Νέα

Shared room

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chestercoperpot
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chestercoperpot

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
830
Πόντοι
80
Υπάρχει ξενοδοχείο ημιπαραμονής στην αθήνα με δωμάτια που να έχουν πόρτα στη μεσοτοιχία,εννοω απ το ένα δωμάτιο να μπορεί καποιος να πάει στο άλλο δωμάτιο π.χ αν θέλουν τα ζευγάρια να παίξουν?εναλλακτικά να υπάρχει και gloryhole ανάμεσα ακόμη καλύτερα
Δεν τα βγάζω απ το μυαλό μου αλλά από ολλάνδικό site που χάζευα κάποια στιγμη και είδα κάτι τέτοιο στο άμστερνταμ
Σκεφτείτε φάση η κοπέλα του ενός ζευγαριού να τσιμπουκώνει το αγορι του διπλα ζευγαριού και τούμπαλιν

Τελευταία τροποποίηση:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Υπάρχει ξενοδοχείο ημιπαραμονής στην αθήνα με δωμάτια που να έχουν πόρτα στη μεσοτοιχία,εννοω απ το ένα δωμάτιο να μπορεί καποιος να πάει στο άλλο δωμάτιο π.χ αν θέλουν τα ζευγάρια να παίξουν?εναλλακτικά να υπάρχει και gloryhole ανάμεσα ακόμη καλύτερα
Δεν τα βγάζω απ το μυαλό μου αλλά από ολλάνδικό site που χάζευα κάποια στιγμη
Ορφεα εχει 2 δωματια που ενωνονται με διαδρομο κ κεντρικη πορτα,αν συννενοηθεις το χεις μαλλον

OP
OP
C

chestercoperpot

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
830
Πόντοι
80
Ευχαριστώ για την απάντηση, σκεφτόμουν κάτι εξτριμ όπου θα είναι δίπλα διπλα άσχετα μεταξύ τους ζευγάρια και εφόσον υπάρχει όρεξη τσουπ ανοίγει η πόρτα και γίνεται το κονε ή εάν είναι ντροπαλοι να γίνεται παιχνίδι απ τη gloryhole

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Χαλκοκονδυλη 58.Αν στο παιξουν τρελιτσες πες οτι θελετε τα δωματια που ειναι σε ημιοροφο αυτα που εχουν κεντρικη πορτα και μεσα διαδρομο που τα χωριζει δεξια και αριστερα,νομιζω εχει δυο τετοιες δυαδες.Το ενα απ τα δωματια που μαρεσει πολυ ειναι πιο ευρυχωρο.Μπορει να μη θελουν να σας τα δωσεις οποτε πιεσε και ζητα τα συγκεκριμενα και πες οτι θες να κλειδωσεις τη κεντρικη πορτα γιατι αυτο δε το κανουν κανονικα αλλα ως φιλικα ζευγαρια ισως θα δεχτουν καθως θα δουν οτι γνωριζεστε.Εξηγειτε χωρις ντροπη κ με τρομαξετε με οτι δειτε εηω γιατι εχει πιατσα και σαπιλα λογω περιοχης.Ειναι ακριβως αυτο που ψαχνετε,Αμ δυσκολευτειτε ερχομαι κι εγω που τα ξερω.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.729
Πόντοι
3.846
Δεν τα βγάζω απ το μυαλό μου αλλά από ολλάνδικό site που χάζευα κάποια στιγμη και είδα κάτι τέτοιο στο άμστερνταμ
Σκεφτείτε φάση η κοπέλα του ενός ζευγαριού να τσιμπουκώνει το αγορι του διπλα ζευγαριού και τούμπαλιν
όταν τα έκανε αυτά ο Γκουσγκούνης στον Ηδονοβλεψία πού ήταν οι Ολλανδοί;

OP
OP
C

chestercoperpot

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
830
Πόντοι
80
Απ ότι είδα σε φωτο και απ τις κριτικες αυτό το χοτελ Ορφέας είναι ντεκαντανς μιας και η ίδια η περιοχή εκεί είναι βόθρος

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
Απ ότι είδα σε φωτο και απ τις κριτικες αυτό το χοτελ Ορφέας είναι ντεκαντανς μιας και η ίδια η περιοχή εκεί είναι βόθρος
γενικα τυπε αυτες τις μαλακίες που ψαχνεις δεν θα τις βρεις ελλαδα.
Εδω ακομα και το swinging γινεται με βιζιτες και "φιλες" αντι για πραγματικα ζευγαρια.
Αν βρηκες ολλανδια αυτο που σε ενδιαφερει, κλεισε εισιτηρια νωρις και πηγαινε να περασεις καλα σαν ανθρωπος, τα αεροπορικα ειναι παμφτηνα.
Τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους, δωσε κατι παραπανω και καντο σωστα :coffee:

