Νέα

Τροχαία ατυχήματα-δυστυχήματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 117K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (3 μέλη και 1 επισκέπτες)

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.153
Πόντοι
206

Η παραβαση ειναι παραβαση ασχετα αν προκλυθει ατυχημα η υλικες ζημιες. Βαζουμε προστιμο στην παραβαση για να προλαβουμε το ατυχημα. Τι 350 Ε λοιπον? 3500 και αφαιρεση διπλωματος για 2 χρονια. Δευτερη φορα? 10000 Ε προστιμο, 5 χρονια αφιαρεση διπλωματος. Τριτη 20000 Ε και αφαιρεη διπλωματος για παντα. Και υποχρωση αποζημιωσης οποιας ζημιας, δημοσιας η ιδιωτικης. Δεν μπορει να αποζβμιωσει? Δημευση περιουσιας. Να δεις για ποτε σταματανε οι παραβασεις και γινομαστε ολοι μας κυριες. Διαφορετικα? Θα κλαιμε καθε μερα, εδω στο σαιτ και αλλου, για νεκρους και τραυματιες.
Εγω παντως εναν υπουργο η προθυπουργο που θα εβαζε τετοιους νομους στον ΚΟΚ θα τον ψηφιζα σε ολη μου την ζωη

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.651
Πόντοι
9.931

Πρόκειται για μια 45χρονη επιχειρηματία, ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν οδηγήσει και μάλιστα εξακολουθούσε να βρίσκεται υπό την επήρεια και τη στιγμή που της έγινε η σχετική μέτρηση...

Η καριολα ειχε πιει τον πατο της!

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.169
Πόντοι
86
Η παραβαση ειναι παραβαση ασχετα αν προκλυθει ατυχημα η υλικες ζημιες. Βαζουμε προστιμο στην παραβαση για να προλαβουμε το ατυχημα. Τι 350 Ε λοιπον? 3500 και αφαιρεση διπλωματος για 2 χρονια. Δευτερη φορα? 10000 Ε προστιμο, 5 χρονια αφιαρεση διπλωματος. Τριτη 20000 Ε και αφαιρεη διπλωματος για παντα. Και υποχρωση αποζημιωσης οποιας ζημιας, δημοσιας η ιδιωτικης. Δεν μπορει να αποζβμιωσει? Δημευση περιουσιας. Να δεις για ποτε σταματανε οι παραβασεις και γινομαστε ολοι μας κυριες.
Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι οτι θα μειωθούν τα ατυχήματα ή οι παραβασεις
Μονο να ψοφησει η κατσικα του γειτονα σας νοιαζει

• Like

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.161
Πόντοι
37.562

Πρόκειται για μια 45χρονη επιχειρηματία, ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, είχε καταναλώσει αλκοόλ πριν οδηγήσει και μάλιστα εξακολουθούσε να βρίσκεται υπό την επήρεια και τη στιγμή που της έγινε η σχετική μέτρηση...

0.80 αλκοολ ειχε το πρωι...
Ξεπερασε και μενα η καριολα..0,77 ειχα εγω..

:hammer:

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.153
Πόντοι
206
Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι οτι θα μειωθούν τα ατυχήματα ή οι παραβασεις
Μονο να ψοφησει η κατσικα του γειτονα σας νοιαζει
R U Talking to me? Apo thn polh erxomai kai katourw ston toixo

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.710
Πόντοι
1.056

Τρελό μουνόσκυλο η κιουρία ! ξέρουμε αν κάνει αποτρίχωση σε @@δια κλπ κλπ στο κέντρο της ?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.161
Πόντοι
37.562
Εχει χαζεψει ο κοσμακης.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
193
Like
60.049
Πόντοι
41.813
Εγω παντως εναν υπουργο η προθυπουργο που θα εβαζε τετοιους νομους στον ΚΟΚ θα τον ψηφιζα σε ολη μου την ζωη
μα αυτο ακριβως που λες,τους ενδιαφερει και τους κοβει.
οτι ΔΕΝ θα τους ψηφιζαν οοοολοι οι υπολοιποι. :hi:

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.651
Πόντοι
9.931
Τα εχουμε πει 100 φορες οσο θα κυβερνάνε λαϊκίστικα κόμματα και ψηφοθηρικά μην περιμένετε άσπρη μερα σε αυτο τον τοπο.

