Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 195.455
Πολλά φιλιά κουμπαρουληΓλυκιά μου κουμπαρούλα καλημέρα ......![]()
..ξέρεις εσύ μωρό μου...σκετη κ@@@λα
Πολλά φιλιά κουμπαρουληΓλυκιά μου κουμπαρούλα καλημέρα ......![]()
..ξέρεις εσύ μωρό μου...σκετη κ@@@λα
φυσικα και ξερω!Πολλά φιλιά κουμπαρουλη
..ξέρεις εσύ μωρό μου...![]()
Μπορεί να έχει λεμουζινα ...Ψάχνεις δουλειά ως παρκαδορος;!
*έχει για 4 αμάξια
Εχει και καλα βρακιά στα πανηγυρια...είστε πελάτες και οφείλω να σας προσφέρω το καλύτερο, αλλα με τους περισσότερους έχω και μια δυνατή φιλία
Πλακα πλακα,περνάνε σουπερ στα πανηγύρια ,ξερουν να γλεντούν!
Εσύ βρε τις προάλλες έλεγες ότι παίρνεις από Σκλαβενίτη, τώρα πας στα πανηγύρια;!Εχει και καλα βρακιά στα πανηγυρια
Στα κουλολοκνταουν βρέ εξυπνη δεν ειχε πανηγύρια,Εσύ βρε τις προάλλες έλεγες ότι παίρνεις από Σκλαβενίτη, τώρα πας στα πανηγύρια;!
![]()
Πάντα. Πανηγύρι χωρίς βρακιά δεν νοείται πανηγύριΕχει και καλα βρακιά στα πανηγυρια
Σερβιρίστηκε το πρωϊνό;Καλημέρα,για να το γυρίσουμε πάλι σε τσόντα το νήμα..!
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλή Κυριακή και σε σένα σέξυ lady!!Αν κ τα γραφω κατα διάστηματα, θα τα ξανα γραψω γιατί στις τόσες σελιδες χάνονται:
ΜΟΝΟ ΤΗΛΈΦΩΝΙΚΑ μιλω,οχι με μηνύματα εδω & sms.
Κάνω ραντεβού όταν & εαν έχω διάθεση,κι επιλέγω δύσκολα νέους πελάτες...όποιος θέλει περαιτέρω ενημέρωση/ διευκρινήσεις (δεν αφορά τους σταθερούς που γνωρίζουν ηδη)μου τηλεφωνει.
Στο παρά 5 "δε τρέχω για ραντεβού",ενημέρωση αρκετές ώρες νωριτερα(αν όχι από τη προηγούμενη που ειναι το ιδανικο)και οι συναντήσεις γίνονται αποκλειστικά ΜΆΝΤΙΣΟΝ χοτελ Κατεχακη.
Ωράριο 13:00-21:00
Σας ευχαριστώ για το σεβασμό & τη προτίμηση σας,εύχομαι ομορφα &δυνατά γ@μησια σε όλους μας![]()
Καλησπέρα αγόρι,καλή Κυριακή!Καλή Κυριακή και σε σένα σέξυ lady!!
Σεβαστό και δικαίωμα σου να δέχεσαι μονο κλήσεις, αλλά ίσως κάποιο viber/WhatsApp ; Καταλαβαίνεις, ότι πολλοί είμαστε παντρεμένοι ή στη δουλειά όταν κανονίζουμε συνάντηση και δεν είναι εφικτό να μιλήσουμε ελεύθερα. Για μένα τουλάχιστον αυτό ισχύει και δεν σε έχω συναντησει ακομα.. Ελπίζω να αλλαξει σύντομα.
Τα φιλιά μου!
Στο ασανσέρ της αμαρτίας το αμαρτωλό μας καυλοκοριτσοΌμορφη Κυριακή
![]()
...που με πήγε σ αμαρτωλό αγόριΣτο ασανσέρ της αμαρτίας το αμαρτωλό μας καυλοκοριτσο