dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.959
- Πόντοι
- 36.036
Τι έχεις ΕΎΚΑΙΡΟ για υποθήκηεγινε περιμενω ΤΗΝ προσφορα σου![]()

Τι έχεις ΕΎΚΑΙΡΟ για υποθήκηεγινε περιμενω ΤΗΝ προσφορα σου![]()
εννοείς αυτά τα μπανεράκια που στέλνει η τράπεζα στο app και λέει ''άμεσα 5.000" και τέτοια?ναι ειμαι ΚΑΤΑΣΠΡΟΣ δανειζομαι και με καλο επιτοκιο
ενα σουβ ,50Κ και και υποτροφια στα 3 πρωτα παιδια που θα κανεις...εγινε περιμενω ΤΗΝ προσφορα σου![]()
....ελα, ηρθε κ ο εταιρος καππαδοκηςΠες τα μαν με το κωλομπαρα,γαμιολα παντου χωνεται.
το σαξόΤι έχεις ΕΎΚΑΙΡΟ για υποθήκη![]()
Αφού σέρνεται, έτσι δεν έχεις πει;το σαξό![]()
Ολοι Σεφ του κώλου το παίζουν.Σεφ είναι , και συχνάζει στο Pilot δίπλα στο Πάντειο στη Συγγρού
Αγαπητοί/ές πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες,
Εκ μέρους όλων των μελών της ακαδημαϊκής μας κοινότητας σας καλωσορίζω στο Πάντειον Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, στα αμφιθέατρά του, στις αίθουσες διδασκαλίας, στον όμορφο κήπο του, στο οικοδομικό τετράγωνο της Συγγρού 136,
σπληνα,συκωτι,νεφρα,κερατοειδη του @SaulΤι έχεις ΕΎΚΑΙΡΟ για υποθήκη![]()
Απειλές κ άσχημη συμπεριφορά....το αυτονοητο ειναι οτι περιμενουμε κ εδω εξισου αναλυτικες πληροφοριες κ γεγονοτα!!!
Είμαι γενικά καλοπροαίρετος. Δεν περίμενα με κάποιον που του έχω φερθεί καλά κ έχουμε βγεί, να φερόταν έτσι ελλεεινάΘα τολμήσω και θα κάνω την ερώτηση. Πόσο πολύ σου πήρε να καταλάβεις το ποιόν του; Ανέκαθεν απειλούσε
ελα ΒΡΕ αχαιρευτε 5κ τα εχω για πλακα δε χρειαζεται να παω τραπεζα μου τα φερνουν με μια απλη ηλεκτρονικη αιτησηεννοείς αυτά τα μπανεράκια που στέλνει η τράπεζα στο app και λέει ''άμεσα 5.000" και τέτοια?![]()
σέρνεται με το τρέιλερ της οδικήςΑφού σέρνεται, έτσι δεν έχεις πει;
δωσε ενα κατοσταρικο να παιξω ΛΕΓΚΑΣΥ ΟΦ ΝΤΕΝΤελα ΒΡΕ αχαιρευτε 5κ τα εχω για πλακα δνε χρειαζεται να παω τραπεζα μου τα φερνουν με μια απλη ηλεκτρονικη αιτηση![]()
Μήν βρίζεις μαν ήρεμα, τσιμπάμε.Πες τα μαν με το κωλομπαρα,γαμιολα παντου χωνεται.
Το παιδοβουβαλο που είχε γράψει 250+ κριτικές;Ολοι Σεφ του κώλου το παίζουν.
Στο Pilot συχναζει με τον κολλητ'ο του, τον βρωμερό προμότορα γεροξούρα.
Εμετικοι όλοι όσοι συχναζουν εκει .
Τους εχω δει
ωραία κάνε αίτηση να στα φέρουν και μετά βοήθησε με που έχω ένα θέμα με το cash flowελα ΒΡΕ αχαιρευτε 5κ τα εχω για πλακα δε χρειαζεται να παω τραπεζα μου τα φερνουν με μια απλη ηλεκτρονικη αιτηση![]()
Ολοι Σεφ του κώλου το παίζουν.
Στο Pilot συχναζει με τον κολλητ'ο του, τον βρωμερό προμότορα γεροξούρα.
Εμετικοι όλοι όσοι συχναζουν εκει .
Τους εχω δει
αμεωραία κάνε αίτηση να στα φέρουν και μετά βοήθησε με που έχω ένα θέμα με το cash flow
Ναι σωστά παραφερθηκαΜήν βρίζεις μαν ήρεμα, τσιμπάμε.