Εχουν την δυνατότητα να κόβουν κλήσεις απο το πρωι ως το βραδυ, δεν το κάνουν για ψηφοθηρικούς λόγους, σου λεει π.χ. αν κόψουμε στον αλλο τον μαλακα που δεν φοράει κράνος 5-6 κλήσεις το χρόνο δεν πρόκειται να μας ξαναψηφίσει ακομα και αν ψηφίζει ΝΔ μια ζωη, οπότε με τους ρυθμούς που κοβουν κλήσεις η πιθανότητα να σε γράψουν ειναι απειροελάχιστη π.χ. μια φορα στα 5-10 χρονια, ετσι σου λεει και να του κόψουμε κληση σημερα μεχρι της επόμενες εκλογές θα το εχει ξεχάσει, αν ομως τον εχουν ξεκωλιασει στις κλησεις δεν πρόκειται να το ξεχασει και θα τους μαυρίσει στις εκλογες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.145
Πόντοι
7.745
Τρελό μουνόσκυλο η κιουρία ! ξέρουμε αν κάνει αποτρίχωση σε @@δια κλπ κλπ στο κέντρο της ?
οι νομοι και η δικαοσυνη στο χαλιφατο του κουλη ειναι για τους φτωχους, οι εχοντες πορσε, φερραρι κλπ, γκαζωστε, σκοτωστε ελευθερα :confused:

• Like

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
3.507
Πόντοι
456
Η παραβαση ειναι παραβαση ασχετα αν προκλυθει ατυχημα η υλικες ζημιες. Βαζουμε προστιμο στην παραβαση για να προλαβουμε το ατυχημα. Τι 350 Ε λοιπον? 3500 και αφαιρεση διπλωματος για 2 χρονια. Δευτερη φορα? 10000 Ε προστιμο, 5 χρονια αφιαρεση διπλωματος. Τριτη 20000 Ε και αφαιρεη διπλωματος για παντα. Και υποχρωση αποζημιωσης οποιας ζημιας, δημοσιας η ιδιωτικης. Δεν μπορει να αποζβμιωσει? Δημευση περιουσιας. Να δεις για ποτε σταματανε οι παραβασεις και γινομαστε ολοι μας κυριες. Διαφορετικα? Θα κλαιμε καθε μερα, εδω στο σαιτ και αλλου, για νεκρους και τραυματιες.
πολυ σωστα , οδηγωντας μηχανη πολλα χρονια , θα πω το εξης , πρεπει αμεσα να σηκωνουν τα αυτοκινητα που παρκαρουν στις γωνιες εμποδιζοντας την ορατότητα , θελεις να βγεις για να δεις ,επειδη δεν εχεις ορατοτητα , σε αυτη τη περιπτωση αν ειχες στοπ ,και γινει ατυχημα φταις εσυ. αμεσα γερανος σηκωμ ακαι σε χωρο φυλακης και να πληρωνουν και καθε ημερα φυλαξη , ενω το οριζει ο κοκ ,ολοι παρκαρουν στις γωνιες και δεν τρεχει τιποτυα.Και το λεω εγω που εχω θεση οδήγης πιο ψηλά απο το αυτοκίνητο , και εχω ενα μικρό πλεονέκυημα στην ορατότηα.Για να σας δω αυτο δεν βλεπω να του δινει σημασια καποιος .Παντως σε περιπτωση που περναεικαποιος με κοκκινο, θα επρεπε να του έπαιρναν το δίπλωμα για πάντα , στο φινάλς αν ειναι τρελος καιο θέλει να αυτοκτονησει , οι αλλοι δεν φταινε , που εισαι9 Ιαβερη να τα πεις.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056

Γιατί τόσος ντόρος με την μάρκα του αμαξιού; Αν οδηγούσε Seat ibiza θα το έγραφαν συνέχεια στον τίτλο;
Ξέρουμε ποια είναι η επιχειρηματίας;;

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.169
Πόντοι
86
πολυ σωστα , οδηγωντας μηχανη πολλα χρονια , θα πω το εξης , πρεπει αμεσα να σηκωνουν τα αυτοκινητα που παρκαρουν στις γωνιες εμποδιζοντας την ορατότητα , θελεις να βγεις για να δεις ,επειδη δεν εχεις ορατοτητα , σε αυτη τη περιπτωση αν ειχες στοπ ,και γινει ατυχημα φταις εσυ. αμεσα γερανος σηκωμ ακαι σε χωρο φυλακης και να πληρωνουν και καθε ημερα φυλαξη , ενω το οριζει ο κοκ ,ολοι παρκαρουν στις γωνιες και δεν τρεχει τιποτυα.Και το λεω εγω που εχω θεση οδήγης πιο ψηλά απο το αυτοκίνητο , και εχω ενα μικρό πλεονέκυημα στην ορατότηα.Για να σας δω αυτο δεν βλεπω να του δινει σημασια καποιος .Παντως σε περιπτωση που περναεικαποιος με κοκκινο, θα επρεπε να του έπαιρναν το δίπλωμα για πάντα , στο φινάλς αν ειναι τρελος καιο θέλει να αυτοκτονησει , οι αλλοι δεν φταινε , που εισαι9 Ιαβερη να τα πεις.
άντε παλι να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. Δεν λυνεται τιποτα ετσι.
Ο Ιαβερης δεν εχει καμια σχεση με την ασφαλεια απλα φωναζει. Η ειδικοτητα του ειναι να κανει χρονους σε ραλλυ μην μπερδευεσαι/επηρεάζεσαι.

