Dania , fitness instructor και φαίνεται .
Μδυαντα πόδια , δυνατά χέρια , γυμνασμένο κορμί γενικά , με αρκετά γυμνασμένο άνω κορμό .
Βέβαια η κοπέλα δεν κάνει χρησει ουσιών οπότε δεν είναι κάτι τραγικά γυμνασμένο .
Αλλά ένα καλό σμιλεμένο κορμί .
Στην αρχή θα μπει λίγο αμήχανη .
Το γλυφομουνι δεν της αρέσει τόσο , και δεν δάχτυλα , όχι απλα
Μέσα αλλα
Και απ έξω δεν το πολύ γουστάρει .
Ομως μέσα σε 5 λεπτά θα έχει κάνει τα αρχιδια σου να στάζουν από τα ζουμιά της καθώς σε καβαλάει .
Πάνω στα τακούνια ήταν μια σωστή αμαζόνα .
Πρόσωπο λίγο πιο άγριο .
Σεξι εσώρουχα με κάλτσες το glamour έχει 0/5 την τελευταία βδομάδα .
Και τους 2 γύρους με καβάλαγε non stop , έχω γίνει τεμπέλης …
Πολυ
Δυνατή μια στάση αλλά έκανε τόσα πολλές εναλλαγές και διαφορετική τεχνική που πραγματικά ηταν σαν να άλλαξα 5-6 και εγώ βεβαίως ακούνητος να ακούσω τους γλυκούς πλάφασμους και οι όρχεις μου να συνεχίζουν να στάζουν όλο και πιο πολύ .
Λεφτά στο τέλος .
Χαμόγελο συνέχεια ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της , καυλωμενη ήταν χαμογελαστή , έλεγες κάποιο αστείο , χαμογελαστή .
Επίσης αρκετά έξυπνη αρκετά καλά αγγλικά αν και λέει ότι δε τα μιλάει τόσο καλά .
Ιταλικα
Μου είπε μιλάει λίγο , μαλακιες τα μιλάει υπέροχα , έχει προφορά τέρμα ρωσική στα ιταλικά αλλά και χει σίγουρα πλούσιο λεξιλόγιο.
Βυζι πολύ ωραία δουλειά . Δέρμα λείο απαλό , τρίχα πουθενά , το μουνακι αύριο θα θέλει ξύρισμα αλλά σήμερα ήταν πλήρως αποδεκτό .
Ήρθε στην αρχή λίγο κουρασμένη , και καπάκια απ ότι κατάλαβα από άλλο ραντεβού , αλλά στο τέλος με δικαίωσε και πέρασα υπέροχα χωρίς να κουραστώ καθόλου με είχε πασά.
Δεν δυσανασχέτησε όταν από κάτω αρχισα να δίνω πονώ για 3-4 λεπτά ίσα ίσα είχαμε ωραία επιφωνήματα .
Δεν την πήγα τάπα , αυτή ήταν από πάνω συνέχεια αν εξαιρέσεις ελάχιστα λεπτά στο τέλος του δεύτερου γύρου .
Χρόνος παραμονής , 1 ώρα και
Σοσιαλ ότι θες . Πολιτική ; Πάρε , γυμναστήριο ; Πάρε να έχεις .
Διατροφή ;; Άμα έχει χρόνο και την αφήσεις θα σου βγάλει πρόγραμμα .
Πολυδιάστατη έξυπνη ύπαρξη , με αγαλματένιο κορμί γυμνασμένο , φυσικά , λίγο πιο άγρια στο πρόσωπο από τις φωτογραφίες , αλλά εμένα με καυλωσε .
Επίσης γυμνή είναι 3-4 φορές πιο σεξι απ ότι ντυμένη και ήρθε σχετικά προκλητικά ντυμένη με
Σορτσάκι και κοντό μπλουζάκι τιράντα ..
Φιλιά συνεχόμενα , με τηγλώσσα
Της να που πηδάει το στόμα .
Εγκρίνω και επαυξάνω άμα την πετύχω όταν ξαναέρθω θα ξαναγαμηθει γιατί ειναι το πιο ξεκούραστο γαμησι που έχω κάνει με εσκορτ , και αρκετά αισθησιακό και σεξυ .
Ελπίζω να σας κάλυψα .