Νέα

Ελμουφαδόρ - ο αρχιψεύταρος του φόρουμ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Annapurna
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 69K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.170
Πόντοι
19.250
Άσε ρε ζητιάνε του ακάποτου!
Αν θες κανόνισε συνάντηση να μιλήσουμε πολιτισμένα κ να γνωριστούμε...
Με το να γράφεις μλκς εδώ χωρίς να με ξέρεις εσύ κ ο Τζούναξ δεν είναι αντρίκιο.
Εγώ πάντως που ήπια ένα καφέ με το pa luki μου φάνηκε. Εκ πρώτης όψεως ορθός , λογικός και παντελονάτος .

Είπε 10 κουβεντες , σοβαρές , αληθινές και περάσαμε ωραία .

Με το να βρίζεις τώρα δεν είναι α ωραίο .

Ελα να μαζευτούμε λίγο να το πάμε από την αρχή .

Πήρες το μέρος του Αλβανού κακός ελπίζουμε να είδες τι μαλακας είναι και τα λάθοι σου .

Το έχουμε οι άνθρωποι αυτό είμαστε επίτροποις στα να κάνουμε τα λάθοι του άλλου , έχω πρέπει να πασχίζουμε να αντιγράφουμε τα σωστά , την αξιοπρέπεια γιατί είναι τα δύσκολα …

Πάμε τώρα ήρεμα και μονιασμένοι , να περάσουμε καλά με τους χαβαλέδες μας , και τα καλαμπούρια μας και να βγούμε να βρεθούμε , και να είμαστε καλά και ωραίοι !

OP
OP
Annapurna

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
108.694
Πόντοι
46.423
Big Brother Popcorn GIF by Pop TV

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636
IMG_20250831_001246.jpg

Πάρε τις αποδείξεις τώρα ακαποτάκια του Μεταξουργείου

Τα μηνύματα μου στον Αντισθένη να με διαγράψει

Στον τσοντό ζήτησα συμφιλίωση γιατί του την είχα μπει κι εγώ

Εσύ κ ο φτωχομουσικάντης είστε ναυάγια της κοινωνίας που τρώτε παντόφλα ο μιζέρια κ έχετε κακίες
Στο λέω ακόμα μια φορά.
Να ζητήσεις συγνώμη από όλα τα παιδιά. Όμορφα και ωραία και αντρίκια. Δεν είναι κακό.
Εγώ δεν θέλω τίποτα.

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
18
Like
12.490
Πόντοι
7.415

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636
Εγώ πάντως που ήπια ένα καφέ με το pa luki μου φάνηκε. Εκ πρώτης όψεως ορθός , λογικός και παντελονάτος .

Πήρες το μέρος του Αλβανού κακός ελπίζουμε να είδες τι μαλακας είναι και τα λάθοι σου .

Το έχουμε οι άνθρωποι αυτό είμαστε επίτροποις στα να κάνουμε τα λάθοι του άλλου , έχω πρέπει να πασχίζουμε να αντιγράφουμε τα σωστά , την αξιοπρέπεια γιατί είναι τα δύσκολα …

Πάμε τώρα ήρεμα και μονιασμένοι , να περάσουμε καλά με τους χαβαλέδες μας , και τα καλαμπούρια μας και να βγούμε να βρεθούμε , και να είμαστε καλά και ωραίοι !
Τέτοιος είναι δυστυχώς.

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.352
Πόντοι
35.948

Ρε συ δεν τον ξέρω το τύπο κ με βρίζει. Πώς μπορεί να έχει γνώμη χωρίς να με ξέρει?
Σου φαίνεται λογικό?

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.352
Πόντοι
35.948
Στο λέω ακόμα μια φορά.
Να ζητήσεις συγνώμη από όλα τα παιδιά. Όμορφα και ωραία και αντρίκια. Δεν είναι κακό.
Εγώ δεν θέλω τίποτα.
Αν μου ζητήσεις συγγνώμη που μου επιτίθεσαι χωρίς να με ξέρεις, θα ζητήσω κ εγώ συγγνώμη.

Αυτό είναι το δίκαιο κ το σωστό.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Και στον απο δίπλα ακριβώς οικο με το συρματόπλεγμα ειναι η Ροδικα η ορίτζιναλ ντουέτο με Ιρίνα απο Φωκ 27, κανουν και λεσβιακό.
Ενδιαφέρον ακούγεται, θέλω να δω γλυφομούνι μεταξύ μποτάνων :rockon:
Καμιά καλύτερη μαύρη δε βρήκες ρε μύστη; :sad2:
Και Ενοειται μου αρέσει η ψυχεδέλεια , η ποίηση.
Κάποιες φορές έχω κι εγώ όρεξη να γράφω τις κριτικές μου ποιητικά, μα πάντα με αλήθειες και μόνο..
Οπότε ελπίζω να μην ενοχλούν κανέναν κλπ, διότι δεν έχω δει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής.. :think:
Όλα χρειάζονται στη ζωή από το μουνοκλανιδι της πουτανας και την Μερέντα στο καυλί
:smiling-face-with-heart-eyes::2funny::rockon:
Γμτχς κανονικά έπρεπε να με πληρώνεις για life coach .
Προτείνω να ανοίξεις νήμα, με τίτλο "σοφία από στόμα σε στόμα", θα πάει καλά, και έχει μια δόση μπουρδελιάς και καύλας στον τίτλο!

