tsontopoulos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 71
- Like
- 12.186
- Πόντοι
- 19.250
Καμία σχέση με αρχηγό , από γραφείο είναι .Βραζιλίανα τικ τόκερ που κάνεις βίζιτες??ποια.πολυ θα ήθελα αυτή που είχε πάει αρχηγό.ποια λες?
Καμία σχέση με αρχηγό , από γραφείο είναι .Βραζιλίανα τικ τόκερ που κάνεις βίζιτες??ποια.πολυ θα ήθελα αυτή που είχε πάει αρχηγό.ποια λες?
ισως δεν ειναι θεμα ηθικου ενδιασμου για να βγει η αλλη στη βιζιτα, υπαρχουν αλλα πιο σοβαρα θεματα οπως αυτο της ασφαλειαςοταν η αλλη δεν ντρεπεται να βγαλει το μουνι της φορτωμενο φορα παρτιδα στο πανελληνιο, να εισαι σιγουρος δεν εχει κανεναν μα κανεναν ενδοιασμο να αρχισει τις βιζιτες. Το πολυ πολυ να τσιμπησει λιγο την τιμη, επειδη και καλα ειναι σελεμπριτι και δεν κρεμεται απο τις βιζιτες για να πληρωσει το νοικι. Η πλειοψηφια ολων των ονλυφαντζουδων ΚΑΝΟΥΝ ή ΕΚΑΝΑΝ βιζιτες, δεν ειναι κατι καινουριο ή κατι που ποτε δεν θα εκαναν...
Μάγκες όποιος θέλει έχω βιντεάκια από Τιτη,ελσα,τοκυο,Άννα Μαρία! Πίπες και γαμησια!
Και σε εμένα φίλε αν μπορείς παρακαλώΜάγκες όποιος θέλει έχω βιντεάκια από Τιτη,ελσα,τοκυο,Άννα Μαρία! Πίπες και γαμησια!
Χρωματάκι δέρματος?Καμία σχέση με αρχηγό , από γραφείο είναι .
Δηλώνει και Dj??Καμία σχέση με αρχηγό , από γραφείο είναι .
Όχι, απλά είχε έναν γνωστό που είχε έναν γνωστό
Ο γνωστος του γνωτου τον γνωστο...χαχαχαχαχΌχι, απλά είχε έναν γνωστό που είχε έναν γνωστό κτλπ
Φακιρη θα σου προτείνω κατι, πήγαινε στο μπάνιο ξεκίνα να την παίζεις, χυσε και μετα πίστεψε με όλα θα τα βλέπεις αλλιώς.1000% τιτος τιτακος
ουτε verification Ουτε τιποτα, ειδε φως και μπηκε.
Και μονο που δεν γραφει οπως μιλαει, σαν αναπηρη, καταλαβαινεις τι παπατζα πουλαει![]()
Τιτι Τιτακι, μπορούμε να πηδήξουμε παρτουζακι?Ο γνωστος του γνωτου τον γνωστο...χαχαχαχαχ
ισως δεν ειναι θεμα ηθικου ενδιασμου για να βγει η αλλη στη βιζιτα, υπαρχουν αλλα πιο σοβαρα θεματα οπως αυτο της ασφαλ
Νομίζω ότι η κυρία είναι χωρισμένη. Προφανώς και ένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του δεν μπορεί να βλέπει την γυναίκα του να πηδιεται στις πλατφόρμες.
Τιτι Τιτακι, μπορούμε να πηδήξουμε παρτουζακι?
εσυ σαν καλος κερατας που εισαι θα σε βαλω να γλυφεις τα χυσια των γαμιαδων μου...θα με γαμανε και θα καθεσαι σαν σκυλακι να παρακαλαςΤιτι Τιτακι, μπορούμε να πηδήξουμε παρτουζακι?
ΕΛΑ φίλε που μπορώ να την βρω ; Ξέρεις παραπάνω πληροφορίες; Μένω nrw !!Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν αντιμετωπίζω ένα θέμα. παιδια δεν ασχολουμαι ουτε καν με το "καλό κορίτσι" να την κανει μαρια γεωργαντα. Στο τέλος θα μπλέξω, εγώ όλη μέρα στην δουλειά άλλη όρεξη δεν έχω να την κάνω παρακολουθώ όπως λεει και θα με κανει και μυνηση Αφού λέω ψέμματα λεει.εκει που έπινα τον καφέ μου άρχισε ανά λέει ότι να ναι. Αλλος τα κάνει εγώ τη πληρώνω. Όχι τίποτα εγώ εκεί που δουλεύει πηγαίνω χρόνια, αυτη τώρα ξεκίνησε. Αλλά τι να πεις και τι να κάνεις. Η ιδιοκτήτρια μάλωσε και μαζί μου για αυτήν. Εχει κάνει τόσα και τόσα που προσπαθεί να τα διαγράψει που δεν γίνεται εγώ θα την πληρώσω την νύφη στο τέλος. Αντε βγάλε άκρη.
Τιτι, τελικά σε πηδούσε ο αρχηγός ναι ή όχι?εσυ σαν καλος κερατας που εισαι θα σε βαλω να γλυφεις τα χυσια των γαμιαδων μου...θα με γαμανε και θα καθεσαι σαν σκυλακι να παρακαλας
Δεν κάνει πια βίζιτες.Μιλήστε μου λίγο για lisa bilvedor
ΚριμαΔεν κάνει πια βίζιτες.
Θέλω να το δω αυτοεσυ σαν καλος κερατας που εισαι θα σε βαλω να γλυφεις τα χυσια των γαμιαδων μου...θα με γαμανε και θα καθεσαι σαν σκυλακι να παρακαλας
Μούφα φιλαράκο, τρώει λεφτά. Δεν βιζιταρει. Και τα βίντεο μεγάλη μούφα εκτός αν σκοπεύεις να πετάξεις από 20 έως και 50€ για βίντεο κάτω του λεπτού.για αυτήν εδώ τι ξέρουμε![]()
Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι .Ειδες τριβεται στην γκλιτσα του τσοπανη αδερφε. Μιλαει εμπειρια χρονων ασε που σου λεω τωρα .το θεωρω απιθανο φιλε