ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.497
- Πόντοι
- 3.556
Με αυτά που κάνει και ο Alex ακόμα θα του έκανε κριτικήΝαι, πρέπει να υπάρξει και αντίλογος, δεν γίνεται όλοι να βρίζουν Κούλη![]()
Με αυτά που κάνει και ο Alex ακόμα θα του έκανε κριτικήΝαι, πρέπει να υπάρξει και αντίλογος, δεν γίνεται όλοι να βρίζουν Κούλη![]()
ισχύει έχω σκεφτεί αρκετές φορές να αναλάβω αυτό το δύσκολο έργοΝαι, πρέπει να υπάρξει και αντίλογος, δεν γίνεται όλοι να βρίζουν Κούλη![]()
Θα έχεις ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία σε μελλοντικές ψηφοφορίες που γίνονται προς το τέλος του έτουςισχύει έχω σκεφτεί αρκετές φορές να αναλάβω αυτό το δύσκολο έργο![]()
Μη του λες τέτοια και φοβηθεί.Θα έχεις ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία σε μελλοντικές ψηφοφορίες που γίνονται προς το τέλος του έτους![]()
arxidia κάθε χρόνο προσπαθώ αλλά ότι και να γράψω δεν με ψηφίζει κανέναςΘα έχεις ΣΙΓΟΥΡΗ επιτυχία σε μελλοντικές ψηφοφορίες που γίνονται προς το τέλος του έτους![]()
Είσαι καλό παιδί, δεν τους πάει να σε ψηφίσουνarxidia κάθε χρόνο προσπαθώ αλλά ότι και να γράψω δεν με ψηφίζει κανένας
μόνο κάποιοι ως εκδίκηση που τους ψήφισα εγώ![]()
Μακάρι το αντίθετο να μη συμβεί με τον Κούλη.Είσαι καλό παιδί, δεν τους πάει να σε ψηφίσουν![]()
απλά υπάρχουν τιτάτνες του είδους στο σαιτ και η η τριάδα στο βάθρο είναι ως παγκόσμια κοσμολογική σταθεράΕίσαι καλό παιδί, δεν τους πάει να σε ψηφίσουν![]()
Νομίζω γίνονται συμφωνίες under the table που είχε πει και ο Αλέξηςαπλά υπάρχουν τιτάτνες του είδους στο σαιτ και η η τριάδα στο βάθρο είναι ως παγκόσμια κοσμολογική σταθερά
που να κερδίσεις![]()
Τα έλεγε κάτι τέτοια.Νομίζω γίνονται συμφωνίες under the table που είχε πει και ο Αλέξης![]()
μπα...αυτοί οι 3 δεν πέφτουν ούτε με σύνοδο κορυφήςΝομίζω γίνονται συμφωνίες under the table που είχε πει και ο Αλέξης![]()
Η Τζολί το ξέρει?μπα...αυτοί οι 3 δεν πέφτουν ούτε με σύνοδο κορυφής
ο αλέξης έχει βγει με αντζελίνα τζολί σεβασμός![]()
Αυτή είχε κάνει αίτημα να συναντήσει τον Αλ6Η Τζολί το ξέρει?
Θα του έκανε μάθημα Αγγλικών.Αυτή είχε κάνει αίτημα να συναντήσει τον Αλ6
![]()
Μιάμιση ώρα με τον Τσίπρα η Αντζελίνα Τζολί - Τι γράφει σε μήνυμά της [εικόνες] - iefimerida.gr
Μιάμιση ώρα κράτησε το τετ-α-τετ της διάσημης σταρ Αντζελίνα Τζολί και του Ελληνα πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου για το προσφυγικό.www.iefimerida.gr
Ναι, έσκιζε στα αγγλικάΘα του έκανε μάθημα Αγγλικών.
Να ήταν μόνο σε αυτό κακός.Ναι, έσκιζε στα αγγλικά
Η δημοκρατία εδώ και 2.500 χρόνια πέταξε τη μπάλα στον πολίτη,Να ήταν μόνο σε αυτό κακός.
Σκέψου ότι ο χώρος της Ανανεωτικής Αριστεράς ,πρόγονος του ΣΥΡΙΖΑ,
διέθετε Ηλία Ηλιού και Λεωνίδα Κύρκο και κληρονόμος του ήταν ο Αλέξης.
Στην Αρχαία Αθήνα τους εξέ λεγαν με κλήρωση,πλην των 10 Στρατηγών, και ανά πάσα στιγμή μπορούσαν να ανακληθούν και να καθαιρεθούν .Η δημοκρατία εδώ και 2.500 πέταξε τη μπάλα στον πολίτη,
αφού τους ψηφίζουν τι να λέμε;
θα σε στηριξω τοτε εγω και οι ΛΙΓΟΙ αλλα καλοι φιλοι μουarxidia κάθε χρόνο προσπαθώ αλλά ότι και να γράψω δεν με ψηφίζει κανένας
μόνο κάποιοι ως εκδίκηση που τους ψήφισα εγώ![]()
Εδώ μάλλον δεν διαβάσανε πως δουλεύουν τα πράγματα.Στην Αρχαία Αθήνα τους εξέ λεγαν με κλήρωση,πλην των 10 Στρατηγών, και ανά πάσα στιγμή μπορούσαν να ανακληθούν και να καθαιρεθούν .
Εδώ ?