PatrasmanX
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 373
- Πόντοι
- 21
Υπαρχει καποια προταση για διπλη πιπα ταυτοχρονα;
Το μονο που έχω βρει είναι θείες και γιλφ διδύμου και Άγκυρας καλά τσιμπούκια αλλα εμφάνιση μέτρια έως χάλιαΥπαρχει καποια προταση για διπλη πιπα ταυτοχρονα;
Ρε φίλε με 100€ ΟΛΕΣ δίνουν κώλο! Μέχρι και οι τσατσαδες!Μία πληροφορία που όποιος θέλει τη χρησιμοποιεί..
Φυλής Φωκίας 13 κάτω η Αλεχάντρα την πέτυχα τρίτη βάρδια, την ρώτησα για κώλο αν κάνει μου είπε ναι κάνει, αλλά με 100€ μαζί με προφυλ.
Από μένα είναι όχι.
Μύστη αν έψαχνες Τατιάνα, Τετάρτη ρεπό..Ι1Α κλειστό
Ι1β Άννα
Ι1γ Σαντρα
Όχι φίλε μου δεν είναι του γούστου μου.Μύστη αν έψαχνες Τατιάνα, Τετάρτη ρεπό..
Δυστυχώς πήγα νωρίτερα και έφαγα και γω την φολα μου...Μύστη αν έψαχνες Τατιάνα, Τετάρτη ρεπό..
Έλα φίλε μου.Μύστες μου ξέρετε τι έχει απογίνει η Άντζελα από Κολωνού 48 παλιό (όπως τα κοιτάμε το αριστερό). Μήπως σταμάτησε. Γνωρίζει κάποιος?
Δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση των κοριτσιών στα σπιτάκια, πάρα μόνο αν γίνεται με τη θέληση τους.Υπάρχει κάποιο ενεργό νήμα με φωτογραφίες από κοπέλες που είναι αυτή την περίοδο εν υπηρεσία, αντίστοιχες με αυτές που ανέβασαν οι συναγωνιστές παραπάνω?
Αν όχι, δε θα μπορούσε?
Λογικό, απλά μου έκανε εντύπωση η συνεισφορά του φίλου παραπάνω που έχει βγάλει αρκετές από ότι φαίνεται.Δεν επιτρέπεται η φωτογράφιση των κοριτσιών στα σπιτάκια, πάρα μόνο αν γίνεται με τη θέληση τους.