Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και το μουνι περναει την κριση του!!!
Η διαμονή μου στο ξενοδοχείο ΧΡΑΝΚΩΦ συνοδεύτηκε από όλα τα καλά ....... Με το tower strip club εντός του ξενοδοχείου και τις άφονες επιλογές για όλα τα γούστα ..
21 έως 23 Αυγούστου Σόφια άν κάποιος ενδειαφέρεται καλώς να ορίση Πιθανόν να γίνη μια μικρή τριήμερη εξόρμηση![]()
![]()
21 έως 23 Αυγούστου Σόφια άν κάποιος ενδειαφέρεται καλώς να ορίση
θα ενημερώσω σχετικά μετά την 17/08/20009.
Παμε πρωτα να κανουμε 15Αυγουστο γιατι τωρα ειναι και περιοδος νηστειας και δεν κανει να σκεφτομαστε τετοια....
Θα πεσει φωτια να μας καψει...

Καλα να περασετε συναγωνιστες...

. Οταν ακουσε για rodina , είπε να ρωτησει πρωτα αν μπορει να παει γιατι εχει και το ξ/δ κοπελες, ρωτησε και κανενα προβλημα. Φευγοντας μπηκε στο μαγαζι η πιο όμορφη κοπελα που ειδα. Μελαχροινη , κοντο μαλλι και στηθος που μαγνητιζει. Αν ηταν νωριτερα στο μαγαζι , σιγουρα θα ειχα παρει εκεινη. :S . Οι τιμες οπως εχει αναφερθει ειναι 150 λεβα για μια ωρα.
και ελπίζω να ερθουν και νέα τεμάχια για τις Ελληνοβουλγαρικές
συνναλαγές.αντε με το καλο...Μόνος μου μεσα στο δάσος περπατώ,
Λύκε λύκε είσαι εδώ;;;;;;;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε θηρία πού είσαστε ;;;;;; κανένα νέο απο την γείτωνα χώρα;;;;;;;;
Κανείς λάτρης του σπόρ;;;;;;;;;;;;;;
Εγώ λοξοδρόμησα κατα 900 χλμ απο Σόφια πήγα Μολδαβία αλλά θα ξεκινήσω σε λίγο της εξορμήσεις και ελπίζω να έχουμε κατι νεώτερο να αναφέρουμε , τελείωσε το καλοκαίρι θα γυρίσουν οι παλιές![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και ελπίζω να ερθουν και νέα τεμάχια για τις Ελληνοβουλγαρικές
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συνναλαγές.
αντε με το καλο...
.Ευχαριστουμε,φιλε arcans για τις πληροφοριες σου........και εγω επιβεβαιωνω αυτα που λεει ο arcans για το αυτοκινητο.......δεν υπαρχει κανενα προβλημα να πατε με αυτοκινητο δικο σας!!!

Καλησπερα και απο εμενα....
Λοιπον allantalon & TSM εχουμε κανει απ'οτι βλεπω μεγαλο promotion σε DARINA & TIFFANY...![]()
Πρεπει να ζητησουμε τα ποσοστα μας....![]()
Στο επομενο ταξιδι![]()
![]()
ΔΩΡΕΑΝ πρεπει να μας κατσουν
![]()
![]()
![]()
ωραια κολληματα αυτα!Εσένα φίλε μου σε έχω κρεμάση επανελειμένα ελπίζω να καταφέρω να σε πάρω μαζί μου έστω μία φορά και ειδικά τώρα που ο άλλος κολητός μου ο TSM + LAKISSCORPIO λοξοδρόμησε και κόλλησε με Ταυλάνδη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Ρε συναγωνιστη μηπως περασες απο αυτο το ευαγες ιδρυμα το Velvet?Υπαρχει ακομα?Τελευταια φορα που το επισκεφτηκα ηταν πιτα στα γυφτακιαΑντε να γράψω εγώ κατι φρέσκο
ανταλαγμάτων και παρά τις προσπάθειες μου να πείσω κάποιους συναγωνιστές εξοδοις μου και για παρέα δυστηχώς παρασκευή απόγευμα κατέφθασα μόνος μου ώς λουκι λούκ στην πρωτεύουσα της πηγής της βίζιτας Σόφια.Γάμησέτα χτές πήγα μια επίσκεψη και φόρτωσα μια γνωστή μου απο τα παλιά.Ρε συναγωνιστη μηπως περασες απο αυτο το ευαγες ιδρυμα το Velvet?Υπαρχει ακομα?Τελευταια φορα που το επισκεφτηκα ηταν πιτα στα γυφτακια
Ρε φιλε το Velvet πολυ το πηγαινα και σα μαγαζι και σα μουνια που ειχε μεσα. Kριμα που επεσε τοσο.Τα αλλα 2 δε μου αρεσαν ποτε κυριως λογω τοποθεσιας.Ρε παικτη ποσο ειναι η ταριφα τωρα για φορτωμα?50€ η ωρα?Το strip στο Sin city τι λεει?? Δωσε τα φωτα σου ρε μεγαλεΓάμησέτα χτές πήγα μια επίσκεψη και φόρτωσα μια γνωστή μου απο τα παλιά.
τα ίδια σκατά τίποτα αξιόλογο μάπα τα καρπούζια.
Προσ το παρό μόνο κλεοπάτρα έχει καλές αλλά και μπάζα στο βέλβετ όλλα είναι μπάζα.
Αν γουστάρεις πιπίνια στο κάμα σούτρα.
οι τιμές είναι οι ίδιες και στα τρεία μαγαζιά έτσι κι αλλοιώς εκπρωσωπουν συμφερωντα ενός. Ελπίζω να το κατάλαβες τι ενοώ.