argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 54.834
- Πόντοι
- 16.235
Ευτυχώς δεν βλέπω φωτογραφίες με αυτες τις γελοιες γιωταδικες τσοκαροπαντοφλες...
Πώς το κατάφερες αυτό?Αχ μην δείχνετε καινουργια παπούτσια....τα αγαπημένα μου τακούνια διαλύθηκαν πανω στο πόδι μου αυτο το καλοκαίρι![]()
Βελούδο;Σύντομα κ φορεμένα! Θελουμε γνώμες για τα νέα μας παπουτσια![]()
Σαν όνομα γερμανικού στρατοπέδου συγκέντρωσης είναι...μπρρρρρρρρ!!!!!Το οτι ξαφνικά έγιναν μόδα τα birkenstock ειναι ενα πλήγμα για την ανθρωπότητα. Να δεις που θα αρχίσουν να τα συνδυάζουν και με κάλτσα χαχαχαχα. Ότι χειρότερο ηρθε στην μόδα μετα τα crocs
Αυτό σημαίνει ότι δεν κυκλοφορούσες με σπορτεξ και παντοφλιτσες όπως η πλεμπα αλλά έκανες την διαφορά ..Αχ μην δείχνετε καινουργια παπούτσια....τα αγαπημένα μου τακούνια διαλύθηκαν πανω στο πόδι μου αυτο το καλοκαίρι![]()
Πραγματικά αυτοί οι 2 εμετικοί τύποι παπουτσιών είναι κατάρα κανονική, μπορεί για ένα πόδι που χύνω σαν τρελός γυμνό με τα δαχτυλάκια του αν φοράει τέτοια να μην μπορεί ούτε να μου σηκωθεί, τόσο άσχημαΤο οτι ξαφνικά έγιναν μόδα τα birkenstock ειναι ενα πλήγμα για την ανθρωπότητα. Να δεις που θα αρχίσουν να τα συνδυάζουν και με κάλτσα χαχαχαχα. Ότι χειρότερο ηρθε στην μόδα μετα τα crocs
Ποια (ή ποιος) είσαι συ δλδ?Στειλτε pm να μου γεμισετε χυσια τα πατουσακια μου να τα δειχνω στον δικο μου
Γαμευσιμα πατουσινιαΠατουσάκια
Οι φλεβες και η καμαρα με πεθαναν. Μανουλα ανωτατης κλασης.
τα μπίρκενστοκ , όταν τα φοράνε γερμανίδες στη χώρα τους, μια χαρά σέξυ είναι ...Σαν όνομα γερμανικού στρατοπέδου συγκέντρωσης είναι...μπρρρρρρρρ!!!!!
Δικαίωση Νικόλα Άσιμου που είχε κάνει κόμικ με ΚΡΟΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....τώρα που ακόμα και πεντάχρονα φοράνε αυτές τις αντιαισθητικες μαλακίες που στοιχίζουν και ακριβά ..να είναι καλά εκεί που είναιτα crocs προστατεύουν νύχια , αν έχεις καρφώσει ποτέ σύνδεσμο άλμπουρου windsurf σε πόδι , τα εκτιμάς
Βρε καλά λέω ότι κυκλοφορούν πολλοί γιωταδες με ορθοπεδικα θέματα .τα μπίρκενστοκ , όταν τα φοράνε γερμανίδες στη χώρα τους, μια χαρά σέξυ είναι ...
τα κροκς προστατεύουν τα δάχτυλα των ποδιών ... αν έχεις καρφώσει άλμπουρο windsurf σε δάχτυλο ποδιού τα εκτιμάς ....