Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 126.303
Πριαμος .....Συγγνώμη, η φωτογραφία στο jacuzzi σε ποιο hotel είναι?

Πριαμος .....Συγγνώμη, η φωτογραφία στο jacuzzi σε ποιο hotel είναι?
Για αυτό μόνο φωτογραφίες από bill και prive στο μελλονΚαλημέρα αγόρια !
Αχχχχχ....πολλά μηνυματα αν παω εκτός Κεντρου μετά την φωτο μου !
Μην μένατε παρακαλώ πολύ στην φωτό ήταν ειδική περίσταση που πήγα ....ΌΧΙ άλλες ερωτήσεις ειλικρινά με αγάπη το λέω έρχομαι σε δύσκολη θέση !
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΈΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΜΟΙΡΑΖΩ ΔΩΡΑ 《 αποκλεισμους 》!
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ....![]()
Εχεις δίκιο !Για αυτό μόνο φωτογραφίες από bill και prive στο μελλον
Και γιατί να γίνεται???? Τόσες έχεις βάλει και απο καφέ και απο παραλίες κλπ.... Απο όπου θέλεις βάζεις και όπου θέλεις πας....Εχεις δίκιο !
Αλλα ειλικρινα παρολου την εμπειρία μου δεν περίμενα να γίνει τόσος ντόρος από μία φωτό !
![]()
Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί γίνετε !Και γιατί να γίνεται???? Τόσες έχεις βάλει και απο καφέ και απο παραλίες κλπ.... Απο όπου θέλεις βάζεις και όπου θέλεις πας....
Απο εκεί και πέρα αν κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πως δουλεύεις,πρόβλημα τους!!!!
Καλημερα ταλαιπωρημενο μου κοριτσακιΕιλικρινά δεν ξέρω γιατί γίνετε !
Ίσως κάποιοι θέλουν να μαθαίνουν περισσότερα από όσα πρέπει !
όπως σέ ένα άλλο νήμα ανέλυσαν επί μέρες γιατί η κοπέλα είχε παει σε μία εκπομπη ....σήριαλ το κατάντησαν !
Ήρθε η σειρά μου να αναλύσουμε σημέρα γιατί πηγα Πριαμο ....
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ....
Είδα φως και πήγα δεν το ήξερα ότι ήταν ο Πρίαμος !Καλημερα ταλαιπωρημενο μου κοριτσακι
Πολλοι εδω μεσα δεν αντεχουν την αληθεια. Πρεπει να τους ταιζεις παραμυθια και ολα καλα.
Πιανονται απο μια λεξη και θα την αναλυσουν επι ωρες επειδη αυτο εχουν μονο στην ζωη τους. Εδω μεσα ζουνε
Εσυ κανε αυτο που θελεις και προχωρα.
Αληθεια γιατι πηγες τελικα Πριαμο και δεν μου το ειπες
![]()
Γενικώς υπάρχει μια τάση να κάνουμε κουβέντα για το ψιλοπήδημα. Όντως γράφονται σελίδες και σελίδες για κάτι τελείως ανούσιο και για ανώνυμες κοντρίτσες πίσω απο το πληκτρόλογιο.....Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί γίνετε !
Ίσως κάποιοι θέλουν να μαθαίνουν περισσότερα από όσα πρέπει !
όπως σέ ένα άλλο νήμα ανέλυσαν επί μέρες γιατί η κοπέλα είχε παει σε μία εκπομπη ....σήριαλ το κατάντησαν !
Ήρθε η σειρά μου να αναλύσουμε σημέρα γιατί πηγα Πριαμο ....
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ....
Αυτό ανέκαθεν γινόταν !Γενικώς υπάρχει μια τάση να κάνουμε κουβέντα για το ψιλοπήδημα. Όντως γράφονται σελίδες και σελίδες για κάτι τελείως ανούσιο και για ανώνυμες κοντρίτσες πίσω απο το πληκτρόλογιο.....
Στα εφτιαξα λιγακι....για μεναΑυτό ανέκαθεν γινόταν !
Εγώ πιστευω έχει να κάνει με χαρακτήρες !
Δεν γίνετε καποιος π..χ..να είναι 40 και να γραφει και να συμπεριφέρεται σαν 15 χρονο !
Μάλλον ή παιδικά τραυματα ή κάποιο απωθημένο !
Και οι ανώνυμοι κακεντρεχεις για λίγο ξαποσταίνουν και ξανά προς τα κακόβουλα σχόλια θα συνεχίζουν !
Εγώ εχώ πάθει ανουσία πλέον δεν με αγγίζει τίποτα
Έχω ξεχρεωσει με όλους στην Έλενα χρωσταω και προσπαθω να της δώσω οσα της στερησα τόσα χρόνια !
Εγώ σε ευχαριστώ που σε είχα δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές τις ζωης μου !Στα εφτιαξα λιγακι....για μενα
Στην Έλενα χρωσταω..τα παντα.......που ειναι διπλα μου ....και μου προσφερει το χαμογελο....την παρεα......τις συμβουλες.......την αυρα.....της.
![]()
Που να δεχτείς, ότι η άλλη έχει μπέσα και δεν έχει καμία ανάγκη να σε κοροϊδέψει ...όπως σέ ένα άλλο νήμα ανέλυσαν επί μέρες γιατί η κοπέλα είχε παει σε μία εκπομπη ....σήριαλ το κατάντησαν !
την καλησπερα μου και την αγαπη μου.μ αυτουσ δεν ασχολουμαστε καν.υπαρχει το καλυτερο φαρμακο.η γραψαρχιδινη.θα βαρεθουν και θα σταματισουνΑυτό ανέκαθεν γινόταν !
Εγώ πιστευω έχει να κάνει με χαρακτήρες !
Δεν γίνετε καποιος π..χ..να είναι 40 και να γραφει και να συμπεριφέρεται σαν 15 χρονο !
Μάλλον ή παιδικά τραυματα ή κάποιο απωθημένο !
Και οι ανώνυμοι κακεντρεχεις για λίγο ξαποσταίνουν και ξανά προς τα κακόβουλα σχόλια θα συνεχίζουν !
Εγώ εχώ πάθει ανουσία πλέον δεν με αγγίζει τίποτα
Έχω ξεχρεωσει με όλους στην Έλενα χρωσταω και προσπαθω να της δώσω οσα της στερησα τόσα χρόνια !
Καμια φορα σκεφτεσαι καποια πραγματα ισως δεν ειναι τυχαια.Εγώ σε ευχαριστώ που σε είχα δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές τις ζωης μου !
Που όταν κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι μου γύρισαν την πλάτη ....εσύ ήσουν εκεί να μου υπενθυμίζεις πάντα πως ακόμα υπαρχει ανθρωπιά !
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![]()
ο σεβασμός δεν απαιτειταιΠου να δεχτείς, ότι η άλλη έχει μπέσα και δεν έχει καμία ανάγκη να σε κοροϊδέψει ...
α) σου δείχνει ακριβώς πώς είναι (εμφανισιακά), αντί να σου πουλάει μουσαντό....
β) σου λέει ότι πήγε γι αυτό που όντως πήγε...
Για αυτό και για 2-3 ακόμα, έχει κερδίσει το σεβασμό μου ...
Αποφάσεις που θα έπρεπε να είχαν κάνει τον κύκλο τους εδώ και χρόνια !Καμια φορα σκεφτεσαι καποια πραγματα ισως δεν ειναι τυχαια.
Καποια αορατη δυναμη ισως μας οδηγει να παρουμε αποφασεις που στην συνεχεια εχουν αντικτυπο στην ζωη μας.
Ευτυχως για εμας....οι αποφασεις ηταν οι σωστες.
Υπάρχουν και πιο ωραία λόγια :-pο σεβασμός δεν απαιτειται
Κερδίζεται !
Είναι πολύ όμορφο να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους να περνάμε όμορφα !
Εγώ θα σου ευχηθώ να είσαι πάντα έτσι ευγενικός !
Το γραψιμό σου με γοητευει δεν ξερω γιατί !
ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ![]()
Τι μου θύμισες τώρα !Υπάρχουν και πιο ωραία λόγια :-p
![]()
Βγαλμένα από τη ζωή χαχαχαΤι μου θύμισες τώρα !
Ήταν αργα το βραδυ μου κλεινει ένα αγόρι ραντεβου
Ελενα μου θέλεις να σου φέρω κάτι μου λεει !
Εγω πεινουσα πολυ !
2 καλαμακια του λεω !
Έρχεται στο χοτελ μολις τον είδα τον αγκάλιασα και του λεώ 《 σε περιμενα με αγωνια αγαπη μου να σε δω 》
ΟΧΙ εμενα ελενά μου μου λέει τα σουβλάκια περιμενες με αγωνία![]()