• Like

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.161
Πόντοι
37.562

OP
OP
Anemodoura

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.651
Πόντοι
9.931
άντε παλι να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. Δεν λυνεται τιποτα ετσι.
Ο Ιαβερης δεν εχει καμια σχεση με την ασφαλεια απλα φωναζει. Η ειδικοτητα του ειναι να κανει χρονους σε ραλλυ μην μπερδευεσαι/επηρεάζεσαι.
Δηλαδη τύπε εισαι αντίθετος στο να σηκώνουν τα αυτοκίνητα που ειναι παρκαρισμένα πανω σε διασταυρώσεις;; Ξερεις ποσες φορές εχω παει να τρακάρω επειδή κάποια ζωα εχουν παρκάρει σύρριζα στην γωνία με αποτέλεσμα να βγαίνω στην διασταύρωση με μηδενική ορατότητα;
Λοιπόν τυπε οταν ο γείτονας ειναι μαλακας ναι να του ψοφήσει η κατσικα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.161
Πόντοι
37.562
Εχει να πεσει γελιο..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.607
Πόντοι
10.656
Γιατί τόσος ντόρος με την μάρκα του αμαξιού; Αν οδηγούσε Seat ibiza θα το έγραφαν συνέχεια στον τίτλο;
Ξέρουμε ποια είναι η επιχειρηματίας;;
οχι μονο την μαρκα, αλλα και την πινακιδα και τα στοιχεια του δημοσιως θα επρεπε να δινουν.
την διαβασες την ειδηση και τι εκανε;

Στην Φινλανδια και σε καποιες αλλες προηγμενες χωρες, τα προστιμα ειναι βαση μισθου και οχι fixed ωστε ο πλουσιος να τα κανει πουτανα χωρις συνεπειες και ο φτωχος να πληρωνει μια ζωη ενα λαθος...

• Like
Αντιδράσεις: Y13

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056
οχι μονο την μαρκα, αλλα και την πινακιδα και τα στοιχεια του δημοσιως θα επρεπε να δινουν.
την διαβασες την ειδηση και τι εκανε;
Αυτό ακριβώς λέω ότι πρέπει να τα δίνουν για όλους.
Θεωρώ ότι μάρκα αυτοκινήτου, επιχειρηματίας κτλ δίνουν περισσότερη τροφή για σχόλια και τζερτζελέ.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.153
Πόντοι
206
θα πω το εξης , πρεπει αμεσα να σηκωνουν τα αυτοκινητα που παρκαρουν στις γωνιες εμποδιζοντας την ορατότητα , θελεις να βγεις για να δεις ,επειδη δεν εχεις ορατοτητα , σε αυτη τη περιπτωση αν ειχες στοπ ,και γινει ατυχημα φταις εσυ.
Aυτο παλι, ρε παιδια? Στην γειτωνια μου, παρκαρουν ακριβως μπροστα στο περιπτερο, κλεινοντας την ορατοτητα στη γωνια, ενω 10μ πιο περα εχει χωρο να παρκαρουν 20 αυτοκινητα, οχι ενα. Αλλος/η παλι παρκαρει στη γωνια, δεν μπορει να στριψει το λεοφωρειο, αρχιζουν τα κορναρισματα και ο τυπος/σα με το πασο του, βγαινει απο το ζαχαροπλαστειο, φουρνο μπακαλικο, με αποτελεσμα να πειξει ποιος? Η Παιανια, ρε παιδια, που εχει χωρο να παρκαρουν τα μισα αυτοκινητα της Αθηνας. Αυτος ο ανθρωπος πως σκεφτεται, χωρις ισως να το συνηδητοποιει? "Την ευκολια μου κι ας πανε να γαμηθουν οι υπολοιποι"! Γιατι αυτος να μην πληρωσει και πεντε και δεκα χιλιαρικα προστιμο και δυο τρια χρονια αφαιρεση διπλωματος. Δυο αμα πληρωσουν τετοιο χαρατσι θα βαλουμε μυαλο οι υπολοιποι. Κι αν χασει και 5 ψηφους ο Κουλης τι εγινε? Ετσι κι αλλιως τρεις τετραετιες το λιγοτερο θα βγαινει ακομα. Απλα μας εχουν γραμμενους οι πολιτικοι και δεν ασχολουνται

nickpie2008

Μέγας
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
11.060
Πόντοι
3.656
1eb264162c77e1c5a2d86f026643603735b86a7e0894288d89abac5a10a1a3b0.png

Stories

Νέο!

Stories