Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 195K
  • Εμφανίσεις 8M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 892 29,1%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,7%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 529 17,3%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 336 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 329 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 103 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 602 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 97 3,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.063

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Είχα πει παλιότερα ότι κάτι τέτοιο είχε πει και ο αριστερός δημοσιογράφος Δανίκας στην εκπομπή του Αναστασιάδη και του Περρή.
Επιβεβαιώνεται διαχρονικά αυτό!
Είχε μείνει ότι οι γυναίκες είναι υπέρ της αριστεράς επειδή η αριστερά τότε πάλευε για την ισότητα των γυναικών,εν έτη 2025 αυτο δεν ισχύει βασικά θα πιστέψει πιο πολύ τις καρδούλες της ζωής πάρα το ΚΚΕ η τον σύριζα,εδώ τώρα ένα κόμμα αν θέλει να μαζέψει μια μαζα ψηφοφόρων θα πρέπει να πει ότι η λοατκι καταπιεζονται που δεν μπορούν να εχουν παιδια οποίο κόμμα το κάνει αυτό θα μαζέψει τη μαζα του ειδους

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Γενικά ο μέσος άντρας θα πρέπει να σκεφτεί ότι η εκάστοτε γυναίκα που κάνει σχέση μαζί μου τι θα κερδίσει η τι θα αποκομίσει από εμένα.
Ξεχάστε πουτσα γαμησι καλό κλπ αυτά ανήκουν στο δευτερογενή τομέα συν ότι όπου κάνουν και στρίβουν θα βρουν πουτσοδεντρα παντού δεν υπάρχει έλλειψη περί αυτού
Η μάζα των αντρών αν μπει σ αυτή τη σκέψη που είπα πιο πάνω θα βρει ότι τίποτα δεν θα κερδίσει η εκάστοτε γυναίκα αν τα μπλέξει μαζί του,οπότε αυτό είναι και η απάντηση της αγαμίας του τον τρώει.
Βασικά πρέπει ο καθένας να αναπτύξει παράγοντα ώστε η εκάστοτε γυναίκα να το βρει ενδιαφέρον η και να οφεληθει από αυτόν.
Κοιτάνε επενδυτικά οι γυναίκες καμία δεν θα πάει έτσι,βασικα ισχύει ο κανό ας της αυτοσυμπληρωσης πρέπει να γεμίσεις εκεί που είναι άδεια πρέπει να προσθέσεις εκεί που της λειπει κάτι,εκεί θέλει ευφυΐα γνώση μυαλό και εμπειρία,πρέπει το μάτι να κόβει γρήγορα σε κάθε μία που γνωρίζει τι της λείπεις τι ψάχνει για τη ενδιαφέρεται τι θα κερδίσει από μένα αν τα μπλέξει μαζί μου ακόμα και εμείς τι θα κερδίσουμε από αυτήν τι μας λείπει που μας συμπληρώνει

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Είχε μείνει ότι οι γυναίκες είναι υπέρ της αριστεράς επειδή η αριστερά τότε πάλευε για την ισότητα των γυναικών,εν έτη 2025 αυτο δεν ισχύει βασικά θα πιστέψει πιο πολύ τις καρδούλες της ζωής πάρα το ΚΚΕ η τον σύριζα,εδώ τώρα ένα κόμμα αν θέλει να μαζέψει μια μαζα ψηφοφόρων θα πρέπει να πει ότι η λοατκι καταπιεζονται που δεν μπορούν να εχουν παιδια οποίο κόμμα το κάνει αυτό θα μαζέψει τη μαζα του ειδους
Aυτο για το ότι οι δεξιές είναι οι πιο όμορφες στην πολιτική το είχε πει στην εκπομπή μιλώντας με τον Θέμο.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.844
Πόντοι
456
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Είμαι νέα γυναίκα και έχω δεχθεί σχόλια τύπου “καλύτερα να πάρουμε μια πιτσιρίκα για το ρόλο”»

Στο χώρο σας τελικά υπάρχει ο λεγόμενος «ηλικιακός ρατσισμός»;
Ναι, ειδικά στις γυναίκες. Κι εγώ που είμαι 32 χρονών και θεωρώ ότι είμαι μια νέα γυναίκα έχω δεχθεί σχόλια τύπου «καλύτερα να πάρουμε μια πιτσιρίκα για το ρόλο». Κι αν αυτό συμβαίνει σε μένα και σε συνομήλικές μου, φαντάζομαι πώς σκέφτονται για τις μεγαλύτερες γυναίκες. Ναι, υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, και στο επάγγελμά μας ακόμα περισσότερο γιατί επικρατεί η ανάγκη για τελειότητα. Τι θα πει όμως «τελειότητα»;

Πέφτω από τα σύννεφα πως είναι δυνατόν :embarrased: Δηλαδή μετά τα 30 δεν περνάει η μπογιά των γυναικών;

Άριελ Κωνσταντινίδη: Τα γεγονότα με την Πισπιρίγκου ήταν καταλυτικά στο να αποφασίσω να αποκτήσω μόνη μου παιδί

:idiot:

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Είμαι νέα γυναίκα και έχω δεχθεί σχόλια τύπου “καλύτερα να πάρουμε μια πιτσιρίκα για το ρόλο”»

Ναι, ειδικά στις γυναίκες. Κι εγώ που είμαι 32 χρονών και θεωρώ ότι είμαι μια νέα γυναίκα έχω δεχθεί σχόλια τύπου «καλύτερα να πάρουμε μια πιτσιρίκα για το ρόλο». Κι αν αυτό συμβαίνει σε μένα και σε συνομήλικές μου, φαντάζομαι πώς σκέφτονται για τις μεγαλύτερες γυναίκες. Ναι, υπάρχει ηλικιακός ρατσισμός, και στο επάγγελμά μας ακόμα περισσότερο γιατί επικρατεί η ανάγκη για τελειότητα. Τι θα πει όμως «τελειότητα»;

Πέφτω από τα σύννεφα πως είναι δυνατόν :embarrased: Δηλαδή μετά τα 30 δεν περνάει η μπογιά των γυναικών;

Άριελ Κωνσταντινίδη: Τα γεγονότα με την Πισπιρίγκου ήταν καταλυτικά στο να αποφασίσω να αποκτήσω μόνη μου παιδί

Σε χώρους μοντελινγκ εργασιακά δεν περνάει ειδικά αν έχει πατήσει τα 30 και.
Τώρα ο μέσος αγαπουλης πυρφορος είναι ικανός να πέφτει στα πατώματα για μια γριά 55 και 60 ετών οπότε δεν παίρνουμε μετρο σύγκρισης αυτούς
Όταν είναι μικρές όλα είναι υπέρ τους παίζουν μπάλα σε ανώτερο επίπεδο και οι ευκαιρίες σκάνε σα μπουμπούκια

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Τώρα ο μέσος αγαπουλης πυρφορος είναι ικανός να πέφτει στα πατώματα για μια γριά 55 και 60 ετών οπότε δεν παίρνουμε μετρο σύγκρισης αυτούς
Όταν είναι μικρές όλα είναι υπέρ τους παίζουν μπάλα σε ανώτερο επίπεδο και οι ευκαιρίες σκάνε σα μπουμπούκια
To να είναι σε καλή κατάσταση μια γυναίκα μέχρι τα τριάντα θεωρείται αυτονόητο...αυτές με τον εαυτό τους μόνο ασχολούνται.
Την διαφορά την κάνουν μεγαλύτερες που παρά την ενασχοληση με οικογένεια και άλλα πράγματα και την φθορά της καθημερινότητας είναι σε τόσο καλή κατάσταση ώστε μπροστά τους οι μικρότερες δεν πιάνουν μία .

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.688
Πόντοι
2.636
Yπομονη, αδεφια, που θα παει? Σε λιγο καιρο θα κυκλοφορισουν οι "ΣΟΦΙΕΣ" στην αγορα, τα αναβαθμισμενα μοντελα, κυοφορουν κι ολας. Οπου ναναι θα ανακοινωσει ο Κωτσοβολος 48 δοσεις (εχουνε να χρεωθουνε παλι καρτες) η Klarma στο παιχνιδι κι αυτη.
Καλα εχετε δει τα τελευταια μοντελα? Καρακουκλαρες ολες σας λεω!
(Να μην το γελάς. Αυτές είναι χιλιάδες φορές πιο οικονομικές. Χαχα)

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.167
Πόντοι
206
(Να μην το γελάς. Αυτές είναι χιλιάδες φορές πιο οικονομικές. Χαχα)
Σε μενα το λες? Και πιο οικονομικες, και υπακουες και κουκλες και νοικοκυρες κτλ κτλ. Ενα μονο φοβαμαι και με κανει διστακτικο. Για την γυναικα, λεμε μπηκε ο διαολος μεσα της. Στην ΣΟΦΙΑ ετσι και μπει ο Skynet, μεσα της, τι κανουμε? "We paint it" που λεμε στο χουριο μ' του Κοκοσαλεσ

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
113
Πόντοι
0
Το θέμα είναι τι ζητάει η κάθε μία σε κάθε φάση της ζωής της.
Π.χ.πολλές ψάχνουν θύματα απλώς για να μην είναι μόνες...θα βρουν ένα δοτικό ναυάγιο και μετά όλοι θα είναι χαρούμενοι.
Προσφορά και ζήτηση .
Τι μόνες ρε φίλε. ΠΤΩΜΑΤΑ εχουν επιλογές λέμε!

541740701_1274940810781385_5679898933700137171_n.jpg

Συχνά, οι άνδρες που επιλέγονται για μακροχρόνιες σχέσεις ή οικογένεια δεν είναι απαραίτητα οι πιο ελκυστικοί ή χαρισματικοί. Συνήθως πρόκειται για μέτριας εμφάνισης άτομα (ή νοητικά χειρότερα από αυτές) που θεωρούνται σταθεροί πάροχοι και βρίσκονται σε σχέσεις όπου συχνά ο δυναμικότερος ρόλος ανήκει στη "σύντροφό" τους. Αυτό μπορεί εύκολα να το παρατηρήσει κανείς σε καθημερινούς χώρους, όπως εμπορικά κέντρα ή πολυσύχναστους δρόμους. OPEN YOUR EYES MFKER που λέει και το άσμα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235

Συχνά, οι άνδρες που επιλέγονται για μακροχρόνιες σχέσεις ή οικογένεια δεν είναι απαραίτητα οι πιο ελκυστικοί ή χαρισματικοί. Συνήθως πρόκειται για μέτριας εμφάνισης άτομα (ή νοητικά χειρότερα από αυτές) που θεωρούνται σταθεροί πάροχοι και βρίσκονται σε σχέσεις όπου συχνά ο δυναμικότερος ρόλος ανήκει στη "σύντροφό" τους. Αυτό μπορεί εύκολα να το παρατηρήσει κανείς σε καθημερινούς χώρους, όπως εμπορικά κέντρα ή πολυσύχναστους δρόμους. OPEN YOUR EYES MFKER που λέει και το άσμα.
Για αυτό πολλές φορές μόλις γυρίσω σπίτι λέω"Ευτυχώς που γυρίζω μόνος παρά με σαύρες όπως γυρίζουν πολλοί ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ".

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235

Σίγουρα αυτός κάθεται να τον αγκαλιάσει αυτή η "χαριτοβρυτος "ύπαρξη που λέγεται Σοφία Μουτιδου;
Και να με πλήρωνε δεν της καθόμουν ,σέβομαι αρκετά τον αυτό μου και τα όργανα μου.

akrodemonas

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2025
Like
113
Πόντοι
0

XAXAXAXABullshiiiieeettt. ΑΝ ισχυε αυτό που λέει η ΘΟΤ αυτή - η Ντέμυ Μούρ, η γιαγιάκα δεν θα ήταν ακόμα στο εξώφυλλο του Hollywood .

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
606
Πόντοι
96
Η Αθήνα είναι δύσκολη πόλη για κοινωνική ζωή όταν δουλεύεις. Όλοι έχουν συνηθίσει σε μία ρουτίνα και είναι δύσκολο να βγούνε από το comfort zone ακόμη και για καφέ. Ειδικά τις καθημερινές και αν εσύ πχ μένεις Περιστέρι και οι γνωστοί σου Χολαργό.
Ένα σαββατοκύριακο μένει και όλοι το σχεδιάζουν από τη Δευτέρα.
Πολλοί παρακαλάνε να μην χτυπήσει αυτό το τηλέφωνο και βγουν από την ρουτίνα αλλά κατά βάθος όλοι θέλουν κάποιος να κάνει την αρχή και κάπως να οργανωθεί κάποια εξόρμηση.

Είμαι σίγουρος πως αν ρωτήσεις όσους μένουν στην Αττική πιο πολλές φορές έχουν συναντήσει γνωστούς τους στο χωριό παρά στο λεκανοπέδιο. Εξαιρούνται βέβαια κάτι φοιτιτρόνια και όσοι μένουν τουλάχιστον σχετικά κοντά με τους γνωστούς τους.
Η χειρότερη πόλη για κοινωνικοποίηση. Γνώρισα ελάχιστους ανθρώπους. Από αυτούς έβρισκα με το ζόρι να βγω μια δυο φορές τον μήνα.
Πιο εύκολα κανείς παρέες στα γήπεδα του μπάσκετ στην γειτονιά σου.
Εκεί μπορείς να συναντήσεις και παιδιά με κοινά ενδιαφέροντα όπως τις βόλτες για καμάκι για ξένες ή Ελληνίδες, τουλάχιστον στα μπαρ όπου δύσκολα θα σε αφήσουν αν δεν έχεις παρέα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
Κάποια στιγμή,πρέπει και οι άντρες να δουν τις γυναίκες όπως τους βλέπουν κι αυτές.Κυνικά και υπολογιστικά.Γιατί οι γυναίκες μετά απο κάποια ηλικία ΔΕΝ ερωτεύονται παρα μόνο υπολογίζουν.Είναι πολύ βλάκας όποιος πιστεύει ότι θα βρει γυναίκα 25+ που θα τον ερωτευτεί σαν άτομο.

