Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 126.061
Παραπονιαρη μου εσύ !Αυτά τα μαύρα τα σέξυ που με τρελαίνουν μαζί μου δεν τα φοράς![]()
Παραπονιαρη μου εσύ !Αυτά τα μαύρα τα σέξυ που με τρελαίνουν μαζί μου δεν τα φοράς![]()
Άστα αυτά, δεν με ρίχνεις τώρα πια...Παραπονιαρη μου εσύ !
φιλάκι !
θα έρθω στο ραντεβού μας φορώντας μόνο το αρωμά μουΆστα αυτά, δεν με ρίχνεις τώρα πια...
Έχω αποθηκεύσει τις φωτογραφίες αυτές και στην επόμενη συνάντηση μας (πολύ σύντομα) θα σου θυμίσω να τα φέρεις![]()
Το καλύτερο φόρεμα είναι αυτο για μουναρες σαν εσενα!θα έρθω στο ραντεβού μας φορώντας μόνο το αρωμά μου![]()
Για να μου απαντησεις στο viber πρέπε να υποβάλω αίτηση στον δήμο ?Το καλύτερο φόρεμα είναι αυτο για μουναρες σαν εσενα!
Θα σε διώξω αν έρθεις έτσι γιατί πρώτον είσαι κρυουλιαρα και θα αρπάξεις καμία πούντα και δεύτερον ξέρεις πολύ καλά ότι είμαι λάτρης των γυναικείων σέξυ εσωρούχωνθα έρθω στο ραντεβού μας φορώντας μόνο το αρωμά μου![]()
πολύ κρυουλιάρα ομως !Θα σε διώξω αν έρθεις έτσι γιατί πρώτον είσαι κρυουλιαρα και θα αρπάξεις καμία πούντα και δεύτερον ξέρεις πολύ καλά ότι είμαι λάτρης των γυναικείων σέξυ εσωρούχων![]()
Έλα μην αρχίζεις από τώρα έχουμε καιρό μέχρι να ξεκινήσουν τα κρύα...πολύ κρυουλιάρα ομως !
Αφου να φανταστεις σκέφτομαι απο τώρα τον χειμώνα και γκρινιάζω !
Δεν θα σου χαλάσω το χατίρι ομορφιά μου εσύ!
![]()
Κατι μου θυμιζει....κατι μου θυμιζει....κλεινω τα ματια και μου ερχεται σαν εικονα μπροστα μου. Ουτε κουβεντα δεν προλαβες να πεις...βουρ στον.αγωνα....θα έρθω στο ραντεβού μας φορώντας μόνο το αρωμά μου![]()
όταν τα κορμιά ενώνονται τα λόγια είναι περιττά!Κατι μου θυμιζει....κατι μου θυμιζει....κλεινω τα ματια και μου ερχεται σαν εικονα μπροστα μου. Ουτε κουβεντα δεν προλαβες να πεις...βουρ στον.αγωνα....![]()
Εγώ μωρο μου σε αγαπαω, πως είναι δυνατόν να σε μπλοκάρω?Για να μου απαντησεις στο viber πρέπε να υποβάλω αίτηση στον δήμο ?
Σου έστειλα μηνυμα πριν ωρες και δεν το έχεις δει καν !
ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ....![]()
Ρε αγάπη μου γλυκιά τελευταια στιγμη πρόταση γάμου ??Εγώ μωρο μου σε αγαπαω, πως είναι δυνατόν να σε μπλοκάρω?
ΠΑΝΤΡΕΨΟΥ ΜΕ ΤΩΡΑ!
Οπότε θέλεις ΚΑΒΛΑ ΜΟΥΡε αγάπη μου γλυκιά τελευταια στιγμη πρόταση γάμου ??
Που θα βρώ Κυριακάτικα τεχνίτρια νυχιών και κομμωτρια ??
ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΥΕΥΤΩ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ !
Μέχρι να σβήσει ο ήλιος![]()
Σαν θελει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να έχει ο πεθερος !Οπότε θέλεις ΚΑΒΛΑ ΜΟΥ
Μηπως βολευει Τριτη απογευμα καλυτερα....λεω εγω τωρα..Ρε αγάπη μου γλυκιά τελευταια στιγμη πρόταση γάμου ??
Που θα βρώ Κυριακάτικα τεχνίτρια νυχιών και κομμωτρια ??
ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΤΡΥΕΥΤΩ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ !
Μέχρι να σβήσει ο ήλιος![]()
τρίτη πρωί στις 8 !Μηπως βολευει Τριτη απογευμα καλυτερα....λεω εγω τωρα..![]()
Κάντο 9. Να ξυπνήσουμε με την ησυχία μας...τρίτη πρωί στις 8 !
Εκλεισε ?????![]()
Δεν καταλαβεεεςςςς.......Ας γελασουμε λίγο !
Viber:
Ελενα μου έδωσε ένας καλος φιλος το τηλ σου και μου είπε οτι ψαχνεις κατι να σε ταρακουνήσει !
ισχυει ??
Εγω :
ισχυει ότι μετά απο τετοιες ερωτήσεις κάνω δώρο αποκλεισμό !
ΥΓ....εντωμεταξυ δεν κατάλαβα τι εννοουσε ο ποιητης![]()