athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 73.690
- Πόντοι
- 12.756
και οι ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΙοι εξοβελισμοί![]()
και οι ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΙοι εξοβελισμοί![]()
και οι εξορκισμοί σε πολύ ακραίες περιπτώσειςκαι οι ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΙ
δεν μπορω να το κανω αυτο ΑΚΟΜΑκαι οι εξορκισμοί σε πολύ ακραίες περιπτώσεις![]()
Να φωνάξω τον @DmtrsxXx να βάλει λίγο αλατοπίπερο; Μη μου γίνετε τίποτα χλιαροί αλαφροΐσκιωτοι..ΕΠΡΕΠΕ να ερθει το μονιασμενο τελος φιλτατε
τωρα ολα καλα![]()
ανοιξε ενα να στηριξω με ΟΛΕΣ μου τις δυναμειςναι ναι, τωρα ολοι γιναν φιλοι και μεταφερθηκαν στο Αλληλομαλακια - bourdela.com forum
Κυριακατικο νημα δεν βλεπω ομως
και οι ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟΙκαι οι ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟΙ
Αυτό δεν είναι το βασικό νόημα εδώ μέσα;;!....μουνι τα'κανες παλι!!!![]()
σε πιο level θα μπορείς? ή το κρατάς για το expansion?δεν μπορω να το κανω αυτο ΑΚΟΜΑ![]()
Μήπως ήθελες να πεις αναλκωλονοσκοπισμοί;και οι ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟΙ
ΜΠΟΡΕΙ!Μήπως ήθελες να πεις αναλκωλονοσκοπισμοί;
δεν μπορω τωρα δεν εχω εμπνευση. Πρεπει να παω να πατησω ενα μπουτσο στα μπορντελα να ανοιξει το ματι μου. Και μετα πρεπει να τζογαρω ολο το βιος μου στο ευρωμπασκετ, μιας και ο μηνας τελειωσε και οποιο οικονομικο πληγμα δεν μας επηρεαζειανοιξε ενα να στηριξω με ΟΛΕΣ μου τις δυναμεις![]()
path of exile 2 εχεις στα υποψιν σου ή ειναι πολυ nerd κατασταση για σενα;πιστεύω το σωστό είναι αναΚΛΩΝΟσκοπισμοί![]()
Καλό θα ήταν πάντως να τα πει κι από τη δική του σκοπιά.![]()
και το diablo νερντουλιά είναι για μένα εγώ θέλω τιμόνια και γκάζιαpath of exile 2 εχεις στα υποψιν σου ή ειναι πολυ nerd κατασταση για σενα;
lolakia εκπαιδευομαι να μπορω τα ΠΑΝΤΑσε πιο level θα μπορείς? ή το κρατάς για το expansion?![]()
Αυτούς τους 6 που αναφέρθηκαν σε πιο πίσω σελίδες έχω διαπιστώσει κ εγώ...Η ομάδα αλήθειας του bourdela.com παρακαλώ πολύ όπως ελέγξει τα παραπάνω κλωνό νίκ νέιμς.
![]()
@Μήτσος Μπάμπολας γνωρίζει κάτι για τους κλώνους του ?
![]()
Όταν είσαι Αλβανός κ γράφεις κριτικές στα ελληνικά, έχω την αίσθηση πως αποφεύγεις τα πολλά ανοίγματα.....βεβαια το ερωτημα μου παραμενει μιας κ ο αρχοντας @Μήτσος Μπάμπολας απεφυγε διακριτικως να απαντησει, ποιοι ειναι τα φιλαρακια του εδω μεσα (εννοω οχι κλωνοι αλλα προφιλ που κανανε παρεα εξω κ κοινους εξοδους).
Αυτο θα ανοιγε τα ματια σε πολλους μας!
![]()