OP
OP
C

chestercoperpot

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
830
Πόντοι
80
γενικα τυπε αυτες τις μαλακίες που ψαχνεις δεν θα τις βρεις ελλαδα.
Εδω ακομα και το swinging γινεται με βιζιτες και "φιλες" αντι για πραγματικα ζευγαρια.
Αν βρηκες ολλανδια αυτο που σε ενδιαφερει, κλεισε εισιτηρια νωρις και πηγαινε να περασεις καλα σαν ανθρωπος, τα αεροπορικα ειναι παμφτηνα.
Τα μεταξωτα βρακια θελουν επιδεξιους κωλους, δωσε κατι παραπανω και καντο σωστα :coffee:
Φίλε μου δεν είναι θέμα τιμής απλά έλεγα κι εγώ ο αφελής μήπως έχουμε προχωρήσει λίγο μπροστά σε κάποια πράγματα.
Άμστερνταμ πήγα πριν αιώνες 4 μέρες εκ των οποίων απ την πρώτη έως το μεσημέρι της 2ης δεν θυμάμαι τίποτα :confused: μετά από μια ξεπέτα με μια μαύρη σαν την Γκρέις Τζόουνς η οποία με στραγγιξε πήγα σε sex shop με καμπίνες το οποίο είχε και gloryhole στο βάθος
Σε πληροφορώ πως όλη την ώρα που χάζευα,έμπαιναν στο μαγαζί νορμάλ καθημερινά ζευγάρια, έπαιρναν τις μάρκες τους και πήγαιναν στις τσιμπουκοτρυπες για παιχνίδι
Να σκάει μυτη νεαρό ζευγαράκι, να μπαίνει στο μπουθ και να μπαίνουν ένας ένας οι άντρες και να τους ξεζουμιζει το κορίτσι ;
Η απόλυτη καβλα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.310
Πόντοι
10.656
Φίλε μου δεν είναι θέμα τιμής απλά έλεγα κι εγώ ο αφελής μήπως έχουμε προχωρήσει λίγο μπροστά σε κάποια πράγματα.
Άμστερνταμ πήγα πριν αιώνες 4 μέρες εκ των οποίων απ την πρώτη έως το μεσημέρι της 2ης δεν θυμάμαι τίποτα :confused: μετά από μια ξεπέτα με μια μαύρη σαν την Γκρέις Τζόουνς η οποία με στραγγιξε πήγα σε sex shop με καμπίνες το οποίο είχε και gloryhole στο βάθος
Σε πληροφορώ πως όλη την ώρα που χάζευα,έμπαιναν στο μαγαζί νορμάλ καθημερινά ζευγάρια, έπαιρναν τις μάρκες τους και πήγαιναν στις τσιμπουκοτρυπες για παιχνίδι
Να σκάει μυτη νεαρό ζευγαράκι, να μπαίνει στο μπουθ και να μπαίνουν ένας ένας οι άντρες και να τους ξεζουμιζει το κορίτσι ;
Η απόλυτη καβλα
ο καθενας με τα βιτσια του τυπε, εγω δεν κρινω.
Απλα επειδη βλεπω οτι κανεις δεν σου δινει απαντηση στα ισια, στην δινω εγω.
Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα στην Ελλαδα, κι αν υπαρχει κατι παρομοιο απευθυνεται σε κλειστους κυκλους, χωρις επισημη "λιανικη" τιμη και χωρις επισημο χωρο.
το καλυτερο σου μπετ ειναι να ψαξεις στοχευμενα για ζευγαρια (προφανως οχι εδω μεσα) και να κανονισετε κατι σε (πολυτελες) airbnb.
Αλλιως κατι σε ξενοδοχειο γυμνιστων, αν εχει μεινει κανενα ορθιο, δεν εχω προσωπικη αποψη.

OP
OP
C

chestercoperpot

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
830
Πόντοι
80
ο καθενας με τα βιτσια του τυπε, εγω δεν κρινω.
Απλα επειδη βλεπω οτι κανεις δεν σου δινει απαντηση στα ισια, στην δινω εγω.
Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα στην Ελλαδα, κι αν υπαρχει κατι παρομοιο απευθυνεται σε κλειστους κυκλους, χωρις επισημη "λιανικη" τιμη και χωρις επισημο χωρο.
το καλυτερο σου μπετ ειναι να ψαξεις στοχευμενα για ζευγαρια (προφανως οχι εδω μεσα) και να κανονισετε κατι σε (πολυτελες) airbnb.
Αλλιως κατι σε ξενοδοχειο γυμνιστων, αν εχει μεινει κανενα ορθιο, δεν εχω προσωπικη αποψη.
Ευχαριστώ για την απάντηση ,εννοείται καθένας με τα γούστα του

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
182
Πόντοι
1
Μαρκος Χαιδάρι δωμάτια 3 και 4 στο ισόγειο

kon-stan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Κριτικές
13
Like
666
Πόντοι
990
Χωρίς συννενόηση μου φαίνεται λίγο ρίσκο. Ποιός ξέρει τι μπορεί να έρθει στο δίπλα δωμάτιο

OP
OP
C

chestercoperpot

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2025
Like
830
Πόντοι
80
Χωρίς συννενόηση μου φαίνεται λίγο ρίσκο. Ποιός ξέρει τι μπορεί να έρθει στο δίπλα δωμάτιο
Βάζω τη φαντασία μου να δουλέψει, στο σαιτ του ξενοδοχείου θα αναφέρει δύο δωμάτια για ζευγάρια που μπορεί να θέλουν να <<εξιτάρουν>> την φαντασία τους και να περάσουν μαζί ευχάριστες στιγμές και θα δείχνει τη διαρρύθμιση ίσως και μια gloryhole. λέω εγώ τωρα

kon-stan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Κριτικές
13
Like
666
Πόντοι
990
Βάζω τη φαντασία μου να δουλέψει, στο σαιτ του ξενοδοχείου θα αναφέρει δύο δωμάτια για ζευγάρια που μπορεί να θέλουν να <<εξιτάρουν>> την φαντασία τους και να περάσουν μαζί ευχάριστες στιγμές και θα δείχνει τη διαρρύθμιση ίσως και μια gloryhole. λέω εγώ τωρα
Ωραία ιδέα... δεν μπορώ να πω το αντίθετο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom