Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 61.488
Τι ν τα κανω 5 κιλα σπαλομπριζολεςΓια δώρα μπορείς να απευθυνθείς στον @Xaramofais
Τι ν τα κανω 5 κιλα σπαλομπριζολεςΓια δώρα μπορείς να απευθυνθείς στον @Xaramofais
Και εγώ σου εύχομαι ότι χειρότερο,επικίνδυνο σκουπίδιΕγώ εύχομαι
Δε μιλας καλα στους φαν σουΚαι εγώ σου εύχομαι ότι χειρότερο,επικίνδυνο σκουπίδι
@Μέγας Παπατζής χρόνια σου πολλά ρεΣημερα μου ειπε ο @Μέγας Παπατζής πως γιορταζουν οι 40 παρθενες .. οι υπολοιπες 39 ποιες ειναι;

@Μέγας Παπατζής χρόνια σου πολλά ρε![]()
Απο που ;Σημερα μου ειπε ο @Μέγας Παπατζής πως γιορταζουν οι 40 παρθενες .. οι υπολοιπες 39 ποιες ειναι;
Γιάγκο έμαθε η Βίρνα τι ποσταρεις??

Ποντάρω 2 € γιατί παραπάνω δεν αξίζει στον @Μέγας ΠαπατζήςΕχουμε καιρο να τσακωθουμε κ εχω αρχισει να βαριεμαι.. θελω debate @Morfeas38 με @Μέγας Παπατζής σε ωρα κ ημερα.. ν δωσουμε ραντεβου εδω ν ξεπερασουμε views απο fight logan paul και mayweather

Γιάγκο έμαθε η Βίρνα τι ποσταρεις??![]()
Εγω δ πονταρω σε λεφτα .. σε βρακιαΠοντάρω 2 € γιατί παραπάνω δεν αξίζει στον @Μέγας Παπατζής![]()
Ατυχησες όλα με τρουπα θα τα έχει ο γιουφτοςΕγω δ πονταρω σε λεφτα .. σε βρακια

Με τρύπες τα θέλει αφού η ανώμαληΑτυχησες όλα με τρουπα θα τα έχει ο γιουφτος![]()
τετοια λέγε να πάει ο παπατζης λες και πάλευε με τα σκυλιά ολόκληροςΜε τρύπες τα θέλει αφού η ανώμαλη

Αποχωρώ εγω κρατήστε τον επικίνδυνο