Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.189
- Πόντοι
- 6.256
δεν μου αρέσουν αυτά εγώ έπαιζα κάουντερ στραικγιατι ρε;δεν προλαβαινεις ΛΟΓΩ εργασιας;![]()
δεν μου αρέσουν αυτά εγώ έπαιζα κάουντερ στραικγιατι ρε;δεν προλαβαινεις ΛΟΓΩ εργασιας;![]()
πω ρε πουστηδεν μου αρέσουν αυτά εγώ έπαιζα κάουντερ στραικ![]()
γιατί έτσι?πω ρε πουστη![]()
NFS Underground (τερματισμένο 1 φορά) και Underground 2 (τερματισμένο 3 φορές) κανείς ρε; Και πλέον Forzaδεν μου αρέσουν αυτά εγώ έπαιζα κάουντερ στραικ![]()
Μη βρίζεις μανπω ρε πουστη![]()
παρασυρθηκα εχει ταλεντο Σαουλακος να με εκνευριζειΜη βρίζεις μαν
carbon στο pspNFS Underground (τερματισμένο 1 φορά) και Underground 2 (τερματισμένο 3 φορές) κανείς ρε; Και πλέον Forza
Άστα να πάνε, κι εμένα το ίδιο, χτες πήρε το ψυγείο με τις μπύρες από το νήμα κι έφυγε...παρασυρθηκα εχει ταλεντο Σαουλακος να με εκνευριζει![]()
gran turismo bro
Στο PSP (3004) είχα πολλά, μέχρι και Monster Jamcarbon στο psp
δεν νομίζω ότι μπορεί, από ότι βλέπω προ το παρόν - είναι θου-βου (0-0-0) - έχει φάει κανονικό ban
![]()
Που το βλέπεις αυτό; Εγώ αυτό βλέπω για το προφίλ του.![]()
Τίποτα τυπε,η φάση εξελίχθηκε τύπου Ρομαντική κομεντί με Χιου Γκραντ,να αλληλοσκοτωνονται με την γκομενα όλη την ταινία και στο τέλος να σκάει Χιού με μπουκέτο λουλούδια στο αεροδρόμιο ένα nanosecond πριν αναχωρήσει η πτήση για να γυρίσει αυτή στην μανα της, να τα βρισκουν και να χειροκροτούν οι αεροσυνοδοί συγκινημένες.Εγώ ξερω ότι παλιά οι διαφορές λυνονταν στην πιάτσα με ραντεβού θανάτου ξεβρακωματα και ξυλικι μέχρι να βγουν τσατσάδες και κοκοτες εξω απο τα μπουρδέλα για να μας χωρίσουν... η αστυνομία δεν τολμουσε να έρθει να μας χωρίσει. Ηταν θέμα τιμής !
....ειμαστε γεροντια μαγκα μου εμεις!!!NFS Underground (τερματισμένο 1 φορά) και Underground 2 (τερματισμένο 3 φορές) κανείς ρε; Και πλέον Forza
Στο PSP (3004) είχα πολλά, μέχρι και Monster Jam
Super Mario (και Bros και Kart) εννοείται! Και Pac-Man αν και δεν το πρόλαβα σε μηχανήματα εποχή......ειμαστε γεροντια μαγκα μου εμεις!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
...και η μεγαλη μου καβλαSuper Mario (και Bros και Kart) εννοείται! Και Pac-Man αν και δεν το πρόλαβα σε μηχανήματα εποχή..
Άμα πρόλαβες φλιπεράκι όμως εγκρίνω και ζηλεύω! Με καλή έννοια
πω ρε πουστη ωραια ηταν τοτε με τα 2 δεκαρικα που εβαζες στα μηχανηματαSuper Mario (και Bros και Kart) εννοείται! Και Pac-Man αν και δεν το πρόλαβα σε μηχανήματα εποχή..
Άμα πρόλαβες φλιπεράκι όμως εγκρίνω και ζηλεύω! Με καλή έννοια
ΟΡΙΣΤΕ παρτε να παιξετε
![]()
ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ; - bourdela.com forum
ΤΥΦΛΩΝΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ; ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΥΠΕΡ-ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ; ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΥΠΟ-ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΟΡΑΣΗ ΑΕΤΟΥ; ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ Ή ΜΟΝΟ Η ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ; ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ "ΤΥΦΛΑ" ΘΑ 'ΧΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ; ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΟΙ...www.bourdela.com