Εγώ πχ έχω πει ότι θέλω τη γκόμενα όχι για αγκαλίτσες και γουτσου γουτσου,αλλά για να γαμάω στο σπίτι μου και για παρέα σε εξόδους-εκδρομές κλπ.Για μένα αυτά τα δύο είναι τα πιο σημαντικά,ούτε να συγκατοικούμε μ'ενδιαφέρει,ούτε να με χαιδεύει για να κοιμηθώ.Όμως μ'ενδιαφέρει η κοινωνική μου εικόνα και το να μην έχω μόνη επιλογή τα μπουρδέλα
Νομίζεις ότι ο παντρεμένος γαμαει;
Μια στο πολυυυυυ τόσο και ΑΝ πάνε καλά οι δουλειές ή ΔΕΝ είναι κουρασμένος( το ίδιο ισχύει και για την γυναίκα).
Εμείς το καλό είναι ότι έχουμε τα μπουρδέλα ως επιλογή...ο παντρεμένος το θεωρεί σχεδόν απαγορευτικό ,ιδίως αν δεν έχει τέτοια μαγαζιά εκεί που μένει γιατί αν τρώει κάνα δυο-τρεις ώρες στο πάνε έλα θα προκαλέσει υποψίες.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
65
Like
9.667
Πόντοι
5.436
Εμείς το καλό είναι ότι έχουμε τα μπουρδέλα ως επιλογή...ο παντρεμένος το θεωρεί σχεδόν απαγορευτικό ,ιδίως αν δεν έχει τέτοια μαγαζιά εκεί που μένει γιατί αν τρώει κάνα δυο-τρεις ώρες στο πάνε έλα θα προκαλέσει υποψίες.
απαγορευτικό ξε-απαγορευτικό, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μπορεί να πηγαίνουμε στη ζούλα και να μην έχουμε άνεση χρόνου για τσάρκα αλλά είμαστε μεγάλο μέρος της πελατείας των κοριτσιών :grin:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.286
Πόντοι
206
καλα για τις ωραιες γκομενες και ψηλες στην ελλαδα, κατα τις 99% θα τις δεις να συνοδευονται ειτε με κανα σιτεμενο, ειτε με κανα κοντο πατσαβουρη στην ηλικια τους, οι νεαρες εμφανισιμες δεν τις νοιαζει η εμφανιση του αλλου, οσο γαματος να ειναι ο αλλος εμφανισιακα δεν τις εντυπωσιαζει, αυτο που κοιτανε ειναι να βρισκουν αγαπουληδες, ταξιτζηδες, χορηγους, που τους εχουν για τα ψυχολογικα τους, να τις πηγαινουν βολτα σε ακριβη μερη, να τους τρωνε μεγαλα ποσα σε ψωνια για να τα ανεβαζουν μετα στο ινστα, ποσο χλιδατη ζωη κανουν,
και εννοειται οποια ειναι ωραια, συνηθως ειναι επαγγελματικα ναυαγιο, αφου δεν εχει αναγκη να δουλεψει για να κανει ζωαρα, τοσοι και τοσοι την παρακαλανε για να τους φαει τα λεφτα τους που τα βγαζουν αλλοι απο παρανομιες και αλλοι με κοπο,
γενικα στην ελλαδα το να εισαι ωραια και νεα απλα σε θελουν ολοι απο γεροι,νεοι ,εφοπλιστες
αν εισαι νεαρος και ωραιος, εισαι το απολυτο μηδεν απο μονο του, αν εισαι χαζος και ανεπροκοπος, αντε καμια μπαζολα κοντοχοντρη θα βρεις.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.114
Πόντοι
16.235
απαγορευτικό ξε-απαγορευτικό, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μπορεί να πηγαίνουμε στη ζούλα και να μην έχουμε άνεση χρόνου για τσάρκα αλλά είμαστε μεγάλο μέρος της πελατείας των κοριτσιών :grin:
Εγώ το ξέρω ρε παικτη ..αλλά υπάρχουν πολλοί που νομίζουν ότι εσείς οι παντρεμένοι γαμάτε ό,τι ώρα θέλετε και το κυριότερο...ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ....κάτι που δεν ισχύει.

Salamounas

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2025
Like
273
Πόντοι
21
Εγώ το ξέρω ρε παικτη ..αλλά υπάρχουν πολλοί που νομίζουν ότι εσείς οι παντρεμένοι γαμάτε ό,τι ώρα θέλετε και το κυριότερο...ΚΑΝΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ....κάτι που δεν ισχύει.
Κοίτα να δεις αυτό είναι παγίδα
Παντρεμένος και να μη γαμαέι όχι επειδή δεν θέλει αυτός αλλά η γυναίκα,είναι κατάντια.
Κανονικά αυτό έπρεπε να ήταν αιτία χωρισμού η ακόμα και κέρατου
Τι πάει να πει δεν θέλει η γυναίκα?ο άντρας έχει καβλα, να μαλακιζεται να εκτονωθεί είναι κατάντια πρέπει η γυναίκα να του κάθεται χωρις μα και μου
Αυτοί που κάθονται με τη γυναίκα και πηδανε μια φορά στο 6μηνο πρέπει να φύγουν η να το πουν να το ξέρει θα πάω με άλλη και σε μπουρδελο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom