Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Εντάξει τα καθαρίζουν αλλά σκέψου ότι ποτίζουν τα στρώματα χυσια και λάδια…. Αν είσαι σιχασιάρης άστο
συμφωνώ με τον φίλο. σε βάζουν να κάνεις μπάνιο πριν και μετά αλλά τα χυσια και τα λάδια γίνονται στα ενδιάμεσα :buck2:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
5.080
Πόντοι
5.595
συμφωνώ με τον φίλο. σε βάζουν να κάνεις μπάνιο πριν και μετά αλλά τα χυσια και τα λάδια γίνονται στα ενδιάμεσα :buck2:
Τα καθαρίζουν τα στρώματα.. και μάλιστα μπροστά σου.. μετά την λήξη της συνεδρίας.... με 'κάποιο' υγρό....
αλλά... έχει κάποιες σχισμές το στρώμα... που εκεί είναι λίγο δύσκολο να καθαριστεί....:confused:
Τεσπα...
το 'χόμπι' μας εμπεριέχει και κάποια ρίσκα.....
όποιος φοβάται.. κάθεται σπίτι και κοιμάται!!!

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
94
Πόντοι
0
Δεν ξέρω εσείς εάν χύνετε στο στρώμα, ή εάν είστε ελέφαντες, εγώ πάντως χύνω πάνω μου, στο χέρι της κοπέλας,η οποία μετά με καθαρίζει.. Τώρα πως πάνε τα δικά σας χυσια στα στρώματα, δεν μπορώ να φανταστώ.. Και εκτός αυτού,τα στρώματα τα καθαρίζουν με νερό, σαπούνι και detol.. Επειδή έχω ρωτήσει στην Μιχαλακοπούλου το λέω.Δεν νομίζω ότι οι κοπέλες θα κυλιοταν στα χυσια των άλλων.Λιγη λογική δεν βλάπτει παίδες..

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Δεν ξέρω εσείς εάν χύνετε στο στρώμα, ή εάν είστε ελέφαντες, εγώ πάντως χύνω πάνω μου, στο χέρι της κοπέλας,η οποία μετά με καθαρίζει.. Τώρα πως πάνε τα δικά σας χυσια στα στρώματα, δεν μπορώ να φανταστώ.. Και εκτός αυτού,τα στρώματα τα καθαρίζουν με νερό, σαπούνι και detol.. Επειδή έχω ρωτήσει στην Μιχαλακοπούλου το λέω.Δεν νομίζω ότι οι κοπέλες θα κυλιοταν στα χυσια των άλλων.Λιγη λογική δεν βλάπτει παίδες..
δεν είπαμε ότι κοιλιουνται στα χυσια ρε μεγάλε... απλά εκεί πέρα γινονται όλα πάνω στα στρώματα....

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Τα καθαρίζουν τα στρώματα.. και μάλιστα μπροστά σου.. μετά την λήξη της συνεδρίας.... με 'κάποιο' υγρό....
αλλά... έχει κάποιες σχισμές το στρώμα... που εκεί είναι λίγο δύσκολο να καθαριστεί....:confused:
Τεσπα...
το 'χόμπι' μας εμπεριέχει και κάποια ρίσκα.....
όποιος φοβάται.. κάθεται σπίτι και κοιμάται!!!
φυσικά τα καθαρίζουν αλλά κάποιοι που είναι σιχασιαρηδες μπορεί να σκέφτονται ότι άλλοι έχουν χύσει εκεί και να σιχαίνονται. όποιος θέλει γλύφει και κώλους οποίος σιχαίνεται το κάνει πάντα με Καποτα και χωρίς πολλά πολλά. εγώ ανήκω στη πρώτη κατηγορία οπότε δε με χαλάει :buck2::buck2:

Fullspoonmoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
2.763
Πόντοι
456
φυσικά τα καθαρίζουν αλλά κάποιοι που είναι σιχασιαρηδες μπορεί να σκέφτονται ότι άλλοι έχουν χύσει εκεί και να σιχαίνονται. όποιος θέλει γλύφει και κώλους οποίος σιχαίνεται το κάνει πάντα με Καποτα και χωρίς πολλά πολλά. εγώ ανήκω στη πρώτη κατηγορία οπότε δε με χαλάει :buck2::buck2:
Κυκλοφορουν πολλοί βυζαντινοτετοιοι με μπεταντιν....ανάμεσα μας

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Κυκλοφορουν πολλοί βυζαντινοτετοιοι με μπεταντιν....ανάμεσα μας
όντως. και ξέρω 1-2 άτομα που όταν τους λέω ότι εμένα μου αρέσει να γλείφω τη κοπέλα με κοιτάνε σαν να τους είπα ότι σκότωσα άνθρωπο και μάλιστα ο ένας μπορεί να το κάνει με τη κοπέλα του και θα φοράει πάντα Καποτα και φιλί μόνο στο στόμα λέει και μετά θα κάνει μπάνιο και θα πλυνει δόντια. και ας είναι η κοπέλα του. για αυτό δεν κρατάει σχέση του πάνω από 5 μήνες
τα έχω δει όλα οπότε για αυτό λέω.

Adios Lepidos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
34
Πόντοι
0
Σύντροφοι Nuru VIP, υπάρχει καμία Ελληνίδα κατά προτίμηση με βυζάρες; Ή και εκτός VIP

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
94
Πόντοι
0
Ωραίος..

Lucifer_gr37

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Κριτικές
24
Like
2.888
Πόντοι
1.196
Λοιπόν μάγκες δοκιμάστηκε Αλιονα από vip πανορμου.
Πρώτη μου φορά δεν έχω μέτρο σύγκρισης , καθαρά υποκειμενική άποψη. Ο χώρος πολύ ωραίος, δύσκολο πάρκινγκ.
Το κορίτσι κλασικό μωρό εξ Κολομβίας. Μικρό βυζι πεσμένο, κωλος μεγάλος αλλά τουλάχιστον σφιχτός. Μασάζ δεν το πολύ έχει ή περίμενα κάτι πιο έντονο!
Το τέλος ήρθε με αεροπιπα και παίξιμο στα 30’ κ άλλα 10’ μετά μασάζ, και 10’ που άργησα , 50 στο σύνολο για 100€. Την σάρα ήθελα να βρω αλλά δεν ταίριαζαν οι ώρες κ κανόνισα με τη συγκεκριμένη λόγω υψηλής καυλας. Έπρεπε να τραβήξω μια μαλακία κ να μου περάσει . Αυτά από μένα!

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Πρώτη μου φορά δεν έχω μέτρο σύγκρισης , καθαρά υποκειμενική άποψη. Ο χώρος πολύ ωραίος, δύσκολο πάρκινγκ.
Το κορίτσι κλασικό μωρό εξ Κολομβίας. Μικρό βυζι πεσμένο, κωλος μεγάλος αλλά τουλάχιστον σφιχτός. Μασάζ δεν το πολύ έχει ή περίμενα κάτι πιο έντονο!
Το τέλος ήρθε με αεροπιπα και παίξιμο στα 30’ κ άλλα 10’ μετά μασάζ, και 10’ που άργησα , 50 στο σύνολο για 100€. Την σάρα ήθελα να βρω αλλά δεν ταίριαζαν οι ώρες κ κανόνισα με τη συγκεκριμένη λόγω υψηλής καυλας. Έπρεπε να τραβήξω μια μαλακία κ να μου περάσει . Αυτά από μένα!
τι να πω ρε φίλε! να έπεσες στη λάθος μέρα;
εμένα μου είχε κάνει πίπα καλή καλά όχι όπως στις τσόντες και της είπα κιόλας να το κρατήσει λίγο παραπάνω για να φτάσω στο τέλος και μετά με τελείωσε με το χέρι της. βέβαια μια φορά εχω κάνει μαζί της γιατί έγω πάω και στο άλλο στη Μιχαλακοπούλου που είναι της ίδιας άποψης. δεν λέω ότι η κοπέλα ήταν από τις καλύτερες σε αυτό αλλά ήταν εντάξει μέτρια προς καλή και ήρθε το τέλος οπότε έμεινα ικανοποιημένος.

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
40
Like
4.780
Πόντοι
2.846
Καμία εμφανίσιμη από ότι φαίνεται πλέον δεν είναι…

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0

alan-i

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Επίσκεψη πριν λίγες μέρες στο vip για πρώτη φορά και συνάντηση με Νταίζη.
Ευχάριστη κοπέλα με το χαμόγελο, έδειξε μεγάλη διάθεση, είχε για μένα το τέλειο μέγεθος βυζακιων που έκαναν ένα τέλειο ισπανικό. Και κάποια στιγμή περάσαμε και στο καλαμακι. Ικανοποιητικό μπορώ να πω. Θα την ξανά προτιμούσα να κάποια στιγμή θα πάω αν και από ότι διαβάζω εδώ υπάρχουν και άλλες καλύτερες.
Τέλος κάναμε μαζί ντουζ όπου με καβλωσε ξανά και παραλίγο να το φάει αλλα με απέφυγε με ευγένεια.

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι για το άλλο nuru γιατί πήγα δύο φορές και γενικά με βολεύει σαν χώρος καλύτερα πήρα στο φορές τηλέφωνο για να κανονίσω δύο μέρες ραντεβού και πάντα μου έλεγαν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού. Γίνεται αυτό σε καθημερινή μέρα;

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Πηγε κανένας πρόσφατα ή να δοκίμασε καμία νέα άφιξη;

Milf alkis