Υγ. Ούτε ξέρω γιατί έκατσα και διάβασα αυτό το νήμα, αλλά έχει φάση, ανατροπές, απρόοπτα, ποτάρες, πουτάνες, τα πάντα όλα!
Καλύτερο από κάθε ελληνική σειρά, και πολύ γαμάτο αν θα γινόταν ταινία! :rockon::2funny:

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.170
Πόντοι
19.250
Ρε συ δεν τον ξέρω το τύπο κ με βρίζει. Πώς μπορεί να έχει γνώμη χωρίς να με ξέρει?
Σου φαίνεται λογικό?
Οχι πιστεύω κάπου έχει γίνει παρεξήγηση βρείτε όμορφα μεταξύ σας σε προσωπικά μυνηματα .
Μεγάλα παιδιά είμαστε αιντε να το φτιάξουμε .
Να βαλουμε
Και τίτλους τέλους .

Έργο του Φόσκολου το κάναμε .

Εγώ κρατάω ένα απ ότι είπαμε .

Για όλα τα φταίει ο Αλβανός , και από σήμερα χρίζεται ο αποδιοπομπαίος τράγος .

Ας εξαλείψει τας αμαρτίας μας για την νέα σεζόν , και ας ξεκινήσουμε αναμάρτητη …

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
198
Like
51.352
Πόντοι
35.948
Πολύ σωστά τα λες.
Αλήθεια τι επίθεση σου έκανα εγώ όμως?
Άρχισες να παραθέτεις διάφορα, να γράφεις υπονοούμενα με το τι κρατάει η Αρετή κτλ. Εσύ άρχισες τη συμμετοχή εδώ, εγώ δεν σου τη μπήκα πρώτα.

Θεωρώ ότι είναι σωστό κ πολιτισμένο να μου πεις κ μετά με τη σειρά μου να σου πω συγγνώμη.

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Άρχισες να παραθέτεις διάφορα, να γράφεις υπονοούμενα με το τι κρατάει η Αρετή κτλ. Εσύ άρχισες τη συμμετοχή εδώ, εγώ δεν σου τη μπήκα πρώτα.

Θεωρώ ότι είναι σωστό κ πολιτισμένο να μου πεις κ μετά με τη σειρά μου να σου πω συγγνώμη.
Εμένα αυτό που κρατάει μου φαίνεται σαν ημιδιάφανο alien, ή τσούχτρα :confused::2funny:
Κάτι σαν από ταινία (με το γνωστό alien)

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.170
Πόντοι
19.250

Μητσο εθπαμε
Να το λήξουμε .

Με πολύ αγάπη θα σου γράψω ότι γράψω μη. Με παρεξηγήσεις .

Τα σκηνικά αυτά με την αρετή , φαίνονται καλώς κακός ύποπτες .

Συν ότι έκανες παρέα με τον ψεύτη , ειπαμε
Ρε παιδί μου μήπως σε έβαλε στο τριπάκι , γιατί όλη σε εμπιστεύονται και σε πιστεύουν για τις κριτικές σου γιατί είσαι μάχιμος στα
Ντελα .

Δεν είναι κακό πχ να μας πεις με έβαλε ο Αλβανός για τους Α Β λόγους του .

Εγώ προσωπικά ότι και να πεις , είπαμε πατάμε restart ,και τα χρεώνω όλα στην κακή επιρροή ενός κακού ατόμου .

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
29.932
Πόντοι
28.636

Επίθεση ήταν αυτό???
Να βάζω ότι έχεις ποστάρει???
Έβρισα εγώ πουθενά???

Τέλος πάντων.
Τέλος αγώνα, ύπνο τα παιδιά και αύριο επειδή σήμερα σε είδα καλό παιδί και εκτίμησα κάτι θα σου πω τι θα γίνει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
48.895
Πόντοι
33.405
Ο κ. @Εlganador τι έχει να πει για όλα αυτά; :coffee:

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.170
Πόντοι
19.250
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
29
Like
9.471
Πόντοι
3.446
Επίθεση ήταν αυτό???
Να βάζω ότι έχεις ποστάρει???
Έβρισα εγώ πουθενά???

Τέλος πάντων.
Τέλος αγώνα, ύπνο τα παιδιά και αύριο επειδή σήμερα σε είδα καλό παιδί και εκτίμησα κάτι θα σου πω τι θα γίνει.
Πολύ μελό έγινε τελικά το νήμα :coffee:
Η σωστή κατάληξη θα ήταν πλήρης σκοτωμός :rockon::2funny::2funny:
Υγ. Κανονίστε καφέ τότε, μέσα :cool2:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.211
Πόντοι
6.256
πρεπει να χωθεις νημα kman,μουνολιβαδα,βαλκανικοι πυραυλοι, logistics για οργανωση πουτσων,πιστευω εχεις να δωσεις εκει:smoke::confused::confused::confused:
εγώ σε θρεντ με ψωλολοτζίστικς και παπαραποθήκες δεν μπαίνω μαν εκεί τραβάω την κόκκινη γραμμή :badair::confused::confused::confused:

tsontopoulos

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
71
Like
12.170
Πόντοι
19.250
Να με συγχωρέσει ο Reuzel αλλά ένα έχω να πω .

Δεν έχω ξαναδεί , ή έχω φανταστεί άνθρωπο να τρώει σκατα και να μιλάει τόσο ορθά και με documents μέχρι και φωτογραφίες βρήκε .

Σαν πράκτορας της CIA .

Άμα είναι έτσι , από αύριο θα ενσοματωσω στην δίαιτα σκατο και σπερμα …

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom