι το απόγονος ταγματασφαλιτη είναι το ίδιο με το να σου βρίζει σπίτι και μάνα.

A τωρα καταλαβα, κακως το παραξηγησα λοιπον.
και 'γω αμα γραψω "το ταδε μελος γεννηθηκε σε μπουρδελο" δεν σημαινει πως βριζω τη μανα του ως πουτανα, μπορει να ήταν καθαριστρια στον οικο
ή μπορεί απλά να περνούσε απ' έξω όταν σπασαν τα νερα και οι καλες κυρίες του οικου την πηραν μεσα να γεννησει

Τέλος πάντων, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, πρέπει να κλείσω το μόντεμ , ή να πουλήσω νεφρό να πληρώσω τους λεονταρισμούς της Ουρσουλα
ασε μαύρα χαλια, και γω με το 56αρι προσπαθω να στελω ποστ μια ώρα τωρα

edit : μιας και τωρα ειδα την προσθηκη που έκανες σε προηγουμενο ποστ, δεν το παιζω θυμα .
εχω παψει να ασχολούμαι εδώ και καιρό με τον μοντερατορα/επιμελητή κειμένου όπως και με την ορτινάτσα του.
κυρίως (αλλά όχι μόνο) λόγω κάποιων λεπτομερειών που συζητηθηκαν σε πμ. και της εκτίμησης που έχω προς τον φιλο του

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.943
Πόντοι
6.056
Από τις χώρες στη ... σωστή πλευρά, δείτε τι παίζει σε μία ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ.

Φανταστείτε τι έχετε να φάει ο κώλος σας εδώ.
Η ώρα που ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΝΕΡΟΥ , ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΣ ΔΕΗ ΤΟΥ 2022 ... σιμώνει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom